Zoely -e-pillerit auttoivat minun akneeni!

Waya

Oma 8 vuoden taisteluni on ohi!

Olen syönyt nyt yhden laatan uutta Zoely-pilleriä ja vaikka ihan aluksi finnit selvästi pahenivat, niin heti huomasin, että ne myös paranevat HUOMATTAVASTI nopeammin, usein jopa yhdessä yössä. Kahdessa viikossa posket olivat täysin sileät ja uskalsin jo ajatella että tältäkö mun koko naama tulee siis näyttämään, vau! :) Toisen laatan jälkeen uskon ongelman olevan tiessään! Olen vielä tahallaan syönyt rasvaisia ruokia ja sokeria jonkun verran enemmän kuin normaalisti, ikään kuin testinä, mutta lisää finnejä ei ole tullut!

Ainakaan minulle ei ole myöskään tullut mitään haittavaikutuksia, painokin on itseasiassa vähän laskenut, joku taisi kirjoittaa jossakin, että kokee Zoelyn diureetiksi, mahdollista minunkin mielestäni.

Oma akneni on aikoinaan saanut alkunsa Mirena-hormonikierukasta, ainakin hormonaaliseen akneen Zoelya kannattaa siis kokeilla! :)

12

4002

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rolsteri

      Entäs sitten kun lopetat e-pillereiden syönnin? Vai ajattelitko jatkaa kuuria lopun elämääsi?

      • Anonyymi

        Zoely - https://tonzes.com/zoelyfi.htm
        oma kokemus zoelyistä on ollu ihan hyvä! oon syöny nyt kolme kokonaista laattaa ja osan neljännestä eli n 4kk. kuukautiset oli kokonaan poissa noi 3kk ja nyt neljännellä kuukaudekla tuli normaalin aikaan vuotoa, mutta niukkaa sellaista.


    • hmmmh?

      En halua pelotella, mutta oletko miettinyt, miksi rintasyöpä on lisääntynyt räjähdysmäisesti viime vuosina? En voi olla yhdistämättä sitä ennen kaikkea hormonaaliseen ehkäisyyn, toivottavasti olen väärässä. Tutkimustietoa tästä ei ole, mutta mikä muu tekijä se voisi olla - stressiä on ollut ennenkin, saasteita ja lisäaineita enemmän nykyään, samoin deodoranttia... Itse en ikinä söisi mitään hormoneja.

    • Pelottelu turhaa

      Rintasyöpien esiintyvyys on yksinkertaisesti noussut siksi että sitä diagnosoidaan nykyään enemmän/paremmin ja naiset tutkituttavat rintansa useammin. Pillereillä ei tiettävästi ole tekemistä asian kanssa, lisäksi ko. Zoely on luonnollisin vaihtoehto e-pillereistä. Ei-toivottu raskaus on suurempi taakka kuin ne minimaaliset riskit (veritulppa yms.), mitkä e-pillereiden käyttöön kuuluvat. Lisäksi tutkimuksissa on itseasiassa todettu, että e-pillereiden käyttäjillä riski sairastua erilaisiin (tiettyihin kyhmymuutoksellisiin) rintakudoksen sairauksiin on pienentynyt. Tietysti e-pillereiden sopivuus on hyvin yksilöllistä ja aina lääkkeistä/hormooneista puhuttaessa jonkun kohdalla myös haittavaikutukset ovat todellisia, vaikka riski olisikin pieni.

    • effibriest

      Pelottelijoille kysymys: pitäisikö sitten kärsiä pahasta aknesta? Itse ainakin käytän pillereitä nimenomaan akneen, ja koen pillereistä olevan enemmän hyötyä kuin haittaa. Akne on todella sosiaalisesti rampauttava sairaus. Nuorena pillerit lähestulkoon paransivat pahan akneni, nykyään pillerit pitävät
      ihon rasvoittumisen ja yksittäiset paiseet kurissa.

      Niin ja mitäs ehkäisyä te pelottelijat käytätte? Varmoja päiviäkö?

      • hmmmh?

        No siitä vaan sitten kohti syöpähoitoja, rinnanpoistoja yms. "mukavaa". Voit valita ihan miten haluat ja elää pää pensaassa, oma on asiasi, eikä sinun tarvitse tulla heiluttelemaan nyrkkejä jos joku yrittää tuoda "uutta" näkökulmaa keskusteluun. Jokainen, jolla vähänkin on terveysopintoja, miettii hormonien ja syövän yhteyttä.

        Itselläni ei ole mitään ehkäisyongelmaa kun miehet eivät kiinnosta siinä mielessä.


      • no jaa
        hmmmh? kirjoitti:

        No siitä vaan sitten kohti syöpähoitoja, rinnanpoistoja yms. "mukavaa". Voit valita ihan miten haluat ja elää pää pensaassa, oma on asiasi, eikä sinun tarvitse tulla heiluttelemaan nyrkkejä jos joku yrittää tuoda "uutta" näkökulmaa keskusteluun. Jokainen, jolla vähänkin on terveysopintoja, miettii hormonien ja syövän yhteyttä.

        Itselläni ei ole mitään ehkäisyongelmaa kun miehet eivät kiinnosta siinä mielessä.

        E-pillerit voivat myös suojata tietyiltä taudeilta, kuten esimerkiksi endometrioosilta ja munasarjasyövältä. Eli ihan noin musta-valkoinen ei tämä pillerikysymyskään ole.


      • kkk
        hmmmh? kirjoitti:

        No siitä vaan sitten kohti syöpähoitoja, rinnanpoistoja yms. "mukavaa". Voit valita ihan miten haluat ja elää pää pensaassa, oma on asiasi, eikä sinun tarvitse tulla heiluttelemaan nyrkkejä jos joku yrittää tuoda "uutta" näkökulmaa keskusteluun. Jokainen, jolla vähänkin on terveysopintoja, miettii hormonien ja syövän yhteyttä.

        Itselläni ei ole mitään ehkäisyongelmaa kun miehet eivät kiinnosta siinä mielessä.

        Voi luoja, jos ruvetaan ajatteleen, niin kaikki tässä maailmassa aiheuttaa syöpää... Et kai sinäkin vaan käytä esimerkiksi jotain dödöä... Se kun myös on tutkimusten mukaan yksi syy rintasyöpään!

        Ja minusta tämä pillereiden käyttö on parempi, kuin esimerkiksi nuo parin ketjun urea hoidot. Itse aloitin samat pillerit muutamia viikkoja sitten. Naamaan ei vielä kauheasti ole auttanut, mutta oma selkä on parantunut lähes silmissä. Enään on arvet selässä jäljellä, mikä ennen kukki perunamaan tavoin :D


    • effibriest

      Hahhah. En ole täällä "heiluttelemassa nyrkkejä", itse asiassa oma vastauksesi oli aggressiivinen.

      Olen kyllä tietoinen käyttämieni pillereiden riskeistä. Tissit on tutkittu, samoin muut naiselliset paikat. Olen käyttänyt pillereitä vuosikaudet, haittavaikutuksia ei ole ollut, ja ne pitävät aknen poissa paremmin kuin mikään muu.

    • kkk

      Aaaapuva. Itse kävin vaihtamassa omat pillerit tähän samaiseen merkkiin ja VAAAAUU, oon syönyt näitä vasta reilut 20 päivää ja ero on huikea! Mun iho on näyttänyt tältä viimeksi ala-asteella ja ikää on kuitenkin se 25 vuotta...

      Mulla on ollut siis vuosikausia todella paha akne ja vaikka naama on kukkinut jatkuvasti, niin suurin ongelma on ollut mun selän ja rinnan alue, mihin on tullut paisetta paiseen viereen ja olleet erittäin kipeitä. Mitkään lääkekuurit ja voiteet ei ole koskaan auttaneet..

      Katsoin äsken, niin arvet on selässä vielä näkyvissä ja niiden lisäksi siellä komeili 2 finniä.. Naamassa sama homma, ainut, että mustapäät on tiukasti kiinni naamassa vielä. Pitänee käydä hakemassa jokin niitä helopottava kasvojenpesuaine, niin eiköhän se siitä. SUOSITTELEN NÄITÄ ISOLLA KÄDELLÄ kaikille naispuoleisille. :)

      Uskon, että kun toinen laatta lähtee käyntiin ja on syöty ei ihollani enään ongelmia ole. Koskaan ei mikään ole auttanut näin nopeasti ja tuloksia rupesi syntymään jo heti viikon jälkeen. Ei voi sanoa muutakuin VAAAU, oon niin onnellinen :)

    • sandra-84

      Mulla Zoely pillerit pahensi aknea, joten vaikutus on yksilöllistä. Diane nova on tarkoitettu aknen hoitoon ja sitä kannattaa kokeilla niiden jotka haluaa, että varmasti toimii. Sitä tosin ei saisi kovin pitkään käyttää(lääkäri sanoi), mutta esim. Yasminelle toimii ainakin itsellä melkein yhtä hyvin ja sitä voi pidempäänkin ottaa. Eli tässä vaihtoehtoja jos joillekin tulee tästä zoely pilleristä aknea niin kun itselläni vain paheni mitä useamman kuukauden sitä otin :-(

    • RNSM

      Minä olen 40-vuotias, ja kärsinyt aknesta kohta 30 vuotta. Noin 18-30-vuotiaana söin Marvelon-e-pillereitä, auttoivat akneen ja epäsäännöllisiin kuukautisiin. Nyt nelikymppisenä kuukautiskierto meni niin lyhyeksi ja kivut pahoiksi sekä pms-oireet helvetillisiksi, että otin kokeiluun Zoelyt kymmnen hormonittoman vuoden (ja yhden lapsen) jälkeen. Aluksi iho muuttui paremmaksi kuin koskaan, mutta nyt, muutaman kuukauden käytön jälkeen, iho on alkanut rasvoittua tosi paljon ja pientä näppylää on erityisesti leuassa, niskassa ja yläselässä :( Muuten aivan loistavat pillerit, ei mitään sivuvaikutuksia ja kuukautiset ovat muuttuneet todella noiukoiksi ja lähes kivuttomiksi. En heti luovuta, mutta masentaa, kun ehdin jo niin ilahtua ihon paranemisesta :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe