Aihealueet

Listaukset

  Legion Leader EROTETTU

  Legion Tiedotus

  TIEDOTAN!! Viime aikaisten tapahtumien johdosta järjästetty hätä tila kokous on päättänyt erottaa ilmi tulleiden seikkojen takia Legion Leader jonka toiminnat on häpeälliset koko Legionille VALITETTAVASTI

  Entinen Leader säilyttää kuitenkin HENK KOHT initiaatio arvonsa ja Legion jäsenyyden mutta ei voi olla Legion Master arvo toimissa enään. Uusi Leader valitaan seuraavassa kokouksessa siihen saakka Legion on LAMAANNUS tilassa (inactive).

  Legion kokous toivoo nämä toimet pelastaa Legion kasvot huom!! KOLLEKTIIVISET ja säilyttää kunjoitus internet maailmassa.

  24

  518

   Vastaukset

   • Kunjoitus meni nyt kyllä lopullisesti. Liity niihin Jehoviin niin saatat saada kunnioitusta.

   • Kaveri erottaa itse itsensä? Vai jonkun sivupersoonansa? Sama kaverihan se siellä kirjoittelee kuin ennenkin, tyylistä ei voi erehtyä. En kyllä tajua, miten Santtu onnistuu yllättämään rimanalituksissa yhä uudelleen ja uudelleen.

   • Mikäköhän häpeällisistä seikoista on se joka katkaisi kamelin selän ja johti itse-erotukseen? On nimittäin ihan muutama mistä valita nähty tälläkin palstalla...

    Ensireaktioita tulkitsisin niin että KUNJOITUSTA ei kuitenkaan ole herumassa :D

   • No, eiköhän Santtu ilmoita pian nimellä Infernal Lord of Dorkness tms., että leegoilu jatkuu ja nyt Legion on "palauttanut maineensa" kun yksi sivupersoona "erotettiin" ;D

   • Joudun hyväksymään kokous komitea päätöksen VALITETTAVASTI ja luopumaan Legion Leader vallasta. Toivottavasti mesi kämmen on tyytyväinen!! Sai aikaan tämän OSITTAIN! Huom!! MYÖNNÄN kuitenkin oma vastuu asiassa KOSKA jehova pr huijaus yritys. Kaikki häpeä on YKSIN minun Legion EI ollut tempusta tietoiset!!!

    Hail kehiin!

   • No nyt täytyy kyllä myöntää että on melko jännittävä tunnelma.
    Täältä kotikatsomosta seurattuna vaikuttaa siltä kuin sanonta kuuluu "kyttää kuin mykkä vittua" tai jopa "katajaan kapsahti"
    Meilläpäin tuollaisille yleensä on keitetty kahvit ja sitten potku persauksille onnea tuomaan, mutta te siellä varmaan hoidatte asiat omalla tavallanne johon minä tässä "vaatimattomassa" asemassani tuskin tulen juuri puuttumaan.
    Kuitenkin painottaisin värien merkitystä tässäkin kontekstissa.
    Terveisiä tutuille ja tuntemattomille.

   • Mitä helvettiä minä juuri luin?! :D

    *Kierii naurusta lattialla*

    XD

   • Jaha... saatanan kujalla osa 4 alkaa selvästikin jo nyt keräämään lihaa luittensa ympärille, sitä odotellessa. Tämä tragikomedia alkaa kohta kilpailla salattujen elämien kanssa juonenkäänteiden määrässä. Mutta mikäpä siinä, naatitaan ja rillataan.

   • EI OO TODELLISTA! :D Toi ns. kasvojenpelastus jehovien palstalla on todella, todella säälittävää :D

    HUH HUH.

   • Tässä asiallisia kysymyksia Legioonaan liittyen:

    -Mikä on Legionin kanta päihteiden viihdekäyttöön?

    -Mitkä ovat vaatimukset että voi liittyä Legioonaan?

    -Mitä legioonan sisällä tarkoittaa sana teistinen?

    -Mitkä ovat järjestön perimmäiset tavoitteet?

    -Kuinka kauan Legion on ollut olemassa ja miten järjestö sai alkunsa?

    -Onko järjestöllä esim. omia nettisivuja joista voi lukea lisää tietoja?

    Vastauksia odottaen,
    überseitan.

    • VASTAAN!!!

     K: Mikä on Legionin kanta päihteiden viihdekäyttöön?

     V: VAIN maagiset käytöt huom!!! EI pakolliset

     K: Mitkä ovat vaatimukset että voi liittyä Legioonaan?

     V: Pitää tuntea Legioner HENK KOHT ei pelkkä netti tuttavuus!

     K: Mitä legioonan sisällä tarkoittaa sana teistinen?

     V: Saatanan palvonta EI humanist COS satanismi

     K: Mitkä ovat järjestön perimmäiset tavoitteet?

     V: SALAINEN

     K: Kuinka kauan Legion on ollut olemassa ja miten järjestö sai alkunsa?

     V: Alku perä YLI tuhat vuotta!! Temppeli ritari perintö huom!! EI voi tarkentaa ulko puoliselle!

     K: Onko järjestöllä esim. omia nettisivuja joista voi lukea lisää tietoja?

     V: On SISÄINEN foorumi (members only access) tiedotus vain TARPEEN mukaan. Se on MEIDÄN päästä kiinnI!!

     Hail Legion!!


   • "V: Alku perä YLI tuhat vuotta!! Temppeli ritari perintö huom!! EI voi tarkentaa ulko puoliselle!"

    XD

    Buahahahaha! Oli kyllä sen sortin tuubaa taas, että vatsaan sattuu kun näitä nauraa.

    • Älä herjaa sinä tietämätön moukka!!! Tunnistan INNOSTUKSEN ja OMISTAUTUMISEN asialle kun sellaisen näen ja Legionissa palaa todellinen musta liekki!

     Hail Legion!! \,,/


    • nimrod_666 kirjoitti:

     Älä herjaa sinä tietämätön moukka!!! Tunnistan INNOSTUKSEN ja OMISTAUTUMISEN asialle kun sellaisen näen ja Legionissa palaa todellinen musta liekki!

     Hail Legion!! \,,/

     Samaa mieltä! Snobit ovat liian ryppyotsaisia tunnistamaan todellista tunteen paloa ja hornan liekkien loimotusta jos sitä ei tarjota sivistyssanakirja kourassa tehtailtuihin korulauseisiin käärittynä... Ja jos Glorious Leader vähän laskettelikin palturia niin so what: itse sarvipäätäkin on kutsuttu valheiden herraksi ja hyvä psykodraama voittaa aina huonon todellisuuden! Leaderille valtikka takaisin ja lisää pökköä Legioonan pannuun sanon minä!


    • go legion! kirjoitti:

     Samaa mieltä! Snobit ovat liian ryppyotsaisia tunnistamaan todellista tunteen paloa ja hornan liekkien loimotusta jos sitä ei tarjota sivistyssanakirja kourassa tehtailtuihin korulauseisiin käärittynä... Ja jos Glorious Leader vähän laskettelikin palturia niin so what: itse sarvipäätäkin on kutsuttu valheiden herraksi ja hyvä psykodraama voittaa aina huonon todellisuuden! Leaderille valtikka takaisin ja lisää pökköä Legioonan pannuun sanon minä!

     Myös minä kannatan arvon palautusta alkuperäiselle Leaderille! Hän on myöntänyt jo erheensä ja ottanut VASTUUN. Ehkä väliaikainen erotus johtotehtävästä riittää?? Legion päättäköön asiasta!


   • Olisko aika alkaa näyttää muutakin kuin mainoksia televisiossa? Siis mitä sanoi shakki-Matti? Los Generalos el abiturient - kuus ällää ja kauneusvirhe uskottavuutta luomaan. Liskot liskot, enkö luoksenne tulla jo saa? Projekti ainakin etenee kuin junan hissi.

   • Kyllä tämä on nyt mennyt sellaiseksi sirkukseksi että satanismi on lopetettu suomesta kokonaan.

    • Pelleilyähän se oli alusta asti.


   • Santun ansioksi on tämän kaiken pohjalta kyllä noussut se, että olen joutunut korjaamaan näkemykseni siitä, että hörhöimmät uskovaiset olisivat Jeesus-uskovaisia. Tämä näkemys on nyt muuttunut. Maamme hörhöimmästä henkisestä huuruilusta vastaa itseään satanistiksi/saatananpalvojaksi nimittävä urpo.

    LATAAMO LEVEL KOVA 5/5.

   • Mitäää??? Skientologejakin lähestynyt tätä kautta? Vai feikkaako nyt joku Santun nimissä? En kyllä ihmettelis jos olisi aito yritys :D

   • Taisi Santusta tulla Shinobi, no katsotaan kenen päitä kaatuu. Tämän sanan langeitan: Joillakin on voimia takana vaikka he eivät itse tiedä siitä, teillekkin pelkkiä varjoja.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    341
    8173
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    117
    3160
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    84
    1584
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1036