VETOOMUS KANSANEDUSTAJILLE ÄLKÄÄ HYVÄKSYKO ESPANJAN PANKKITUKEA

Aune Mänttäri

VETOOMUS KANSANEDUSTAJILLE
ÄLKÄÄ HYVÄKSYKÖ ESPANJAN PANKKIEN TUKEMISEEN TARKOITETTUA EUROOPAN UNIONIN SOPIMUSTA !

Itsenäinen Suomi on Suomen kansalle paras valtiomuoto

Itsenäinen valtio voi sopia kahdenvälisiä sopimuksia ja liittyä niihin yhteisiin ja yhteisiin sopimuksiin jotka ovat kansakuntamme yhteisesti sopimiemme eettisten ja moraalisten periaatteittemme kannalta kestäviä.

Suomen tulisi edota nyt EU:sta


Suomen kansa on köyhtynyt EU:n avoimen maailman talouden säädösten seurauksena. Vain pääomapiirit ja suurituloiset ovat hyötyneet EU-ajasta.
Hyötyjiä on ehkä 20 % kansalaisista.
Millään mittarilla laskettaessa EU ei ole tuonut mitään sellaista hyvää jota emme itsenäisenä olisi saavutettu.
EU:n. edustaman ylikansallisten voimien vuoksi emme voi vallitsevasta alennustilasta nousta muutoin kuin itsenäisenä valtiona.
Pienen kansakunnan vahvuus on oman kansakunnan laatima suvereeni lainsäädäntö joka lähtee vallitsevien seikkojen tunnustamisesta niin, että lainsäädännöllä palautetaan maahan kansalaisille työnteon oikeus.
Emme pysty kilpailemaan EU:n jäsenenä niinisanotuilla EU:n sisä-markkinoilla, sillä maantieteellinen paikkamme ja kylmä ilmasto asettavat maille olosuhteet joita ei voi verrata Keski-eurooppamaisten ja Etelä- eurooppalaisten valtioiden elinolosuhteisiin.
Useampien EU- maiden ihmisten elämäntapakulttuurit poikkeavat niin merkittävällä tavalla Suomalaisten tapakulttuurista niin ettei meillä voi olla täysin avoin talous kaikkien halpatuottajien ja suuryritysten hintakilpailuun emme pysty vastaamaan.
Jokainen päivä jolloin suurienosa tavaroista ja tuotteista tuodaan maamme rajojen ulkopuolelta tuhoaa Suomalaisen kansakunnan uuden alun mahdollisuutta.

Suomi ei kerta kaikkiaan sovi Euroopan unionin nykyiseen jäsenyyteen eikä Euroopan liittovaltioon johon johtavat EU:n ja nykyisen Suomen hallituksen ja hallituksen takana olevat kansanedustajat toimet.!
Suomen Kansalla on oma kieli, oma kulttuuri, maantieteellinen sijaintini, sekä neljä vuodenaika jotka erottavat meidät EU:n massapäätöksien soveltamisesta tänne pohjolaan.
Suomen kansa itse tietää omat vahvuutensa ja haasteensa kaikkein parhaiten

Suomen kansa pärjää omassa itsenäisessä Suomen maassa tekemällä yhdessä työtä; palauttamalla tuotantotalouden toimintamahdollisuudet ja tuottamalla itse oman maan palvelutaloudesta kaiken sen mihin on olemassa omia resusseja.

Voimme tehdä kauppaa itsenäisten sopimusten puitteissa, sekä yrittäjien – ostajien kanssa kahdenvälisesti omien lakiemme puitteissa..

EU: Suomessa eduskuntaan valitut kansanedustajat saavat itsenäisesti hyväksyä EU-direktiivejä, joista ei saa pilkkuakaan muuttaa. EU:n itsenäisyys sivistyneen Suomen kansan kohdalla on häpeällistä holhousta ja pakkovaltaa!
.
Eduskunta keskustelee Euroopan-unionin sääntöjen vastaisesti tehtyjen EU:n jäsenmaita velvoittavan yhteisen rahatalouden syventämiseksi.

Suomen kansa on jo maksanut Suomessa (Helsingissä) sijainneen Irlannin Sofia-pankkiin rahansa tallettaneiden säästöt muhkueine-korkoineen puheenaolevan pankin ” kaatuessa”.

Suomi on sitoutunut Kreikan tukemiseen sopimuksella josta voi seurata yli kymmenen miljardin lasku maksettavaksi Suomen kansalle.

Jos tänään 20.7.2012 Suomen hallitus ja hallituksen takana olevien kansanedustajien hyväksyvät Suomen kansan enemmistön tahdon vastaisesti Euroopan-unioni päättämän pankkituen on selvää ettei Suomen kansan tahdolla ole enää oikeutusta eduskunnan tekemiin päätöksiin.

Eduskuntavaaleissa ei ole annettu kansanedustajille pankkovaltakirjaa niin, että he voisivat alistua hyväksymään päätöksiä jotka tuhoavat Suomen valtiontaloutta, sekä ovat koko Suomen kansantalouden kannalta erityisen merkityksellisesti vahingollisia päätöksiä.

20.7. 2012-07-20 Aune Mänttäri

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naurava trolli

      Onneksi Muutos-hörhöjoukolla ei ole ainuttakaan kansanedustajaa. Perussuomalaisissa on jo kylliksi kestämistä.

    • JM-K

      Naurettavaa pelleporukkaa, sano. Jos olisin tiennyt niin en olisi ikinä perustanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      220
      1883
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1699
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1179
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1100
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      4
      988
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe