Seksiriippuvainen?

Miehis75

Olen tulossa siihen tulokseen, että olen seksiriippuvainen. Töissä pakko olla jatkuvasti livechatti ja herkku.net auki. Sinne laittelen kaluni kuvia ja flirttailen naisten ja miesten kanssa. Kun ruokkis koittaa, niin on usein kaivettava kalu esiin ja vedeltävä, mielellään jonkun avustamana chatissa.

On alkanut häiritsemään töiden tekoa. Kotonakin, kun tilaisuus on, niin samat kuviot.... Vaimon kanssa seksi kulkee, mutta duunaillaan kenties pari kertaa kuussa. Sitten tulee käytyä thai-hieronnassa kerran tai pari kuussa, mutta siellä en ole ottanut kertaakaan intiimihoitoja. Kiihotun kyllä, kun hierotaan siitä nivusten tuntumasta ja olisin varma saalis, jos hieroja tarttuisi vehkeisiini.

Jotenkin olen pettynyt itseeni ja itsekurittomuuteeni... haluaisin olla parempi ihminen ja olla edes hetken miettimättä seksiä. Seksi on mielessä koko ajan, yölläkin kun herään... V****aa, että on pitänyt alkaa kiihottumaan myös miesten osoittamasta huomiosta. Haluaisin pystyä osoittamaan ja ottamaan vastaan hellyyttä ilman, että haluan sen johtavan seksiin!

Millä tästä riippuvuudesta pääsee eroon?

11

1073

Vastaukset

 • Siis ymmärränkö oikein
  " Vaimon kanssa seksi kulkee, mutta duunaillaan kenties pari kertaa kuussa."
  Siis eikös keskiverto suomalainen ole kaksi kertaa kaksi viikossa?
  Vai onko ne puheita?
  Ei ihme, olet kunnolla puutteessa, koetko tarpeesi salaiseksi häpeälliseksi, siksi ettei tyydytys tule pari suhteessa?

  Mikä suhdetta hiertää, eikö vaimo nauti seksistä, pidä huoli että nautti. Yhteiselämän sujuvuuteen vaikuttaa myös kodin töiden ja vastuun jakaminen..

  • Itseasiassa viimeisen tiedon mukaan perus suomipariskunta yhtyy kerran kahdessa viikossa keskimäärin.
   "Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten" !


 • tuttu tilanne..
  Mun mies oli kanssa seksihullu, jos ei saanu pil lua, nii se suuttu.. Nyt kun olen sanonu sille että luulekko että mua kiinnostaa tää lause "mennääks panee?" nii se otti herneen peppuun ja sama rumpa..
  Ollaan nyt oltu melkeen 2v yhessä ja 7kk poika vauva, nii se tajus sen itsekki että siinä ei ollu mitään järkeä..
  Se varmaan luuli että menettää mut jos se jatkaa tota samaa kuviota.
  Mutta nyt me harrastetaan 1-3 kertaa viikossa, ja jos sen tekee mieli, se kysyy seksikkäästi, "haluuks tulla auttaa mua pikkasen?" niin autan mielelläni sen runkkaamisessa :)

  • Akkuhuuman nussintaa teillä. Miksi niin kiire tehdä lapsi?


 • Mielestäni avaaja ei ole seksiriippuvainen vaan harrastaa oikeaa seksiä vaimonsa kanssa aivan liian harvoin. Olisikohan sinun kannattanut ryhtyä lainkaan parisuhteeseen, kun pidät vaimoasi puutteessa ja hääräät muualla?

 • Ajattelen, että olet seonnut tai sekoamassa. Seuraavaksi varmaan kiihotut lapsista tai eläimistä ?

  Normia on, että himoitsee vastakkaista sukupuolta.
  Määrä vaihtelee eri elämän vaiheittain.
  Epänormia on, että sama sukupuoli kiihottaa.
  Sairasta.

  • Täällähän varsinainen asiantuntija🤨


 • itsellä ei töissä tarvii chatti tms eikä muutenkaa mutta kun ei sa vaimolta tarpeeksi. toinen voi antaa merkkiä että ois tiedossa sitä mutta sit kääntää kelkkansa tämä pistää vtuttaan. ja se että itse haluaa vaikka kiven läpi eli pakko saada ja eikai toi sit oikeenkaan ole toista kohtaan. mistä apua?

  • Nettirunkkupervoja olette! Akka ei anna, kun ette osaa hommia!
   Vetäkää siis kouraan, mutta jättäkää lapset, eläimet ja muiden vaimojen kusenpolttamat pikkarit nyysimättä ja rauhaan!


 • No niin, täältäpä kirjoittelee työnantaja, alappas kokoamaan kamasi siihen pahvilaatikkoon, tai riittäähän se kortongin kokoinen muovipussikin , muistahan myös desinfioida työpisteesi lähtiessäsi. Niin ja mitään irtisanomisaikoja ei noudateta.
  Siinä vaan karenssilla tumputat niin että känsät tulee kämmeneen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3435
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  97
  3251
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  71
  893
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  19
  738
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  36
  646