Koira pilasi juhannuksen

tosi nastaa

Että mä vihaan tota piskiä. Kaikki muut ovat juhannusfestareilla, mutta mä joudun vahtiin tota helkkarin kuolaturpaa. Vanhemmat sano että lupasin hoitaa jos meill koira ottaan, että hoida nyt sitten. Siitähän on jukolaut yli vuosi kun se otettiin!!!!! Kai nyt mullakin joku oikeus on saada lomaa koirasta edes juhannuksena. Ja kaiken lisäksi mun ihastukseni on siellä festareilla ja oli vielä kysellyt mua. Että kiitos vaan hurtta!!!!!

85

6065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehheh!

      Siinäs nyt näet mitä siitä seuraa kun ei usko vanhempien neuvoja. Eivät he niitä turhaan jakele, vaan siellä on sitä elämänkokemusta joka sinulta puuttuu vielä. Kunhan muutama vuosikymmen kuluu, niin olet itse samassa tilanteessa.

      Hoida nyt vaan koirasi, ja mieti miten vastaat omalle mukulallesi kun kinuu että haluaisi koiran. Ja enivei, niitä ihastuksia tulee ja niitä menee.... ei mitään uutta auringon alla.

    • kerropa se!!!!

      kenes kanssa vaan mukuloita tekee, kun vahtii kokoajan koiraa?

      • kondomikunniaan

        No, kortsua olis voinnu jo alottajan vanhemmat käyttää, joten ei oo välii vaikka ei ehtis mitään tekemäänkään, ei kukaan menetä mitään!!


    • ylpeä nuori myös

      jos olet alaikäinen niin porukat ovat lopulta vastuussa koirasta etkä sinä. Eli laita tekstarii vanhemmille että lähdit festareille. Ne saavat sitten itse tulla omista riennoistaan hauvelin luo tai järjestää asianmukaisen hoidon. Eli huolehdi sinä vain siitä omasta "hoidostasi" Vielä yksi yö aikaa olla ihastuksen kainalossa kauniissa kesäyössä. Mutta muista ehkäisy jollet ole enää neitsyt, jos et meinan niitä mukuloita halua, sillä jo tokasta kerrasta voi tulla raskaaksi. Porukat tietysti toruu sua varmaan viikon tai kaksi mutta ihana juhannusyö sen oikean kanssa on sen arvoista.

      • No-noh

        Jos olet noin ylpeä nuori, niin häpeän puolestasi. Mikäli tämä aloittaja nyt tekee, kuten hänelle ehdotat, niin silloin tuskin kannattaa edes mistään ehkäisyistä sille puhuakaan. Se valuu kuin vesi hanhen seljästä. Neuvosi perusteella, mikäli todella noin toimii, hän kaiken todennäköisyyden mukaan löytää hoitonsa jonkun toisen kainalosta jo. Tästä seuraa jo(i)llekin kolmiodraaman osapuolelle sairastupareissu ja poliisiasia kaikille kolmelle sekä muutamalle muullekin ehkäpä. Jos nyt vastoin todennäköisyyksiä pääsee vielä "hoitonsa" pesälle, on seurauksena joko sukupuolitauti tai sitten ei-toivottu lapsi. Kaveri sitten varmaan toki kiittelee että ei eletä enää missään 30-luvun agraariyhteiskunnassa eikä muslimivaltiossa, joista ensinmainitussa olisi lopputulemana pakkoavioliitto ja jälkimmäisessä molempien kivitys.

        Nuori saa toki olla, mutta ei silti tarvi olla tyhmä(muista sinäkin tämä)


      • Juhhh....hannus

        No jopa sä tietoja jakelet. Ihan eka kerrallakin voi tulla raskaaksi. Niin on käynyt monille.


      • Vain se

        eka kertako sitten on mielestäsi haureutta?


      • TosiIsoOnMulla

        Minäkii voisin nussii tota mimmii. vaikka peräreikeliin:)


    • juuuu...hannusta

      Turha katua kun paska on jo housussa.
      Jos se koira on teillä jo vuoden ollut niin kait voit muutamaksi tunniksi mennä festaileen. Turha kostaa koiralle jos itse sen olet halunnut.

    • koira kivampi

      viime juhannuksena jätin rakin ja läksin juhliin. Nyt roikkuu oma pentu kintussa ja haisut vaipassa ja niin edelleen kai seuraata 15 vuotta. Koira on kiltisti ulkona tarhassa, voikos viskata tän ipanan samaan paikkaan ja lähtee bailaan?

    • Koirafani.

      Helkkarin ipana,älä vingu siellä koneella vaan täytä lupauksesi ja hoida koiraa kuten ilmeisesti olit luvannut saadaksesi sen,äläkä missään nimessä pura kiukkuasi ainankaan siihen koiraan joka ei valinnut teidän perhettä vaan te valitsitte sen.
      Hankkikaa koiralle uusi parempi koti ja ostakaa itsellenne posliinikoira.

    • mur

      Minä voin sen ottaa ja etsiä sille uuden HYVÄN kodin....

    • koulami

      Häpeä sanojasi typerä kakara!!

      • i56

        jos ottaa koiran niin ei sitä 24/7 täydy olla vahtimassa kyllä!!!!!


      • VASTUU HOI!
        i56 kirjoitti:

        jos ottaa koiran niin ei sitä 24/7 täydy olla vahtimassa kyllä!!!!!

        Ei tietenkään senhän voi aina työntää pihan perälle pikkuseen ulkotarhaan ja unohtaa sinne.... näinhän ne jotkut kasvattajatkin tekee...

        Jos kakara haluaa koiran ja lupaa pitää siitä huolta se silloin tekee niin eikä heilu paria päivää räkäposkella festareilla. Alaikänen ei muutenkaan tartte semmosiin pippaloihin mennä!


      • i56
        VASTUU HOI! kirjoitti:

        Ei tietenkään senhän voi aina työntää pihan perälle pikkuseen ulkotarhaan ja unohtaa sinne.... näinhän ne jotkut kasvattajatkin tekee...

        Jos kakara haluaa koiran ja lupaa pitää siitä huolta se silloin tekee niin eikä heilu paria päivää räkäposkella festareilla. Alaikänen ei muutenkaan tartte semmosiin pippaloihin mennä!

        noi festarithan on juuri tarkoitettu alaikäisille. Niissähän monen nuoren eka seksikokemus on saatu.


      • Unohtamatta
        i56 kirjoitti:

        noi festarithan on juuri tarkoitettu alaikäisille. Niissähän monen nuoren eka seksikokemus on saatu.

        ensitippuria...


    • ..

      Oot varmaan kinunnu koiraa pitkään ja sillon oot luvannu sillon piettää siitä huolta, nii nyt on se aika piettää siitä huolta kun kerta koiran omistaja olet. tyhmäkö sinä olet?

      t. koiran omistava nuori

    • Paras--->

      kirjoitus aikoihin! :D

      Ehkä ne pennut jotka kaikin tavoin yrittää kinuta koiraa, lukee myös tämän ja KENTIES aattelee nokkaansa pitemmälle!!! :)

      Se nyt vaan on niitä elämän tosiasioita että se koira ON, oli sitten joulu tai juhannus!

      Loistava aloitus!!!!

    • Kärpänen&Härkänen

      Erittäin voimakas, koiran aiheuttama tunteenpurkaus. Nykkö sun elämäs loppu, kun et festareille päässyt. Teini-ikäisen kiukku purkautuu, harmittaahan se. Mutta näin siinä käy. Ennen teini-ikää hingutaan koiraa ja sitten siitä tuleekin vaan se hetken hurma. Nyt ei enää viittis millään huolehtia koirasta. Vanhempasi tietysti ovat sitä mieltä, että kun se kerran on hommattu, niin onhan se hoidettava. Älä huoli, pääset festareille ehkäpä noin kymmenen vuoden kuluttua, kun koiraasi ei enää ole. Koiras ei ymmärrä, että minä takia olet sille(kin) vihainen.
      Älkää nuoret immeiset ottako koiraa tai ylipäätään mitään lemmikkiä, kun se on sitten jatkossa teidän riesana, ettekä pääse festareille, ettekä saa poikakaveria ettekä mitään... ajatelkaas!

    • hoitotototo

      Itselläni oli vähän sama ongelma! Juhannusmenoa joka suuntaan, mutta mulla on koira. Itse maksoin ja laitoin koiran koirahotelliin! Pääsee kaikki helpommalla, saa ite rällää ja koira hyvässä huomassa!

    • että näin

      Kyllä se koira vuorokauden ihan itekseen pärjää. Laitat vaan ruuan valmiis. Jos tekee sisälle niin anna tehdä. Siivot sitten kun tulet.

      Kissa olis muutenkin helpompi lemmikki. Kissa ei vaadi muuta kuin sen ruuan ja hiekkalaatikon tyhjennyksen aina välillä.

      Kissalle ei tarvii sitä ruokaakaan koko aika antaa. Syöpi yleeensä sen verran huonosti ainakin nartut pärjäävät parikin päivää itekseen.

    • Kissojajakoiria

      Huhhuh kun on lapsellinen aloitus. Trolli?

    • hohhoijaa

      Voi jumalauta mitä ääliöitä maailma päällään kantaa. Et ole kyllä minkäänlaista lemmikkiä ansainnut, joten niinkun joku jo ehdottikin, kyllä sille parempi koti ja omistaja löytyy.

    • Kaveri mukana

      Mulla on lähes jokapaikassa koira mukana, kivasti menee kun se on pennusta oppinut. Menään junalla tai bussilla jos on pieni tai keskikokonen niin vieläkin helpompaa. Festarialueella en ole koiraa vienyt mutta mulla on ollut teltta kauempana ja koira häkissä. Muistaa vain että käy välilläulkoiluttamassa koiran, maks. neljäntunnin välein. Koira ei siis ole mikään este, ensimmäinen reissu koirankanssa oli vaikein, sitten kun koira oppi kuviot ja minäkin opin koirani kuviot niin nyt en jättäisi kaveriani edes vanhempieni hoiviin, :)

      • telttailijallefestar

        Varas voipi tykätä sun koirasta...


    • Vastuu ja vikinä

      Olin itse 10 vuotias kun vinguin koiran itselleni. Koirani eli 15 vuotiaaksi ja vanhempani eivät koskeneet tikullakaan koiraani. Eli kaikki lenkkeilyt, koiran hoitamiset ja muut olivat täysin harteillani siitä saakka. Välillä teki mieli lomalle, mutta aina oli otettava koira huomioon ensi sijaisesti. Sen jälkeen ollut jo useita koiria, jotka eläneet 13-15 vuotiaaksi.
      Mitä opin? Vastuunkantoa, jota ei voinut sysätä kenenkään muun harteille. Erittäin opettavaista!

      Minun ensimmäiseen valitukseeni vanhemmat panivat minut laatimaan lehti-ilmoituksen, jossa sanottiin että annetaan narttu koira hyvään kotiin, koska omistaja ei osaa kantaa vastuutaan.

      Aika muuttuu mutta vastuu eläimistä ja omasta elämästä opitaan vain kokeillen!

    • juttsman

      opitpahan nulikka edes hieman vastuuta

    • Martta annikki

      Itse sinä oman juhannukses pilasit , syytön se koira siihen on. Miks olette koiran ottaneet jos ette siitä halua huolehtia.. Äkkiä pois koira tuollaisesta perheestä jossa ei siitä välitetä...

    • Asenteesta.

      Kaikki on kiinni. Minä olen viettänyt jo 30 vuotta,joka juhannuksen koirieni kanssa ja päivääkään en vaihtaisi pois. Festareita tulee ja menee,mutta huippukoiria löytää vain muutaman elämässään.

    • mk

      Mikset ottanut koiraa mukaan sinne festareille niin olsii mennyt siinä samalla että silleen. Kyllä koira vuorokauden pärjää yksikseen kun pääsee vaikka parvekkeelle jos ei ole rivi tai omakotitaloa. Kenneleitakin löytyy mihin koiran saa laitettua.

    • koira_lover

      : D haluun tuosta koirasta kännykuoret itelleni! www.designskins.fi
      tee ne, oikeesti!!! :DD

    • Mugula

      MInkä ikäinen olet? Itse jo kauan ollut aikuinen ja jos se festareista tmv. lasketaan, en edes ole nuoruutta sitten koskaan viettänyt! :) Ja raitiskin kaiken huiipuks aina olen ollut. Että silleen...

      Mutta lohduttaudu sillä posiivisesti, että koirasi sai pitää mukavan juhannuksen kanssasi, kun sai olla!

    • tosi nastaa

      Jätin koiran yksin festareiden ajaksi ja hyvä reissu olikin. Kaksi päivää se oli yksin ja mutsi huusi kun kämppä täynnä pissaa ja kakkaa, mutta sain pusun.. ihqua!!!

      • klik klik klik klik

        Kandeeko pelleily tosi nastaa? Ollaan lemmikkipalstana koirien alla olevissa koiramaisissa pulinoissa. Joku voi ottaa viestisi todesta ja tehden samalla lailla.


      • Kärpänen&Härkänen

        Keltä sait pusun? Koiralta? Äidiltäs? Festaripojalta?
        Tästä sen kanssa näkee mitä nuori sukupolvi taaksensa jättää....kusta ja paskaa!!
        Eikä mitään vastuuta oteta mistään. Ei lemmikeistä, ei asunnosta. Kunhan vaan on itsellä kivaa ja nastaa. Heräättekö koskaan tuosta ruususen unestanne? Ottakaa jo se nastapäänne pois navastanne. Onhan vielä sentään olemassa niitä vastuunsa hoitaviakin, onhan???


      • Surkunen1

        IDIOOTTI!Etsi heti koirallesi hyvä uusi koti,kun et kykene huolehtimaan koirastasi!!!


    • Tyhmyyttä

      "tosi nastaa" siinä on koiraa siunattu väärällä isännällä. Säälittää tuollaine ihmene...

    • tympääntynyt

      sitä saa mitä kylvää...on sulla vielä monta koiran täyteistä kesää luvassa,,,voimia vanhemmillesi !!

    • perskänni

      moi

      mikset vienyt koirahoitolaa 2 päiväks, ei kovin kallis.
      oletko tyhmä

    • 15+5

      Oletpa tosi tyhmä, kehittymätön teini! Ei se koiran vika ole, ettet osaa kantaa vastuutasi! Vastuuntunnottomuutesi näkyy ja tulee näkymään kaikessa muussakin, mitä elämässäsi kohtaat!

      Eipä uskoisi, että näin kierosti ajattelevia löytyy, mutta oikeastaan, nykyään teitä löytyy aina vain enemmän!

      Ellei tarina sitten ole tehty provosointi mielessä...

    • no brain

      Suhteellisen lapsellinen ihminen. Tämmöisiä pentuja kasvaa pitämään Suomea yllä. Ei hyvältä näytä. Toivottavasti on viimenen koira tai yleensä mikään eläin, minkä otat koskaan.

    • Kaikenlaisia!

      Typerä penikka.

    • hohoijaa... koiran voi ottaa joihinkin paikkoihin mukaan..... ikävää, kun sun kaltaisia on lemmikin omistajina

    • .,.,.,.

      Itse olen eläinrakas ja vanhemmillani on ollut aina lemmikkieläimiä sekä maatilaneläimiä, joten olen nähnyt, että eläimet pitää ruokkia 7 päivänä viikossa, eikä niitä voi jättää oman onnensa nojaan esim. etelän matkan ajaksi.
      Olen päättänyt, että lemmikkieläimiä en ota ennenkuin elän "normaalia perhe-elämää", eli taloudessa olisi hyvä olla muitakin jotka vievät koiran tarvittaessa lenkille, jos oma työpäivä venyy pitkäksi tai haluan lähteä lomalle.

      Kavereillani on omia koiria ja he joutuvat hankkimaan aina hoitajan tai hoitopaikan, jos haluavat lähteä johonkin. Olen itse suostunut hoitamaan heidän koiriaan, jos heillä on pitkiä työpäiviä tai muuta menoa, koska säälin niitä lemmikkieläimiä jotka joutuvat olemaan pitkiä päiviä yksin kotona.

      Nuorempana olin jo suunnittelemassa koiran hankintaa, mutta onneksi äitini sanoi, että heille on ihan turha tuoda koiraa hoitoon silloin, kun haluan.. Onneksi sitten luovuin koiranhankinta haaveista, koska haluan mennä ja tehdä asioita silloin, kun itse haluan.

      Aloittajalle voisin sanoa, että opettele ottamaan vastuuta itsestä sekä muista ja mieti sen jälkeen kahteen kertaan, että haluatko hankkia lemmikkieläimen/lapsia.

    • vitun piskit

      ex akka otti koiran ja mä lähdin meneen. yhden koiran takia meni myyntiin maksettu omakotitalo ja ex akasta tui yksinhuoltaja. sitä ne koirat teettää kun ei kuunnella järkipuhetta. nyt sielläkin tapellaan kuka hoitais koiraa.
      hieno homma

    • ryhdistäydy ihminen

      Koiran kun ottaa, tai minkä eläimen tahansa, siitä pitää pitää huolta jokaikisenä päivänä vuodessa! Siinä taas nähdään mitä piipitystä on pidetty, että koira on saatu ja ensihuuman haihduttua lupaukset unohtuu.

    • Jässe Jömes

      ...

      voi ihmiskuntaa....

      ....

    • Surkunen 1

      Kannattas miettii vähän tarkemmin,ennenkuin koiran ottaa!Voi koira parka,säälin sitä,et joutuu kestään tollasta vastuuntunnotonta omistajaa.

    • koiranomistaja

      Kuulepas nyt -kanna vastuu koirasta. Ei ole koiran vika, että se asuu teillä ja sai juuri Sinut perheineen isäntäväekseen. Mitäs luulet koiran ajattelevan saatika tuntevan, tuommoisesta ajattelutavasta. Koira kyllä vaistoaa tunteesi. Se ei ole varmaan itse perhettä saanut valita vaan sen ovat tehneet ihmiset. Toki harmittaa ja on oikeus jokaisella päästä tuulettumaan, mutta tehkääpä perheesi kanssa vuorolista missä koiranhoito jakautuu kaikkien perheenjäsenten kesken.

    • fsfrr

      Tapa se koira

      • SeppoSeppoSeponSeppo

        Perustetaan Jeppe sankarikoiralle tukiryhmä. Koira parka kärsii kikkelinkipeän pikkuritsan takia :). JEPPE olen puolellasi.


    • Koira parka

      Ei se itse koiran vika ole. Ei se ole sinua valinnut. Itse olet sen hankkinut JA SINÄ ITSE olet vastuussa koirasta.. Jos olet jo 18 vuotias niin ei se ole vanhempien asia hoitaa koiraasi.

    • i <3 animals(;

      Koiralle uus hyvä koti , jos et sitä kykene hoitamaan..:)
      Joo ite oon 13 , kinusin 10 vuotiaana koiran ja ku sain sen en oo hetkeekää katunu että pyysin , oon kaikki peruskäskytkin ite sille opettanu:D! Helposti jättäisin juhannus jutut koirani takia!:)
      En oo senjälkee ollu ku pari kertaa kaverilla yötä , ku kyl mun muu perheki koiraa rakastaa ja hoitaa myös:) / aluks kyl mietin halusinko tätä ku 6 lähden lenkille koiran kanssa , mut se on kyl ihan parasta mennä pitkälenkki aamulla rauhassa!;D

    • koiran omistaja Oulu

      Haloo palikka!
      Olisit miettinyt silloin kun halusit sen koiran ettei sitä voi jättää yksin kun tulee halut lähteä festareille. Kun eläimen ottaa se on sama asia kun hankii lapsen. Huolehtimista ja hoivaa 24h ja 365 päivää jopa 15v.
      Terveisin koiran omistaja ja iloisin mielin.

    • hoosronja

      Itse olet koiran halunnut ja siitä pitää huolehtia vaikka sen ottamisesta olisikin 10 vuotta kulunut, ne ei ole parin viikon leikkikaluja, et olisi ottanut koiraa. Se on oma vikasi jos lupasit hoitaa ja vahtia sitä !

    • mietinyvähä

      Onko järki tehdä koko aiheesta edes keskustelua? Kannattaa miettiä ennenkö sen koiran laittaa! Se on vastuuna aina lopetukseen / kuolemaan asti. Ellet sitten hommaa jotain koiranhoitajaa siksi aikaa kun lähet lirkutteleen poikakaverisi kanssa. Turha sun on tänne kitistä.

    • äippä :)

      Joopa joo...sitä se on kuin lapset haluaa koiran :) Ihan oikein että joudut hoitamaan koiraa kerta olet niin luvannut jos koira teille otetaan :))

      Sellasta se on. Onnea vaan koiran omistamisesta :)

    • Myy-Pikkuinen

      Ja tää aloitus, ei hitto mikä provo erittäin sairas sellainen.

    • Jotain_aivan_muuta1

      Ei voi muuta sanoa, että oletpas tyhmä.Älä sitten itke kun se kuolaturpa kuolee jokin päivä. Äläkä ikinä hanki enää koiraa kiittämätön.

    • kaksi koiraa

      Taidat olla niitä lapsia/nuoria jotka saavat mankumalla kaiken haluamansa. Eikä vanhemmillasi ole järki päätä pakottanut, kun koiran hankkivat.

    • Breivik*

      Niin paljon peppukipeyttä.

    • tropo

      Voi jestas noitten akkojen tyhmyyttä!
      Kuka hyvänsä voi heittää minkälaisen trollin avauksen tahansa, niin ku sä tässä, eikä aikaakaan kun jo toinen puoli valtakuntaa rupee hehkuttaa omaa koiratietämystään ja tuomtsee oitis tollasen omistajan alimpaan helvettiin mahtavien saatesanojen säestyksellä ja se toinen puoli kaikista taas vaan hiukan uskaltaa vain nostaa päätään, kun ei oo varma mitä toi sun avaukses ees tarkottaa.
      Mutta yhtä kaikki; hyvä yritys joka melkein onnistukin kun noinkin monta vastausta sait:))))))))

      • no moi moi

        hanski moi, hyvä kesän jatkoo. äläkä tääl ain käy naisii haukkuus. kehuisit niit joskus.


    • mk

      Meillä kanssa otettiin noin 10v kaksi kissaa tenvalle kun on vainyksi lapsi ja sen verran ollaan hoidettu kun tykätään kissoitamutta naiseni kanssa ollaan jo päätetty että kun kissoista aika jättää niin meille ei kotieläimiä tule kokska sitovat liikaan ja maksavat paljon kun pitää olla rokotukset ja muut jutut että pysysvät teveinä. Itse olin kissoja vastaan jyyri niiden sitovuuden vuoksi ja kun matkustellaan paljon niin aina ongelma mihin laitetaan hoitoon. Oma vapauden kaipuu on paljon tärkeämpi kuin eläimen hoitaminen ja se sitoo liikaa.

    • saat syyttää ihan itteäs... kyllä sä ihan varmasti tiesit, mitä kaikkee siihen koiran pitämiseen liittyy muttet vaan halunnu ajatella sitä. Niin että hoitaa nyt vaan sitä koiraa ku sen oot kerran halunnukki.

    • jassukissa

      mk Oletko oppinut kirjoittamaan eilen?

    • 66 v lääkäri-isoäiti

      Vai pitäis festareille päästä imetyspuuhiin ja ihan vastuuntunnoiton baby? Naimaharjoittelut voivat johtaan oikeaan beibiin, josta on vastuusi kannettava koko loppuikäsi kuten vamhempasi sinusta! Kissanpojalla eivät ole vielä näköjään silmät vielä syntymän jälkeen auenneet!

      • lapsemme jo omillaan

        Jos olisit festareilla, pitäisikö sen jälkeen vanhempiesi jatkaa pyllysi pyyhkimistä, terveyssiteiden vihto ja pyllyn pesut? Kehitystasosi näyttää edellyttävän vielä sitä!


    • reperetu

      oletpa tosi typerä, itsekäs ja ajattelematon kakara. voi voi voi voi kun ei "kaikki - heti-mulle-tänne-ny"t suunnitelmasi toteutunutkaan. :D

    • 1+20

      Kuka edes ostaa lapselle koiran, kun ei ne kuukauden jälkeen jaksa edes sitä hoitaa. Huh, onneksi itse en sitä virhettä ole tehnyt ja en tule tekemään.

    • Iso paha koira

      vanhempien pitäisi hetkeksi jättää penska hoitamatta. Ehkä se lämmin kusi pään sisällä voisi muuttua paskaksi. Olisihan sekin jo aikamoinen kehitys...
      Ei nyt kuitenkaan olla liian toiveikkaita.

    • Älä viitsi naurattaa. Juhannushan on Suomen kesäisin juhla. Oma ihastukseni oli asuntovaunussaan, mutta minä olin muualla. Eikä ne festarit tähän lopu. Ensiviikolla on IlosaariRock. Tervetuloa Rockkiin.

    • 234567876543

      Ittehän sä sen koiran halusit - ja varsinkin jos lupasit hoitaa, niin sitten sä joudutkin aina hoitaa, ja uskopois aina vanhemmat voi käyttää tota syytä, olisit meittiny vähä ennenku hankit sen koiras.
      On mullakin joskus menny noin, että koirantakia joudun jäämään kotiin, mutta hei mä sen halusinkin, ja oon ilonen että sain, joten nyt iloisena vaan hoidan sitä, ja paljonkos mulla edes on sanottavaa, kun menin sanomaan "mä lupaan hoitaa sitä, koska vaan" - lupaa on pelkkä sana, mutta sillä on todella paljon merkitystä.

    • fiksusti

      tossa sen huomaa ettei kannata hommaa koiraa vikiseville lapsille. mä haluun koiran, äiti osta mulle koira, mä haluun mä haluun pliis kyl mä pidän siit huolen mä lupaan... nii varmaa, älkää hei aikuset ostako sillä nojalla että lapsenne hoitaa. ei ne voi ku on itekki nii pentuja. minä olen 27v nainen ja hommasin vaa itelleni ja miehelle koirat , joita JAKSETAAN JA HALUTAAN viedö ulos eikä marista. ite en tee lapsia tähän maailmaan ja jos tekisin ni tollasta lapsen marinaa en kuuntelis, eli en ostais koiraa vaikka lapsi ruinais. koira tulee perheeseen vain jos KAIKKI ovat valmiita koiran kouluttamiseen pissattamisee ym!

    • Mielenkiintoista,

      olisi nyt vähän juhannuksen jälkeen saada aloittajalta kuulla miten juhannuksena meni? Jätitkö Rekun kotiin ja läksit etsimään siemenille pesää, vai tyydyitkö kohtaloon ja hoidit vaivalla kinuttua ja saatua koiraasi? Minkälaiset fiilikset nyt jälkeenpäin?

      Jos läkseit festareille:
      - Löysitkö hoitosi?
      - Kenen seurasta?
      - Mitä siitä seurasi?
      - Olitko poliisin/järjestysmiesten kanssa tekemisissä?
      - Jos, niin miksi?
      - Oliko kapittava reissu?

      Jos taas jäit kotiin:
      - Mitä teitte Rekun kanssa?
      - Oliko kuitenkin siedettävä juhannus?
      - Vieläkö on paha mieli ja harmi?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      364
      2222
    2. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      444
      2180
    3. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      94
      1954
    4. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      72
      1482
    5. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      1440
    6. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1308
    7. En voi elää täyttä elämää

      Ilman sinua mies. Minun on pakko saada sinut elämääni. 😢
      Ikävä
      53
      1136
    8. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      23
      1075
    9. Vetoomus tietyille Miehille

      Suomi on Euroopan toiseksi turvaton maa naisille! Mitä ajatuksia miehet jotka ovat turvattomia naisille? Olisiko korke
      Ikävä
      183
      1064
    10. Alkavan syksyn galluppi..

      Ajattelin että olisi sen aika. Gallupin. 1. Mikä on lempivuodenaikasi? Ja miksi? A) kevät B) kesä C) syksy D) talvi 2
      Sinkut
      135
      1038
    Aihe