Auton renkaille kusettaminen yleistä?

v-nut

Huomasin että joku ystävällinen koiran ulkoiluttaja oli antanut kusasta autoni takapyörälle ja mietin että mitä tälläisten ihmisten päässä liikkuu? Kyllähän sitä kusta ja paskaa tähän maailmaan mahtuu, mutta minusta tuo on sama kuin minä tulisin ja kusisin kotirappusillenne ja se olisi ihan ok koska juuri siinä kohtaa sattu kusettamaan.

9

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mutta

      etkös sää käynyt juuri mun kotini alaovella sijaitsevalle postin jättölaatikolle kusemaan pari päivää sitten? Kittasit kaljaa ja näytit kieltäsi kun huomasit että kuvasin sut. Kusit vähän kintuillesikin samalla kun olit niin tillintallin, että tuskin nimeäsi olisit muistanut.

      Emmää kyl silti huomannut että meen piski olis kenenkään BMW:n aluvaluille vesiään heittänyt, mutta en silti niin aina kattelekaan. Kuten jotkut...

    • Joobax

      Kissat merkkaa aika usen autonrenkaita... Ootko varma aromista, että kyseessä on koiran kusi, ettei vaan olis kissin pissaa??

    • ------

      Mitä se kusi haittaa niin paljon siinä auton renkaassa? Luuletko sinä huristelevasi steriileillä kaduilla? Mene varsin kaupungin keskustaan joskus kesäyönä ja näet, kuinka aikuiset miehet kusta lorottaa litratolkulla pitkin katuja. Koira ei edes merkatessaan kuse kovin paljon, kun vain pienen tipan ruiskauttaa... Ei toki koiraa pitäisi kenenkään auton rattaisiin kusettaa, mutta se nyt ei ole mikään maailman loppu jos näin käy, ja seuraava sade sen siitä pois huuhtelee.

    • Forma1

      Mitä päässä liikkuu: Tunnustan, kerran huomasin koirani nostavan koipea auton renkaaseen. Tapaus yllätti, en herkeämättä valvonut koiraa, koska en olettanut sen alkavan parkkipaikalla merkkailemaan. Kerkesi tipan lirauttaa. Nyt kun olen tuon kokenut, osaan parkkipaikalla pitää koirani kontrollissa ja kieltää siltä merkkaamisen. Kyllähän sen arvaan, miten joillekkin se oma auto on oikein silmäterä... pahoittelen huolimattomuuttani! Arvaamatonta on eläimen käytös.

    • pissapoika,

      Mun koira saa nostaa koipea auton renkaaseen ja nostaa pyöränkin. Minusta se on huvittavan näköista ja naurattaa joka kerta.

      • nostetaan jalkaa pan

        Oikein! Kuka koiran koivennostoa pelkää juoskoon koskeen. Ei koira tempullaan pahaaa tarkoita vaikka jotkut hyypiöt niin väittävätkin. Ihmeellisiä koirienvihaajia taas liikkeellä.


      • Anonyymi
        nostetaan jalkaa pan kirjoitti:

        Oikein! Kuka koiran koivennostoa pelkää juoskoon koskeen. Ei koira tempullaan pahaaa tarkoita vaikka jotkut hyypiöt niin väittävätkin. Ihmeellisiä koirienvihaajia taas liikkeellä.

        Mulla on tapana iskeä linkkarilla auton kummiin joka sadannessa kaarassa jonka ohi kävelee.

        Näin estän ilmastonmuutosta, kun se autoilu ei aina onnistu. Myös ristpiiki on sopiva!


    • Anonyymi

      Tää maailma on niin ihmisille luotu ettei koirat saa tehdä enää mitään. Koira vähän nuuhkaisee vierasta ihmistä joka kävelee kapealla kadulla ruuhkassa ohi niin heti kamala haloo siitä. Kerrostalossa haukkuu koira muutaman kerran päivässä niin heti häätövaroitus tipahtaa postiluukusta. Kaupungeissa ei enää ole mahdollisuutta pitää koiraa irti kuin koirapuistoissa (jotka on perseestä, en ala nyt selittämään sitä) ja maallakin hädin tuskin saa. Reaktiiviset koirat leimataan aggressiivisiksi ja sisäsiisteyttä harjoitteleva pentu ei saa tehdä tarpeitaan minnekkään! Mitä helvettiä ihmiset miettikää vähän mistä järjestätte tällaisen keskustelun!

      • Anonyymi

        Minulla on 70 kiloinen laumis, joka merkaa tällä tavalla. Mutta vain Saksalaisia laatuautoja. Eläinlääkärissä merkatiin Saksan paimenkoira. Mistähän hänen päässään liikuu. 😁😁😁


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1649
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1421
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1119
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1081
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      981
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 5
      955
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe