Eroatko massasta?

Kömpe

Niin oletko rohkeasti SINÄ ja pukeudut kuten haluat etkä kulje massan mukana? Itse olen pitänyt tätä mielenkiintoisena ilmiönä... Ylä-asteella jos et ollut tai pukeutunut kuten muu massa... Olit erillainen johti kiusaamiseen yms yms. Mutta saapuessanne viimeistään Lukioon/amikseen on melkeimpä plussaa jos pukeudut massasta poikkeavasti...
Uskon, että jokainen tarpeeksi fiksu tietää mikä on sellaista joka ei ole massa tyyliä. Kerro ja kuvaile täällä tyylisi!!!

Kaikki tiesivät jo ylä-asteella minun olevan erittäin isänmaallinen ja militaristinen heavympää musiikkia kuunteleva "äijä" (aina ollut muita pidempi ja muutenkin isompi, tällä hetkellä se 190cm 95kg jääkiekkoilia).
Lukiossa kun ilmapiiri muuttui suotuisammaksi omana itsenäsi olemiselle tyyli on ollut seuraavahko:

- Armeijan musta baretti
- Nahkatakki tai joskus moottoripyörä kerhon liivit ja harvoin maastotakki mallia BW
- Isänmaa tai bändi aiheinen huppari ja t-paita, joskus myös jollain vi*** teksti painatuksella
- Farkut, aina, tummemmat, vaaleammat tai harmaat joskus mustat
- Normaalit adidaksen superstar kengät mennyt varmaan muutama kymmenen paria muutamassa vuodessa :)
- Pilotti lasit
- Kalju tai siili pää
- Avain ketju roikkuu aina selvästi näkyvillä
- Housujen vyö Suomen tai Saksan armeijan soljella.
- Lisäksi wanhojen pohjoisen uskonnon aiheisia koruja sormuksia kuten: Thor sormus tai riipus.

18v. Äijä

46

1132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ijfeijdfgbdijb

      Mä oon koko elämäni saanut olla sellainen kuin haluan ja ainoot, jotka on mun tyylistä jotain valittaneet on ollu sellaisia aivan tyylittömiä verkkahousutyttöjä. Ne valitti mulle keväällä colorblockingista (joka oli sen hetken kovin juttu), vaikka kaikki muut kehuivat.

      Mun tyyli on luonnollinen, merihenkinen ja värikäs. Esim punainen vekkihame, raitapaita ja laivastonsininen neuletakki. Tai sitten vihreät farkut, pinkit tennarit, valkoinen villapaita ja heimokuvioitu kaulahuivi.
      Tykkään tosi paljon villapaidoista, värillisistä farkuista ja koruista, enkä pelkkää käyttää mekkoja/hameita.

      Hiukset mulla on lähes aina auki. Joko suorat, lettikiharat tai semmoiset pehmeät laineet. Jos on kiinni, niin sitten letillä.

      Oon 14-vuotias tyttö.

      • :))))))))))

        Me gusta :)) kuulostaa tosi hyvälle


    • tämmönen vaan

      Jos aletaan filosofoimaan, niin missä menee se raja, että eroatko massasta vai et? Voit pukeutua kutakuinkin samalla tavalla kuin ikätoverisi ja erota silti heistä vaikkapa musiikkimakusi tai mielipiteitesi peristeella. Mitä on sitten tämä samalla tavalla pukeutuminen? Onko se sitä, että puetaan päälle myyvimpien halpojen vaatekauppojen vaatteita, suositaan tiettyä merkkiä, vai onko se sitten muodin seuraamista, vaiko vähän tätä kaikkea?

      Myöskin ihminen, joka mielestään erottuu massasta, voi samaistua kaltaisiinsa ihmisiin, jotka pukeutuvat tai ajattelevat samalla tavalla kuin tämä henkilö. Muodostavathan nämäkin ihmiset silloin oman massansa. Toki voidaan katsoa heidän muodostavan massasta poikkeavia alakulttuureja, mutta onkin eri asia, missä määrin nämä eroavat enemmistöstä ja millä tavoin.
      Voitaisiin todeta, että massasta eroaminen on subjektiivista - ei ole varmastikaan kaikenkattavaa yleistä mielipidettä siitä, kuinka paljon jokin asia poikkeaa valtavirrasta.

      Itse pukeudun pitkälti maanläheisiin sävyihin, melko rennosti, mutten huomiota herättävästi. Pidän rockista, metallista ja underground rapista siinä missä reggaestakin - poikkeankohan siis massasta?

      Pahoittelen jos ja kun tekstistäni tuli pitkähkö ja sekava, mutta oli tarve päästä jotain ajatuksia kirjoittamaan aiheesta.

      • Andu-wu

        Wau sä oot kyl fiksun kuuloinen kaveri, sanoit kaiken ihan oikein!


    • myopinion

      Uskon että kaikilla on vapaus pukeutua kuin itse haluaa. Minä aineskin sekotan tyylejä ja yritän näyttää persoonallisuuttani pukeutumis tyyllilläni. Yhdyn täysin tuohon että omalla tyylillä löytää hyviä ystäviä, mutta pakkohan siinä on olla itsetuntoa ja uskoa itteensä että tietenkin uskaltaa niitä käyttää ja jaksaa ottaa niitä toruja joita jotkut ennakkoluuloiset ihmiset voi huudella.

      Käytän ite usein farkkuja, ruudullista huputonta hupparia, pitkää mutta ei liian löysää t-paitaa, skeitti kenkiä ja fedoraa. Värit on yleensä musta valkoiset, fedora & kengät mustia ja muut valkosta mustalla kuvioinnilla. Joskus vaihan värit toiste päin samantapasilla vaatteilla tai vaihan ihan kokonaan hip hop/indie tyyliin. Itsellä kun on niiin laaja musiikki ja (kulttuuri) maku ja kaikin tavoin avoin mielinen persoona niin on vaikea express tyylillä ilman sekottamista.

      Töihin en ite kyllä ainakaan omalla tyylillä uskaltais mennä, siellä pistetään aivot narikkaan paitsi jos on korkeassa arvossa ja usein niissä on myös työnantaja vanhanaikainen aikuinen niin ne ei varmaan haluaisi multi kulttuurista työntekijä pohjaa

      17v guy

    • 12312313131312323112

      Vittuku nuoriso voi ol homoi ku aattelee jotain vaatteita, pojat vieläpä :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • j3pul1s

      Itse taas tunnun eroavan massasta olevani massaakin tylsemmän näköinen..

      elikkäs ns. tylsä "tyylini"

      Normaalit pillifarkut taikka kollarit jalassa, jalassa useimmin tennarit.

      Paitoina yleensä toppi ruutupaita/ normi pitkähihainen / iso t-paita / huppari. silloin tällöin pidän isoa huivia kaulan ympärillä.
      Huonolla säällä takkina musta kuoritakki. Laukkuna musta marimekon olkalaukku.

      Tällä hetkellä hiukset ovat lyhyet ja ruskeat, ja molemmissa korvissa on neljät korvikset.

      Olen siis tyttö jos jollekkin jäi epäselväksi. :p

    • kompe_94

      Tuli vaan mieleen, että viime talven luukkini sai kohtuullisesti katseita osakseen, en pitänyt tätä kuin parikertaa oli sen verran "poikkeava": (pientä kuvailua laittanut, moni ei varmaankaan kyseisiä vaate kappaleita tiedä/tunne)

      -Karvalakki mallia DDR (itäsaksa) (Musta, aika "särmä")
      - Sarkamantteli mallia Wehrmacht 1935, ilman "natsi" tunnuksia tietty( Harmaa ulottuu puoleen väliin sääriä)
      - Mustat nahka hanskat
      - Sotilasvyö mallia Bundeswehr
      . Pitkävartiset Bundeswehrin paraatisaappaat (Mustat metalli kannuksilla, joten ns kolisee sotilaallisesti kävellessä)

      Voin kertoa kun lukion pihassa olin tupakalla niin joku nauroiki, että vankileirillekkö ollaan tultu? Vartiat ja kaikki :D (tupakka paikka koulun rautaportin vieressä). Rupes olemaan vaan niin silmiin pistävä ja ei kovin lämmin pahimmilla pakkasilla niin en käyttänyt paria päivää enempää, mutta katseita kyllä keräsi sitäkin enemmän.

      Kömpe

      • tyttö1996

        Kuullostaa hienolle, mutta kieltämättä tosi silmiinpistävälle :D

        Ite oon tyttö ja käytän miesten ja naisten vaatteita. Jalassa on aina pillit, tai jotku löysemmät naisten farkut, miesten perus farkut, tai reisarit. Pidän miesten ja naisten t-paitoja, hiattomia/toppeja, t-paita-kauluspaitoja, huppareita ja välillä jotain epätavallisemman mallisia paitoja.

        Kengät on Adidaksen tai Niken (yleensä miesten) street-kengät, tai sitte maiharit tai jotku.

        Mulla on pari vähän armeija tyylistä (toinen miesten ja toinen naisten) takkia ja käytän jotain perus pipoa talvella.

        Hiukset on tumman punasiks värjätyt, suorat, solisluihin ylettyvät. Pidän niitä auki keskijakauksella tai sitten kiinni.

        Jotku kattoo nenänvartta pitkin, mutta ei hirveän monet.


      • boeh98

        Itse olen harkinnut josko ostaisi manttelin... Et kehtaisko sitä kuitekaa sit pitää :D ja sen kaveriks pitäs olla sopiva päähine... (koppalakkihan ois aika asiallinen)


    • aarghD:

      No ei mua ainakaa oo kiusattu vaik oonki vähä emo/scene henkine :D

      -Bändipaitoja
      -Huppareita
      -Pillifarkkuja
      -Korujaa
      -Musta valkoset hiukset mut seuraavaks värjään näihi ehk jtn lilaa tai sinistä ^^
      -Tupeeratut hiukset yms.

      Ja oon 13v (;

    • hip hop

      Hip Hoppi ja erotun olen meidän kunnan viimeisimpiä Hip Hoppareit jäljellä joten olenn ylpee itsestäni tyylistäni et jos joku pissi aukoo suutaan niin voi voi tai joku muu sori mul ei niinkää ole pissiksii vastaan mut be youself that true story and thing

      Hip HOPPARILT terkkuja¨

      17 v Hip Hoppari

      • MyOwnStyle

        Oma tyylini vaihtelee mielialan mukaan.

        Jos oon jotenki masentunut ja muutenkin surullinen, niin pistän oitis mustaa päälle. Emomaisia vaatteitakin käytän jne. Ja vaikken olisikaan maassa, niin pukeudun joskus siltikin tuolla tavalla. Maku muuttuu ;)

        Sit jos haluun näyttää hennolta, söpöltä ja tyttömäiseltä, niin pistän päälle väljät vaatteet. Valkoiset pillifarkut, vaaleenpunasen/vaaleenlilan paidan ja koruja. Siis hevarin tai emon vastakohdaks muutun :D

        Joskus taas haluan värikkäät ja näyttävät vaatteet päälleni. Siniset tai punaset farkut, joku hieno värikäs tai tumma paita ja näyttävä koru. Kynnetkin lakkaan pirtellä värillä. Saatan myös kirjoittaa käteeni xD Tyylin ja hauskuuden vuoksi.

        Musamaku on laidasta laitaan. Tokio Hotel on kuitenkin ehdoton lemppari (sekin saattaa kyllä pian vaihtua, mieleni taas muuttuu).

        Erotunko mä massasta ollenkaan??
        Luonteella ainakin jos en muuten.... :D


      • LiigaLove
        MyOwnStyle kirjoitti:

        Oma tyylini vaihtelee mielialan mukaan.

        Jos oon jotenki masentunut ja muutenkin surullinen, niin pistän oitis mustaa päälle. Emomaisia vaatteitakin käytän jne. Ja vaikken olisikaan maassa, niin pukeudun joskus siltikin tuolla tavalla. Maku muuttuu ;)

        Sit jos haluun näyttää hennolta, söpöltä ja tyttömäiseltä, niin pistän päälle väljät vaatteet. Valkoiset pillifarkut, vaaleenpunasen/vaaleenlilan paidan ja koruja. Siis hevarin tai emon vastakohdaks muutun :D

        Joskus taas haluan värikkäät ja näyttävät vaatteet päälleni. Siniset tai punaset farkut, joku hieno värikäs tai tumma paita ja näyttävä koru. Kynnetkin lakkaan pirtellä värillä. Saatan myös kirjoittaa käteeni xD Tyylin ja hauskuuden vuoksi.

        Musamaku on laidasta laitaan. Tokio Hotel on kuitenkin ehdoton lemppari (sekin saattaa kyllä pian vaihtua, mieleni taas muuttuu).

        Erotunko mä massasta ollenkaan??
        Luonteella ainakin jos en muuten.... :D

        Sä kuulostat kivalle:) (MyOwnStyle)

        Mä oon kai aika massa, mikä harmittaa mua, mut en koskaan löydä sellasia täydellisiä vaatteita, mitkä ei olis massaa. Koitan kuitenkin nykyisin pitää värikkäämpiä paitoja, ja tällähetkellä mulla on päällä benettonin pinkki huppari ja collegehousut, kun oon vaan lukenut biologian kokeisiin, mut koulussa mulla oli harmaat seeprakuvioiset housut, vihree paita missä on värikkäitä höyheniä ja kirkkaanvioletti neuletakki, joskin liikunnan aikana liikkavaatteet:) Koruja en tänään käyttänyt ja hiukset olivat normaaliin tapaan auki. Huomenna varmaan pistän samat housut, korallinpunaisen 3/4 hihaisen löysähkön paidan ja sitten korallinpunaisen rannerenkaan. Ja muffinssikorvakorut, tänään oli kirsikat:) Mut mun ulkovaatteet on tosi neutraalit. :/


      • LiigaLove
        LiigaLove kirjoitti:

        Sä kuulostat kivalle:) (MyOwnStyle)

        Mä oon kai aika massa, mikä harmittaa mua, mut en koskaan löydä sellasia täydellisiä vaatteita, mitkä ei olis massaa. Koitan kuitenkin nykyisin pitää värikkäämpiä paitoja, ja tällähetkellä mulla on päällä benettonin pinkki huppari ja collegehousut, kun oon vaan lukenut biologian kokeisiin, mut koulussa mulla oli harmaat seeprakuvioiset housut, vihree paita missä on värikkäitä höyheniä ja kirkkaanvioletti neuletakki, joskin liikunnan aikana liikkavaatteet:) Koruja en tänään käyttänyt ja hiukset olivat normaaliin tapaan auki. Huomenna varmaan pistän samat housut, korallinpunaisen 3/4 hihaisen löysähkön paidan ja sitten korallinpunaisen rannerenkaan. Ja muffinssikorvakorut, tänään oli kirsikat:) Mut mun ulkovaatteet on tosi neutraalit. :/

        ja ai niin, en aina pukeudu noinkaan monipuolisesti.


    • kompe_94

      melko hyvä nosto sinänsä, ketjun "edelliset" kolmisen kuukautta wanhoja postauksia :D... ... Eilen taas oli tuolla kuvailema talvi vaatetukseni kasassa.. Jälleen huomitoa asu sai kohtuullisesti :D, muutamat jopa vetivät kättä nauraen lippaan johon sitten vastasin ja tokaisin saksaksi muutaman lauseen perään :D

      • MyOwnStyle

        Kiitos LiigaLove :) Toi sun kehu piristi mun päivää kummasti :)

        Mullakin on juuri samanlainen ongelma. Jos löysän jonkun ihanan vaatteen, niin tietenkin kaikilla on samanlainen ja se on massaa. En sit viitsis ostaa sitä, koska muuten näytän ihan massateiniltä, ja mulle on nyt tullu pakkomielle näyttää erilaiselta :D Et oo siis ainoo, joka ei tiedä mistä löytäs erilaisia vaatteita. ulkovaatteet on ihan neutraalit, harmaata massaa :/
        Mut jos osaat/tykkäät ommella, niin voit omella hienon ja uniikin koristeen paitaasi? Tai yhdistää jonkun erikoisen korun vaatekokonaisuuteesi? Ok, ei oo mitään pro vinkkejä, mutta en muuta keksinyt....

        Ja kompe_94 (mul muuten meni ihan sika kauan kirjottaa toi sun nimes, koska tää aina zoomas taakseppäin kun yiritin laittaa tota viivaa xD) sun tyylis kuulostaa kivalta :D Nää "erialiset nuoret" on mun roolimalleja, ja on virkistävää nähdä nuoria, joiden pukeutuminen poikkeaa massasta. Pidä tyylisi toki ;)


    • boeh98

      Skinikulttuuri kukoistaa vieläkin suomessa? :D noei. Itekki oon huomannu et aika samanlaine tyyli... (hiukset vaa kaljuks ja jamaleita hakkaamaa :D)
      aika paljo armeija vaatteita käytän. (varusteleka paras kauppa)

      -hattuja yleesä jenkkiarmeijamallin musta lippis (BDU) talvella pipo ite tota barettii oon miettiny mut en jaksa hoitaa sitä ku se pitäs särmätä jne...
      -Farkut tai reisitaskuhousut (itelläni metrokuvioudut BDU-housut ja BW:n flecktarn kuvio maastohousut.) sekä niissa aina jotai tilpehööriä ja kilkettä mukana. ketjuja ja sellast
      -Bändipaita tai joku muu t-paita (tällä hetkellä Tikkakosken Mannekiini (Rokan Antti) paita pääl :D)
      -tämmöset lyhyet hiukset
      -takkina nahkatakki tai Jenkkimallin M/65 maiharitakki
      -Kenkinä maiharit, lenkkarit tai (reinot kesällä)
      -pilottiaurinkolasit tai itel on myös sellaset pyöreet mustat Lennon lasit.
      -aina hopeinen suomileijona-koru kaulassa
      -huppareita joskus pidän myös.
      -nahkainen BW:n vyö. välillä muuta sekalaista mukana huivia ja semmosta
      -nahkahanskat

      tälläne Rock/Metal?/Skini :D tyyli?

    • skingirl94

      sinänsä hassua ettei mun tyyliä oo haukuttu ääneen ku kahesti, ottaen huomioon että erotun aika paljon massasta... ("natsiksi" ne jotku sanoivat...)
      mun tyyli on siis maiharit merkkiä dr. martens, farkut (joista käärin hieman lahkeita), kauluspaidat, henkselit ja farkkutakit... Viime kesänä ajelin hiukset siiliksi, mikä ois aikomuksena taas ens kesänä :) Pidän sellasesta trad skin-tyylistä. ajatus/arvomaailmaan tää tyyli ei oo vaikuttanu mitenkään, en oo rasisti tms. ihan tavallinen 18-v tyttö

    • exelle22

      Mä erotun mielestäni aika jumalattomasti oman kouluni (Ylä-aste) muista pojista. Muilla on yleensä mustat tai siniset farkut, musta, harmaa tai joku muu tumman värinen huppari/paita ja jonku traktorimerkin lippis ja tummanvärinen takki cittarin 20e skeittarit (mustat). Ite taas suosin kirkkaita värejä, farkkuja löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä, eri takki joka tilanteeseen, hupareita erikoisilla leikkauksilla jne... Tässä olis esimerkki mun asusta:

      https://vladofootwear.com/default/product_zoom.php?goods_data=aWR4PTIyODAmcGFydF9pZHg9Mzcz||

      http://www.zalando.fi/jack-jones-tim-slim-fit-farkut-vihreae-ja222a04p-601.html?size=36

      http://www.stand-out.net/CrossHatch/Hindle-Hoodie-pr-11991.html

      talviset lisät:

      http://www.zalando.fi/quiksilver-elemental-ulkoilutakit-monivaerinen-qu142b02e-917.html

      http://www.leatherheaven.com/tuote/karvalakki-punainen-katuu!!/KAR14/

      http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/9607/424999.jpg

      Olen siis 14v poika

      • exelle22

        Ja syynä tähän erikoisuuteen on, että mä yritin ala-asteella olla samanlainen ku muut ja mun vaatekaapista löyty vaan mustaa, mutta mä en onnistunu ja mua sanottii matkijaks ja sitte mä otin uuden linjan: mä en pidä mitää semmosta mitä jollain muulla on ja tähän on tultu. Kampaus jne. on yleensä jotain Teuvo Lomanin ja Eva Simonsin välistä, ja kyllä, mulla on saman näköset lasit ko Teuvolla.


    • olkaarohkeasti

      Mä olen koko ikäni tykänny kaikesta erilaisesta ja todellakin semmosesta mikä ei ole massaa. No joku päivä sitten sain päähäni että nyt toteutan sen mitä oon aina halunnu eli värjäsin hiukset pastellin violeteiks ja aloin pukeutumaan värikkäästi. Tuntu kivalta kun kerrankin ties että tätä mä olen ja oli ylpee että uskals olla oma ittensä muitten mielipiteistä välittämättä.

      • LiigaLove

        Kuulostaa hyvältä:)


      • Austria itä
        LiigaLove kirjoitti:

        Kuulostaa hyvältä:)

        Redbull antaa siivet


      • LiigaLove
        Austria itä kirjoitti:

        Redbull antaa siivet

        Mä vaihdoin nimimerkkiäkin ton takia.


    • scenegirrl

      kyllä.olen saanut osakseni paheksuvia ja arvostelevia katseita koska olen scene.mikäli joku ei tiedä mikä se sellainen on voi googlesta ottaa selvää.todellakin erotun massasta.asun tällaisessa helvetin pienessä tuppukylässä jota haapavedeksi kutsutaan.täällä olen ainut tämän tyylin edustaja.on paljon muitakin massasta erottuvia mutta he eivät edusta ttää tyylisuuntausta.vaikka minua on haukuttukin emoksi.(täällä kun ei tedetä emon ja scenen eroja) en ole välittänyt lainkaan.ei se itsetuntuoani saa sortumaan.en nimittäin ole millään tavalla riippuvainen ihmisten kehuista ja kommenteista.jotkut ovat kehuneet facebookissa erikoista tyyliäni ja nostavat hattua että uskallan erottua porukasta.suosittelen muillekin.olisi kovin tylsää jos kaikki olisivat tismallisen saamnnäköisiä.erilaisuutta lisää :)

    • sssoepqåqq

      Olen rohkeasti MINÄ mutten eroa massasta ulkoisesti. Pitäisikö?

    • blueberry--

      Niinpä niin.

      Nykyään enemmänkin tämä ''massasta eroaminen'' on juuri sitä että ollaan massa! Kelatkaa vähän niin tajuutte :/

      • 5500

        Ensin pitäisi määritellä, mikä on massasta eroamista. Ja oikeastaan sehän on subjektiivista, eli et voi antaa kaikenkattavaa määritelmää. Että mitäpä tuohon oikein sanomaan.


      • MinäMinä^^
        5500 kirjoitti:

        Ensin pitäisi määritellä, mikä on massasta eroamista. Ja oikeastaan sehän on subjektiivista, eli et voi antaa kaikenkattavaa määritelmää. Että mitäpä tuohon oikein sanomaan.

        Ensinnäkin uutta lausetta ei voi aloittaa että sanalla. Btw kaikki omaavat omat mielipiteensä.
        Mitäpä tähän lisäämään.


      • NObody :*
        MinäMinä^^ kirjoitti:

        Ensinnäkin uutta lausetta ei voi aloittaa että sanalla. Btw kaikki omaavat omat mielipiteensä.
        Mitäpä tähän lisäämään.

        Oon oma itteni, pukeudun niinku fiilis on, käytän välillä merkkifarkkuja, joskus jalassa kollarit...(; oon sitä mieltä ett iha sama miten ihminen pukeutuu - se ei vaikuta yhtää millanen ihminen ite on. Erottuu massasta tai sitten ei.


    • likaa :(

      Kyllää erottuu kun on dimexin talvimallin heijastin takki ja paskaset farkut :D ei ehkä eduksee mutta ku likaantuu niin sitte tekee niin. se on se amis :D

    • fsdfdsd

      Mua ei voisi vähempää kiinnostaa tyyli. Olen toki erilainen (kaikki ovat) mutta ei sitä ole pakko pukeutumisella viestittää..

    • Eroaja

      Kyllä eropaperit lähetetty jo!

      • eron otan minäkin

        Minä taas ajattelin erota vain osasta omaa massaani. 7 kiloa rasvaa aijon hyvästellä.


    • Tryffelipalanen

      Erotun, vaikkei siltä kuulostakaan. En käytä herutoppeja, värjättyjä farkkuja tai muita kuin helmikorvakoruja. Tavallaan kyllä. Käytän neulepaitoja, viininpunaisia, kermanvalkoisia jotain lämpimiä värejä ja sinisiä tai tummia farkkuja (: Valkoinen tupsu pipo, ruskeat luonnonkiharat ja jotian sellaista. En mikään kaunis ole, mutta omanlaiseni.

    • ROHKEASTI OMANLAINEN

      Ysiluokalla se muuttu ja aloin pukeutumaan miten haluan :) rinnakkaisluokan pojat haukkuu mut mitä väliä! Koko luokka tykkäilee mun vaatteista, niin ei niillä muilla väliä. Vaatteet pukevat ihmistä :))))

    • ninnule

      Nuorempana... teininä halusin kans kauheesti erottua massasta värjäsin hiukset pinkiks ja käytin semmosia kasari rokkari vaatteita. Nykyään oon sitä niin kutsuttua massaa. En tykkää yhtään värikkäistä vaatteista tai muusta massasta poikkeevasta. Ei oo vaan mitään tarvetta tulla huomatuks pukeutumisella. Sen huomatuks tulemisen voi hoitaa omasta mielestäni räiskyvällä persoonalla ja olemalla oma ittensä. Onhan se pukeutuminenkin tietty aina yks vaihtoehto ilmasta itteensä. :)

    • emoks sanovat, vaikken ees ooo. oon vaa oma itteni, rakastan kaikkea kiiltävää blingblingiä, ketjuja, lävistyksiä, venytyksiä, ruutuja, raitoja, metallia, neonpinkkiä, timantteja, mustaa, ennemmin sanoisin tätä glamtyyliseks :D erilaisuus on hienooo !

      http://itsonlyrocknrolll.blogspot.fi/

    • asdfghjkk

      Itse käytän farkkuja ja chinoja sekä normi t-paitoja ja niitten päällä ruutupaitoja huppareita tai neuleita. Kenkinä punaisia tennareita. Melkeimpä jokainen meidän luokan pojista käyttää huppareita ja farkkuja tai kollareita pelkästään. Olen siis 15v poika

    • girll3

      Mä oon sellane etten hirveesti vaatteitten perusteel massast erotu.
      - Pidän pillifarkkuja koulussa AINA (liianki usei)
      - Käytän huppareit, neulei, villapaitoi, toppei, t-paitoi..
      - Tykkään pitää koruja ja kaikenlaisii kivoi vöitä
      - Kenkin käytän yleensä conversei.
      - Hiukset tummanruskeet ja suht pitkät
      - Talviasuna perus musta takki harmaal huivil ja punasil lapasil.. Kotona pidän laskettelu asuu eli perus musta takki ja ulkohousut... Musta vaa siks ettei se likaannu helposti ku touhuun kaikenlaist.. :)))
      Tällane massast erottumaton tavis :))) Mut mua se ei haittaa tippaakaa

    • juupelisjdie

      Itel ollu jo parivuotta sellanen Alexi Laiho tyylinen tapa pukeutuu. Reisitaskuhousut, aivainketjuja pari kipaletta, rannekoruja, pari kaulakoruu ja ruma kaljalippis. Sit rokkaan kaikkii bändipaitoi ja muuta vastaavaa

    • En oo koskaan seurannu muotii, paitsi ku mulla oli kettureppu ja sit puolen vuoden päästä kaikilla oli kettureput! Ja mun tyyli on armeija tyyli tai raitapaita ja verkkarit. Oon 14v tyttö.

    • En ole avioliitossa Felipe Massan kanssa eli en voi erota.

      • Serverikone

        Kiitos! Rakastan hyvää huumoria ja sen viljeliöitä!


    • Serverikone

      Mun tyyli on haistatta pitkät kaikille tyyliperseille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe