Aihe

HOI KAIKKI, joiden virtuaalitalleille kaivataan hoitajia!

Kuikula

Täällä olisi yksi tällainen tyttö vailla hoitohevosta tai ponia. Kokemusta virtuaalihevosmaailmasta löytyy useiden vuosien verran. Hakusessa olisi aktiivinen, siisti, mahdollisimman realistinen ja kokeneen/kokeneiden ylläpitämä virtuaalitalli, jossa hevosilla ja poneilla on asialliset kuvat ja tiedot. Mieluiten talli saisi olla ratsutalli/ratsastuskoulu tms, eli ei mielellään kilpa-tai siitostalli.

37

332

  Vastaukset

   • Mites tuo homma toimii, jos haluaa hoitajaksi yksityiselle hevoselle (jolle etsitään hoitajaa)? Eli voiko vaan ihan normaalisti laittaa vieraskirjaan hakemuksen vai pitääkö yhteyttä ottaa hevosen omistajaan (ja mitenköhän ihmeessä :D)?


  • Kannattaa ehkä ensin ottaa yhteyttä omistajaan sähköpostitse ja vähän esitellä itseään. Jos omistaja ottaa sinut hoitajaksi, lähetät seuraavaksi hakemuksen vieraskirjaan ja sen jälkeen voit sitten hoitaa ihan normaalisti. :)

  • http://hayesstable.webs.com/

   Hayes Stable etsii tällä hetkellä jokaiselle (lukuunottamatta yhtä nuorta) hoitajaa. Iloisin mielin ottaisimme hoitajia vastaan, sillä hoito toiminta on lähinnä pää asiana hevosten kilpailuun vientien lisäksi. Hoitohevosella mahdollisuus kilpailla

  • Kaikille hevosille otetaan hoitajat ja vuokraajat. Lisää hevosia tulee aina kun löytyy kiva hevonen tallillemme (:
   http://engvist.weebly.com/

  • Niin, siis tervetuloa vierailemaan kavionkopseessa! Hoitajia etsitään kaikille hevosille. Ylläpitäjät ovat aktiivisia ja kilttejä. Ylläpitäjät käyvät tallilla joka päivä päivittämässä sivuja. Jos ylläpitäjät eivät pääse käymään tallilla esim. viikkoon, niin talli suljetaan tuoksi ajaksi :)

   TERVETULOA!
   http://hollywood123.suntuubi.com/

  • Moi!
   Tallini kaipaa aktiivisia hoitajia! Yp:t ovat aktiivisia ja talli on siisti. Hevoset ja ponit osaavat hommansa. Ota hoitsu!!!!=)
   Tässä osoite:http://takaniitty.suntuubi.com

  • Tervetuloa Ratsutila Hattaraan!
   Siellä sinulla on mahdollisuus saada oma hoitsu oli se sitten kissa, koira tai hevonen. Kaipaamme aktiivisia ja ahkeria hoitajia. Tallilla on maneesi ja mahtavat maastot. Majoitamme myös yksityisiä.

   Tervetuola ihastumaan!

  • Meidän tallilla valinnanvaraa!!!! Kaikki hevoset ovat täälä hetkellä vapaana, ja kuka tahansa saa aloittaa hoitamisen. VRL- rekisteröitynyt ja oma seura. Myös yksityisten tuomisen mahdollisuus.

   http://vtalliiltarusko.webs.com/

  • Tallini on http://ww.puropuistontalli.suntuubi.com Tallini on erittäin aktiivinen. Se on myös siisti ja hevosia ja poneja löytyy kumpaakin. Mielestäni tallillani on kaikkea tarvittavaa niinkuin esim. klinikka aikka josta ostamme rehut ja muuta sellaista. Sivuni ovat myös selkeät! KIva jos edes käväiset.

  • Minulla kaikki on vapaana

  • Riihikorpeen kaivattaisiin kipeästi hoitajia.
   www.riihikorpi.suntuubi.com

  • Jos kerran tallia kaipaat niin tule tänne: pine-beach.webs.com

   Tämä on ratsastuskoulu, uusi ja kaipaa hoitajia!

   - Henzu

  • Täällä on vaikka mitä, mutta on ratsastuskoulu:
   www.stallmondelight.suntuubi.com

   • Petun talli
    Ruolampi
    Ansakuja
    Newerra
    Peikkojoen tila
    Seppele
    Shelyes
    Latun talli
    Pajupuro

    Newerra on hieno, ja sinne kaivataan aktiivista porukkaa. Pajupuro on omani, eikä näy google haussa, koska on niin uusi, mutta os. on http://pajupuro.boards.net/
    Toivon että kävisitte tutustumassa Pajupuroon, vaikka kirjoittamassa viekkuun :)


  • meillä on kolme hevosta vapaana ja tulee pian lisääkin talli on ratsastuskoulu olen ollut aika paljon virtuaalitalleilla ja myöskin pitänyt omaa tallia mutta tein nyt uuden.
   osoite on: havumetsa.suntuubi.com

  • Mie etin omalle hevoselle hoitajaa. Domino asuu mun yksityistalilla,käy ainakin katsomassa --> tallihaavisto.suntuubi.com

   • Nyt hoitajia etsii 3 hevostani.

    Domino on 2007 syntynyt ruuna. Hänen kanssaan olisi mahdollista myöskin kisata esteillä. Suhteellisen helppo hoitaa,ratsastukseen tarvitaan päättäväisyyttä.

    Frozen on 5v vuonotamma ja oikein mukava tapaus. Kiva ratsastaa vaikka hieman laiskan puoleinen. Vaikka vähemmänkin harrastaneelle hoitsuksi.

    Haze on nuori ja kokematon mutta ihana tamma. Vaatii paljon huomiota ja koulutusta. Hoitaminen onnistuu kokeneemmalta. Selässä oltu ja sieltä myös pois tultu...

    tallihaavisto.suntuubi.com


  • http://oathills.suntuubi.com

   Harrastetalli, jossa on hoitaja-, kilpailu- ja valmennustoimintaa! Muutoinkin rento meininki, eikä hoitamisesta tehdä mitään suurta numeroa. :)

  • http://oathills.suntuubi.com

   Harrastetalli, jossa on hoitaja-, kilpailu- ja valmennustoimintaa! Muutoinkin rento meininki, eikä hoitamisesta tehdä mitään suurta numeroa. :)

  • Meiltä löytyy kaikenlaisia poneja ja hevosia. Suuron osa vapaana!.
   kinuskintalli.suntuubi.com

  • Meiltä löytyy kaikenlaisia poneja ja hevosia. Suuron osa vapaana!.
   kinuskintalli.suntuubi.com

  • royalmeadow.suntuubi.com

   Virtuaalitalli josta löytyy kaikenmoista toimintaa. Paljon hevosia joista melkein kaikki vapaana, jokaiselle löytyy varmasti hoitsu :)

  • "Tavoitteet on tehty saavutettaviksi. Kaikki on mahdollista, kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä intohimoisesti unelmansa eteen! "

   Taikausko on harrastetalli kaikenlaisia ratsastajia varten. Meillä valmentaudutaan, kisataan ja harrastetaan mukavasti lajia, jonka eteen teemme kaikkemme. Meidän päätavoitteeme on aina ollut sama, jokainen hevonen ja ratsastaja on yhtätärkeä, eikä ketään ole ns. karvoihin katsominen!

   Talliamme pyörittää joukko kokeneita hevosalan ammattilaisia jotka kaikki toimivat tahollaan erinäisissä tehtävissä. Taikausko sijaitsee Kiirnonlaaksossa. Pääkaupunki seudulta noin 300 km luoteeseen. Tallille on hyvät kulkuyhteydet monesta lähikaupungista ja julkisillakin pääsee mukavasti lähelle tallia.
   Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan!

   Meille on tulossa vielä monta ponia/hevosta lisää, mutta näistäkin saa jo valita!:)

   Krista-Melina taikausko.weebly.com
   VRL-13715 TAIK3343

  • vthuoleton.suntuubi.com

   Uusi talli joka maijoittaa yksityisiä. Omiakin hevosia on ja niille otetaan hoitajia.

  • Tervetuloa virtuaaliseen harrastetalliin ja ratsastuskouluun, Virtuaalitalli Ribboniin! Runsas valikoima erilaisia hevosia ja poneja ovat tällä hetkellä hakemassa hoitajia, sekä 7 paikkaa yksityisille on myös vapaana. Tule siis piipahtamaan uunituoreeseen talliin osoitteeseen sites.google.com/site/virtuaalitalliribbon/home!

   Terveisin tallinomistaja Kassu

  • Moikka! Virtuaalitalli Jäkälämetsän jokainen heppa on tällähetkellä vapaana, ja tallille tarvittaisiin kipeästi lisäkäsiä.
   Jäkälämetsän talli sijaitsee kuvitteellisen Suomen mailla, järven rannalla ja sitä ympäröi kaunis, mystinen vanha metsä, joka omaa upeat maastot.
   Hevosia on monenlaisia, ja niiden kanssa järjestetään hoito- sekä kilpailutoimintaa, tunteja, retkiä sun muuta. Tervetuloa tutustumaan!

   https://virtuaalitallijakalametsa.weebly.com

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720