Kannabiksen seuraamukset

Seurailija:

5

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antipaskapallari

      Silti edelleen kannabis on maailman vähähaittaisin päihde, vaikka siitä entiseen tapaan valehdeltaisiinkin. Et sinäkään kykene vähähaittaisempaa vaan löytämään, vai mitä? Aikaa on ollut etsiä, mutta et löydä.

      Kannabispsykooseja on Suomessa vuositasolla muutama kymmenen, alkoholipsykooseja taas on useita satoja, ja lisäksi käytännössä jo ihan joka päivä joku alkoholipsykoottinen tekee väkivallantekoja Suomessa.

      Kannabiksen lääkekäytössähän näitä psykoosiongelmia ei pahemmin ole, koska kannabista käytetään useita grammoja päivässä. Kannabista tulee varmasti käyttääkin monta grammaa päivässä, koska ongelmia on varmaan vähemmän. Siltä se ainakin nyt näyttää koko ajan.

    • antti lallari

      http://kannabisuutiset.com/2009/12/03/mika-huumeongelma-amerikkalaismies-polttanut-jo-115-000-kannabissavuketta/


      56-vuotias pörssimeklari Fort Lauderdalesta sai nimensä aikakirjoihin tehdessään maailmanennätyksen kannabiksen käytön osalta. Hän sytytti 115 000:nnen jointtinsa 20. päivä marraskuuta.

      Paras puoli siinä on, että se on täysin laillista. “Aivan, Setä Samuli tarjoaa tämän”, Rosenfeld sanoo. “He kasvattavat sen minulle, ja minusta se on melko ironista”.

      Rosenfeldin kannabis on ollut hallituksen tuottamaa jo vuodesta 1982, kun hänestä tuli potilas liittovaltion huumausaineviraston uuden lääkeohjelman tutkimuksissa. Mississippin yliopistokampuksen viljelmillä kasvatettu kannabis toimitetaan paikalliseen apteekkiin, josta Rosenfeld saa sitä kilokaupalla.

      Rosenfeld sairastaa harvinaista luutautia, perinnöllistä eksostoosisairautta, joka aiheuttaa kivuliasta luiden liikakasvua ja jota hoidetaan reippaalla annoksella kannabista. Hän on saanut 300 jointtia aina 25 päivän välein, viimeisen 27 vuoden ajan. Hän polttaa 10 – 12 jointtia päivittäin.

      “Aloitan aamuni polttamalla kaksi jointtia samalla kun katson bisnesohjelmia televisiosta”, Rosenfeld sanoo. “Sitten vielä kolmannen, kun ajan autolla töihin.”

      Hän kertoo, ettei ole koskaan tullut pilveen kannabiksesta, ja että hänen sallitaan polttaa samalla kun hän käyttää raskaita koneita. Olla tulematta pilveen tarkoittaa myös sitä, ettei hänellä ole tapana harrastaa myöhäisillan reissuja pikaruokaloihin. “Ei mässyjä, ei – ei mitään sellaista, mitä muut ihmiset saavat”, Rosenfeld väittää. “Monet potilaat eivät tule pilveen.”

      Rosenfeld on liittovaltion tuottaman lääkekannabiksen puolestapuhuja, vaikkakin kyseinen käytäntö lopetettiin vuonna 1992. Siinä missä useimmat niistä, jotka tarvitsevat lääkekannabista, luottavat reiluun kymmeneen laillistaneeseen osavaltioon, Rosenfeld ja kolme muuta yhä elossa olevaa potilasta saavat yhä jatkaa liittovaltion ohjelmassa. Hän sanoo olevansa onnekas päästessään käsiksi siihen, mihin monilla muilla ei ole mahdollisuutta.

      “Saan puheluita monilta ihmisiltä, jotka haluavat saada lääkettä”, hän sanoo. “Se on surullista, ihmiset tarvitsevat sitä.” Rosenfeld kertoo, että hän tuntee suurta kiitollisuudenvelkaa kannabista kohtaan. Hänen mielestään useat voisivat olla yhtä terveitä kuin hän on, jos siitä tulisi laillista koko maassa.

      “Olisin vuoteen oma ilman sitä, jos olisin edes elossa”, hän kertoo. “Minun ei pitäisi olla hengissä ja tässä silti olen. En käytä muita lääkkeitä, olen huippukunnossa kannabiksen ansiosta. Pelkästään sen takia, että tämä lääke on olemassa.”

      Hänen mukaansa Obaman hallitus auttaa hänen kaltaisiaan ihmisiä, jotka todella tarvitsevat kannabista voidakseen paremmin. “Ajat muuttuvat, potilaat saavat vihdoinkin tarvitsemaansa apua”, hän toteaa.

      Rosenfeld on kirjoittamassa kirjaa kokemuksistaan Yhdysvaltojen pitkäaikaisimpana laillisena pilvenpolttajana, työnimellä “Onnekas pilvi”. Hän toivoo saavansa sen julkaistuksi ensi keväänä. Hän kertoo, että hänen mahdollisuutensa polttaa pilveä julkisesti on tehnyt hänestä samalla sankarin sekä roiston.

      “On ihmisiä, jotka varmasti pitävät minua sankarina”, hän sanoo. “Monet ihmiset kommentoivat ilkeämielisesti, tai sitten he puhuvat siitä miten paljon rohkeutta minulla on polttaa julkisesti. He kysyvät, ‘Hei tyyppi, voinko minäkin saada tuosta vähän?’”.

      Roiston rooli astui kuvioihin vuonna 1983, kun hänet pidätettiin hallussapidosta Orlandossa. Yli-innokas poliisi ei ymmärtänyt, että hänen oikeutensa oli suojattu liittovaltion toimesta. Kuitenkin sormenjälkien ottamisen ja parin tunnin odottelun jälkeen hänet päästettiin poliisilaitokselta ja syytteet hylättiin.

      Vaikka hänen julkinen pilvenpolttelu nostattaakin kulmakarvoja, Rosenfeld sanoo,että kyse on syvälle pinttyneistä käsityksistä, jotka antavat sille huonon maineen, huolimatta sen myönteisistä terveysvaikutuksista. “On olemassa ihmisiä, jotka on kasvatettu ajattelemaan että se on paholaisen tekosia, he tulevat aina olemaan sitä vastaan”, Rosenfeld toteaa. “Jos tosiaan ajattelet, että kannabis on niin paha asia kuin luulet sen olevan, niin selitä sitten minun olemassaoloni.”

      Lähde:

      http://www.nbcmiami.com/news/local-beat/No-Dope-Ft-Lauderdale-Man-to-Smoke-115000th-Joint-70496022.html

      • Seurailija:

        Uutisesi lähde on "kannabisuutiset", joka on rekisteröimättömän (eli lainsuojattoman) kannabisyhdistyksen tuotoksia.

        Tästä epämääräisestä uutisesta oli myös jätetty pois se tärkeä tosiseikka, että lääkekannabis on valmistettu niin, että se ei aiheuta psykoottisia oireiluja eikä siis esim. aiheuta pilveentuloa, jonka takia hän esim. ajelee autollakin jointin jälkeen.
        Ja sanoihan hän itsekkin, ettei hän tule pilveen.


      • Magimus Crog
        Seurailija: kirjoitti:

        Uutisesi lähde on "kannabisuutiset", joka on rekisteröimättömän (eli lainsuojattoman) kannabisyhdistyksen tuotoksia.

        Tästä epämääräisestä uutisesta oli myös jätetty pois se tärkeä tosiseikka, että lääkekannabis on valmistettu niin, että se ei aiheuta psykoottisia oireiluja eikä siis esim. aiheuta pilveentuloa, jonka takia hän esim. ajelee autollakin jointin jälkeen.
        Ja sanoihan hän itsekkin, ettei hän tule pilveen.

        Siellä on alkuperäinen linkki mukana uutiseen, josta se on käännetty. Asia ei käännöksestä muutu miksikään, vai muuttuko? Asia on kuitenkin ihan fakta, yli 115 000 kannabissavuketta, useita päivässä, 30 vuotta jokapäiväistä käyttöä, eikä sitä mielenvikaisinkaan uskovainen huumevalistaja voi muuksi muuttaa.

        Voit mennä lukemaan sen alkuperäisen uutisen, jota on lukenut suuremmat ihmismäärät maailmassa mitä Suomessa on asukkaitakaan.

        Lääkekannabis taas on ihan tavallista kannabista, lajike on Jack Herer, jota voit itsekin kasvattaa, ja Suomeen tuotava lääkekannabis on tosi vahvaa, jotta se ylipäätään lääkkeenä voi toimia. Artikkelin lääkekäyttäjän aikana taas ei ole vielä koskaan edes ollut mitään erityistä "lääkekannabista", vaan vain ihan "tavallista" kannabista, jota tosin on myös siis tämä nykyinenkin ja Suomeenkin tuotava lääkekannabis.

        Käyttäjä ei enää tule "pilveen" jos käyttää useita grammoja päivässä, mutta jos kannabiksella olisi merkittäviä haittoja, pelkästään useiden grammojen päivittäiskäyttö aikaansaisi niitä, mutta näin ei tapahdu, vaikka kannabista käytetään useita grammoja päivässä, mkä edelleen kertoo selvästi siitä, että kannabis on maailman vähähaittaisin päihde. Minkään muun huumeen tai päihteen kuin vain kannabiksen normaalia päihdekäyttöannosta et voi monikymmenkertaistaa ja käyttää joka päivä ongelmitta, sikäli jos kykenet siihen ylipäätään.

        Selitä sinä maneerinen valistuspöpi mitä selität, sehän on ainoa missä olet hyvä, kuten asioiden keksimisessä myös omassa uskovaisessa raamattupäässäsi, mutta valitettavasti itsekeksimäsi asiat ja sokea uskosi ei tee kannabiksesta vaarallista, eikä edes kovinkaan haitallista oikeassa maailmassa.


      • Magimus Crog
        Seurailija: kirjoitti:

        Uutisesi lähde on "kannabisuutiset", joka on rekisteröimättömän (eli lainsuojattoman) kannabisyhdistyksen tuotoksia.

        Tästä epämääräisestä uutisesta oli myös jätetty pois se tärkeä tosiseikka, että lääkekannabis on valmistettu niin, että se ei aiheuta psykoottisia oireiluja eikä siis esim. aiheuta pilveentuloa, jonka takia hän esim. ajelee autollakin jointin jälkeen.
        Ja sanoihan hän itsekkin, ettei hän tule pilveen.

        Vaikka oletkin jo perin tunnettu siitä, että jätät aina lopulta maneerisesti vastaamatta ja palaat lähtöruutuun mitään oppimatta, niin siltikin kannabis on maailman vähähaittaisin päihde, ja tuo sinun jatkuva ja tosiaan perin maneerinen vastaamattomuutesikin sen selvästi kaikille todistaa, sillä jos totuus asiassa olisi puolellasi, Jumalakin antaisi sinulle sanat asian ja totuuden kertomiseen. Ehkä opettaisi vielä soittamaankin jotain soitinta niin, että hämmästyttäisit kaikkia jotka tietää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe