Pohjolan OmaSairaala

Sara Oimaala

Mielenkiintoinen keskusteluketju tuolla IS:n sivuilla.

Miten käy Pohjolan asiakkaiden kun kukaan ei valvo Pohjolan toimintaa?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288491734938.html

17

4407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkossa Pohjolan vakuutuksilla on ilmeisesti pakko mennä Pohjolan vakuutuslääkärien päättämään hoitoon Pohjolan Omasairaalaan. Jos haluaa jatkossa hoidattaa itsensä valitsemassaan hoitopaikassa lienee parasta vaihtaa heti vakuutusyhtiötä, mikä onnituss nykyään yhdellä puhelinsoitolla.

      • dfsadfgasdg

        Jos ranne murtuu niin saako MRI eli magneettikuvan, kartiokeilakuvan sekä tähystyksen? Vai laitetaanko vaan röntgenin jälkeen pakettiin ja toivotaan että tulee tuurilla lähes kuntoon, vaikka nivelsiteet ja kolmiorusto rikki?

        Tulos Pohjolalle halvemmaks hoitaa oikeasti kuntoon, koska haittakorvaus tulee kalliiksi, jos ranne jäykistyy pysyvästi eli esim. supinaatio-pronaatio eli kiertoliike ei enää onnistu.


      • sfsdfs
        dfsadfgasdg kirjoitti:

        Jos ranne murtuu niin saako MRI eli magneettikuvan, kartiokeilakuvan sekä tähystyksen? Vai laitetaanko vaan röntgenin jälkeen pakettiin ja toivotaan että tulee tuurilla lähes kuntoon, vaikka nivelsiteet ja kolmiorusto rikki?

        Tulos Pohjolalle halvemmaks hoitaa oikeasti kuntoon, koska haittakorvaus tulee kalliiksi, jos ranne jäykistyy pysyvästi eli esim. supinaatio-pronaatio eli kiertoliike ei enää onnistu.

        Tulisi Pohjolalle piti kirjoittaa. Ehkä se 60 potilasta/päivä/lääkäri tavoite ei oo ihan järkevä, varsinki jos sattuu harvinaisempi rannevamma sitä ei ehditä diagnosoida ja hoitaa kunnolla.


      • sdfsdff

        Meinaa 200.000eur haittakorvausvakuutus jos potilaalla ja jäykkä ranne haitta-aste 2 => Pohjola korvaa 10% eli 20.000 eur. Olis silloin tullut vakuutusyhtiölle diagnosoida täysillä tuore vamma, kun se olisi ollut ehkä vielä hoidettavissa.


      • sdfsdsdf

        Olisi tullut vakuutusyhtiölle halvemmaksi


    • EXOP

      Olin todella tyrmistynyt kun Pohjola irtisanoo jop 900 työntekijää ja samalla se rakentaa omaa sairaalaa. Nyt ainakin tiedämme mistä tämän sairaalan rahoitus ja lääkärien palkat on revitty.

      Tämän sairaalan kierrän kaukaa!!!

      • E..ro

        Pohjola irtisanoo työntekijöitään sairauden vuoksi. Tulisiko apua opastamaan sairaalasta? Pohjola on vuosia harjoitellut vakuutetuillaan luulisi potilasvahingoiltakin välttävän. Jos kuitenkaan ei kaikki mene putkeen omasairaalan omalääkäri on jatkossa asiantuntijatuomarina hoitamassa homman "himaan"


    • julkihoitoonpop

      Porvareiden riistosairaala!!!!

    • Pankin hoitotakuut

      Helppoa rahaa vakuutusyhtiölle sekä sairaalalle. Vakuutusyhtiö ohjaa asiakkaat ko sairaalaan automaattisesti siinä tapauksessa jos suostuuu korvaamaan ylipäätänsä mitään. Näin vakuutusyhtiö säästää vieraiden lääkäriyhtymien palkkiot lausunnoista, tutkimuksista yms. Sairaalalla on siten valmis asiakaskunta. Tosin kiinnostaisi tietää miten tilit todellisuudessa jaetaan, koska vakuutusyhtiön intressihän on rahastaa ihmisiä vakuutusmaksuilla ja olla korvaamatta mitään, että saadaan maxsimoitua voitot ja pidettyä osakkeenomistajat tyytyväisinä. Sairaala tarvitsee asiakkaita että rahaa tulee taloon. Miten sisäinen sopimushinnoittelu toimii ko konsernissa ja paljon jää viivan yli kummallekkin instassille. Luottaako sairaala todellakin siihen että tulee myös paljon ns. ulkopuolisia yksityishenkilöinä ja maksaa kovan hinnan tai kuntien kanssa soppareita mikä taas köyhdyttää entisestään kuntien sairaanhoitokuluihin laskettua budjettia. Toisaalta fiksu veto jos ajatellaan näkökannasta, että hoitoa inhimillisessä ajassa vaikea saada kunnallisella puolella niin epätoivoinen ihminen hoidattaa itsensä pois vaikka lainarahalla. Tai kunnat ostaa äkkiseltään palveluita peläten Valviran sakkoja pitkittyneistä hoitojonoista. No loppupelissä kaikki on kuitenkin pois veronmaksajilta.
      Kiinnostaisi tietää onko HKI tässä millään lailla mukana rahoituksessa tau muun tukiasten antajana. En ihmettelisi yhtään.
      Kova luotto ko yhtiöllä myös suuryritysten työterveyspalveluiden osalta tuottajana. Kun tulevaisuudessa yritykset pyrkivät minimoimaan myös työterveydenhoidosta palveluita tai etuuksia pois.

      No tässä hieman naureskellut kun sattumoisin itselläni on vakuutukset Pohjolassa ja tarkastin paremmin läpi tapaturmavakuutuksen kattavuudet. Oikeastaan se ei korvaa mitään! Monet tapaturmat ovat yleensä äkillisestä tilanteesta johtuvia pehmytkudosvammoja, nivelsiteet, jänteet,kierukat jne. Vakuutus ei korvaa magneettikuvausta!!! Missä oikeastaan vasta paljastuu vamma ja vamman vakavuus. Röntgenin korvaa mutta luuthan siinä vain näkyy. Eli käytännössä ei tee mitään ko vakuutuksella. Saati että iso osa urheilulajeja poisettu vakuutuksen piiristä pois. Etenkin lisenssin alaiset joukkueurheilulajit.

      Summa summarum mitä yleisesti ottaen monelle tavalliselle ihmiselle käy: odotat leikkausta kunnalisessa jonossa 3KK ortopedin vastaanotolle sen jälkeen 6KK leikkausta hoitotakuun määritelmien mukaisesti. Tai maksa itsesi terveeksi isolla lainarahalla.

      • mudilli

        Kyllä itselläni Pohjolan Mittaturvan tapaturmavakuutus korvaa nilkkani MRI-kuvauksen, kun nilkka on edelleen näin puolen vuoden jälkeen tapaturmasta kovin kipeä (nivelsiteet repesi).

        Pari kuukautta myöhemmin tuosta nilkan tapaturmasta toisen jalan polvi pamahti, tätä eivät Pohjolassa katsoneet tapaturmaksi, mutta sairaskuluvakuutuksen puolelta kyllä antoivat maksusitoomuksen niin ikään MRI-kuvauksesta.

        Tässä nyt odottelen kutsua kuvauksiin. Lupasin mennä tuonne Omasairaalaan, mutta olisin saanut myös käydä Mehiläisessä, jossa aikasemmin olen tuota jalkaani hoidattanut. Mutta ajattelinpa nyt kokeilla tuota Omasairaalaa.


    • hmm6

      Omasairaalan lääkärit eivät ole työsuhteessa pohjolaan.

    • Eri Sairaala

      Todella epäilyttävä konsepti, onneksi omat vakuutukset ei ole Pohjolassa.

    • hankalan asiakkaan uhri

      Mielenkiintoista olisi tietää omasairaalan "vakuutus"lääkärit... Potilasvahingot on salattu ja peitelty, miten Pohjola tulee hoitamaan hoitovirheensä, silloin kun virhe tapahtuu yhtiön omasairaalassa?

    • ei vakuuta

      sen lauluja laulaa kenen leipää syö... meillähän on puolueeton valituslupaa menettely. Vakuutetulla on oikeus valita lääkäri. Lääkäreitä ei valvota. Hoitovirheistä voi käräjöidä, jos varat antaa myötä. Nimekkäitäkin lääkäreitä näyttää omaksi lääkäreiksi palkatun...

    • Näinkin

      Omasta sairaalasta ei moitittavaa!!! Osaavat lääkäri ja hoitajat. Kyllä ne toimivat samoin kuin kaikki muutkin sairaalat. Tutkivat ja tekevät diagnoosin. Itselläni se on ihan sama diagnoosi, jonka muutkin lääkärit ovat tehneet!! Ja hoito oli sen mukaista. Halusivat leikata omassa sairaalassa ja sama se missä leikataan kunhan vaiva poistuu.

    • En-suosittele-Pohjolaa

      Todella helppoa rahaa Pohjolalle. Jos sattuu työtapaturma, sääliksi käy työntekijöitä, joiden työnantajan vakuutukset on Pohjolassa.

      Hoitoa Pohjolan sairaalassa saa pari kuukautta, sitten vakuutus-Pohjola päättää lopettaa hoidon, koska "olisi pitänyt jo toipua". Korvauksia tulee nihkeästi ko. parilta kuukaudelta sitten joskus takautuvasti, kun jaksaa joka viikko niiden perään kysellä.
      Kun hoito lopetaan kuin seinään, jää työntekijä tyhjän päälle työtapaturman vammoineen, jotka eivät ole parantuneet ja joista pitkäkestoisia pysyviä fyysisiä seurauksia.

      Ts. Pohjolan vakuuttamana jää loppujen lopuksi heitteille.
      Joo tottakai täytyy valittaa. Pohjolahan tuskin koskaan oikaisee itse epärehellisiä tekojaan. Valitus menee oikaisulautakunnalle, jonka käsittelyajat ovat noin vuosi. Kuten netin palstoilta, mm. Älä sairastu vakavasti Suomessa!, voi itse kukin lukea, vakuutusyhtiöitä on lähes mahdoton voittaa edes Korkeimmassa oikeudessa.

      Älä siis sairastu. Ja rukoile, ettei työnantajasi vakuutus ole Pohjolassa. Tai älä ainakaan mene Pohjolan sairaalaan, jos sen voit välttää.

    • lahjakippo

      op jatkaa taas rahan hassausta , myydään nyt sitten koko säätö mehiläiselle ( hinnalla?) ja varmaan kiinteistöt jää itselle pilipali vuokrilla , tässähän tais ollakin koko suunnitelman juju.

      aika moni projekti toteutetaan tässä maassa samalla konseptilla "myydään".......juu juu.
      op ja eläkeyhtiöt sponsoroi kyllä aika mukavasti maan isoja firmoja

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe