Varkautelaiset poliitikot!!

Uskaltakaa, yrittää

Hei, kertokaas joku teistä kumileimasimista, että saatteko edes päättää sitä kummallako kädellä peräpeilin pyyhkäsette? Paperin merkin varmaan ryhmäkuri määrää, eikö?? Äänestätte vaikka Aku Ankkaa, jos se on "yhteisen edun! mukaista... Bua haha ahh aahahahahahahah ahah aha haa hah!!!!!!


Mutta itse ikävään asiaan. Olisiko aika putsata pöytä nyt kokonaan ja aloittaa puhtaalta pöydältä? Uutta verta kehiin ja vanhat "konkarit" jätetään rannalle, tai ainakin vähemmistöön. Joka puolueen listoilla näyttää olevan fiksuja ehdokkaita. Nyt nouskaa esiin ja ottakaa kantaa myös tähän yli puoluerajojen menevään puuhasteluun. Uskaltakaa olla erimieltä! Ei siitä ammuta, päin vastoin saattaa jopa ilmetä, että ko henkilöhän uskaltaa olla omaa mieltään asiasta ja painaa äänestyksessä vaikka "jaa"-nappia, kun muu puolue äänestäisi "ei".

Mitä helkkaria sinne pitää valita kymmenen-kaksikymmentä henkilöä jotka on samaa mieltä asiasta kuin asiasta? Ihan sama olisi, jos äänestettäisiin pelkkiä puolueita ja niiden yhtä edustajaa, valta päätöksiin jaettaisiin sitten äänestystuloksen mukaisesti, vaikka samaan tapaan kuin osakeyhtiössä. Demareilla 26%, KOK 22%, jne, jne. Enemmistöosuus sanelee päätökset, ihan sama tilanne kuin nytten, yksittäisillä edustajilla ei ole mitään virkaa niin kauan kuin ovat hiljaisesti samaa mieltä asioista, ts. pakotetaan olemaan. Eikä puolueillakaan ole enää eroa, kuin nimessä, Kokoomus luisunu vasemmalle, vasemmisto vihertää ja demarit melkeimpä oikeammalla kuin kokoomus. Pisteet Suhoselle lämpövoimala-asiassa kun itekseen kehtaa olla erimieltä, vaikka en miestä tai sen lämpövoimala-kantaa edes kannatakaan. Keto nyt vastustaa melkein kaikkea liikkuvaa, mutta hyvä sekin että tuo oman kantansa esiin. Lisää näitä, niin saadaan ehkä asiat rullaamaan kun tulee useita näkemyksiä asiaan kuin asiaan. Asiat pitää saada riitelemään keskenään, ei henkilöt. Kyllä se sopu sitten löytyy ja saattaa loppujen lopuksi olla parempi päätös kuin selvin luvuin pöytään nuijittu "yksimielinen" päätös, jota sitten toreilla purnataan kun jouduin olemaan ryhmän kanssa samaa mieltä. Eihän me kuntalaisetkaan olla yhtä mieltä asioista, muistakaa se että me ollaan teidät sinne valittu edustamaan minua päätöksissä. Ehdokkaan valinta tehdään yleensä sen perusteella, että ajaa tai kannattaa samaa kuin äänestäjä. toki joku saattaa äänestää vaikka ulkonäön perusteella (tai jättää äänestämättä)...
Kyllä tämä "Joo, joo"-politiikka on tullut tiensä päätökseen.

Nyt sitä itsensä peliin laittoa kehiin! Kymmeniä vuosia tehty politiikka on jättänyt jälkensä varkauteen, nyt ollaan tienhaarassa ja pitäisi päättää käännytäänkö, vai jatketaanko samaan suuntaan. Eiköhän tämä tie ole jo nähty...

92

1967

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pärevalakee

      Että semmosta. No joopa joo. Kukin katselee omasta vinkkelistään ja omilla
      okulaareillaan.

      • voi voi

        Turhan moni tuntuu tuijottavan siihen samaan rööriin. Eikä varmaan edes reikää näe itse reiästä...


      • Pärevalakee
        voi voi kirjoitti:

        Turhan moni tuntuu tuijottavan siihen samaan rööriin. Eikä varmaan edes reikää näe itse reiästä...

        Kumpi on muuten suurempi, reikä vai läpi?


      • persläpi.
        Pärevalakee kirjoitti:

        Kumpi on muuten suurempi, reikä vai läpi?

        kumpi muuten miellyttää sinua enemmän, ruskea reikä vai musta-aukko?


      • Timo-Tilhi
        Pärevalakee kirjoitti:

        Kumpi on muuten suurempi, reikä vai läpi?

        loppuunpalanut pärevalakee, kekäle jälellä.

        Näin se rupee sitten elämänehtoopuolella ajatus tökkimään
        ja on sitten toisten vietävissä.


    • Pe

      Aloittajahan voisi itsekin asettautua ehdokkaaksi, kun kerran on noin kova luotto noihin kuntapäättäjiin, epäilenpä että ei taida kyllä siihen ratkaisuun rohkeutta löytyä, helpompi on räksyttää ja valittaa kuin olla ottamassa vastuuta yhteisistä asioista, eikä seuraava valtuustokausi tule olemaan helppo kenellekään kun kuntauudistuskin on tulossa, kaupunki painii työttömyyden torjumiseksi, ja muistakin jokapäiväiseen elämään vaikuttavista asioista pitäisi järkevästi pystyä päättämään, eräs pieni pätkä tuossa aloittajan kirjoituksessa kaipaa kyllä pientä korjausta,(muistakaa se että me ollaan teidät sinne valittu edustamaan minua päätöksissä)
      valitettavasti valtuusto päättää ainostaan kuntalaisten yhteisistä asioista, eikä yksittäisen henkilön mielihaluista.

      • Aloittaja.

        Aina tulee tuo sama virsi, "asetu itse ehdolle". No en asetu, mutta se ei estä minua arvostelemasta asiaa. Rohkeudesta se ei kiinni ole, olen muissa luottamustehtävissa, vaikka silläkään ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Ei ole aikaa puuhastella kunnallispolitiikassa, siksi äänestän jotain edustamaan minua. Muutamme varmaan pari-kolmen vuoden aikana pois täältä (eukon töitä ei täältä löydy), joten en senkään takia halua "sitoutua" varkauteen. Mutta toivon toki että asiat täällä menisi paremmalle mallille.

        -------
        ,"(eräs pieni pätkä tuossa aloittajan kirjoituksessa kaipaa kyllä pientä korjausta,(muistakaa se että me ollaan teidät sinne valittu edustamaan minua päätöksissä)
        valitettavasti valtuusto päättää ainostaan kuntalaisten yhteisistä asioista, eikä yksittäisen henkilön mielihaluista. "
        -------

        Opettele lukemaan, tai minun pitäisi opetella kirjoittamaan selväsanaisemmin. Tuo oli "me ollaan teidät sinne valittu edustamaan minua..." oli aika hassusti muotoiltu (minkäs teet 6 äidinkielellä, vaikka kyllähän P-ministerinä on 6-matikkamies). Yritin tarkoittaa tuossa sitä, että minä tai joku muu äänestäjä valitsee ehdokkaan sen mukaan jotta ehdokas edustaa minua/äänestäjää valtuustossa tai eduskunnassa. Äänestäjä antaa "valtakirjan" äänestämällä sitä henkilöä jonka kokee olevan lähinnä omaa arvomaailmaa, yms. Toki on muitakin syitä, joku äänestää kirkkovenettä, toinen puoluetta tai joku jotain homppelijulkkista. Näitä riittää. Mutta Suomessa pitäisi olla demokratia ja kansanvalta, kansanvalta on sitä että äänestetään edustajat jotka edustaa "kansaa". Tämä on hämärtynyt monelta, niin äänestäjältä, kuin politiikolta.
        Jotenkin tulee semmonen kuva että pelataan jotain vi tun jääkiekkoa, on se hienoa kun pääsee johonkin joukkueeseen pelaamaan ja valmentaja sanelee pelikuviot. Tuosta vertauksesta voisi sanoa joukkueen olevan puolue ja valmentaja vaikkapa joku konkaripoliitikko tai muu jonka pillin mukaan porukka humppaa. Ok, huono vertaus oli.
        Nämä kumileimasimena toimivat edustajat halventavat kansanvaltaa. Osta kaupasta soft-emboa ja paketin avaan ruvetessa pyyhkimään, niin sisällä onkin P40 hiomapaperia --- Äänestä jotain joka sanoi toista ennen vaaleja, mutta valtuustokaudella teot olivatkin päinvastaisia--- Lisää huonoja vertaksia.

        Hojo hojo.


    • M.Ato

      "valitettavasti valtuusto päättää ainostaan kuntalaisten yhteisistä asioista, eikä yksittäisen henkilön mielihaluista".

      Kyllä valtuusto joutuu ottamaan kantaa yksittäisenkin ihmisen asioihin.

      Suosittelen, ettet asetu enää ehdokkaaksi. (olet näkymätön kumileimasin).

    • nuori äänestäjä

      pessimismi, realismi, Savonia (blogi 8.1. Julkaistu Warkauden lehdessä 18.1.)

      Savonia lakkauttaa nuorisoasteen aloituspaikat Varkaudesta. Mikä vaikutus sillä on paikallisten isojen yritysten toimintaan Varkaudessa? Ei ole sattumaa että Varkaudessa toimii niinkin mittavan kokoisia, menestyviä yrityksiä. Markkinat ovat pääosin kaukana ulkomailla, ja tästä näkökulmasta katsottuna Varkaus on sijainniltaan kohtuullisen syrjässä. Varkaus on aikoinaan syntynyt teollisuuden ympärille; Teollisuuskaupungin leima on vahva. Yritysjätit eivät kuitenkaan historiaa kumartele, vaan ne katsovat eteenpäin. On selvää että yrityksillä on hyvä syy olla täällä.

      Laadukkaan koulutuksen merkitys paikallisille yrityksille on suuri. Esimerkiksi Foster Wheeler ja Andritz, pari mainitakseni, ovat tarjonneet työharjoittelu- ja myöhemmin työpaikkoja opiskelijoille. Vastaavasti koulu on tarjonnut tuoretta, ammattitaitoista työvoimaa yrityksille. Kaupunkiakaan ei kannata unohtaa: Suuret työllistäjät tuovat työpaikkoja ja hyvinvointia ihmisille, verotuloja kaupungille ja pitävät ihmiset paikkakunnalla. Tässä tilanteessa ei ole hävijäjiä, kaikki voittavat.

      En tunne laajemmin yritysten toimintaedellytyksiä Varkaudessa, mutta on helppo päätellä, että Savonian nuorisoasteen aloituspaikkojen loppuminen taatusti vaikuttaa negatiivisesti. Takuuvarma kärsijä on Varkaus. Kaupunki taistelee vuodesta toiseen muuttotappiota vastaan. Samalla mietitään tuskallisesti, kuinka lisätä paikkakunnan vetovoimaisuutta ja saada ihmisiä muuttamaan kaupunkiin. Koulutuspaikkojen lähteminen on Stora Enso-uutisten jälkeen surkein mahdollinen mainos kaupungille. Television kaviaari-lähiruokamainokset jäävät kauas varjoon. ”Varkaus –ankkuripaikka”. Näin kuuluu kaupungin lanseeraama mainoslause. Ankkurin paikka on joko laivan keulassa tai sitten järven pohjassa. Jos pahin skenaario toteutuisi, koulutuspaikkojen mukana lähtisi nuoret, ja samaan laivaan saattaa lähteä vaikka joku yrityskin. Ankkuri ylös ja menoksi. Tuli tarvitsee kolmea tekijää syntyäkseen: lämpöä, happea, sekä palavaa ainetta. Jos yksikin puuttuu, ei ole mitään. Työnantajan on otettava huomioon huomattavasti enemmänkin tekijöitä, mutta sama periaate pätee: jos yksikin tekijä puuttuu, toiminta vaikeutuu, hidastuu ja lopulta kuolee pois. Koulutuksen loppuminen Varkaudessa voi hyvinkin olla isolle työllistäjälle viesti alkaa katselemaan muita maisemia. Vaihtoehtoja taatusti on; mikäpä paikkakunta ei haluaisi lisätyöpaikkoja.

      Joku voi ajatella että tässä sitä pessimisti maalailee piruja seinälle. Ei pidä paikkaansa. Tämä itse asia kuitenkin on täyttä todellisuutta ja se mikä ei vielä ole tapahtunut, niin se voi hyvin tapahtua. Kirjoitin Warkauden lehdessä (22.8.2009) Stora Enson ensimmäisten irtisanomisuutisten aikaan että paperiteollisuus on juurtunut ihmisten mieliin niin syvästi ettei moni voinut kuvitellakaan että tehtaita ei joku päivä olisikaan. No, tehdas on edelleen, mutta on kutistunut integraatista pieneksi yhden paperikoneen ja sahan yksiköksi. Kalenterista ei ohjelmaa löydy kovin pitkälle eteenpäin. Mitään varmuutta tulevasta ei ole. Perussuomalaiset ilmaisivat huolensa tehtaiden puolesta jo vuoden päivät ennen kuin mustat uutiset tulivat. Ketään ei tuntunut kiinnostavan, ja perussuomalaiset leimattiin pessimisteiksi. Se, kuka oli oikeassa on toissijainen asia. Tärkeämpää on ymmärtää pessimismin ja realismin ero. Realismia on todeta että Savonian nuorisoasteen aloituspaikat loppuvat, ja sillä tulee olemaan iso vaikutus Varkauden seudun elinkeinoelämälle. Pessimismiä on huudella nimimerkillä lehdessä ja nettipalstoilla että ei mistään mitään tule, viimeinen sammuttakoon valot.

      Mikko Kähäri
      perussuomalainen

    • buahahaa hepo hirnah

      Demarit on kuin hedelmäpeli, tuleeko kolme melonia. Jos ei, ei tule
      vanhuksille mitään.

    • Googleta ehdokkaasi

      http://www.google.com/search?q=janne kuronen&rls=com.microsoft:fi&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WmYjUOv6DNLS4QTe4oH4CQ&biw=1024&bih=521&sei=XmYjUM28NuTP4QTal4C4AQ

      http://www.google.com/search?q=matti semi&rls=com.microsoft:fi&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=AmYjUIClDsqD4gTNsIC4CQ&biw=1024&bih=521&sei=CmYjUMLOC-3E4gTL04CABw
      http://www.google.com/search?q=juha nissilä&rls=com.microsoft:fi&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=rWUjUJCSIqig4gTvsIHQBw&biw=1024&bih=521&sei=sWUjUNzzK4XT4QTM_ICIDA


      http://www.google.com/search?q=timo suhonen&rls=com.microsoft:fi&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=SWUjUJyyA8rO4QTjyoDgBg&biw=1024&bih=521&sei=TmUjULKIOY2k4ATkqIGADw

      http://www.google.com/search?q=jyrki haapala&rls=com.microsoft:fi&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=z2QjUJCmJajZ4QT804GAAw&biw=1024&bih=521&sei=02QjULdPhoLiBOXegMAG


      http://www.google.com/search?q=pekka keto&rls=com.microsoft:fi&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=AWQjUP33LOf34QShpYFo&biw=1024&bih=521&sei=BmQjUKSWI5DN4QTAoYDIAw

    • KAIKKI KORTIT ESILLE

      "Tässä karmea paljastus ja tosiasia Bilderberg-ryhmästä

      Yksi Bilderberg-ryhmän perustajajäsenistä David Rockefeller sanoi 1991 seuraavasti:
      ”Olemme kiitollisia kaikille läntisen maailaman jontaville ja merkittäville julkaisuille ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

      • huiiiiiii

        tää se on älyvapaata !!
        Bilderberg sitä ja tätä, salaliittoteorioita siellä ja täällä..kaupunki maksaa sinne ja tänne..meitä huijataan siellä ja täällä..

        Siis aivan sairasta porukkaa ja touhua !
        Pöpilään kaikki..ai niin, sielläkin varmaan huijataan ja voipi olla että Bilderberg - kutsuu..huuuiiiiii !!!!


    • PERSUT PARAS TIIMI
      • reisille meni

        ei olla eikä välitetä
        reisille se meni tuokin!!
        Keskittyisitte oikeiden asioiden hoitoon eikä tällaseen älyttömään pelleilyyn !!


        Buahahahahahhahaaaa


      • alathaH nallA
        reisille meni kirjoitti:

        ei olla eikä välitetä
        reisille se meni tuokin!!
        Keskittyisitte oikeiden asioiden hoitoon eikä tällaseen älyttömään pelleilyyn !!


        Buahahahahahhahaaaa

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10839561

        Tämä linkki kuuluu ehdottomasi tähän ketjuun. Onhan täällä NK:n hyvät veljet liikenneympyröineen ;)


      • uutinen avasi silmät

    • Naseva.

      Taidat puhua vain omasta puolestasi!

    • sanojensa mittainen

      Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 29.12.2008 17:35



      A A A


      Varkauden seudun perussuomalaiset yhdistyivät



      29.12.2008 17:35 (Päivitetty 5.2.2012 18:17)


      Perussuomalaiset laajentavat toimintaansa Varkauden seudulla. Ensimmäinen askel laajentumiseen on nimenmuutos. Leppävirran perussuomalaiset ry on vaihtanut nimensä Varkauden seudun Perussuomalaiset ry:ksi. Puolueella ei ole ollut paikallisyhdistystä Varkaudessa.

      Nimensä muuttaneen yhdistyksen uusi puheenjohtaja on Varkauden uuteen valtuustoon ensimmäisenä perussuomalaisena valittu Pekka Keto ja varapuheenjohtajana Leppävirran uudessa valtuustossa perussuomalaisena aloittava Markku Pesonen.

      Yhdistyksen sihteeri on varkautelainen Mikko Kähäri ja rahastonhoitaja Olavi Voutilainen Leppävirralta.

      Kedon mukaan uuden nimen taustalla on aikomus laajentaa tulevaisuudessa toimintaa koko Varkauden talousalueelle.

      Ps: ennakoiko Soisalon Perussuomalaiset nimen muutos talousalueen kokoista paikallisyhdistystä, jota peku johtaa ?????

    • Missä olivat

      KD:n loikkari ehdokkaat varkauden lehden yhteiskuvasta.veljet pökäle kängi ja turha turunen,vai ovatko jo älynneet luovuttaa?

    • hyvä veli keli kuin

      Mitä tekivät yrittäjäpaneelissa Mika Hentunen sdp,Juha Nissilä kesk,Esa Tuovinen kd ja Risto Husu kok? Eihän paneelissa kuvan mukaan ollut, kuin Tiina Grönlund.

      • Lukija

        Missä ovat luettavissa virallinen yhteenveto yrittäjäpaneelista ja paneelin tuloksen perusteella suunnitellut toimenpiteet ?


    • hampaankolossa

      "Iltalehden mukaan Hakkaraisella on kuitenkin tiedettyä tiiviimmät välit kerhoon. Poliisilähteet vahvistavat lehdelle, että Hakkarainen on nähty ainakin vuodenvaihteessa Bandidos MC:n kannattajakerhon Diablos MC:n kerhotiloissa Varkaudessa.

      Iltalehden mukaan Hakkaraisen kontakti Varkauden jengiin selittyy osittain sillä, että lehden tietojen mukaan yksi kerhon jäsenistä on perussuomalaisten paikallistason aktiivipoliitikko ja vaikuttaja.

      – Mitään heidän (Diablos MC:n) jäsenluettelojaan ei ole nähnyt, mutta kylä tämä henkilö (perussuomalaisten aktiivi) on ollut näkyvästi mukana jengin toiminnassa, vahvistaa komisario Jyrki Haapala Pohjois-Savon poliisilaitokselta lehdelle".

      Onko kukaan kuulut miten pekun tutkintapyyntö edistyy vieläkö on valtakunnanoikeusessa, joka valtuusto videossa kerrottiin kokouksen jälkeen.

    • muut ainakin pelkää
      • vnlskdfj

        eiköhän ne riidat ole jo sovittu....taisivat vain vähän kansalle esittää näytelmän


    • Jykällä tuskanhiki

      Kajaanin rikostorjuntayksikössä oli ainakin vielä viikko sitten kuulin torilla.
      5.4 IL:n uutinen saanee toisenkin kunnianloukkaussyytteen lähiaikoina.

    • persut varoitti
    • köyhät kyykkyyn
    • peku hoitaa homman

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/il-hakkarainen-vieraili-myos-toisessa-pyorakerhossa/573232/

      Näyttäisi siltä että hyväveli ryhmä käytti Haapalaa ja nyt ollaan kusi sukassa kaikki.

    • top-rengas

      Jokos kaikki puolueet on ehdokkaat julkaissu? Mikä on takaraja ehdokasasetteluun?

      Kiinnostaa tietää onko tuttuja ja kylänmiehiä listoilla.

      • jytkyjen jykty

      • kaikki kortit ei näy

    • Varkaus nousee!

      Varkauteen tulee jytky! Päivän läpyskässä neljä varmaa ehdokasta ja Peku itse odottaa vielä tutkintapyyntöä luvatta käytetystä kuvasta. Jokatapauksessa Paananen ja uusi hyvä tyyppi Toivo Pelkonen menevät varmasti läpi! Kokoomus voi jo nyt painaa päänsä pensaaseen tai hei onhan yks vaihtoehto, joka on jo aikaisemmen käytetty.............kokoomuksen porukat vois lähtee OPISKELEMAAN vaikka lettutieteen vihtoriksi!

    • Paljas uneksija

      Samoilla linjoilla edellisen kanssa, että jytkyä ootellaan! Nyt tollaiset ideanikkarit (äärimmäisen lapsellista nimittää itseään noin) joutaa hornan tuuttiin! Me tarvitsemme perussuomalaisen eikä mitään idioottia! Ei jaksa jauhaa jos ei mitään tehdä muiden kuin omien ideoiden eteen! Täälä kansa huutaa apua tärkeisiin asioihin eikä joihinkin facin paattijutskiin!

    • asioita seurannut
    • Isänmaan kuppaajat

      Hätä on suuri EU:n hajoamisesta, kun Suomen poliittiset kärkinilkit Stubb ja Katainen, ja euronilkki Rehn yrittävät estää EU:n ja Euron arvostelemisen. Ilmeisesti yrittävät pelotella kansaa ja luoda jonkinlaisen henkisen diktatuurin.

      Tuollaiset isämaanpetturit pitäisi vetää valtakunnanoikeuteen, ja vaatia niiden henkilökohtainen omaisuus eurovalkojen takaisinsaamisen vakuudeksi.

      Katsotaan kuka Varkauden hyvävelikerhosta yhtyy noiden nilkkien kuoroon.

    • Konkurssifuusio

      "Aalto-yliopiston professori ihmettelee, miksi kuntapalvelujen tuottavuutta ei voi kehittää, vaan aina vedotaan resurssipulaan.

      Aalto-yliopiston professori Paul Lillrank vaatii, että kunnan pitää voida mennä konkurssiin.

      – Jos kunta ei suoriudu tehtävistään lakisääteisillä resursseilla, miksi se saisi jatkaa olemassaoloaan lainrikkojana, hän kysyy Suomen Kuvalehden -kolumnissaan.

      Hän muistuttaa, että yksityisellä puolella joudutaan toiminaan juuri näin: jos tulokset eivät riitä, sopimukset irtisanotaan ja edessä on konkurssi. Hänen mielestään toimimattoman kunnan johto pitää voida irtisanoa ja konkurssipesän resurssit myydä kyvykkäämmälle toimijalle, kuten naapurikunnalle, isäntäkunnalle tai yksityiselle."

      Jokohan piankin Varkaus liitetään Kuopioon ?

    • yhdistysnevottelija

      Jos se olisikin kiinni Risto Hususta Varkaus olisi jo Kuopion osa.

    • meitä on höynäytetty
      • jadijöödijaa?

        ne pöntöt ei oo paljo kirjotellu
        Puanis jotain ruottiks kerran ja Pöty jonku saman kirjoituksen minkä Soinin Timppa kirjoti aiemmin Hesarissa !

        Buahahahahahaaahhaaaaa


    • vaalit ratkaisevat

      Takinkääntäjät – hävetkää!

      Olen tullut perussuomalaisten puolueeseen Varkauden perussuomalaisten kautta. Vaikka minun ajatukseni ja arvoni on ollut erittäin lähellä perussuomalaisuutta jo ennen liittymistä siihen. Olen ollut taustatukena ja apurina varkauden perussuomalaisissa jo usean vuoden. Minun editoimia kuvia ja videoita löytyy mm. youtubesta. Varkauden perussuomalaisten ryhmässä olen tuntenut hyvää henkeä. Ryhmässä on ollut helppo ilmaista omia mielipiteitä ja olen ryhmän tukemana kirjoittanut muutaman jutun myös Warkauden lehteen. Tälläistä en ole ennen edes ajatellut ja se on ollut erittäin vapauttavaa.

      Meidän ryhmän vetäjä Pekka Keto on juuri oikeanlainen ja oikeudenmukainen ryhmänvetäjä ja voisi sanoa, että monelta osin jonkinlainen henkinen ”menttori” tai ”valmentaja”, joka pitää Varkauden perussuomalaiset hyvin koossa ja löytänyt varkauden ryhmään oikeanlaisia ihmisiä tekemään hyvää työtä. Hyvä Pekka, jatka samaan malliin!

      Kävimme kuuntelemassa Timo Soinia Kuopiossa hänen presidenttivaalikiertueellaan. Minusta Timon puhe oli mahtavaa kuunneltavaa. Harmi, kun ihmiset eivät sisäistäneet eivätkä ymmärtäneet mitä Timo Soini yritti kiertueella ja muissakin tenteissä ihmiselle kertoa. Minun mielestäni 15 vuotta puoluetta vetäneenä Timo Soinilla oli varmaankin ajatus, että jatkoa kevään 2011 ”jytkyyn”. Olisi ollut loogista, että me perussuomalaiset olisimme olleet sen verran ”velkaa” omalle ehdokkaalle ja auttaneet Timon toiselle kierrokselle.

      Ensimmäisen kierroksen vaalipäivänä olimme me persut omalla porukalla viettämässä vaali-iltaa ABC:llä. Tulosten tultua julki , oli se mielestäni tosi masentavaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Timo sai omalta puolueeltaan vain 9,4%, vaikka puolueen kannatus on yli 20%. Olin todella pettynyt siihen, miten perussuomalaiset itse kääntivät takin oman ehdokkaan takana ja antoivat avaimet käteen vihreiden edustajalle, eivätkä tehneet niin kuin persujen olisi pitänyt ja antaa mahdollisuus Timo Soinille pääsyn toiselle kierrokselle. Hän olisi kyllä minun mielestäni sen ansainnut. Voisin sanoa uutena perussuomalaisena niille ketkä äännestivät Timoa vastaan tai jättivät kokonaan äänestämättä, että HÄVETKÄÄ, TAKINKÄÄNTÄJÄT.

      Ja niille yli 200000 Timoa äänestäneille, minä kiitän! Ymmärsitte, että vain me perussuomalaiset itse voimme omalla äänellä vaikuttaa.

      Terveisin

      Santeri Lehtolainen, Varkauden perussuomalainen ja Timoa äänestänyt!

    • Soisalon pää persu
    • PS kaikkien huulilla
    • yhteistyötä arvostav
    • viimeksi 2008 3,1%
      • viimeksi 2008 3,1‰

        Varkauden persujen äänestys % minä ennustan max 7,5%


    • Visiokonsultti

      Ennuste Varkaudelle: KD häviää historiaan, Kuronen nimitetään epäonnistuvan jätteenpolttolaitoshankkeen ikuiseksi projektipäälliköksi, Haapala joutuu oikeuteen kuvaväärennöksestä ja valehtelusta. Uusi valtuusto lakkauttaa Navitaksen, Tsupari muuttaa rajan taa ystävänsä luokse ja Asikainen nimitetään kaupunginjohtajaksi. Pötystä tulee valtuuston puhis ja Paaniksesta kaupunginhallituksen varapuhis. Husu ja Rajamäki huseeraavat entiseen tahtiin, mutta hyvä veli kerho on tiukassa tarkkailussa.

      • Luotan demareihin

        Löysät puheet ja suuret luulot = huono yhdistelmä. Kaupungilla puhuivat, että Pötyn ehdokkuus on evätty yhteistyökyvyttömyyden takia.


      • Löysät housussa
        Luotan demareihin kirjoitti:

        Löysät puheet ja suuret luulot = huono yhdistelmä. Kaupungilla puhuivat, että Pötyn ehdokkuus on evätty yhteistyökyvyttömyyden takia.

        Kaupungilla puhutaan myös miten helevetin hyvin demarit on paikallisia asioita ajaneet yhdessä kokoomuksen kanssa. Hyvä veljet!


      • kukahan on oikeassa
        Luotan demareihin kirjoitti:

        Löysät puheet ja suuret luulot = huono yhdistelmä. Kaupungilla puhuivat, että Pötyn ehdokkuus on evätty yhteistyökyvyttömyyden takia.

        Minä taas kuulin, että pöty tulee suuremman ehdokasjoukon mukana.

        Onhan se selvää, että kokoomus,demarit ja KD:n porukat ovat huolissaan valta-asemastaan ja heittelee huhuja täällä. Eihän Sampo Terho yhteistyökyvyttömien vieraana kävisi.


      • hyvä kysymys eikö?
        Luotan demareihin kirjoitti:

        Löysät puheet ja suuret luulot = huono yhdistelmä. Kaupungilla puhuivat, että Pötyn ehdokkuus on evätty yhteistyökyvyttömyyden takia.

        Kunnan elinkeinopolitiikka
        Kunnat vastaavat itse elinkeinopolitiikastaan. Sen toteuttamiseen osallistuvat kunnan
        luottamushenkilöt sekä viran,- ja toimenhaltijat. Perustuslain mukaan kunnan hallinto perustuu
        kansalaisten itsehallintoon ja sitä käyttää kunnanvaltuusto. Kunnanvaltuusto päättää mm. kunnan
        talousarviosta, kunnan palveluista ja kunnan elinkeinopolitiikasta. Tämän mukaan kuntien
        elinkeinopolitiikka saa olemassaolooikeutensa kuntalaisilta, koska kunnilla on itsehallinto.
        Java666 sanoo (löytyi netistä):
        ”Luottamushenkilön tulee toimia kunnan ja sen asukkaiden parhaaksi: Näin lukee kuntalaissa.
        Siispä, jos kunta harjoittaa elinkeinopolitiikkaa, on senkin tapahduttava kunnan ja sen asukkaiden
        parhaaksi. Tämän vuoksi kunnan harjoittamaa elinkeinopolitiikkaa on aina arvioitava kuntalaisen
        näkökulmasta ja elinkeinopolitiikan on oltava sijoitus eikä veronmaksajien kustantama kulu.
        Kuntalaista ei isommin lämmitä, jos hän huomaa elinkeinoelämän tuloksen vain lehden
        poskettomissa hehkutuksissa, joissa korostetaan omien yrittäjien omalle kunnalle jakamaa
        yritysykköspalkintoa. Sensijaan onnistuneen elinkeinopolitiikan kuntalainen huomaa parantuneina
        palveluina niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, verot laskevat ja kunnan fasiliteetit esim.
        harrastustoiminnan osalta paranevat.
        Lain mukaan toteutettu elinkeinotoiminta tuo kuntalaiselle käytännön hyötyä ja edullisuutta
        elämään. Tällainen kunta on hyvä asua, kaikki asiat sujuvat avoimesti ja kuntalaiset maksavat
        osaaville virkahenkilöille, avoimesti sekä mielellään, heidän ansaitsemiaan kannustinlisiä. Tällainen
        iloinen, iloisten asukkaiden ja osaavien virkahenkilöiden kaupunki vetää asukkaita, kuten Pyhäsana
        pyhänä Pyhiä!
        Onpa eräs kaupunki, jossa ranta on ihan meressä. Siellä esim. urheiluseurat saavat vuodessa 35
        000€ perusavustusta, mutta samalla kaupungin elinkeinotoimi heittää 50 000€ kuntosaliyrittäjälle.
        No saavatko kaupungin lapset uuden hallin tai edullisempaa liikuntatilaa? Eivät saa, kun yritys ei
        edes ehtinyt aloittaa - kaupungin rahoja vain hävisi 50 000€. Toiseen kohteeseen meni 45 000€ ja
        yritys hävisi rahat saatuaan. Samanlainen toiminta on toistunut kaupungissa vuosi toisensa jälkeen
        ja niinpä kaupungissa alaskirjattiin 200 000€ elinkeinotoimen mailmalle mättämiä huuhaa rahaa.
        Kun sama toistuu vuodesta toiseen ja välillä tehdään, yli miljoona euroa maksaneita, ahterilleen
        menneitä investointeja, voi perustellusti kysyä: Olisiko kaupungin asiat paremmin, jos siellä ei olisi
        harjoitettu lainkaan elinkeinopolitiikkaa? Olisiko kaupungissa nyt peräti hiekkatekonurmi, uusi
        palloiluhalli, kutujuustohalli, mainetta niittävä opetustoimi, alhaiset verot, kehittyvät yksyiset ja
        julkiset palvelut sekä kaiken tämän seurauksena muuttovoiton myötä laskeneet verot ja kehittynyt
        elinkeinoelämä?
        Toimivatko luottamushenkilöt kuntalain mukaisesti, jos he eivät puutu operatiivisen toiminnan
        osaan, joka ei täytä lain vaatimusta toiminnasta kunnan tai sen asukkaiden parhaaksi ?”


    • Sepi__puu

      Husun ystäväpiiri kaventunut. Minun äänikään ei mene enää hänelle.

    • vaalikelvottomanko?

      Olen kuullut ihan samaa Husu on hädissään. Kaverit ovat kääntäneet selän toivoo Haapalan vetävän hänet valtuustoon :)

    • Ei höpläytettävä

      Juttunne on jo liian ilmiselviä, ei tähän halpaan mene enää kukaan. Älkää aliarvioiko ihmisten ajattelukykyä.

    • Kepp Lippps

      Näin siinä käy kun rosvot valitaan opettamaan rehellisyyttä ja huorat hyveellisyyttä. Toisaalta on hyvä muistaa, että synnittömät eivät voi tehdä parannusta.

    • pientä rajaa

      Ei riitä että ehdolla on pelkkiä "rosvoja", myös jälkeenjääneitä ja lukutaidottomia on Varkauden valtuustossa vieraillut ihan viime vuosikymmenellä ja vain solidaarisista syistä.

      On todellakin aika ryhdistäytyä, ettei vastaavia mokia pääse syntymään.


      Jos epärehelliset ja esim. vankilassa suuren osan elämästään viettäneet, taloudellisia katastrofeja tieten tahtoen omassa elämässä järjestäneet, alkoholistit, koulukiusaajat, kylänkauhuna lapsuudesta saakka olleet, sanalla sanoen luuserit pääsevät päättämään yhteisitä asioistamme ja käyttämään verorahojamme , niin eihän siitä voi mitään hyvää syntyä.

      Tiedän ja tunnen monta lautakunnan jäsentä , etteivät ole selvinneet kansakoulusta, mutta ovat pj:tä. merkittävissä elimissä.

      Lisäksi sellaiset ihmiset jotka ovat eläneet koko elämänsä niin köyhissä oloissa, etteivät ole rahaa nähneetkään, niin poliittisina päättäjänä suoltavat sitä puolueensa sisäisiin pippaloihin ja sitten syövät ja juovat kerrankin , pään ja vatsan täyteen.
      Silti mäkättävät lehtienpalstoilla kuinka se ja se pitäisi korjata, tekemättä kuitenkaan asiaoille yhtään mitään.
      Tuleviin ehdokas valintoihin tulisi puuttua, jotta vältyttäisiin kaikelta pahalta.
      Mm. koulujen lakkauttamisista, ja terveyslautakunnan huonon huonoista taannoisista töppäyksistä meillä kaikilla on muistikuvia. Silloin.kaikki johtui vain siitä, että uusille Pj.tulokkaille järjestettiin sudenkuopat.
      Onnekseen ko. henkilöt osasivat poistua takavasemmalle, sinne mistä tulivatkin.

    • Pekka on puhdas
    • demareiden täysi tuk
    • PAJAS UNEKSIJA

      HAISTA VITTU !!!!!!!!!!!!!

      • pajas relax

        :D
        Menix hermot? Ihan näkyy, kuinka ohimosuonet ovat pullistuneet!
        Relaa vähän ja yritä vaan totutella ajatukseen, niin et saa sydäninfarktia.


      • huh hellettä

        Tommoiseen kireään olotilaan olemme kehityksessä kehittämässä
        juuri eräänlaista hanketta.


    • hyvä veli Varkaudell
    • Naseva.

      On demaritkin "HÄDISSÄÄN".Paikkoja katoaa nyt ja eduskunnasta myös.Ei tämä "PELI VETELE!!

    • miksi vain persut?
    • Repiköö siit

      Katsotaanpa ensin vähän koko maan lukuja:


      Suomi vuonna 1970:

      Suomen väestömäärä 4,6 miljoonaa

      Helsingin väestömäärä 540 000

      Työttömyys 50 000

      Mielisairaalasänkyjä 20 000

      Yli 65-vuotiaita koko maassa 460 000



      Suomi vuonna 2012:

      Suomen väestömäärä 5,3 miljoonaa

      Helsingin väestömäärä 600 000

      Työttömyys 300 000?

      Tempputyöllistettynä 130 000

      Mielisairaalasänkyjä 2 000

      Yli 65-vuotiaita koko maassa 1 000 000




      Kukas laittaa varkaudesta faktaa pöytään että miten on menty sitten 70-luvun? Onko huoltosuhde mallillaan? Bua ha ha aha aah ahaahaah ah haahaaha haha aah!

    • persuille äänet
      • pientä rajaa

        Ja kukahan sen rahakirstun päällä istuukaan?
        Olette haukkuneet Kataiset, Stubbit ym .oikeistolaiset rahanjako asiassa, mutta olette unohtaneet omanne, "aivanaluksiurpiaisen"!! Mites se nyt sillee, kirstusta ei lähde "aivanaluksi" senttiäkään ilman jutan lupaa! Ihmeellistä!
        Älkää te sossut olko yhtään ylimielisiä "Tulevasta voitostanne", miettikää mikä on historianne, ja ketkä olivat vallassa, kun tehtaat lopetettiin, mitä väriä edustikaan Jouko poika, joka pieksi suustaan politiikkaa ja kinusi paperimiehille lisä liksaa, niin että koko tehdas muutti....ja pitkälle ulkomaille saakka !
        Ei tarvi Enson enää maksaa saunalisiä ecuadorissa, kun siellä päin ei saunaa kaivata, lämmintä on muutenkin.
        Ahneudella on loppu ja jokainen palstalla nariseva työtön saa katsoa peiliin.


    • totuus sattuu kovin

      http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115055-olli-ja-otto-ville

      Nyt voidaan yhdessä Varkautelaiset todeta, että paanis ja pöty ovat kaupunginvaltuuston uskottavimmat.

    • miksi ei löydy??

      Elinkeinopolitiikan järjestäminen uudelleen

      Navitas Kehitys Oy on omilla toimillaan ja toimimattomuudellaan osoittautunut tehottomaksi Varkauden elinkeinopolitiikan hoidossa. Todellisia työpaikkoja ei ole voitu osoittaa syntyneen yhtiön toiminnan tuloksena. Lisäksi epätarkkojen ja virheitä sisältäneiden kalvojen esitteleminen valtuutetuille antaa yhtiön toimi-joista epäprofessionaalisen kuvan. Lisäksi elinkeinoelämän palaute, erityisesti pienyrittäjien taholta, on ollut yhtiötä vastaan. Yhtiö ei ole onnistunut palvele-maan paikkakunnan pienyrittäjiä myöteisillä tavoilla.

      Ehdotamme, että kaupunginhallitus ryhtyy syksyn aikana valmisteleviin toimiin, joilla Navitas Kehitys Oy:n palveluista luovutaan ja yhtiö lakkautetaan.



      Allekirjoitukset Varkaudessa 27.8.2012.

      Pasi Paananen
      Pekka Keto
      Ismo Kivi

      • kirstu kinni!

        Äänien keräämis vaalitemppu
        Mutta ei johda mihinkään!
        Rahakirstu on laitettava kiinni,se on se juttu!

        Katsotaan miten käy!


    • Huoh...

      "Todellisia työpaikkoja ei ole voitu osoittaa syntyneen yhtiön toiminnan tuloksena."

      Tuohan on täyttä potaskaa. Navitas kehityksessä istuu monta hankevetäjää ja projektipäällikköä tukityöllistetyssä suojatyöpaikassa.

      • buaha ha ha hah haa

        Kyllä näin on, ehdottaisin jälkeen NAVITAS KEHITYSTÄ saamaan vuoden työllistäjä -palkinnon. On onnistunut lisäämään omaa henkilöstöään...


      • ahhaha ahhaha
        buaha ha ha hah haa kirjoitti:

        Kyllä näin on, ehdottaisin jälkeen NAVITAS KEHITYSTÄ saamaan vuoden työllistäjä -palkinnon. On onnistunut lisäämään omaa henkilöstöään...

        Joo. Ja nauttivat palkkansa sinunkin veromenoistasi. Voiko rahansa käyttää enää paremmin?


    • ghjghghkjfgd

      tätäkö demarit, kokoomus ja krisut haluavat jatkuvan.

    • muutama teesi;

      Mksi ei ihmiset osaa asettua työnantajan asemaan ennenkuin äänestävät ehdokasta, jos nyt sellainen sopiva sattuu kaupungista löytymään?

      Me valitaan heidät meille töihin, he saavat siitä palkkaa ja vaikka eivät tulisi valituksikaan he pääsevät lautakuniin, joista lähtee liksaa ihan mukavasti.

      Moni eläkeläinen pyörii ehdokkaana vaan ja ainoastaan lisähankkeen kannalta ja heille on tärkeintä VAIN palkkiot, joista ei makseta verojakaan.

      Eikö kunnollinen ehdokkaan tunteminen, muutenkin kuin juottolaporukoista, tai perusteelllinen työhaastattelu olisi paikallaan?

      Kantsis kavahtaa entisiä juoppokavereita ja hyväveli johdannaisia, koska mikään ei muutu, jos opit on saatavissa vanhoilta pieruilta.

      Ymmärtäkää nyt hyvät ehdokkaat mitä teiltä vaaditaan, ainakin me fiksummat äänestäjät katsomme kuka palkkiot ansaitsee.Ei riitä, että valitatte ja jauhatte menneitä.

    • CW or ACW?

      Ehe ehe ehe ehe ehe he he ehee ehhee eh .

      Mikään ei muuttunut. Pötyjen ehdokaslista oli surkea. Oranssiväki menetti eniten. Demukat porskuttaa niin pitkään kun piipuista viimeinenkin savun tuprahdus pöllähtää ja Rajamäki pyörii mukana. Kokoomus on nykyään varkaudessa näkymätön, no selkomaan rusketus paistaa korttelin päähän, muuta ei näy/kuulu. Jyrkiä tarvittais!


      Tätä olen monasti miettinä. Määrääkö ryhmäkuri takin pyörimissuunnan ja pyörähdysnopeuden? Voi hemmetti, kyllähän nyt palttoota pitäis saada ruukata mielensä mukaan...

    • poistuuko ketju

      Perjantain savarissa navitas kehitys etsii uuteen hankkeeseen projektipäällikköä.
      Taitaa kyseinen yritys olla jo varkauden suurimpia työnantajia?

      • kehittäjä

        Projektipäällikön ensimmäinen busineskonsepti on "Kansan Carelia Burger" kahdella sammen munalla!
        Siihen on vielä keskivertokansalaisella varaa!


    • Anonyymi

      haarapääsky

    • Anonyymi

      koiranpaska

    • Anonyymi

      leppänen

    • Anonyymi

      heiroja

    • Anonyymi

      rieska

    • Anonyymi

      rieska
      rieska
      rieska
      rieska

    • Anonyymi

      rieska

    • Anonyymi

      nisupullat

    • Anonyymi

      rieska
      rieska

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe