Vaimo ja 3 miestä kimpassa

niin no

Onko muut harrastaneet kimppaa vaimo mies vierasmies vierasmies oli muuten ihanaa. Olemme yli 50v. joten kippa lienee aika yleistä 50v- keskuudessa..

61

21465

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13

      Ei oltu edes mietitty, ennen kuin tuli tavallaan sosiaalinen pakkotilanne.

      Oltiin vaimon kanssa patikoimassa lapissa ja jäätiin autiotuvalle yöksi, minne saapui illan mittaan kaksi meitä vanhempaa miestä jotain 60-70 vuotiaita. Itse ollaan noin 45 vuotiaita.

      Ilta eteni rupatellessa ja konjakkia nauttien.

      Jossain vaiheessa iltaa sitten ajauduttiin kaikkien tilanteiden jälkeen seksiin, jossa vaimoni oli meidän kaikkien kanssa. Oli jotenkin kiihottavaa katselle, kun sellainen vanha mies lykki vaimoa tosi isolla ja vaimo vielä nautti täysin ja sai useamman orgasmin. Itselle siunaantunut vain pieni mutta toimiva kapistus joten kait se vaimo innostui isosta ja lapin luonnosta

      Aamulla kyllä oli hiukan vaivautunut olo minulla.

      Vaimo taas oli niin innoissaan, että otti vielä erät miesten kanssa samaan aikaan
      toinen suihin ja toinen peppuun.

      Paljastui vaimo aika pakkaukseksi.

      En tiedä sitten miten jatkossa, kun ehdotin että otetaan seuraavaksi toinen nainen mukaan ja minä yksin miehenä, niin ei vaimo siitä innostunut. Ehdotti kyllä että otetaan uusiksi jossain, niin että mukana pari vanhempaa karjua.

      • Anonyymi

        Kerroin vimolle kun mentiin autio tuvalle että ensimmäiset lähtee jos tulee paljon porukkaa, ei kai sitä yön selkään pidä lähteä. Varataan paikka reinasta heti, illan päälle ei tullut kuin yksinäinen mies. Lämmitettiin vähän liikaa kämppää oli aika kuuma, Tein varalta yömyssyjä 80 Stroh viinasta. Meni aika päähän viina kun huonolla syönnillä oltiin nukuttiin vain makuupussi peittona, katsoin kun mies kävi alkkarisillaan kusella, hämärässä näin kun seisoi laverin vieressä iso kohouma housuissa ja katseli vaimon pyllyä kun peitto oli siirtynyt. Tuli aivan liki vaimoa nukkumaan. Näin kun makuupussin alla käsi liikkui. Kuului supinaa älä, no kokeile edes vaimon käsi siirtyi taakse, ei kuulunut mitään vaimo kääntyi minuun päin käsi hyväili vaimon kylkiä pyllyä ja hävisi, näin kun vaimo värisi tiesin käsi on pillussa, tiedän kun vaimo kiihottuu tulee tosi märäksi. Oli hiljaista kohta kuului hiljaista litinää, vaimo piti silmiä kiinni. Näin kun otsa rypistyi nyt tekee hyvää sormet puristi makuupussia ja tasainen tärinä jatkui, Uuuh kului kun mies laski sisään. aamulla aikaisin vaimon vielä nukkuessa kuiskasin mene purolle kalalle. Siirryin rantaa pikin ja tulin tuvan taakse ikkunan olin laittanut raolleen. Vaimo vastutsteli ei me enää voida usko voi luoja älä kuulin kun nuoli pillua älää, sinulla on niin iso. Mies käänsi vaimon kontalleen ja hyväili isolla terskalla pillun huulia olivat selin minuun. Voi luja kun sinulla on iso terska no pane pane ,apuaa minä annan täällä pillua voi luoja olenko minä kämppä huora olenko. Olet saat antaa kaikille ketkä tulee. Voi luoja nyt antaisin kaille pane sinä ensin nyt nyt tuulee, näin kun mies lykki pohjaan ja huusi nyt tulee vaimo huusi pane huoraaa. Nousivat ylös ja siistiytyivät, tulin sisään olivat keräämässä kamoja, mies läksi. Vaimo pesi kasvojaan ja jollakin vaatekappaleella pilluaan. Kirjoitin päiväkirjaan kiva yö vaimo naitatti itseään vieraalla korstolla yöllä ja aamulla, vaimo alkoi kirjoittamaan katsoi tekstiä ja minua, suutelin vaimoa pakkohan minun oli antaa sinun saada kun sillä oli niin iso. Vaimo meni kontalleen, kysyin saanko kämppä huoraa, kuuluitko meidän puheet, kuulin ikkuna oli auki, panin takaa vaimo suorastaan valui pane pane mökki huoraa siemmennä sisään ja huus kun tuli orgasmi ja sai sisään. Matkalla kun pysähdyttiin lepäämään katsoin vaimoa nauroi ja kääntyi luoja kuntykyttää nain vähän aikaa ja levittelin kiimaa laitoin pyllylle, et kai oouuu antaako mökkihuora pylllyä pane pane Eiii tu tu tuleen laskin sisään kun päästiin lähtemään vähän matkan päässä pariskunta istui mättäällä, moi tuolla on hyvä paikk,a nainensanoi iloisesti miehelleen mennään nyt kyllä panet.


      • Täällä olisi 50 heteromies. Hyvä troppainen ja kuntoinen.
        [email protected]
        Olen sairastanut koronnan. Paperitkin on


    • joojoo

      oltiin kerran vaimoni kanssa kotibileissä ja se meni siihen että 7 ukkoo minä nussimme vaimoa. oli muuten jännää..

      • Yhteinen salaisuus

        Tiesivätkö muut että olit sen naisen mies?
        -
        Me oltiin kerran iltaa viettämässä kaupungilla. Vaimo pyysi pöydässä istuneita miehiä jatkoille meille. Tajuttiin muijan kansaa sitten tila taksissa että ne muut eivät olleet oivaltaneet meitä aviopariksi. Vaimo puhelias kookas ja minä pieni hiljainen. Eikä muuten kerrottu. Vaimo sai munaa ja minä pääsin liukkaille.


    • Nainenmies

      Ollaan kyllä. Tiedä sit kuinka yleistä on. Samoin muutkin muodot käyty läpi, eli 2n1m, 2m2n. Kaikkihan ne on kivoja, jos se toinenkin nainen bi.

    • 13

      Joo joolle tiedoksi. Herää jo unesta.

    • hki paavo

      olet sekasiin koko tyyppi

    • Otalääke

      Mielenterveyspotilas! :)

    • 2miestämukaankiitos

      Minua naisena kiihottaa ajatus siitä että olisi ainakin 2 m katsomassa kun hyväilen itseäni ja nautin kun he runkkaavat siinä sivussa ja kerron että täällä olisi lämmin ja märkä pillu odottamassa heitä. Mutta 2 riittäisi, ei enempää.

      • yrjönnyt

        Ja kukahan runkku-ukko tuonkin on kirjoittanut
        todennäköisesti joku vanha 50 , joka elättelee toivoa päästä ennen eläkettä
        osakkaaksi kimppaseksiin.


    • vaimo tykkää

      Olemme keski-ikäisiä ja ajauduttu ns. seksi vimmaan, vaimo tykkää ja minä tykkään katsella kun kaksi miestä panee vaimoani, toinen suuhun ja toinen takaapäin pilluun.
      Nautimme tästä kummatkin.

    • sama "vika"

      Mistä löydät kumppanit näihin, suunnitelen samaa vaimon iloksi ja toki myös omaksi..

      • kerro lisää, voin hiukan kertoa tuosta käytönnössä


      • sama "vika"
        kamu.kalle kirjoitti:

        kerro lisää, voin hiukan kertoa tuosta käytönnössä

        Joo, tuossa taannoin katteltiin pornofilmiä, jossa laitettiin parilla äijällä sitä normaalia settiä molempiin reikiin jne. Totesin sen jälkeen vaimokkeen olevan aivan nesteissään ja piti oikein huolella nuoleskella kuivemmaksi:). Sen jälkeen olen testaillut supattamalla kahdesta ja hiukan isommastakin ryhmästä samalla, kun sitä laittaa ja vaimoke laukeaa melkoisen helposti ja melko voimalla näistä jutuista, varsinkin, kun pikku silmien ja muuta kiinnitystä laittaa mausteeksi

        Puhuttiinkin asiasta ja myönsi kiinnostavan olla useampien käpisteltävänä ja yhtaikaa naitavana , kun vaan olis sopiva, luotettava tyyppi ja itse kun en ole turhan tarkka näistä jutuista, ei haittaisi yhtään, jos joku muukin hyppää pukille, seksi on hauskanpitoa, ei niin vakavaa. Toiveena toki olis isompi jerkku, mitä itselläni on, tuommonen 18 cm nysä, mutta toisaalta riippuu, kumpaan laittelee :D, ei sitä ny kumminkan halkaista tarvi ..

        esim risteilyllä homma hoituis aika luontevasti


      • KimppaaSäännöllisesti

        Ystävät kaverit ja kylänmiehet


    • heikki hetero

      Kyllä minunkin kulli 17cm hypähti pystyyn noista jutuista.Kova kanki olisi valmiina koitokseen, mutta jääköön fantasiaksi. Kyllä se yksi vieras mies, paras kaveri kävisi toiseksi. Mukava huipennus olisi nähdä se jyystäminen ja sitten loppulaukeaminen kaverin tekemänä.

    • pari55v

      On tosi ihanaa kun vaimo saa vierasta ja sitten oma mies jatkaa voin suositella lämpimästi.

    • Mies viihtynyt.

      Niinhän se, en ota edes todeksi noita 10hengen orgioita, mutta 2m 1n, tai pari pari eli 4 henkeä, tuon kokoisissa ideaa kun kemiat vaan toimii, halutaan aidosti ja selvinpäin. En lähtisi mukaan juopporemmin pirskeisiin.

      • MiddleAgedMan

        Hyvä kommentti. Itsekin olen sitä mieltä, että muutaman hengen kokoinen ryhmä on paras. Itselläni on kyllä sellainen (toistaiseksi toteutumaton) unelma, että vaimoni nai kolmen miehen kanssa samaan aikaan - ja vieraat tietysti ensin... Ryhmäseksi 1 n 2 m on kyllä jo hyvinkin tuttu, mutta rouva vierastaa (vieraskoreuttako...?) että miehiä olisikin kolme. Yhteisissä yösupatuksissamme olen kyllä tullut siihen tulokseen, että kiinnostus on kova ja häntäkin kiihottava.


      • Kimppakivan_nimeen
        MiddleAgedMan kirjoitti:

        Hyvä kommentti. Itsekin olen sitä mieltä, että muutaman hengen kokoinen ryhmä on paras. Itselläni on kyllä sellainen (toistaiseksi toteutumaton) unelma, että vaimoni nai kolmen miehen kanssa samaan aikaan - ja vieraat tietysti ensin... Ryhmäseksi 1 n 2 m on kyllä jo hyvinkin tuttu, mutta rouva vierastaa (vieraskoreuttako...?) että miehiä olisikin kolme. Yhteisissä yösupatuksissamme olen kyllä tullut siihen tulokseen, että kiinnostus on kova ja häntäkin kiihottava.

        Kyllähän se jännittää eka kerralla niin teki meilläkin mutta kun pääsi alkuun niin ei ujostele enää vaan ehdottelee itse lisä miesten ottoa niin tehtiin että vaimolle side silmille ja miehet tulivat häneen ja hänen piti arvata kuka oli kyseessä teimme kuitenkin että olimme salaa hommannut kaksi kaveria meidän kolmen lisäksi joten arvaus meni pieleen usein teimme tämän kaksi kierrosta jokainen työnsi ainoastaan 3 kertaa oli vaimo melko hämillään aluksi mutta pelinaisena antoi meidän kaikkien naida ja heterona kun ollaan kaikki niin oli vaimolla hyväileviä käsiä ja kielijuttuja ja toinen pani pilluun toinen suihin ja loput hyväilI ja imeskeli tissejä yksi oli silittelemässä pimppiä


      • Anonyymi
        MiddleAgedMan kirjoitti:

        Hyvä kommentti. Itsekin olen sitä mieltä, että muutaman hengen kokoinen ryhmä on paras. Itselläni on kyllä sellainen (toistaiseksi toteutumaton) unelma, että vaimoni nai kolmen miehen kanssa samaan aikaan - ja vieraat tietysti ensin... Ryhmäseksi 1 n 2 m on kyllä jo hyvinkin tuttu, mutta rouva vierastaa (vieraskoreuttako...?) että miehiä olisikin kolme. Yhteisissä yösupatuksissamme olen kyllä tullut siihen tulokseen, että kiinnostus on kova ja häntäkin kiihottava.

        Joten kirjoittelet teidän yösupattelujanne sitten Suomi24 sivustolle?!? Huoh...


    • aisuriko,,,

      Kimpat on ihania ja kasvattavia siinä on vain hyväksyttävä toisensa...varsinkin kun oma vaimo saa vierasta ja omaa vuorotellen. Myös joskus yksin saa vaimo vierasta yleensä silloin työkavereiltaan..se on ihanaa.....

      • Anonyymi

        Elämä on ihanaa..sä oot ihana, mä oon ihana, akkas on ihana ja sen ränni on ihana ja kun sinne heittää rojunsa useampi mies niin se on IHANAA?
        Eikö ole muuta sanaa kuvaamaan tunnettasi?


    • katselija

      Kimppa on mahtavaa ja vielä mahtavampaa on kun näkee vaimon panemassa kahden miehen kanssa toinen panee takaapäin ja toinen panee vaimoa suuhun. Kyllä alkaa kulli seisomaan kun kumpikin laukeaa yhtäaikaa ja toisen spermat leviää vaimon naamalle ja suuhun ja toisen pilluun.
      Näitä nautinnollisia hetkiä odottaa aina uudestaan.

    • nam

      Olen 28v. vaimoltani tiedustellut, jos hän suostuisi ryhmään kolmen noin 50-60v. miehen kanssa, minun nähteni. Olisi kiihottava nähdä naiseni nauttivan kunnolla kalu,joka reiässä yhtäaikaa. Hän alkaa lämmetä ajatukselle kyllä pikkuhiljaa. Myös koittanut häntä lämpenemään ajatuksesta nuolemaan erään kaverinsa pimppiä mun nähden, saunassa hän on jo sormettanut kaverinsa pillua sekä imenyt ja kourinut sen tissejä...mul oli aika seisokki siinä vaiheessa ja runkkasin vaimoni tisseille mällit ja käskin hänen kaveriaan nuolemaan vaimoni tissit spermasta puhtaaksi samaa aikaa itse nuolin hänen pilluaan.

      • Täällä olisi hetero 50v mies Lahdesta valmis kimppaan.
        [email protected]
        Puutteessa olen ollut jonkin aikaa että kyllä pimppi kiinostais ryhmässä tai kaksin.


    • jorma 5

      Ilohan tota "jormaa" on antaa parin naiselle,kun kerran tykkää siitä! Vapaasti voi laskea aina sisään. Tavataan 1-2 krt kuukaudessa ja hyvä näin..:-)

    • hehhehjjoo

      kuinkahan moni näistäkin 15v teinin juttuja :)

      • Heh heh

        No niillähän se teoria on hallussa!


    • erämmmn

      Yllätetyt miehet. Oltiin metsästyskaverien kanssa kämpillä saunomassa ja iltaa viettämässä. Siinä sitten kaverit kehumaan mun vaimoa kuinka komee ja haluttava, et antaisiko se vähän muillekin. Olihan sitä vaimolle tullu puhuttua ennemmin miten kaverit puhuu ja vaimo sanonut että joo miesten puheita mutta ei uskalleta asia kysyä häneltä nauraen päälle.
      Illan mittaan sit sanoin että soittakaa ja kysykää, mutta ei siitä tullu mitään ja soitin vaimolle että lähtis ajeleen tänne kun pojilla on asiaa. Yllätys kun ovella seisoi vaimo ja kysyi että mikä se asia on? Kaverit tarjos vaimolle viiniä josko sitten rohkenis siitä asiaakin kysyä. Vaimo otti yläosn paljaaksi ja sanoi et saa koskea nostaen molempien kädet tisseille ja siinä katselin kun vaimo oli kahen miehen käsittelys. Lopuksi sain ite olla jälkiliukkailla joka on musta kiihottavaa.
      Aamulla miehet totes et olisipa heilläkin samoin.

      • Uskollisuus_kunniaan

        Ihan kiva juttu ja kiihottava minusta kun kyseessä on oma vaimo ja kaverit koska silloin luottamus ja kunnioitus on kohdallaan me vaimon kanssa otettiin lapsuuden ystäväni kimppakivaan jo noin 6 kk seurustelun jälkeen ja yllätimme kaverini ottamalla hänet viikonlopun viettoon meille olemalla alasti vastassa silloin kaverilleni selvisi mikä on jutun juoni kaveri oli äkkiä alasti ja menimme heti sänkyyn skumppa pullon ja kiiman kanssa siitä on nyt yli 24 vuotta aikaa ja edelleen vietämme 1-2 viikonloppua kimpassa joskus harvoin saattaa jäädä 1 kk väliin mutta harrastamaan myös kimppakivaa muidenkin kavereideni kanssa kerran meitä oli neljä miestä ja vaimoni mutta vaimoni kanssa päätettiin pitäytyä jatkossa mieluummin 2M ja vaimoni ja korkeintaan 3 miestä koska muuten vaimo joutuu kohtuuttoman koville olemme 100% heteroja joka tarkoittaa sitä että vaimoni on kaiken huomion ja hyväilyjen kohteena ja meillä ei ole katsoma paikkoja on vain kaikki yhdessä tyydyttämään vaimoni toiveita ja samalla myös omia
        Naisille kunnia


    • Bipari015

      Ainahan kimppa kivaa on. Kannattaa kokeilla ainakin jos parisuhde on kunnossa..

    • peetu090909

      kuvaa pllis!!

    • vanhavaimo1

      Voiko vaimo ilman miestään saada esim.kahta miestä.Olisin melko varmasti innoissani kahdesta miehestä.

      • Minä suostun toiseksi olen 53v. mies ja pillun tarpeessa ota yhteyttä niin voidaan sopia


      • isottissitonparhaat

        Aivan varmasti ja tässä sulle kokenut 50v mies. PS. Oletko muuten ugista se mahtava isotissinen rouva?


      • Tottakai. Tutustutaan ja sovitaan tapaaminen. Vaan helpottais kummasti jos tietäis vähäsen et mistpäin olet? Ite 02a.


      • Varokaa-Varokaa
        49vmies kirjoitti:

        Tottakai. Tutustutaan ja sovitaan tapaaminen. Vaan helpottais kummasti jos tietäis vähäsen et mistpäin olet? Ite 02a.

        Kannattaa varoa tätä miestä. Aiemmissa ketjuissa lisää juttua.
        On kerrottu erittäin huonoja kokemuksia.


      • Varokaa-Varokaa kirjoitti:

        Kannattaa varoa tätä miestä. Aiemmissa ketjuissa lisää juttua.
        On kerrottu erittäin huonoja kokemuksia.

        Ai sinäkö täällä?


      • Jtu52

        Kokemuksesta suosittelen avipareille kimppaa. Se on hienoa katseltavaa kun oma muija seksiasuissa on antamassa viriilille urholle parastaan ja kun enemmän ja vähemän kuluu koko yö temmellyksessä ja sitten aamulla herätessään vielä näkee täydentouhun jatkuvan niin silloin alkaa ymmrtää oman puolison seksikkyyden. SUOSITTEEN


      • Paljastelijat

        Me taas halutaan ajella iltaisin autolla ja vaimolla on stayupit jalassa, ilman pikkuhousuja lyhyt hame ja tiukka pitsinen paita päällä. Kiihoittaa valtavasti kun hame on niin lyhyt, että paljas pimppi näkyy hameen alta kosteana.


    • kimppa20

      Mä ilmoitin ntissä et etsin 9 miestä mä eli 10 m ja 10 naista kimppa kivoihin ... yksikään nainen ei ilmoittautunut !? miehiä oli tulossa paljonkin ... kemut täyty peruu ... koska en soita nahka fagottii ...

    • Aikuiset60v

      Olemme olleet 2M N noin viisi kertaa ja vain yksi niistä oli oikeasti sellainen että vaimo nautti.Eikä sekään ollut mikään ihmeellinen.

    • Justus1952

      Nimimerkki YRJÖNNYT . Ei sinulla ole kyllä mitään tietoa viisikymppisen miehen seksielämästä, minä olen ollut joskus siinä iässä ja naisetkin tutevat elonsa hyvin vauhdikkaaksi siinä iässä. Nimimerkki YRJÖNNYT on kai ollut seksuaalisesti kuollut jo syntyessään !!!

    • KiimaisetKaverukset

      Kysyin vaimolta montako miestä hän voisi naida yhtenä yönä.
      Vaimo vastasi ettei oikeastaan rajaa ole jos kaikki laskee sisälle niin pysyy liukkaus pillussa. Pitkät jyystöt tekee nainnista lopun kun pillu kuivuu kun loppuu kiinnostus.
      Ollaan oltu vaimon kanssa 1N ja 5M.
      Oltiin kahdessa ryhmässä toinen ryhmä nai toinen katseli itse olin molemmissa ryhmissä.
      Se oli noin 5min ja mies vaihtoon.
      Itse laukesin vaimon pilluun 8 kertaa ja toiset myös noin 8 kertaa yhteensä ehkä 30-40 spermalastia yhdessä yössä ja touhuttiin sentään 3 yötä peräkkäin.

      • Anonyymi

        Yritän houkutella vaimoni osallistumaan useamman miehen kanssa makaamiseen.
        Jos toiveeni toteutuu panemme vaimoani usean miehen kanssa mahdollisimman monta kertaa.
        Haluaisin tietää montako panoa pillu oikein kestää jos jokainen saa siementää vaimoni pillun.


      • Anonyymi

        Näin se on. Minun vaimo ei tykkää pitkistä jyystöistä myöskään. Kimppaseksin idea on täyttää vaimon pillu spermalla. Kortsut pilaavat koko jutun. Suurin osa vieraalle vitulle pääsevistä miehistä ei kestä kauaa. Vaimolle tämä sopii. Liukkaaseen pilluun on ihana ottaa uusi panija muutamaksi minuutiksi. Ja totuus on että oma vaimo tuntuu paljon kiihottavammalta pitkän aikaa kun se on antanut vieraalle.


    • Ikimuistoinen50vJuhlat

      Meilläkin usein 1N 2-4M.
      Minun 50v juhlissa vaimoni kysyi haluatko vielä jotain.
      Sanoin haluavani kimppanainnin kanssasi.
      Porukat oli melkein lähteneet vuokraamastamme juhlapaikasta.
      Vaimo tuli kuitenkin ja sanoi nyt saat sen kimppasi löysin muutaman miehen.
      Harrastimme kimppaa 1N 6Miestä itseni mukaanlukien oli kyllä kiihoittavaa.
      Kolmen kanssa oltiin naitu aiemmin vaimoani kaksi oli uusia vaimon pimpissä.

    • Olen ollut usean miehen kanssa mutta paras on kuitenkin 1N 2M ja naidaan monta kertaa.

      • Kuinka-nuoria

        "pari hakee alistuvia nuoria kidutuskammioonsa"


    • Vaimon kanssa kimppaan. Haluatko mahdollisesti mukaan?

    • Anonyymi

      Kuljemme useimmiten 2 naista ja 4 miestä kun olemme ulkona.
      Olemme 2 seurustelevaa paria ja 2 sinkku miestä.
      Olemme kuin samaa perhettä ja me naiset olemme porukan pantavana kun tulemme bileistä.

      • Anonyymi

        Tuohan on hienoa jos järjestely sopii jokaiselle


    • Moi! Olen teidän ikäluokkaa. Haluisin myös kimppaan. Olen sairastanut jo koronnan. Todistuskin löytyy. olen lihaksikas hyväkuntoinen hetero mies.
      [email protected]

    • Anonyymi

      Meillä tuli yllättäen olimme leirialueella lähellä teltta porukkaa, illan päälle nuoret tutustui ja käytti vessaa. Illemmalla jotenkin vain meni niin että vaimo istui yhden sylissä ja antoi hyväillä rohkeasti, minä käskin työn minun syliin ,tyttö ujosteli ensin mutta kun olin hyväillyt kunnolla tissejä kuiskas haluan sievästi sun isoa kalua pojat vaan sohii. Katsoimme kun pojat imi nännejä ja hieroivat yhtäaikaa pillua, siirryimme makkariin ja ovi lukkoon. Imin ja nuolin nuorta vartaloa kiima oli ihanan makuista , tyttö imi kalua ja kävi välillä suutelemassa. tuli syliin ja istui tiukkaan pilluun kalua kuiski olet justiin kuin kuvittelin iso suonikas kova saanko olla sinun pikku hutsu kiihottaa kun vanhempi panee istui syvään voi kauhea tuntuu kuin jok aukeais minussa ja ottaa terskan kiinni apua kun tuntuu yritin vetää ulos lihakset puristi en päässyt, voi kauhea sun kalu raiskaa minut tuntuu että haluan vain syvemmälle, puri olkapäätä ja täri orgasmissaan nyyhkytti tämän muistan aina istuimme sylikkäin kalu pieneni aivan pillun suulle. Kun katsoin tytötä ja suukotin kalu alkoi kasvaa ja samalla painui sisään kun olin kuin rautakanki tyttö prutisti ja nyyhkytti pidin käsiä pakaroilla pylly värisi ihanasti , kuiski tule syvemmäle tule haluan vain antaa puri taas olkapäähän kun laukesi, olin pitkään sisällä tunsin lihasten värähtelyn, oli erilaista herkkää. Nousimme ylös katsoimme olkkariin kaikki nukkui palasimme takaisin, tyttö laskeutui ja imi ja nuoli sievästi menimme sänkyyn lusikka asentoon. Tulin hiljaa sisään tyttö nosti jalkaa kun olin sisässä piti käsistä kiinni liikuin hiljaa välillä kuului kun olisi nukkunut vedin pois. aamulla heräsin pillu painui naamalle imin ja nuolin tunsin kalun ympärillä huulet sitten tunsin pillun uppoavan kalun ympärille ??? Vaimo oli tullut ja yhdessä naivat minua suutelivat keskenään ja tytön pilluun ilmestyi sormet jatkoin nuolemista vaimosta valui poikien spermaa palleille laskin sisään lisää tyttö laukesi suuhun. Menimme suihkuun.

    • Anonyymi

      Tämä on tosi asia mikä tulee meidä jokaisen eten, meille ikää tulee Mekin olemme Aviopari 50v Plus. Elämä on mennyt työtä tehdessä että olemme Saaneet oman turvallisen oma kodin, ( omakotitalo) kouluttaneet lapset jotka ovat omillaan.
      Tämä pakko tunnustaa miehenä, tämä on
      vienyt sexi halut omaa vaimoo kohti, mutta tämä on varma asia, ei miehellä ole oikeutta
      tukahtudtaa vaimon sexi haluja tunteita. Ei avioliitto vankila ole, haluan kunnioita vaimon sexi haluja, ja halua saada vieraita miehiä, tämänkin me olemme huomioineet, itseämme nuoremmat etenkin matka keikka
      työmiehet on puutteessa tarviivat naista.
      Kunnioitan Vaimooni on Fiksusti käytäytvä,
      pukeutuva Nainen, eikä tarvitse kehua vaimo on katseita keräävä sievä pullukka.
      Erittäin hyvin kelpaa nuoremmille miehille,
      Tämä on meillä ollut täydellinen helpotus noin 2v aikana on nuoret keikka työmiehet
      panneet naineet vaimoo, Vkl ja viikolla keskiviikko ilta. Tämä on myös itselle antanut
      sen tuntee että vaimolta naisilta taas Vittu kiinnostaa nussia heitä, on turha peitellä tunteita, se on jotain pirullisen polttavaa tunnetta, kun saa nähdä sen kuinka nuoremmat Miehet säälimättä Nussivat vaimoo. Tästä myös avioliittomme tuntuu
      paremmalta Vaimo on herttaisempi vapaamman Olonen kun on saanut Kyrpää Nyt Nuorilta Miehiltä säännöllisesti, tämä on
      tärkeä asia vaimolle, kuten itselleni myös.
      Eikä tämä kuulu kellekkää älykäpiölle jeesusteltavaksi.

      • Anonyymi

        Tämä on tiety jopa vähä piiloteltu juttu, Nämä Avioparit jotka ovat päälle 50v,kuten tämäkin hyvin tiedetään nämä päälle 50v Rouvat eronnet
        rouvat ovat kiihkeimmät huoraavimmat naiset
        vitustaa ova kiihko kiimasia naaraita. Tiedetään
        osaavat hävittömästi kiristää omia aviomiehiä
        Avioerolla Että Saavat puolet Omaisuudesta, mitä
        on keritty vuosikymmenien aikaa yhdessä hankkia. Monet avomiehet joko halusta, tai pakosta alistuu että kotona järjestetään orgioita
        nussitaa vaimoo useitten miesten voimin ( olkoonkin niin sitä varten Vittu on akkoje haaroje
        välissä eikä sitä enää säästetä pihdata kun ollaa päälle 50v.Olkaa huoletta tapahtuu paljo törkeempiä nussimis orgioita mitä ikinä voisi kuvitella, Sitten nämä samat yli 50v Rouvat kahvi kutsuilla ovat niin Siveellisiä kaksinaamaisia HUORIA että vituttaa.


    • Anonyymi

      Ensi kertaa kun päästiin koti seksi bileisiin jännitti kumpaakin, ei siellä heti ruvettu naimaan, keskusteltiin ja naurettiin pikku hiljja kun kumppani tuntu siltä hyväiltiin.
      Vaimo sai hyvin seuraa kun oli ensikertalainen muille, kiva katsoa kun arasteli hyväilyjä kun katsoi ympärilleen antautu erotiikan pyörteisiin suuteli miehiä ja naisia imi naisen rintoja oikeastaan innikkaasti kun joku imi pillua näki että nautti vapaasta tilanteesta.
      Itse pyrin tumman naisen viereen ja pääsin hyväilemään aivan vapaasti, kaksi naista tuli viereen ja ohjasi kalua tummaan naiseen kivan liukas ja tiukka nainen, nosti lantiotaan kun samalla naiset suuteli sitä ja imi nännejä. Vetäydyin pois ja otin toisen naisen kun oli kontallaan ja imi vaimoa. Jokutuli naista imettämään ja panin vaimoa, kuiskasi nautitko sinä minä nautin aivan sikana.
      Isokaluinen mies tuli imettämään iskin vaimolle silmää ja nousin, mies tuli tilalle vaimo huokaili aidosti, istuin sohvalle nuori tyttö istui syliin nauroi tämä on vapaana ja alkoi naimaan kuiskas nyt haluan sinut kokonaan kun laukesi makasi kalulaa vasten kysyi eletko eka kertaa nyökkäsin sanoin minä myös. Ilta meni keskustellessa ja rakastellessa.
      Aamulla vaimolla oli halipula, makoiltiin ja tultiin siihen tulokseen että ei ihan heti mennä uudestaan

    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe