Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Semmoinen piiskaava Domina

slave30

olen kait hullu kun tänne tälläistä kirjoitan mutta haluaisin kokea rajun piiskauksen Dominoivalta naiselta joka on pukeutunut todella ylvääseen nahka pukuun pitkiin saappaisiin. mistä löydän sadistisen mielen omaavan Valtiattaren joka julmasti piiskaa ainakin 2 viikon jäljet ilman armoa

27

1980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et ole hullu! Minäkin haluan kovaa piiskaa!

    • Piiskaajasetä

      Paljon juttuja, vähän tekoja. Minä olen piiskaajasetä ja nytkin löytyy Iskureista haku. Aina silloin tällöin tulee vastauksia ja vastaaja on kauhean kiinnostunut asiasta siihen hetkeen, joka on piiskauksen ajankohta. Silloin kanava sulkeutuu.

      Monomia mentalisteja!

      • Vai tuollainen setä. Sepä pelottava ajatus, joutua miehen kurittamaksi. Kai?


      • pyllyviiruille

        EIhän miehen piiskaamaksi halua kuin homo ja heitä on väestöstä vain muutama prosentti. Heteromiehillä kun on taipumus tuntea romanttisia tunteita dominaa kohtaan.


      • jos me voimme järjestää sellainen tapaus minulle että minun rakkaat utelliat naapurit eivät huoma että minulla on miesvieraita sinä olet terveettullut minulle heti!


      • Poikaanen
        pyllyviiruille kirjoitti:

        EIhän miehen piiskaamaksi halua kuin homo ja heitä on väestöstä vain muutama prosentti. Heteromiehillä kun on taipumus tuntea romanttisia tunteita dominaa kohtaan.

        Jos heteromies haluaa aidon tuntuisen selkäsaunan, niin antajaksi tarvitaan silloin voimakas mies.


      • Arkimus

        Jospa se piiskaajasetä aikoo pieksää toisen heti henkihieveriin. Se on hienoa, jos piiskaaja on vahva kuin härkä, mutta poika on totutettava vähitellen piiskan saamiseen. Isällinen kämmen tanssi pakaroilla voisi olla sopiva aloitus.


      • Nirsoilija
        pyllyviiruille kirjoitti:

        EIhän miehen piiskaamaksi halua kuin homo ja heitä on väestöstä vain muutama prosentti. Heteromiehillä kun on taipumus tuntea romanttisia tunteita dominaa kohtaan.

        Samapa se kuka piiskaa, jos homma on muuten uskottavaa.


      • Poika polvelta

        Onko Piiskaajasetä vieläkään päässy kokeilemaan taitojaan? Harmi, että kansa on niin kilttiä, ettei kuaan mielestään tarvitse kuritusta.

        Itselleni riittää, että saan lukea täältä kunnon juttuja. Koska kuulun selvästi saamapuolelle, niin kunnon piiskaajan teksti saa melkoisen kihinän aikaan nahassani.

        Haluaisin tutustua mm. seuraaviin nimimerkkeihin:SamiJuha, IsoM, Piiskaajasetä jne. Harmi, että se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Elämä olisi melkoisen mielenkiintoista, jos tietäisi, että ystäväpiirissä on yksi sellainen jätkä, joka mielellään tarttuu piiskaan.
        Silloin voisi aina kokeilla, että kuinka pitkälle voi mennä, ennen kuin nappaa.


      • Anonyymi
        Poikaanen kirjoitti:

        Jos heteromies haluaa aidon tuntuisen selkäsaunan, niin antajaksi tarvitaan silloin voimakas mies.

        Itse sain aikoinaan eräältä dominalta sellaisen selk.saunan, että pylly oli arka ja hellä ja jäljet näkyvissä neljän päivän ajan. Eli kyllä naisetkin osaavat piiskata.


    • Jos piiskaajasetä ei asuisi niin kaukana hän saisi tulla piiskata minua jo tänäiltana!

      • kotidomina

        Onneksi löysin tuollaisen naisen jo kauan sitten....tosin silloin hän ei vielä tiennyt itsekän , että nauttii dominan roolista, lateksista ja nahkasta. Niin siinä kävi, että oma ihana vaimoni innostui moisesta ja nyt minulla on oma "kotidomina". Mielellään minä maksan, kun hän tilaa asuja, kenkiä ja rekvisiittaa netistä.


      • kotidomina kirjoitti:

        Onneksi löysin tuollaisen naisen jo kauan sitten....tosin silloin hän ei vielä tiennyt itsekän , että nauttii dominan roolista, lateksista ja nahkasta. Niin siinä kävi, että oma ihana vaimoni innostui moisesta ja nyt minulla on oma "kotidomina". Mielellään minä maksan, kun hän tilaa asuja, kenkiä ja rekvisiittaa netistä.

        olen kateellinen sinua mutta ei minulla olis vara osta mitään hänelle! Mutta minä en tarvitse mitään erikoisvaatteet!


    • Narupatu

      Olen umpihetero mies mutta sitominen ja kuritus ovat antajan roolissa kiinnostaneet minua aina.

      Muutaman kerran olen kokeillut mieheen.
      Jo alkutilanteessa kohde on ollut silmät peitettyinä eikä missään vaiheessa ole ollut näköyhteyttä minuun.

      Olen sitonut kohteen. Riittävällä ja sopivalla ruoskan käytöllä olen saanut hänet nöyräksi.
      Olen sitten irroittanut toista kättä sen verran, että kohde on päässyt määräyksestäni itse runkkaamaan.

      Olen kai jonkin tason sadisti koska saan jonkinlaista tyydytystä siitä vallan tunteesta jonka tuo tilanne antaa.

      Vaimoani sidon mutta ruoskaa hän ei suvaitse.

    • tinkkata

      no et ainakaan täältä :D

    • Selkäsaunan nolous ja tehokkuus on kaksinkertainen kun sen saa toisen
      miehen kädestä puhtaasti heteropohjalta. Ehdotuksia odottaen..

      • Narupatu

        Lue Narupatu!

        Kuvatusta on myös variaatioita mutta perusasiat ovat ja pysyvät.
        Omasta sietokyvystäsi ja -halustasi riippuisi minä verran jää jälkiä.


      • hersd

        Ei hetero mies halua piiskaa mieheltä. Mulla ei ainakaan seisoisi ja lisäksi on se romattinenkin puoli. On ihanaa nukahtaa leikkien jälkeen takapuoli viiruilla dominan viereen.


      • Häpeällinen muisto

        Jos saa selkäsaunan toiselta mieheltä niin sitä kulkee korvat luimussa monta päivää. Muistan kuinka olisin halunnut nähdä, minkä näköinen ja kokoinen se jätkä oikeasti oli ja mikä se oli ammatiltaan. Mutta ei sitä mitään tullut, koska en halunnut itse tulla nähdyksi, sen verran hävetti sen kaverin kohtaaminen uudestaan.

        Ns. valistunut arvaukseni on, että selkäaunan saanti toisen miehen kädestä on ainakin kuusi kertaa nolompaa ja tehokkaampaa kuin muuten.


    • Vahvemman oikeudella

      Ajattelepas sitä kokemuksen täydellisyyttä, kun riski mies nappaa sinut kiinni. Kuljettaa kuin pikkupojan sopivaan tilaan, jossa otta sinulta housut alas. Huomaat, ettet voi hänen voimilleen mitään. Yrität vaikka mitä konstia, mutta aina kimmoisat lihakset estävät sinun venkoilusi. Lopulta paljas pyllysi käännetään näkösälle, vahvan reiden kannateltavaksi ja rautainen käsivarsin ottaa sinut otteeseensa. Et voi muuta kuin ihmetellä, että jollakin voi olla noin paljon voimaa. Vahvemman oikeudella hän pystyy ja saa myös sinut piiskata, etkä sinä kehtaa edes poliisille ilmoittaa, että sinut on piiskattu.

      Ei sinua edes hävetä saada selkääsi noin riskiltä mieheltä, häpeä tulee vasta siitä, jos muut saavat tietää. Mies joka pystyy homman noin hoitamaan on suuren luokan ammattilainen ja ansaitsee kunnioituksen ja kaiken ihailun.

      Mies voi saada oikean selkäsaunan vain toiselta mieheltä ja tuollaisia tosi riskeja kavereita on todella olemassa, Jos he haluavat näyttää voimiaan, niin heitä ei pidätä mikään.

    • Piiskuri77

      Jos mies tahtoo dominalta kovan piiskauksen, ei se ole mistään fyysisestä ylivoimasta todellakaan kiinni... Ensinnäkin haluttaessa kunnon jäljet pienempikin nainen rottingin tai pajupiiskan kahvassa saa sellaiset aikaan helposti. Aina on myös mahdollista, että domina sitoo piiskattavansa aloilleen 'rangaistuksen' ajaksi, silloin ei ainakaan tule karattua;) Suomestakin löytyy monta ammattidominaa, jo etukäteistiedustelussa kannattaa kysellä ns. kovemmasta piiskauksesta. Useimmille dommeille se tuskin on mikään ongelma.

    • R - R

      Leikistä todeksi? Mieleni tekisi joskus kokeilla vieraan kanssa todellista, väkivaltaista alistamista.

      Säälin ukkoani siinä määrin, että meillä raipan käyttö on pysynyt varsin vähäisenä mutta napakkana.
      Käytännössä mieheni päättää sen käytön määrän ja kovuuden vastustelullaan.
      Alistumisen jälkeen nappaan vain iskun tai pari.
      Sen jälkeen säikyttelen satunnaisilla napautuksilla tai vain kosketuksilla.

      En pieksä ukkoani mutta joskus tekisi mieleni kokeilla omia tuntemuksia ruoskimalla vierasta.
      Minulle kohteen sitominen on "must" asia.
      Vierasta en päästäisi limakalvoilleni joten seksi kaikissa muodoissaan olisi pois laskettu mutta nuolettaisin piikkarini, imettäisin varpaani ja tukkisin urrin suun jalkaterälläni.
      Saattasin masturboida samalla.

      En ole arvannut kertoa miehelleni mitään koska epäilen hänen kokevan jotenkin riittämättömyyttään varsinkin kun tiedän hänen saavan tarpeekseen nykyisten leikkien kovuudesta.

      Kuten sanoin, mielitekoja on mutta käytännön mahdollisuudet puuttuvat.
      Pelkään vain tilanteen joskus lipsahtavan käsistäni.

      • minä olen sanonut sinulle jo monta kertaa että minä olen valmis leikkiä sinun kansasi ja minä en ole kiinnostunut tavallista vanilj sex joka me ruotsinkielisiä kutsuvat tavallinen seksi,olen niin herkkä että en pystyisin edes nuolla sinun pillusi,rupea oksentaa mutta piiskaa minä kestään vaikka kuinka paljon!


      • Rohkeasti ota yhteyttä!


      • alistun_m

        Itse olen haaveillut myös alistumisesta, ilman "pakoonpääsy" mahdollisuutta. Toisinsanoen tiukasti sidottuna, ilman turvasanoja, niin että toinen haluaa oikeasti minun kärsivän. Joitain ehtoja toki on, eli mitään pysyvää vauriota ei käsittelystä saa syntyä tai esimerkiksi arpia jäädä. Olen hieman päälle kolmenkymmenen ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä kipukynnykseni korkea. Jos asiasta kiinnostaa enemmän jutella, niin minulle voi lähetellä postia osoitteeseen AlistunM"at"hotmail.fi


    • Anonyymi

      Minä käyn 60v rouvan piiskattavana.orgasmit ja muut jutut joudun hoitamaan itse.yleensä runkkaan samalla kun piiskataan.joskus vasta kotona.mutta piiskaus on kovaa.tämä on ihanaa.

      • Anonyymi

        Jatkoa vielä edelliseen..tapaan rouvaa hotellissa tampereella.ja koska hotellissa niin en voi huutaa kivusta.ainoastaan ahkiä ja ynistä.se on kyllä haastavaa


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe