Kirsi perhejuhlissa

Karak

Muistan olleeni Kirsin kastajaisissa vuonna 1988, eli 16 vuotta sitten. Itse olin silloin silloin kymmenvuotias pikkupoika, joka oli jo varsin tietoinen siitä mitä jalkojen välissä olevilla vehkeillä voi tehdä. Enpä silti silloin vielä voinut kuvitellakaan mitä tulisi tapahtumaan vuonna 2004.

Kirsin vanhemmat ovat vanhempieni tuttuja jo pidemmältä ajalta ja aina välillä olemme nähneet sukujuhlissa puolin ja toisin toimittaen ne ystävälliset hymyilyt ja kuulumisien vaihdot kättelyineen. Samalla olen mielenkiinnolla kuitenkin katsonut Kirsin kasvamista nuoreksi kauniiksi naiseksi, lapsenomaisen pulluuden muututtua kurveiksi oikeisiin paikkoihin. Olimme taas pakollisissa kissanristiäisissä ja Kirsiä katsellessani olin vaipunut utuisiin ajatuksiin siitä, miten luonto on saanut noinkin uskomattoman paketin tehtyä. Kirsillä on terhakan näköiset rinnat, sirot sääret ja juuri sopiva kainaloon mahtuva pituus. Tätä kokonaisuutta täydentää vielä suloinen kesämekko.

-Moi! Mitäs sulle kuuluu?

Säpsähdin Kirsin huudahdusta ja kohdistin katseeni edessä olevaan kaunottareen. Kokosin ajatukseni ja kertoilin tavalliset kuulumiset koulusta ja töistä. Kirsi kertoi juuri aloitetusta lukiosta niitä näitä ja valitteli juhlien perinteistä kuivuutta. Näissä juhlissa ei useinmiten alkoholia juotu ja meininki pysyi tavallisen rupattelun tasolla. Mietin, että pitäisiköhän tuota tyttöä vähän piristää..

-Mennääks tonne ulos, en mä ainakaan jaksa tässä enää istua?
-Joo, mennään vaan, kattelin että tuolla olis tollanen kallio, johon vois vaikka kiivetä jos ei muuta

Painelimme ulos ja näytimme varmastikin vähintäänkin koomisilta juhlavaatteissamme könyten ylös kalliota. Eipä sillä että kukaan meitä olisi huomannut, kaikki olivat niin keskittyneitä kehuskelemaan omia saavutuksiaan, käynnissä tuntui olevan perinteinen "mun lapset on parempia kuin sun"-nokituskilpailu. Vitutti että olin antanut vanhemmilleni lisäkehuskelujen aihetta valmistumalla juuri maisteriksi.

Pääsimme kallion päälle ja sen toisella puolella näytti olevan auringossa kylpevä sammalmatto. Istuimme alas ja jatkoimme rupattelua niistä näistä. Ilta-aurinko paistoi hienosti ja pakeni koko ajan alemmas puiden taakse. Ilta oli lämmin, mutta Kirsi valitteli silti että oli vähän vilpoista. Sen kummemmin ilman mitään taka-ajatuksia käskin Kirsin tulla kainalooni lämmittelemään, ettei nyt ihan heti tarvitsisi takaisin lähteä. Nostin kättäni ja katsoin tuota suloista tyttöä kysyvästi suoraan silmiin. Sekunnin näin hänen pohtivan että mitähän tässä nyt on tapahtumassa, mutta ryhdistyi ja naurahtaen tuli kainalooni. Kiedoin käteni hänen ympärillensä.

-Hih.. Mikäs tässä ollessa turvallisessa ja lämpimässä kainalossa. Saa mua vähän rutistaakin, en mä rikki mene.

Sivelin Kirsin niskaa ja hän huokaisi syvään. Ensimmäinen askel oli otettu ja ainakaan vielä ei kieltoa tullut. Käteni pyörintä hiusten seassa muuttui koko ajan röyhkeämmäksi ja lopulta nappasin kämmenelläni Kirsin niskasta kiinni, käänsin pään kohti minua ja suutelin häntä. Suudelmaan tuli varovainen vastaus, joka muuttui uskaliaammaksi edes päin mennessä. Lopulta suudelma muistutti enemmänkin saippuasarjojen hillitöntä kiihkeää kuolanvaihtoa kuin viatonta pusua.

Käteni vaeltelivat pitkin Kirsin vartaloa sipaisten välillä rintoja ja tehden kaaria selkää pitkin. Suutelin Kirsin kaulaa, näykkäisin korvaa ja ujutin samalla kättäni paidan alle. Tämä tyttö oli kyllä nyt myyty, aivan täysin.

-Mä haluun sua.. Pidä mua hyvänä, jooko? Mä en kauheen hyvin tiedä mitä pitäisi tehdä, vaikken neitsyt enää ookaan..

Nyökkäsin ja hymyilin. Riisuin Kirsin paidan ja rintaliivit pois ja suutelin noita terhakkaita rintoja ja nöpöttäviä nännejä. Ujutin samalla kättäni hameen alle, josta pian tulikin pikkuhousut vastaan. Painelin pikkuhousujen etumusta ja imin nänniä samalla. Siirryin alas päin ja nostin hameen ylös, ei nyt ihan korviin sentäs, mutta sen verran että sain esteettömän kulun Kirsin jalkoväliin. Tartuin pikkuhousujen reunaan ja valutin ne pois jalasta. Eteeni tullut näkymä oli jotain uskomattoman kaunista. Kirsillä oli tumma karvakolmio, josta oli vähän bikinirajaa siistitty, mutta joka oli silti niin luonnollisen ja rivon näköinen.

Painoin pääni Kirsin jalkoväliin ja nuolaisin ahnaasti. Sain ynähdyksen vastaukseksi ja jatkoin häpyhuulien lipsuttelua. Pian työnsin pari sormeani sisään ja suutelin klitorista. Runkkasin häntä aluksi varovaisesti ja kiihdytin tahtia. Kielen kärkeni teki vimmatusti töitä ja lopulta Kirsin lantio nousi kaarelle ja hän vikisi orgasmin kourissa. Vetäydyin pois jalkovälistä suutelemaan Kirsiä.

Hetken fiilisteltyämme riisuin housuni ja sen kummemmin kyselemättä toin kyrpäni Kirsin suun eteen. Tattini oli aivan kivikova ja terska hehkui tummanpunaisena. Kirsin silmän suurenivat kun kehoitin häntä ottamaan kyrpäni suuhun. Tottelevaisena tyttönä hän kuitenkin alkoi valmistautumaan tähän katsellen ja ihmetellen, kunes lopulta avasi suunsa ja otti terskannupin suuhunsa. Tartuin Kirsiä päästä ja painoin kyrpäni syvemmälle tuohon samettiseen suuhun, jonka huulet olivat punatut. Kieli hyväili kyrpääni ihanasti ja aloin nussimaan Kirsiä suuhun. Rietas litinä vain kuului kyrpäni painuessa yhä uudelleen sisään ja ulos. Tämä kaikki oli minulle liikaa ja laukesin Kirsin suuhun hänen niellessään kaiken mitä sinne roiskinkin.

Keräsimme tavaramme sammalpöheiköstä ja suutelimme vielä viimeisen suudelman. Sovimme, että tästä ei hiiskuta kenellekään, mutta hups, nyt taisin pettää lupaukseni..

4

22481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr. BIG

      Pääsikö maisterinpatukkasi tutustumaan nuoreen herkkumättääseen lähemmin ?

      • Karak

        Mikäli kiinnostusta löytyy, voin kertoa seuraavasta tapaamisesta.


    • Tarkka

      Aluksi sillä oli mekko päällä, mutta muuttui paidaksi ja hameeksi kesken tarinan. Outoa!

      • Karak

        Oikeassa olet, moka sattui. Pitää koittaa varoa, ettei toistu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe