Olisiko minusta potkunyrkkeilijäksi?

Tyttö18vTRE

Oon Tampereelta päin oleva 18v tyttö, ja mua on kiinnostanut tämä potkunyrkkeily jo jonkin aikaa. Minua vain hieman mietityttää se että tulenko minä pärjäämään siellä koska olen luonteeltani aika ujo ja tavallaan myös herkkä. (En siis mitenkään sillain herkkä että jos mua lyö joku niin rupeen itkeen jne.. :D) Kunto minulla ihan hyvä vaikka sitä läskiäkin löytyy jonkin verran. Käyn kuntosalilla n.2x vko, käyn 3km hölkkälenkeillä n.2-3x vko ja omistan nyrkkeilysäkin jota mätkin sen 30min n.2-3x vko. Haluaisin aloittaa potkunyrkkeilyn juurikin kunnonkohottamisen ja itsepuolustuksen takia. Olisiko minusta potkunyrkkeilijäksi? Ja osaatteko suositella jotain hyviä/halpoja paikka täältä Tre:ltä päin? :)

6

735

Vastaukset

 • Hervannan K 4 centerissä on ammattitaitoa ja kokemusta lajiin, joten me suosittelemme. Tampereen Ikurissa toimii yhden miehen show fighter Academy, jossa ei yhtään lajia osata ja seuran ainoa opettaja ei ole koskaan käynyt minkään lajin alkeiskurssiakaan. K Nelosessa on pitkä krav maga ja thai/potkunyrkkeilykokemus, kun Ikurissa videolta yritetty matkia tekniikoita ja itse keksitty oma liittokin.
  Kierrä kaukaa tämä Ikurin baletti, siellä ei opi, mutta nauraa saa.

 • Hyvä, olenkin ihmetellyt, noita outoja kirjoituksia ja kävin Hervannassa katsomassa, vaikutti ihan asialliselta ja hyvältä hommalta, tätä Ikurin juttua kävin myös vilkaisemassa, ja se oli outo, ei tunnistanut miksikään lajiksi ja kömpelön näköistä, ei ollut kyllä harjoittelijoitakaan salilla, kuin yksi ja en ihmettele, kun opettaja oli huonoin mitä nähnyt.

 • Outoa teksitä, ihmettelin kyllä kun kävin tuolla Ikurin Fighter defense akatemiassa, että miten joku voi noin huono, mutta kun tuota tekstiä lukee, osittain ymmärttää.
  Mikään kamppailuopettaja ei tuo ole, ei osannut edes alkeita aj minäkin aloittelijan huomasin sen. Hervannan K 4 centeristä, löysin oikeaa ammattitaitoista opetusta ja kovan kuintolajin. Kiitos.

 • Hyvää mainosta puolin ja toisin !

  • Joo...Tampereen seudulla pystyy kyllä harrastamaan potkunyrkkeilyä muuallakin.
   Chitalada tampereella ja NKU nokialla ainakin tulee mieleen.


 • Chitalada on se oikea ja alkuperäinen. Olen käynyt siellä jo monta vuotta ja ylivoimaisesti vakuuttavin omine saleineen.

Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3055