mitä muutosta?

kyselevä....

Mitä muutosta te haluatte? Muistelen jossakin vaalipaneelissa, että edustajanne halusi kannabiksen vapaaksi. Olenko ymmärtänyt oikein?

4

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja vielä

      Homostelkaa,jos homostuttaa. Näin sanoi puheen johtajanne...kenelle siis puolue vaihto-ehto kristillisillikkö...eipä oikein muille.

    • näin on

      Muutosta tarvitaan esim.
      Perustulo ja sosiaaliturva

      Sosiaaliturvan tulee pääosin perustua kaikkien kansalaisten vastikkeettomaan perustuloon, joka mahdollistaa kohtuullisen elintason ja kannustaa hankkimaan ylimääräisiä tuloja. Perustulo ei vaadi merkittävästi ylimääräistä julkista rahoitusta, sillä tuki korvaa suuren osan nykyisistä tuista.

      Perustulo parantaa erityisesti pienyrittäjien, opiskelijoiden, tutkijoiden, toimeentulotuella elävien, pätkä- ja silpputyöläisten, freelancereiden, luovan työn tekijöiden ja urheilijoiden asemaa. Ne, joilla tulot tulevat epäsäännöllisesti tai satunnaisina piikkeinä, saisivat toimeentulonsa turvaksi perustulon, jota muut saadut tulot eivät vähennä. Heidän ei tarvitsisi taistella tukiensa puolesta, eivätkä he joutuisi tulo- tai kannustinloukkuihin.

      Sosiaaliturvan asiakkaiden tilitietojen järjestelmällistä tutkimista ei voida hyväksyä, sillä se loukkaa räikeästi yksityisyydensuojaa. Perustulon käyttöönotto vähentää tarpeetonta byrokratiaa ja yksityisasioiden ruotimista.
      Byrokratian vähentäminen

      Tarpeetonta byrokratiaa on vähennettävä. Liian monimutkainen byrokratian rattaisto vaikeuttaa järjestelmän ymmärtämistä, sekä aiheuttaa yhteiskunnalle ja yksilölle taloudellisia tappioita.

      Verotuksen yksinkertaistaminen on tarpeen, sillä järjestelmää on kokonaisuudessaan liki mahdoton ymmärtää ja sen vuoksi kansalaisen oikeusturva verotusasioissa on heikko. Nykyinen verotusjärjestelmä vaatii usein ulkopuolisen verotusasioihin erikoistuneen apua, jotta kaikki asiaankuuluvat verovähennykset saadaan hyödynnettyä. Verosuunnittelun tarvetta on siis vähennettävä.

      Perustulon käyttöönotto vähentää huomattavasti sosiaaliturvajärjestelmään liittyvää byrokratiaa.

      • näin on

        Perustulon hienous on se, että se on oikeastaan vain keino ulottaa veroprogressiota nollaveroasteen alapuolelle, ja oikein toteutettuna se ei muodosta lainkaan kannustinloukkua.

        Kuka hyötyisi perustulosta?

        - Pienituloiset palkansaajat. Perustulo ei ole tulovähenteinen. Perustulo rahoitettaisiin loiventamalla (tai poistamalla) verotuksen progressio tuloasteikon alapäästä. Tämä aiheuttaisi tilanteen, joka jostain 1500-2000 euron kokonaiskuukausitulosta (palkka perustulo) alkaen muistuttaisi hyvin voimakkaasti nykyistä järjestelmäämme.
        - Henkilöt, joilla on vaikeuksia saada pysyvää tai kokoaikaista työpaikkaa. Perustulon oloissa lyhytaikaisiakin töitä olisi kannattavaa ottaa vastaan, samoin töitä, joista nykysysteemissä jää käteen vähemmän kuin tulonsiirroista.
        - Kunnat. Toimeentulotukiluukulle tulisi vähemmän asiakkaita, ja sossun byrokraatteja voisi potkia pihalle.

        Kenelle perustulosta olisi haittaa?

        - Toimeentulotukiviranomaiset. Heidän työmääränsä vähenisi, ja monet joutuisivat vaihtamaan toimenkuvaansa tai alaansa. Luontainen poistuma hoitaisi suuren osan vähennystarpeesta.
        - SDP. SDP on käynyt haukkana perustuloajatuksen kimppuun joka kerta kun se mainitaan, koska perustulo antaa pienelle ihmiselle liikaa valtaa omaan elämäänsä. Perustulon läpimeno olisi SDP:lle valtava arvovaltatappio.


    • AT1

      Suurinta muutosta Muutos 2011 ajaa mielestäni siihen olleeisimpaan asiaan joka aiheuttaa sitä että mikään ei muutu, eli Muutos 2011 ajaa ryhmäkurin poistoa ja suoraa demokratiaa kansalaisille jotta päätöksenteko olisi mahdollisimman vähän korruptiolle altista ja mahdollisimman demokraattista, nykymenolla mikään ei tule muuttumaan, kähmintää harrastaa vaan eri henkilöt mutta kähmintä ei poistu jos muutosta ei haluta saada aikaan.

      Aina kannattaa katsoa peiliin vaalien jälkeen, oikeutesi vaikuttaa poistuu samalla napsaukselle kun vaalihuoneen ovet sulkeutuvat ja sen jälkeen olet täysin pihalla seuraavat 4 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe