Neitsyt mies ja henkinen väkivalta

entinenleijonako?

Tapasin neitsyt miehen, jonka kanssa kaikki oli ihanaa aluksi. Nyt puolivuotta myöhemmin olen täysin kuollut sisältä. Aluksi niin ihana mies muuttui toiseksi ihmiseksi kun aloitimme "seurustelun". Kuinka ihminen voikaan olla niin kylmä? Ei näyttänyt tunteitaan, ei pitänyt koskaan yhteyttä muttakun itse lopetin yhteydenpidon niin suuttui, todella mustasukkainen, ottaa kaikki asiat itseensä, tappaa toisen ihan kokonaan. Sain itseni tuntemaan täydeksi idiootiksi ja odotin vain muutosta. Mies käänsi kaikki riidat minun syykseni, ja sai minut tuntemaan hirveää omaatuntoa. Ei pyytänyt KOSKAAN anteeksi. Nyt olen jättänyt neitsyt miehen, ja oloni on aivan kamala. Niin itsevarmasta ja iloisesta leijona naisesta ei ole enään mitään jäljellä, minun piti luopua omasta itsestäni ja tyhmänä tein sen. Onko muila samanlaisia kokemuksia??

28

4507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JJ

      EI OLE KOKEMUKSIA

    • Kokemus-K

      Ei tuo mies ollut neitsyt vaan narsisti... Unohda horoskooppimerkit ja valitse miehesi ihan muilla perusteilla...

    • kuollut kauris

      Joo tuttuja asioita tuli kyllä tätä keskustelua lukiessa.. Itse olen ollut neitsytmiehen kanssa vuoden ja vähän päälle ja itsestänikin tuntuu etten elä omaa elämääni. Neitsytmiehellä on omassa maailmassaan niin paljon sääntöjä mitä on aivan mahdoton noudattaa. Tämä mies vahtii jokaista liikettäni, miten leikkaan vihannekset hänen haluamallaan tavalla, kenen kanssa lähden ulos ( jos en ilmoita tiettyyn kellon aikaan mitä teen ja kenen kanssa hän kuvittelee että petän häntä) Siivoamisesta ei voi puhuakaan kun teen sen väärin ja olen liian sotkuinen. Kaikki ruuat mistä voi lähteä murusia esim leipä, keksit, muffinsit ym joudun syömään lavuaarin päällä suojaten lattiaa. Sitten tämä mies vielä sanoo loukkkaavia asoita saaden toisen tuntemaan olevansa epäonnistunut yksilö kaikin tavoin, hänessä ei ole mitään vikaa eikä hänen sukulaisissaan. Äitini ei enää pidä yhteyttä minuun koska tämä mies loukkasi häntä syvästi eikä myönnä tehneensä mitään väärää. Onneksi emme asu yhdessä mutta olen hänen luonaan aina, koska minun asuntoni on hänen mielestään asuinkelvoton. Koska kärsin myös ihosairaudesta hän syyllistää siitä minua joka päivä kun raavin ja iho hilseilee. hänen luonaan en uskalla kun istua tietyssä nurkassa mistä on helppo siivota minun aiheuttami sotkut... Olen alkanut käyttää hänen talon kellarin vessaa etten vaan sotkisi hänen wc- tilojaan...Alan jo miettiä miten hänet voisi jättää, vaikka olisinkin ihan yksin eron jälkeen kun hän sai ystävänikin vihaamaan minua.

      • hdfg

        En mielelläni lyö lyötyä, mutta miksi ihmeessä suostut tähän?!

        Neitsyellä on kova hoivavietti ja kyky sanoa juuri siitä arimmasta aiheesta kaikille. Hänelle pitää laittaa vastaan, ja jos neitsyt alkaa ärhennellä, hymyilet vaan ja suukotat. "Höppänä. Ei se ole niin tarkkaa. Sen voi siivota. Ei jokainen leivänmuru ole kuoleman paikka."

        Selkä suoraan, leuka ylös. Hanki itsellesi kunnioitusta.


    • .........

      Tuo on ihan totta, olen itsekin tuhonnut muutaman naisen aivan totaalisen täydellisesti. En tosin tahallani(tai ehkä joskus hieman tahallanikin)
      Vaikka ei sillä, onhan niistä naisistakin löytynyt aivan yhtä paljon vikoja, mutta aina henkilökemiat eivät vain toimi.

      Et kai ole yrittänyt kontrolloida sitä miestä väkisin? Se voi johtaa ikäviin seurauksiin. Itse en ainakaan pysty sietämään sitä, että nainen yrittää vahtia jokaista liikettäni. Sitten se olisi ymmärrettävää jos tietäisi että mies on epäluotettava.

      En nyt tarkoita että vika olisi sinussa, mutta yleensä se vain on kummassakin.

      Neitsyt horoskooppille on tyypillistä sellaiset persoonallisuudenpiirteet jotka voidaan joskus tulkita narsismiksi, varsinkin jos tulkitsijalla on heikko itsetunto.
      Narsismi kuitenkin on aika äärimmäinen ja tuomitseva sana, kohtalainen omahyväisyys olisi ehkä oikeampi termi.

      Neitsyt on yleensä hieman impulsiivinen, ja ehkä myös riidanhaluinenkin(provosoituva) jossain määrin. Ei ole siis ihme, että tietyt horoskooppimerkit eivät vain tule hyvin toimeen meidän kanssa.
      Neitsyt kuitenkin on vittumaisin horoskooppimerkki heti skorpionin jälkeen.

      • MrJuha82outolintu

        EN usko horoskooppeihin, mutta minun syntymämerkki on härkä, josta on tullut kehuja siinä, että härät eivät kiusaa ja lähinnä kaikki muut kiusaavat, mutta härän suurin ongelma on itserakkaus ehkä, koska tuntunee, että ne kehuu itseään tai tuntuu, ettei heissä oo mitään vikaa.
        Tunnistan tämän ominaisuuden itsessäni osittain/jonkun verran.
        Olen aika kiltti, en suutu ja pyrin oleen diplomaatti, rauhaa rakastava hippi.
        En siedä riitelyä, en siedä kiusaamista.
        Siksi ehkä monet härät (jos on siis uskomista astrologiaan) voivat viihtyäkin aika paljon erakkona omissa oloissaan, koska sukset menee niin monien kanssa ristiin ja härät eivät välttämättä kestä tätä maailmaa ja voivat popsia pillereitä kalojen tapaan.
        Kalat on toinen herkkä merkki, jos siis uskomista astrologiaan.
        Ennustamisiin en ainakaan usko.
        Nehän käyttävät omia tekniikoita ja helppoa matematiikkaa arvaillessa oikein.
        Tähän helppoon menee aika monet.
        Kalat usein velloo syvissä tunteissa, samoin härät, joskin härät ei suuttuvainen merkki ja silti katsoo eteenpäin tai elää tässä hetkessä nauttien elämän pienistä asioista, mutta mun syntymämerkin härkäihmiset ovat ehdottomasti horoskooppien herkimmät, omaperäisimmät, yksinäiset, hiljaiset sielut ja härän tunnistaa itsepäisyydestä ja myös siitä, että härkä syö paljon ruokaa, paljon lohtusyömistä, kun ei kestä maailmaa, vellovat masennustilassa(kuten kalat), alkoholi voi maistua, ovat muiden ihmisten parissa ulkopuolisia, eivät puhu ja usein näiden asioiden takia härkiä kiusataan ja syrjitään, koska eivät härät ole läheskään samanlaisia kuin muut.
        Härkä eroittaa massasta, vähän kuten vesimies (omalla tavallaan).
        Härkä kuitenki selvästi haastavin merkki siinä mielessä eli miten ymmärtää härän sielunmaisemaa.
        Rauhallinen ja tasapainoinen, mutta erittäin tylsä härkä, vähän tosikko.
        Härät eivät kiusaa!
        Jos on uskomista astrologiaan.
        Minä suhtaudun siihen epäillen.
        En ainakaan usko ennustuksiin.


    • arvio näistä

      Neitsyt tukehduttaa leijonan sisäisesti. Leijona vetäytyy pois ja neitsyt tuntee jäävänsä yksin, todellisudessa neitsyen kontrolointi on aiheuttanut leijonan vetäytymisen. Tulee kierre jota ei voi katkaista millään.

      Neitsyt on järkevä, tarkka ja hallitseva. Neitsyt on koko ajan epäileväinen ja epäluuloinen leijonan suhteen koska leijona kulkee omia polkuja. Neitsyt on mustasukkainen leijonasta. Sitä leijona ei oikein käsitä koska leijona ei ole mustasukkaista sorttia. Leijona on yllättävän uskollinen?

      Leijona on vapaa luonne ja ahdistuu neitsyen tiukasta linjasta. Leijona on tuuliviiri, suurpiirteinen ja epämääräinen. Neitsyt kärsii koska ei saa mitään otetta leijonasta. Paitsi ajoittain kun leijona sen sallii. Leijonan mieltä ei voi kontrolloida. Mieliala ja tunteet vaihtelee. Mielipiteet muuttuvat hetkessä tilanteen mukaan. Se on järkevän neitsyen mielestä käsittämätöntä.

      Leijona on herkkänahka. Hermostuu kuin leijona hetkessä. Leijona vaatii paljon henkistä tilaa. Sitä neitsyeltä ei heru. Neitsyt on kontrollifriikki, paksunahaka ja ärhäkkä ottamaan kantaa.

      Kyseessä on järjen ja tunteiden yhteentörmäys. Tai järjen ja järjettömyyden. Tuli ja vesi... Toinen on altavastaajan roolissa jatkuvasti. Paitsi jos leijonalla on leppoisaa ja stressitöntä suhde toimii. Niinhän elämä ei kuitenkaan mene.

      Neitsyt valittaa pikku asioista ja leijonalla on nuppi kireä. Leijona haluaisi mennä, neitsyt haluaa olla kotona. Leijona on itsekäs kotona, reilu ulkona. Neitsyt on reilu kotona ja itsekäs ulkona. Ristiin menee lähes kaikessa.

      Neitsyt osaa nautiskella itsekseen. Leijona nauttii ystävien kanssa. Seksi sujuu hyvin jos molemmilla on hyvät päivät. Se onkin hankalampi juttu. Hyvät päivät menevät nekin ristiin melko usein.

      Töitä leijona tekee leijonan raivolla, huipputeholla. Virheitä sattuu. Neitsyt tekee töitä huolella ja määrätietoisesti. Virheitä sattuu vähän. Leijona on työnarkomaani. Neitsyt jättää työt kun kello näyttää neljää.

      Kotona neitsyt ahkeroi ja siivoaa paikkoja, jtiuskii ja sanoo tiukasti koska kaikki on leijonan jäljiltä missä sattuu. Leijona taas tykkää kotona laiskotella ja miettii minne lähtisi koska neitsyt on hiilenä, ja raivoaa takaisin.

      Leijona lupailee ja nyökkäilee kaikille eikä edes itse usko lupaamaansa. Neitsyt ei lupaa mitään vaan sanoo tiukan ein.

      Raastava suhde. Päätyy joko leijonan alkoholismiin, masennukseen tai itsemurhaan. Sellainen on alistettu leijona. Neitsyt on liian järkevä niihin. Neitsyt tekee tilanteessa analyyttisen ratkaisun. Neitsyt on selviytyjä. Leijona on haaveilija. Tasavahvoja omalla tavallaan. Taistelupari ennemmin kuin aviopari...

    • 15+6

      Taidat itse olla leijona.

      Ensinnäkin Neitsyt on maanmerkki, ei veden.
      Mutta siinä olet oikeassa, että leijona ei sovi neitsyelle. Aivan liikaa
      ristiriitoja. Jo pelkästään leijonan ärsyttävän läpitunkeva ylpeys.

    • aivan karmeita
    • raharaharahaminunrah

      Tunnen kaksi neitsyt miestä. Vieläpä erittäin hyvin. Koskeeko ap:n kirjoitus kaikkia neitsyt miehiä? En tiedä, mutta minä pysyn kaukana. Samanlaisia voi olla muissakin merkeissä, kysymys on rikkinäisen kansakunnan historiasta ja huonojen aikojen sukupolvien perinnöstä.

    • kkkkkkkkaaaauuuuurrr

      Ex:äni oli neitsyt, sopii täysin nuo kuvaukset. Mustasukkainen, roikkuu, hermoheikko, narsisti. Meni niin pitkälle kun lähdin, alkoi piinata ja muuttui psykopaatiksi ja väkivaltaiseksi. onneksi itse olen vahva ja en murtunut tuossa mylläkässä. En tosin ole leijona.

    • todella erikoinen

      Kuulostaa aivan samalta kuin, mihin itse "sotkeuduin". Ja nimenomaan halusi "erikseen" aloittaa seurustelun, jossa kuulemma eri säännöt kuin tapailussa, jonka koki kaiken olevan ensialkuun. Aivan mahdottomia sääntöjä ja käytöstä, ja muuttui myös yhtäkkiä ja toisen "syöntiä" pikkuhiljaa. Kaikki huomio hänessä ja toisen sanatonta "mitätöintiä", näkymättömäksi tekemistä ja ulkopuoliseksi jättämistä. Ja juurikin kaikesta itseensä ottamista, itse voi heittää todella huonoa "huumoria", etenkin naisiin liittyen. Ja kaiken kääntämistä ja juurikin niin, että omat vikansa kääntää toisen vioiksi ja supertaitava syyllistäjä omista tunteistaankin. Ikävä kyllä narsistiksi sanoneet "kaikki", ketkä siitä jotain tietävät. Ettei vain liene sama tapaus. :(

    • kokemus-k

      Ihanko te siis tosissanne kuvittelette että kaikki neitsytmiehet olisivat samanlaisia?

    • pujoliivi

      En tiiä, tulee mieleen sauli ja jenni. Sauli on sennäköinen ja oloonen että vois olla aikas v mäinen.

      • yx-neitsyen uhri

        Johan tuosta Jennistä näkyy jo hieman ulospäinkin riutumisen merkkejä. Toivottavasti ei romahda kokonaan. Sori Jenni


    • juoskaa pakoon

      Lukekaa: nyt kaikki neitsytmiehestä

    • onnenhyrinää

      jaa,a outoja neitsytmiehiä olette löytäneet.Minä,oinasnainen olen naimisissa neitsyen kanssa,ollut jo 15v.Parenpaa,kiltinpää,ystävällisenpää miestä saa hakea.Olin 9v härän kanssa,aika oli täyttä helvettiä,myös väkivaltaa paljon,seuraava oli oinasmies joka petti 5v aikana aina kun pysty,henkinen väkivalta sairastutti minut.Nykyään ei tarvitse pelätä,olemme rakastuneita edelleen,riitoja ei ole,hän on aivan IHANA mies.

      • MrJuha82outolintu

        Itse härkänä en oo tommonen.


    • Liki133

      Joo kaikki edellä mainittu kuvaa mun entistä oinas miestä , ja entistä härkä seurustelua , ei kiitos enää ikinä , itse olen nyt tavannut neitsyt miehen . Ihana kuin mikä, ollaan tavattu vasta muutaman kerran mutta katsotaan mitä tästä tulee . Mutta kiitos kahden edellisen jos jotain vastaavaa tulee eteen katoan ja äkkiä !

      • MrJuha82outolintu

        Kas kummaa meitä härkiä sanotaan juuri semmosiksi, ettemme kiusaa ja joudumme kuule itte usein kiusatuksi ja vellomme usein masennuksen parissa ja emme sopeudu tähän ilkeään maailmaan, usein härät sinkkuja, yksinäisiä vailla ihmiskontaktia, vähäpuheisia, usein kilttejä, rauhallisia, TODELLA TYLSIÄ, itsepäisiä, rakastavat ruokaa ja valitettavasti ruokaa kuluu masennussyömiseen ns.
        Näin jos siis uskomista astrologiaan.
        Härkä ei halua riidellä.
        Näin kuvataan härkä.
        Minä juuri semmonen härkä, kuten tossa mainitsin adjektiiveilla.
        En kiusaa.
        Jostain luin, että härät eivät kuulemma kiusaa.
        Siksi ne ei tuu toimeen hetiskään monien/kaikkien kanssa.
        Usein valitsevat sitten yksinäisen erakon elämän, kun eivät kestä tätä maailmaa ja ehkä popsivat pillereitä naamaan, kuten minä teen niin.
        En vain koskaan tullut toimeen ihmisten kanssa.
        Olen eläkkeellä.
        Ikää 34v.
        Syön pillereitä.
        En pidä paljoa ihmisistä, eläimet ovat lähellä sydäntäni, ihmiset liian vaikeita, toisaalta härkä on juuri haastava merkki, koska emme ole tästä maailmasta vaan me ollaan niin erilaisia kuin muut, jonka takia meitä kiusataan helpommin kuin muita.
        Härkä on usein myös vaiti, vähäpuheinen, mitä on uskomista horoskooppeihi.
        Minä en oikein usko horoskooppeihin, mutten ainakaan usko ennustuksiin, sillä ne ennustajat käyttää omia tekniikoita ja pystyvät arvaamaan helposti oikein , koska kaksi vaihtoehtoa usein "hän sairastuu johonki tautiin / "hän ei sairastu" niin tossa todennäköisyys oikein osumiseen on paljon isompi kuin jos vaihtoehtoja ois 10-20.
        Toi on helppoa matematiikkaa!


    • Liki134

      Uskon kyllä myös että oma itsetunto vaikuttaa paljon , tapailin härkää ja oinasta nuorena , nyt kohta 30v. olen itsevarmempi. Moni asia vaikuttaa meihin , olen kuullut skorppareiden, leijonia ja oinaiden olevan pahimpia, myös jouskaria haukutaan narsistiksi , itse en ole tyypillinen mikään horoskooppi merkki , luen näitä paljon mutta en osaa asettua mihinkään muottiin , elän omilla ehdoilla ja omien kokemusteni kautta , opin virheistä ja tavoittelen harmoniaa jossa saan olla vapaa oma itseni ja onnellinen

    • kääpäpuu

      Mun mielestä härkä on vittumaisin horoskooppi mitä tiedän. Niin lapsellisia,miehet ja naiset. Neitsyet on taas "kasvottomia" mä en tunne yhtään mielenkiintoista neitsyttä,
      leijonat ja oinaat on just jees ja skorpparitytöt on ihan parhaita :) ravut on suloisia.

      • MrJuha82outolintu

        jos pitää päteä, niin härkänä(aurinkomerkkini) sanon sen, ettei kannata valita kavereita horoskooppien perusteella, sillä silloin SINÄ tietämättään tai tahallaan syyllistyt henkiseen väkivaltaan/kiusaamiseen.
        Ootko koskaan miettiny tota?
        Etkö ymmärrä sitä, että eivät kaikki härät oo vittumaisia???
        Horoskoopit ovat lopulta ehkä vain huijausta.
        Who knows?


    • neppu23

      MrJuha82outolintu

      allekirjoitan, härät on juuri tuollaisia,mutta itse olen kokenut härkien kohtelun epämukavana, ehkä se on juuri se yksinäisyys ja pula ihmiskontakteista mikä saa heidät takertumaan. Välillä jopa tuntuu että he eivät ymmärrä toisen ihmisen yksityisyyden rajoja. välillä heidän kanssa on todella raskasta,.

      • MrJuha82outolintu

        Mutta oikeasti uskotteko tosiaan, että kaikki härät ovat semmosia tai kaikki jouskarit ovat tietynlaisia?
        Ei kannata uskoa siihe, että kaikki ovat samanlaisia.
        Se ei pidä paikkaansa.
        On myös ilkeää semmonen käytös, jossa tuomitaan eri merkkejä.


    • neitsyt_kaatuu

      Vain härkä nainen voi voittaa neitsytmiehen.

    • Anonyymi

      Kyllä on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe