Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

AK Duo @ English Pub, Kokkola 4.8.2012

EnglishPub

30

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tänään Lappajärven
    • Tänään Kokkola
      • kyselija__

        Olisko tästä Kokkolan keikasta mitään kerrottavaa tai taltiointeja?


    • Myötätuulirockista
      • Ja sitten

      • dasler

        Siis Myötätuulirock? Oikeesti? Esiintyikö Amoral ekana tai ekojen joukossa vai miksi tuolla on niin vähän jengiä? Pari riviä, eturivissä tilaa.


    • Ja vielä
      • kolme

        Kiitos videoista.


      • flatus
        kolme kirjoitti:

        Kiitos videoista.

        Kiitos kiitos. Päässyt ilmoille heh heh. Olen pieruhuumorin ystävä. Varmaan Amoraalissakin piereskellään ja paljon. Oma akka on estoinen piereskelyssä. Ei hän vain mitenkään kehtaa julkisesti. Kotona kyllä piereskelee kostaakseen minulle pieruni. Amoraali on varmasti pierubändi. Päässyt ilmoille. Heh heh


    • dsgdgssd

      Things left unsaid ja Mute oli kyllä upeita.. varmaankin molempien biisien paras live veto ikinä. Kiitti videoista.

    • dffddf

      Olihan siellä ihan hyvin väkee kattomassa verrattuna muihin yhtyeisiin ja siellä kuulemma satoi vettä paljon.

      • dasler

        No onpä ikävä juttu ainakin MTR:n kannalta sitten. Viime vuodet kuitenkin kantanut raskaamman rockin lippua. Vaan eipä tuota paljon listoillakaan näy, ei varmaan sitten katsojia ja kuulijoita oikein kiinnosta. Eikä sekään hyvä homma, tarkoittaa vähempi keikkoja epämuodikkaiden lajien bändeille.


    • Satun nainen kävijä

      Videon kuva on pimeä, mutta ääni kuulostaa upealta ja hyvältä näytää tuo lavalla oleminen. Kliseisin urheilutermein: Tämä lupailee hyvää Eurooppaa ajatellen ;) Siellä yleisöäkin on varmasti reippaammin. Lykkyä tykö Amoralille :)

    • Runaway Kokkola
    • kiva katsella

      noilla duokeikoilla Ari on aina niin rennon ja iloisen oloinen,johtuuko siitä kun on lähempänä kuulijoita,vai mistä!!!???

      • Hei, hyvä

        havainto tuo! Olen itse käynyt tänä vuonna kuudella Amoral-keikalla ja kahdella duokeikalla ja täytyy sanoa, että jälkimmäisillä ote oli paljon rennompi, ikään kuin Amoralissa oltaisiin enemmän "töissä". Hienoja keikkoja silti kaikki omalla tavallaan. Oottelen innolla ensi perjantain On The Rocksin vetoa! :)


      • statistit
        Hei, hyvä kirjoitti:

        havainto tuo! Olen itse käynyt tänä vuonna kuudella Amoral-keikalla ja kahdella duokeikalla ja täytyy sanoa, että jälkimmäisillä ote oli paljon rennompi, ikään kuin Amoralissa oltaisiin enemmän "töissä". Hienoja keikkoja silti kaikki omalla tavallaan. Oottelen innolla ensi perjantain On The Rocksin vetoa! :)

        Amoralin keikoillakin Ari on ollut rennon ja iloisen oloinen, mutta muu bändi näyttää statisteilta Koivusen taustabändissä, kun eivät yleensä koskaan kommunikoi mitenkään yleisön kanssa. Oli paljon luontevampaa esim. AK-bändissä (ja monissa muissa), kun koko bändi osallistui puhumalla yleisölle tai toisilleen. Amoralin taitava soittaminen vaikuttaa pelkältä vakavalta työltä, kun esim. suupaltit Ben ja Masi eivät puhu tai kerro biiseistä mitään.
        Muutenhan Amoralilla on kaikki kohdallaan (biisit, soitto, laulu, esiintyminen ja ulkonäkö) kunhan se alkaisi myös rennommin kommunikoida kokonaisuutena ja heräisi eloon, eikä olisi vain Arin yksinpuhelua ja kävisi keikalla soittamassa settiä läpi.


    • Useimmiten asia

      on juuri kuin sanoit, mutta juuri muiden Amoralien kommunikoimattomuus (olipa sanahirviö:D) yleisön kanssa tekee sen vaikutelman, että Ari oikeasti ottaa kontaktia yleisöön. Peksi ottaa mielestäni mukavasti kontaktia, elekielellä. Muistaakseni Arista oli tarkoituskin tulla frontman, johon katseet keskittyy ja muut hoitaa soittopuolen, mutta edelleen olisi mukava nähdä Benin katseen nousevan hetkeksi kitarankielistä kohti yleisöä. Helvetin hyvä bändi anyway! :)

      • Verbaalivirtuoosit

        Yleensä bändeissä vain laulaja on hyvännäköinen. Amoralissa kaikki viisi ovat, mutta neljä menee harmillisesti hukkaan, kun keikoilla näkee vain Koivusen. Keikkavideoilta voi sitten onneksi ihailla muittenkin karismaa. Ari myös fiksusti antaa muillekin valokeilaa siirtyessään sivuun toisten soolojen aikana. Jos haluaa menestyä yksi frontman ei riitä vaan kaikkien pitää olla frontmanejä. Pexi tosiaan on niin valtavan karismaattinen, että sanoja ei tarvita ja Juffinkin rumputyöskentely puhuu puolestaan. On käsittämätöntä, että Ben ja Masi malttavat pitää suunsa kiinni keikan aikana, eihän Beninkään tarvitse kitaran kieliä tuijottaa biisien välillä ja biisinikkarina hän osaisi esitellä biisejä syvemminkin.
        Ehkä jossain metalliraamatussa sanotaan, että vain vokalisti saa puhua lavalla. Rockbändinä voisi tehdä miten haluaa ja ilman metallibändin leimaa olisi enemmän esiintymistilaisuuksia ja keikoille enemmän tulijoita. Vain noin 2 promillea maailman väestöstä kuuntelee metallimusiikkia kun rockia sentään 15-20%. Kyllähän Amoralilla on hyvää yhteishenkeä, huumoria ja rentoutta, joten sen puutteesta kuivahko esiintyminen ei voi johtua.


    • ei kaikkea saa

      EHKÄ SAA PAREMMIN YLEISÖÖN KONTAKTIA näillä duokeikoilla,kuin jossain lavalla,missä välimatka on paljon pidempi yleisöön.jotenkin myöskin näyttää ,että Arilla ja Erkalla pelaa kemiat tosi hyvin yhteen.alkuaikojen AKbändin videoita katsellessa ,niistä välittyy ilo ja keskinäinen huumori pelaa hyvin.NIITÄ TULEE KATSELTUA AINA SILLOIN TÄLLÖIN.NIISTÄ TULEE JOTENKIN MUKAVA OLO! AMORAL ON UPEA BÄNDI JA SOITTAVAT HITSIN HYVIN,OLEN FANI,MUTTA JOSKUS TUNTUU ETTÄ SE HAUSKUUS JA HULLUTTELU JÄÄ AIKA VÄHÄISEKSI!

    • vakavaako

      aikoinaan Amoralin korkeasaaren keikalla oli mukavan rento ja iloinen tunnelma,samoin akustisilla keikoilla esim levykauppa äx:n keikat!

    • tukkahevi

      kyllä olis todella kiva päästä rocksin keikalle,mutta olenpa töissä.raportoikaa sitten keikasta,jotka sinne pääsette! nam!

      • rocks 31.8.

        Ari spandexissa on pakko nähdä ja ikuistaa videolle!


      • Mulle riittäisi
        rocks 31.8. kirjoitti:

        Ari spandexissa on pakko nähdä ja ikuistaa videolle!

        nahkahousut ja hulmuavat hiukset! :)


    • hevisti

      juu, laittakaas sitten kuvia nam,nam!

    • tule joulu kultainen

      kohta päästään oottelemaan keikkaraportteja euroopan rundilta ja sitten pikkuhiljaa oottelemaan RJ- keikkoja! jep,jep!

      • jjjdj739o

        ihanaa kun saa lukee keikkarapsoja.


    • rapsraps

      niimpä,jotain hyvää tässä syksyssäkin on!

      • no no no

        Kukas se siellä ittekseen puhelee..


      • sur rur rur
        no no no kirjoitti:

        Kukas se siellä ittekseen puhelee..

        Tiikeriemohan siellä kehrää...Onhan se fiksuakin ettei likaa omaa pesäänsä...Ja tooooodella tunteella vaan...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2112
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      29
      1744
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1510
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1461
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1378
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1261
    Aihe