Kalustetun asunnon vuokraaminen

Vessa vesiposti ...

Hei!
Onko jollain kokemuksia kalustetun asunnon vuokraamisesta? Yrityksillä voisi olla tarvetta saada lyhytaikaisia vuokra-asuntoja ulkomailta tulevien henkilöiden käyttöön (opiskelu,luennointi tai vastaavat asiantuntijatehtävät) . lisäksi kalustetulle asunnolle voisi olla kysyntää Helsingissä suurten tapahtumien yhteydessä (Urheilu lätkän MM,
Venemessut , koiranäyttelyt, tai muut kausiluonteiset tapahtumat) . Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon, kuinka markkinointi ja saako paremman tuoton kun toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Miten varmistaa se että asunnossa ei ruveta pyörittämään bordellitoimintaa ? kiitos vinkeistä jo etukäteen?

4

723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voisit,

      Ei se poikkea onko kalusteet tai ei voisi kuitenkin vuokrasopimukseen merkata että huoneisto on kalustettu .
      Sinä toimit kuin Majoituspalvelu mutta et liiketoimintana joten maksat tuloverona saamastasi vuokra tuotosta joka kolmen kuukauden välein koska sanot vuokraavasi lyhyiksi aikaa joten on helpompi maksaa vero kolmen kuukauden välein .
      www.vuokraovi.com on eräsi Majoituspalvelu Forenom Oy joka vuokraa asuntoja kalustettuina joten voisit itse myös laittaa asunto vuokra ilmoitus www.vuokraovi.com sivustolle ja ilmoitukseen kalustettuna ehkä myös vuorokaus vuokra sekä kuukausi vuokra .

    • fgioghi

      Minulla on Forenomin asunto naapurissa ja ainakin siellä on pidetty bordellia (asunnossa kaksi naista ja miehiä käy 20-30min välein) sekä rikollisten majapaikkana. Tälläisten tyyppien on helppo ottaa Forenomin asunto vuokralle, koska ei ole valvontaa niinkuin hotellissa, eikä vuokraajat välttämättä edes itse muuta asuntoon vaan antavat eteenpäin.
      Välillä asunnossa on työporukoita, jotka tekevät suurimman osan ajasta töitä krapulassa päätellen ainakin siitä kalja määrästa jota sinne kantavat.
      Joskus harvoin asunnoissa on ihan rauhallistakin. Niin sanoin tosiaan asunnoissa, koska näitä Forenomin huoneistoja on talossa kaksi!
      Eli pyytäisinkin että älkää hyvät vuokranantajat antako asuntojanne näille majoituspalveluiden pitäjille, kun eivät pysty valvomaan ketä asuntoon muuttaa.

    • vuokranantaja

      Kalustetun omakotitalon vuokramisesta 3:lle opiskelijalle karvas kokemus verottajan taholta,
      kun vuokraustoiminta menee miinuksen puolelle koska valvontakäyntejä (matka yht.100km/ ja talonmihentyöt kiinteistöllä tekee itse, verottaja katsoo että ei ole tarkoitettu todellisuudessa tuottavaksi toiminnaksi ja hyväksyy vain sen verran kuluja kuin mitä vuokratuotto on, osa matkakuluista hyväksymättä.
      Miten tällaisen epäkohdan saa oikaistu, mikä perusteeksi? Tulo on kuitenkin merkittävä lisää eläkeläisen kukkaroon, onko ainoa vaihtoehto kiinteistön myynti?

    • Ei tuloa vaan menoa

      Eihän se tulo ole merkittävä lisä vaan kulu tässä tapauksessa. Itsehän kerroit, että verottaja ei hyväksy tuloja suurempia menoja vähennykseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe