Hymyn näätäpalsta

Hymypalstan loppu :)

Hymyn näätäpalsta vetelee viimeisiään.

Palstalle on kirjoitellut viimeaikoina vain muutama ihminen, joilla on monta (jopa 10) eri nimimerkkiä.

Tässä alistunut viimeinen näätä tunnustaa tappionsa :D


Tänään, 19:42
Julma Totuus



Usean nimimerkin näätä

ei jaksa enää näätiä.. Tosi uuvuttavaa ja kohde sekoaa lopullisesti, sanoisin viimeistään marraskuussa.
Sanan taitajia kaikki, ihanaa lukea ja osallistua keskusteluun..
Joillekin näätätiara pörröhännille laitan pikku vinkin, joka kuvastaa rakkautta välittämistä, onnea...
http://www.youtube.com/watch?v=H3BYy2TEPRQ
(niin, ei liity Jossuun, Hussuun, Tussuun tai mihinkä lie..)
Ja tämä Viimeinen Julma totuus 10 nim.merk.)
Pyytää viimeisen pyytönsä ennen kuin katoaa kartalta..
Ihanaiset näätijät, etsikää mulle Princessa Vicktorian ja Danielin häissä esittävän miehen kappale She!!
Ootte niin hyviä, että pengotte tän mulle!
MARRASKUUSSA TAVATAAN JOS EI TÄÄLLÄ NIIN LAS VEGASISSA!
Love you pusipusi, hip jej (uuvuttaa jo nyt) ;)

48

783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • af

      en yhtään ihmettele että ei jaksa/viitsi näätiä. Ihmiset (näädät) ymmärtävät, että tämä kyseinen tapaus alkaa olla niin loppusuoralla ja heikoilla, että enää ei naurata, pikemminkin alkaa olemaan jo kuuluisan surullinen tapaus siitä, mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan:
      Kuvitelmat/harhat alkavat muuttua päässä jo todellisiksi, kykenemätön jo oikeasti enää huolehtimaan itsestään ja koiristaan, käytös lähenee jo psykoosin rajatilaa.

    • hiljainen näätä

      Meitä on monia "äänettömiä" nimimerkkejä siellä, täällä ja Tuksun Facessa.

    • Se tyttö naapurin.

      Harmittavaa, mä tunsin Tukiaisen nuorenpana ja olihan Johanna hauska ja hassu,kiivettiin sinne,mihin ei olisi saanut kiivetä ja tehtiin kaikkea räväkkää :) jne..aikansa kutakin. En olisi ikinä uskonut,millainen hänestä sitten tuli. Päät oli unnelmia pullollaan,molemmilla.Lukion jälkeen tuli chillailtua vaan,mutta kyllä mulla ammatti on ja mies plus 3 lasta. Harmittaa Johannan tapaus. Ihan oikeasti. Johanna on muuttunut. Kai kaikki muuttuvat,aikuistuttuaan, mutta harmittaa se,mitä kaikkea hän joutuu nyt kestää,julkisuutensa takia. Ei ehkä ole sitä kaikkea kakkaa ansainnut? Pleace,olkaa vähän armollisenpia,pyydän.

      • .......

        Please, pliis!


    • Peter pan tai ei

      Hymyn palstalle on tullut tänä iltana vaikka "huru mycky" juttuja Kaikken Kauneimmasta Keijukaisesta.

    • Näätä, rekkaamaton

      Siellä on rekisteröintipakko. Siksi en viitsi kirjoitella sielä. Ja se ei ole näätäpalsta vaan laardipalleropalsta!

    • JK

      NINKÖ

      • kl

        jo


    • JK

      NIINKÖ

      • kj

        juu


    • Trolls..

      Juurin niin Jk!!

      • rollts

        a iv an t ot ta


    • Tarkkailija

      Lukaisin Hymy-lehden julkkispalstaa, joka koskee Johanna Tukiaista. Nyt on ihan pakko sano, etteivät palstan kirjoittajat käy täysillä. Ehkä aktiivikirjoittelijoita on vain muutama kirjoitustyylin perusteella ja heillä on usea eri nimimerkki. Näin he pyrkivät antamaan kuvaa siitä, että palsta olisi suosittu.

      Lukaisin myös vanhempia keskusteluketjuja kyseiseltä palstalta ja muutama kirjoittaja myöntää sairastavansa jotakin mielenterveysongelmaa. Esimerkkinä Elli-nimimerkki kirjoittaa mm. sairastavansa anoreksiaa, jonka vuoksi hän on kertomansa mukaan ollut useasti hoidettavana mentaalisairaalassa. Hän arvostelee useissa teksteissään juuri Johanna Tukiaisen lihavuutta. Onko henkilö, jolla on itsellään täysin vääristynyt käsitys omasta ruumiinkuvastaan, oikea ihminen arvioimaan toisen ihmisen vartaloa?

      Toinen esimerkki, pd, kertoo olleensa useasti mm. suljetulla osastolla hoidettavana ja ilmeisesti juuri hoitokokemuksiensa vuoksi juuri hän on oikea henkilö arvioimaan Johanna Tukiaisen mielenterveyttä?

      Monet muutkin nimimerkit kertovat aika yksityiskohtaisia tietoja terveydestään, elämäntilanteestaan, perheestään ym. He korostavat lähes jokaisessa viestissään olevansa hyvin koulutettuja, hyvin toimeentulevia, onnellisessa parisuhteessa, työelämässä menestyneitä, kasvattajina onnistuneita ym. ym. Siis parempia ihmisiä kuin Johanna Tukiainen.

      Välillä palstaa ravistelee jykevillä kommenteillaan J.Turmio, joka jakelee mielellään erilaisia vaihtoehtoja Johanna Tukiaisen päivien päättämiseksi. Naulapyssy taitaa olla hänen suosikkivempaimensa useista siihen liittyvistä kommenteista päätellen. Hänen viestinsä ovat yleensä lyhyitä ja kirosanojen värittämiä.

      Oma suosikkini palstalla on KIKKI HIIRI. Hänen viestinsä ovat sieltä älykkäimmästä päästä sisältäen vain kaksi sanaa. Älykäs ihminenhän kykenee ilmaisemaan itseään lyhyesti.

      Eipä muuta.

      • jiihoo

        kikki hiiri on jk. va io nko


      • jk

        ei näinn pitki ä kirioi tuk si a e n jaskas luk eas


      • n
        jiihoo kirjoitti:

        kikki hiiri on jk. va io nko

        o


      • Hollaksen joro

      • Tunkki ite

        Tarkkailija on umpi homo joka käyttä tunkin shittisiä stringejä ja sekös tarkkailijaa ottaa pannuun. Niin ja PELLE vielä.


      • k?j?
        jk kirjoitti:

        ei näinn pitki ä kirioi tuk si a e n jaskas luk eas

        Nooooooiiiiinnnnkkkkoooo?


    • Olen huomannut saman asian viime aikoina,joko näädät alkavat pelätä sitä että he joutuvat
      todellakin vastuuseen sanoistaan.
      Siis he ovat korkeasti koulutettuja ja perheellisiä,mitä he roikkuvat Hymyn palstalla keskellä yötä,haloo
      Aika epätoivoista touhua ja rivit alkavat hajota.
      Tällä palstalla olen lukenut myös muitten kun näätien todella järkyttäviä kirjoituksia Johannasta,osa
      johtaisi heti poliisi tutkimuksiin,jos Johanna tekisi ilmoituksen.
      Minulla on sellainen tunne että näädät häviävät tämän kaksintaistelun.
      Palstoilla uhominen Johannan saamasta ehdottomasta tuomiosta on täysin harhaa,he molemmat
      ovat syytettyjä Arto ja Johanna.
      Olisiko aikaa näätien hiljetä lopullisesti.
      Tälle palstalle kirjoittavat ne jotka eivät uskalla Hymyn palstalla Johannaa haukkua ,tänne kun
      ei tartte rekisteröityä.
      Mutta kiinni jää joka tapauksessa jos asianomainen poliisiin ottaa yhteyttä herjauksesta.uhkailusta
      ym yhteyttä.
      Toinen koominen asia on se että täällä luullaan että Johanna tai Julia kirjpittavat näitä.se on
      jo hauskuuden huippu.

      • Mitäpä kuuluu Viljolle? Mitä Viljolle tapahtui?


      • hau hau
        RailiSuominen kirjoitti:

        Mitäpä kuuluu Viljolle? Mitä Viljolle tapahtui?

        Sinullahan on Johannan sposti osoite kysy suoraan häneltä.


      • Pretty Woman

        Sinäpä vitsin murjaisit, näin heti aamutuimaan. Mitä näätien pitää pelätä? Että Pasila Vicen pojat vihdoin noutavat, kun Tuksu siitä on uhonnut jo vuosikaupalla? Eipä ole aikaa vielä paljonkaan, kun nettipoliisi kehoitti Tuksua itseään siistimään puheitaan. Vaikka Tuksu menisi oikeasti poliisilaitokselle ja veisi kopiot esim. FB kirjoituksista, ei ne kunnianloukkaussyytettä poikisi. Sensijaan Tuksun itsensä kannattaisi miettiä, kelle lähettelee tekstareita ja mitä niissä viestittelee. Tuksulla alkaa jo iso pyörä keittää varsin korkeilla lämpötiloilla, kun näädät on mukana jo keikoillakin. Tosin niitä keikkoja on vaan todella harvakseltaan. Ei taida hyvin mennä, aiemmin rehenteli suurista palkkioista, nyt ollaan valmiit matkustamaan satojen km päähän muutaman satasen takia ja ilmasen kuoharin perään. Tämä viimeinen keikka todisti, kuinka huonosti Tuksulla menee, mukana joku keskenkasvuinen kakara ja ruipelo hännystelijä, jotka epätoivoissaan yrittävät tunkea julkisuuteen. Toinen nimittää itseään jopa nayttelijäksi, voi lapsiparkaa, luulis sairaanhoitaja äidin hakevan poikansa kotiin kasvamaan. Keikkojen ohjelmisto koostuu näädistä ja ex-aviomiehestä ja heidän tekemisistään. Vainoharhainen akka, jonka kannattaisi ottaa pikaisesti yhteyttä kaupungin terveyspalveluihin. Samalla vois pyytää vinkkejä siihen painonpudotukseen, jota on yrittänyt jo muutaman vuoden, onnistumatta.


      • 6X6

        Vastuuseen sanoistaan voi joutua ainoastaan silloin, jos asianomistaja nostaa syytteen, rikos tutkitaan poliisin toimesta, mutta syyttäjä ei siis välttämättä kannetta nosta. Herjauksen tunnusmerkistö täyttynee monenkin viestin kohdalla, mutta julkisenoikeudenkäynnin tarkoituksenmukaisuutta kannattaa kuitenkin pohtia. Aivan yksiselitteisesti ei juttua voita, varsinkin kun omaa elämäänsä on laajasti avannut julkisesti. Susan Ruususen oikeudenkäynti nettikirjoittelusta tuotti tuomion osalle kirjoittajista, mutta silloin tilanne oli hieman toinen. Johanna Tukiainen on itse antanut aihetta hyvinkin huimiin spekulaatioihin, sitä Ruusunen ei tehnyt.

        On aika outoa, jos Suomen oikeuslaitoksessa olisi syyllinen ja uhri yhtä aikaa syytettynä. Amerikkalaisissa oikeussalidraamoissa voi joskus näinkin olla, mutta ei meillä. Syyttäjä on nostanut pahoinpitelysyytteen ja vain tätä prosessia käsitellään oikeudessa. Poliisitutkinta on välttämätön, mikäli pahoinpitelysyyte menee yleisensyyttäjän kautta oikeuteen. Samaan aikaa ei kuitenkaan käsitellä useamman rikoksentekijän syytteitä, ei mikäli rikoksentekijät eivät ole olleet yhdessä touhuamassa. Väkivallanuhri ei voi olla samaan aikaan sekä syytettynä että uhrina. Puolustus voi toki vedota hätävarjeluun, silloinkaan ei oikeudenkäynti muutu siten, että uhrista tulee syytetty.

        Samaa mieltä ole siitä, ettei Tukiaisten sisarusten ole järkevää tänne kirjoitella, se menisi jo farssin puolelle.


      • Lihava horatsu
        6X6 kirjoitti:

        Vastuuseen sanoistaan voi joutua ainoastaan silloin, jos asianomistaja nostaa syytteen, rikos tutkitaan poliisin toimesta, mutta syyttäjä ei siis välttämättä kannetta nosta. Herjauksen tunnusmerkistö täyttynee monenkin viestin kohdalla, mutta julkisenoikeudenkäynnin tarkoituksenmukaisuutta kannattaa kuitenkin pohtia. Aivan yksiselitteisesti ei juttua voita, varsinkin kun omaa elämäänsä on laajasti avannut julkisesti. Susan Ruususen oikeudenkäynti nettikirjoittelusta tuotti tuomion osalle kirjoittajista, mutta silloin tilanne oli hieman toinen. Johanna Tukiainen on itse antanut aihetta hyvinkin huimiin spekulaatioihin, sitä Ruusunen ei tehnyt.

        On aika outoa, jos Suomen oikeuslaitoksessa olisi syyllinen ja uhri yhtä aikaa syytettynä. Amerikkalaisissa oikeussalidraamoissa voi joskus näinkin olla, mutta ei meillä. Syyttäjä on nostanut pahoinpitelysyytteen ja vain tätä prosessia käsitellään oikeudessa. Poliisitutkinta on välttämätön, mikäli pahoinpitelysyyte menee yleisensyyttäjän kautta oikeuteen. Samaan aikaa ei kuitenkaan käsitellä useamman rikoksentekijän syytteitä, ei mikäli rikoksentekijät eivät ole olleet yhdessä touhuamassa. Väkivallanuhri ei voi olla samaan aikaan sekä syytettynä että uhrina. Puolustus voi toki vedota hätävarjeluun, silloinkaan ei oikeudenkäynti muutu siten, että uhrista tulee syytetty.

        Samaa mieltä ole siitä, ettei Tukiaisten sisarusten ole järkevää tänne kirjoitella, se menisi jo farssin puolelle.

        Farssia on nähty lukuisia kertoja. Useinkin palstalla alkaa Tuksun puolustaminen ja kehuminen sekä näädittely lukuisiin ketjuihin juuri samoihin aikoihin kuin laardipallero todistettavasti aloittaa Facebook-kirjoittelunsa. Tyylistä tuntee muutoinkin.


      • hallintaa

        poiz bakkåruåtzi


    • fiiafani

      Supermarjosta tutun Sofian (FIIAN) sinkku biisi nyt kuunneltavissa osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=gptc4h_-jKQ myös fanisivut facebookissa FIIA nimellä :) käykäähän kuuntelemassa ja tykkäämässä ! -kiitos :)

      • johannafani

        huono


    • Tunkkis vän

      Jos joku ilkeäisi siementää möhömahan, se saataisiin pakkohoitoon, jossa Marankin pitäisi olla.

    • Vain näädät jäljellä

      Kviinin täytyy toivoa, että näädät eivät lopeta näätimistä, koska hänen maineestaan ja kunniastaan on jäljellä vain näädät.

      Kun näätiä lakkaa kiinnostamasta, Jollaksen suunnalta kuuluu enää vain sirkkojen siritystä.

    • af

      ylempänä joku kirjoitti että "näädät" häviävät taistelun. ei tässä "sodassa" ole ainakaan voittajia, pelkästään häviäjiä ja tulokset ovat jo nähtävissä molemmin puolin....

    • sivusta seurannut

      Niin voittajia ei ole, ellei Tuksu muuta täysin elämäntapojaan, hanki itselleen oikeaa työtä ja pidä huolta kunnostaan ja terveydestään,

      Huonostihan tämä muuten päättyy...

    • JT-fani

      Hah. Johannan ei tarvi olla julkisuudessa,koska Johanna ON JULKKIS,joka kiinnostaa valtavasti ihmisiä,missä vaan liikkuu. Todisteena tallinnan-kyllä.kahdella N:llä- ja pärnuun matkat. Miksi Just Johannan pitäisi muuttaa elämäntapojaan? Mikä on niin vaikeaa ymmärtää siinä, että Johanna nauttii täysillä elämästään juuri tällaisena. Mikä on ongelmasi?Ja kyllä- kunnianloukkauksia täällä on kirjoiteltu. Milloin Johanna on teitä painannut? Hän on kyllä maininnut näädistä,mutta syystä!!! Ittekkin tiedätte. Minä panisin nyt pisteen tälle negatiiviselle näätimiselle. Mun puolesta voitte kirjoitella Johannasta,mutta kattokaa vähän mitä kirjoitatte! Ettei todellakin tule niitä haasteita tulevaisuudessa. En ole Johanna.

    • miä vaan

      "Näätiä" tulee lisää koko ajan. Moni on kokenut Tuksun käytöksen niin loukkaavaksi keikkojen jälkeen ja muutenkin että saapuvat palstalle kertomaan kokemuksiaan ja sitä paitsi hymyn keskustelu palsta on parempaa viihdettä jo kun tuksun keikat. Saadaan niistäkin se oikea kuva. Ainakin metropolin tuotanto videot oli niin pliisuja verrattuna oikeaan elämään. Mitä kaikkea aarteita löytyisikään jos kaikki se törky paljastettaisiin mikä jäi leikkauspöydälle. Suomessahan on sananvapaus. "Näädäthän" voisivat kokota adressin: Haluamme nähdä KOKO meropoli tuotannon Koko kansan Johannasta. Uncut versio :D

    • Tarkkailija

      Unohdin viestistäni Hymypalstan "ikinuoret" kuusikymppiset.

      Ikinuoret kuusikymppiset piinaavat tapaamiaan ihmisiä kysyen: "Arvaapa minkä ikäinen olen?" Hämmentynyt ja vaivaantunut vastaaja huomaa ladyn olevan jo yli 60-vuotias, mutta hän kuitenkin yleensä kohteliaasti vastaa: "Olet ehkä kolmikymppinen" :)

      Hymyn keskustelupalstalla eri nimimerkeillä kirjoittelee kuusikymppinen rouva näin: " Olen kuusikymppinen ja olen huomattavasti nuoremman näköinen kuin Johanna Tukiaianen! Kaikki tapaamani ihmiset ovat kertoneet minun olevan ainakin kolmikymppisen näköinen."

      Muutamat nimimerkit kertovat pituutensa ja painonsa ja painoindeksinsä, jotka ovat tietenkin samat kuin Miss Maailmalla - tai paremmat. Tärkeintähän on se, että Johanna Tukiainen on heidän rinnallaan huomattavasti lihavampi - ja rumempi.

      Palstan täydelliset Miss Maailmat ja Maailman Täydellisemmät Ihmiset ovat kuitenkin pakonomaisesti kiinnostuneita Johanna Tukiaisesta. He seuraavat tunti tunnilta Johanna Tukiaisen fasebook-päivityksiä ja hänen blogiaan kopioiden sen minuutin tarkkuudella Hymypalstalle. Lisäksi nämä kyseisen roskalehden palstalle kirjoittelevat nimimerkit kutsuvat itseään "ylpeästi" "NÄÄDIKSI" Mitä se heistä kertoo? Hmm... Sanoisin, että aika lapsellista tai ainakin lapsenmielistä...


      Johanna Tukiainen kehoittaa "näätiä" hankkimaan oman elämän. Olen samaa mieltä!

      Ps. Pakkomielteeseen on saatavana apua.
      http://www.mtkl.fi/tietopankki/mista_apua/hoitoon_hakeutuminen/

      • Laardipallero

        Jos pitäisi harrastaa seksiä joko Aira Samulinin tai Johanna Tukiaisen kanssa, niin mieluummin sekstaisin Airan kanssa. Aira on paljon seksikkäämpi ja haluttavampi nainen kuin Johanna!


      • Avantouimariabc
        Laardipallero kirjoitti:

        Jos pitäisi harrastaa seksiä joko Aira Samulinin tai Johanna Tukiaisen kanssa, niin mieluummin sekstaisin Airan kanssa. Aira on paljon seksikkäämpi ja haluttavampi nainen kuin Johanna!

        Sairas oot, hyh. Jätä vanhukset rauhaan,vai onks sul joku fetissi vanhuksiin, hyi vitto:( Ja mitä tulee Johanna Tukiaiseen, ni on kuuma pakkaus! Johannassa on kaikki kohdalllaan!!!


    • kuh kysyin

      Mistä tuo "näätä" juttu yleensä jiuontaa juurensa? vai onko ne pelkkiä Tuksun alitajunnassa olevia oentoja joita Tuxu näkee jo kaikkialla missä liikkuu ja kirjoittelee sitten mielikuvitusten havainnoistaan tänne

    • Anonyymi

      Missä on Hymyn näätäpalsta nyt vuonna 2024? Poissa. Poistunut. Poistettu.

      Minne menivät Hymyn näädät? Missä on heidän pesäkolonsa? Mitä kuuluu glamourin maailmaan?

      • Anonyymi

        Mietipä sitä.


    • Anonyymi

      Sairasta juttua ja toimintaa jo vuonna 2012, sairasta edelleen. Näyttää Mara-hokijakin sinne kirjoittaneen jo vuonna 2012 ja edelleen jatkaa.

      • Anonyymi

        Tuolla joku kirjoittaa että ei viitsi kirjoittaa Hymyn kommenttipalstalle, koska siellä on kirjautumispakko. Siis vuonna 2012.


      • Anonyymi

        Mara-hokija ja nimihullu on Näätä.


    • Anonyymi

      Miten joku media syyllistyy tällaiseen että antaa alustan ihmisten kiusaamiselle ja mustamaalaamiselle?

      • Anonyymi

        Tästä selviää että Hymy ja tämä Seiskan alaisena ollut suomi24 ovat tässä asiassa olleet kärkipäässä. Ja sitten puhutaan että mistä tulee koulukiusaajia kun aikuiset ja jopa media sitä kiusaamista ja haukkumista harrastavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä selviää että Hymy ja tämä Seiskan alaisena ollut suomi24 ovat tässä asiassa olleet kärkipäässä. Ja sitten puhutaan että mistä tulee koulukiusaajia kun aikuiset ja jopa media sitä kiusaamista ja haukkumista harrastavat.

        Niinpä. Johanna Tukiaisen omatunto on puhdas. Häntä ei ole koskaan tuomittu mistään rikoksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Johanna Tukiaisen omatunto on puhdas. Häntä ei ole koskaan tuomittu mistään rikoksista.

        Minä yritän ymmärtää ja totuus on kuitenkin, että nää haukkujat ovat henkisesti jälkeen jääneitä ja siksi heidän käytös on alhaista alheisempaa joka palstoilla .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Johanna Tukiaisen omatunto on puhdas. Häntä ei ole koskaan tuomittu mistään rikoksista.

        Jos on tuomittu rikoksesta niin silloin itse kärsii sen tuomion. Mitä se kehenkään muuhun vaikuttaa vai pitääkö ihmisellä olla vielä oikeuden tuomion lisäksi jotain Näätä-tuomareita niskassa?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe