Melisha

Fuck.me

Lukio oli lusittu kunnialla läpi ja täytyihän sitä lähteä juhlistamaan vanhalla kaveriporukalla Melishan vanhempien huvilalle Kuusamoon. Melisha, Tommi, Eemil ja minä olimme tunteneet toisemme yläasteelta asti ja viettäneet monet illat yhdessä ja suhtauduimme toisiimme kuin sisaruksiin.
Melishan vanhemmat lainasivat avomersun matkallemme ja minä, joukon rallimimmi hyppäsin rattiin ja pojat pakotettiin takapenkille. Melisha istui viereeni ja alkoi viritellä musiikkia kohdilleen. Aurinko lämmitti meitä ja pojat päättivät avata kaljansa "Antaa Mian näyttää kuinka sitä meseä poljetaan" ne nauroivat takana. Ja minähän näytin. Vilkaisin välillä Melishaa joka tanssi penkillään musiikin mukana ja näytti nauttivan täysin rinnoin. "Meli hei, kaivatko mun röökit esiin" pyysin vaaleahiuksiselta kurvikkaalta ystävältäni. Melisha asetti savukkeen pehmeiden huuliensa väliin ja kääntyi kinuamaan jätkiltä tulta. Näin sivusilmällä tytön hameen nousseen ja paljastaneen hieman pitsiä, mikä sai minut syttymään ja Melishan puhaltaessa savua huulien välistä tunsin, kuinka aloin kostua. Otin ystävältäni tupakan ja painoin kaasua niin että Meli kiljui ja pojat nauroivat sekä oma adrenaliinin tunteeni sai minut unohtamaan kiihotukseni.
Huoltoasemalla kävimme vessassa. Käsiä pestessäni näin peilin kautta Melishan tutkailevan takapuoltani. "voi jumalauta mä halun ton perseen! Mun omasta ei oo mihinkään kun se on niin iso." Mel tuskaili ja pyllisti peilille niin että pitsi vilkkui taas. Himo palasi sekunnissa ja tunsin halua upottaa sormeni pitsin sekaan ja kokeilla oliko Mel käynyt vvielä yhtä ahkerasti sokeroinneissa kuin yläasteen uimatunneilla oli suihkussa huomioitu tyttöjen kesken. Epävarmasti naurahtaen sanoin ystäväni perseen olevan juuri täydellisen täyteläinen. Annoin Melishan kävellä autolle ennen minua jotta sain vielä hetken salaa tuijotella upeaa ystävääni.
Perillä pojat kantoivat tavarat sisään ja me tytöt istahdimme rantakallioille nauttimaan kylmää siideriä matkan uuvuttamina. Järvi kimmelsi edessämme ja aurinko jaksoi vielä lämmittää. Katsoin kuinka Melisha heitti toppinsa ja hameensa pois ja paljasti järjettömän suuret, pyöreät rintansa, joita peitti mustat erittäin seksikkäät liivit, sekä ne pitsiset pienenpienet pikkuhousut joita olin jo aiemmin päässyt tirkistelemään. Melishan Runsaar rinnat ja lantio korostivat kapeaa vyötäröä ja tunsin vastustamatonta halua koskettaa päivettynyttä ihoa.
Pojat saapuivat rantaan ja näin kuinka heidänkin oli vaikeaa saada silmiään irti ystävästämme. Meli näytti nauttivan suunnattomasti saamastaan huomiosta. Tyttö nousi kiusoittelevan hitaasti ylös ja kyykistyi sitten takapuoli meihin päin laskemaan juomaansa kalliolle. En uskonut voivani enää kauaa pidätellä himoani ja Melishan kiivetessä rinnat heiluen kalliota alas veteen tunsin pikkuhousujeni olevan litimärät. Eemil heitti farkkunsa ja t-paidan pois ja hyppäsi Melishan perään ja he aloittivat kikattaen hurjan vesisodan. Join juomani pois ja avasin heti uuden siiderin ja lipitin sitä kovaa vauhtia, jotta saisin käsilleni jotain muuta työtä, sillä minulla oli täysi työ pidätellä niitä liukumasta kuumaan, kostean, himosta sykkivään pilluuni.
Tommi katseli minua naureskellen hieman. Tommi oli ainut porukastamme joka tiesi minun seikkailuistani myös naisten kanssa. "Hitto sä oot kiimanen muija" Tommi nauroi ja tönäisi minua. "Päästäänköhän me Eemilin kanssa näkemään tänään actionia?" "Yea right.. Ton villikissan kesyttäminen ei tuu multa onnistumaan", totesin katkerana ja katselin unelmieni naisen pelleilyä lämpimässä järvivedessä. "Noooh pian siirrytään vähän vahvempiin drinksuihin niin kyllä sen Melishan estot lähtee kokonaan, onhan se nytkin jo ihan täysillä esittelemässä itseään.." Tommi totesi rohkaisten minua.
Siirryttiin sisätiloihin pelaamaan ala-asteelta tuttua pullonpyöritystä. Eemil teki meille kovan tahtiin paukkuja ja kesämekossa vastapäätä istuva Melisha alkoi kuin alkoikin käymään rivommaksi. Hän kyseli pojilta jatkuvaan tahtiin mikä minun ja hänen kropassa oli parasta ja ovatko he koskaan halunneet meitä. Pullon pyöriessä alkoivat totuudet ja tehtävät käymään yhä villeimmiksi ja kohta istuimmekin jo kaikki alusvaatteissa ringissä. Melishan vuoro tuli kysyä minulta totuutta: "Halusiks joskus naida naista?" Pikkuhousuni olivat aivan märät ja pelkäsin muidenkin hastavan tuoksuni istuessamme niin lähekkäin. "Hmm.. kyllä mä haluaisin.." Vastasin vältellen oikeaa totuutta. Pullo pyöri Melsihaan ja Tommi iski minulle nopeasti silmää ja antoi Melille tehtävän suudella minua. Mel näytti empivän hetken mutta sitten näin hänen hitaasti kumartuvan pullon yli minua kohti ja vastasin kosteaan, kiihkeään suudelmaan. Hänen huulensa olivat yhtä pehmeät kuin olin kuvitellutkin.

4

2361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fuck.me

      En jaksanut vastustaa himoani tuohon upeaan seksipommiin ja tungin kieleni syvällle hänen suuhunsa ja annoin kieleni tunnustella kosteutta. Meli vastasi suudelmaani hiukan epäröiden, mutta poikien vislailu taisi antaa huomionkipeälle Melille rohkeutta ja hän vetäytyi hieman kauemmas minusta ja katsoi syvälle silmiini arvioiden. Puna nousi kasvoilleni, mutta Meli kurkottautui minua kohti meidän istuessa yhä toisiamme vastapäätä risti-istunnassa. Melisha suuteli kaulaani samalla kun avasin nopealla liikkeellä tytön liivit paljastaen kaksi täydellisintä rintaa ja tunsin kuinka alapäässäni sykkivä himo yltyi.
      Poikien läsnäolo ei enää merkinnyt meille mitään. Painoin kasvoni kaunottareni rintojen väliin ja kosketin ahnain sormin selkää, niskaa, kaulaa, rintoja, vatsaa ja lopulta löysin mustan pitsin. Painoin Melishan selälleen matolle ja vedin mistään välittämättä hänen pikkuhousunsa pois ja eteeni paljastui taivas. Posliini houkutteli kieltäni kiusaamaan ja päätin antaa Melille hänen elämänsä parhaan nautinnon.
      Huomasin edelleen poikien katselevan meitä suut auki ja silmät kiimasta kiiltäen. Tahdoin heidänkin saavan osansa tästä rivommasta minusta. Asetin takapuoleni Tommin kasvojen eteen ja pyllistin niin että mehuistani kosteat pikkuhousut olivat lähes kiinni hänen kasvoissaan. Tommi ymmärsi vihjeen ja repi alushousuni tärisevin käsin alas himoni tieltä. Eemilkin näytti tahtovan osallistua ja hän tarttui liiveihini ja riisui ne nopealla liikkeellä.
      Käännyin Melin puoleen ja näin hänet lattialla tuijottamassa minua kuin olisi nähnyt minut ensimmäisen kerran. Polvistuin hänen viereensä ja asetin toisen käteni hänen häpykummulleen ja kumarruin suutelemaan hänen kiihkosta täriseviä huuliaan. Tartuin tytön rintaan ja imin ja näykin nänniä Melin huutaessa tuskasta. Asetuin hänen jalkojensa väliin ja nostin polvensa koukkuun. Aloitin nuolennan reisiltä ja siirryin hiljalleen kohti maalia. Häpyhuulien kautta pääsin vihdoin sykkivään nyppylään. Melisha yritti kiemurrella irti jolloin käskin pojat pitelemään ystävääni. Pojat tarttuivat Melin käsiin ja annoin ystävälle monta orgasmia tämän huutaessa hiljaisella mökkitontilla kenenkään kuulematta.
      Viimein sain tarpeekseni ja päästimme Melishan vajoamaan uneen monesta orgasmista voipuneena ja me siirryimme poikien kanssa terassille tupakoimaan

    • uih

    • Lillie

      mmm... voi ku joskus saiski kokeilla tollasta ;)))

    • ei ollu hauska

      Olis tän tarinan voinut lopettaa jotenkin muuten kuin väkisin ottamiseen, hyvä tarina meni lopusta pilalle. :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe