fixus korjaamo eli valtaosa en suosittele paikkana

joku harjavalta

ei kannat ainakaan pakoputki remppaa mennä sinne tekeen ne tekee sen todella päin peetä :( meillä oli vuoto todettu katsastuksessa työn jälki heillä todella huonoa ja jarru remppa sama juttu jarrut vinkuu rempan jälkeen vaikka palat on uudet että kiitos vaan todella paljon tolle paikalle että teki työt päin peetä :(

25

3726

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • oppiaikäkaikki

   Yritämyösjatkossamuistaapisteetpilkutyhdyssanatniinonmukavampilukeatuskaistavuodatustasi

  • Sitä saa mitä tilaa

   Turo on the rocks!

  • drumdrum

   Oisko sit Kartok seuraava korjaamo ? Harmi vaan kun on niin hyvä korjaamo et ei aikoja hirveesti.

  • AudiT

   Olen huollattanut autojani viimeiset 10 vuotta kyseisesssä paikassa, aina on kaikki sujunut joustavasti ja selkeästi asiantuntevammin (sekä edullisesti) mitä esim. merkkiliikkeissä, kaiken lisäksi en edes asu paikkakunnalla, ja tuonne kannattaa auto viedä vaikka siitä on vähän vaivaakin. Kakkosauto rempataan säästäen ja ykkösauto tehdään pitkällä tähtäimellä viimisen päälle, omistajalta löytyy osaamista ja tervettä maalaisjärkeä, esim. tutkimaan uusimpien autojen väyläasennusten , lisälämmittimien yms osalta. Ketjun aloittaja on varmaankin sen verran keila ettei erota ainoastaan jarrupalojen vaihdon tai kunnon jarruremontin eroa, eri asia pistää uudet palat , jos loput osat jarruista on vanhaa paskaa. Surullisinta tässä on se että näitä urpoja sitten riittää, vanhoista romuista pitäisi tulla uusia kun yksi pieni kulutusosa vaihdetaan ...

  • juuh

   Huonoja kokemuksia myös ja runsaasti edm. paikasta. "Paras" juttu taisi olla kun piti kaasuläppää puhdistaa (jota ei merkkihuollon mukaan edes saisi tehdä) rikottiin ja virhettä ei myönnetty, väittivät että olen jossain muualla sen käynyt rikotuttamassa. Nippusiteillä jotain kiinnittäneet ja sitäkään eivät myöntäneet. Uusi osa olisi maksanut yli 600 e, mutta merkkihuollosta sain käytetyn halvemmalla mutta omasta pussista sen tietenkin maksoin. Jarruremonttikaan ei myös onnistunut ollut. Eli en myöskään kenellekään suosittele tätä paikkaa. Merkkihuollosta saanut aina avun ja suhteellisen halvalla kuitenkin ettei montaa kertaa enää tarvitse miettiä mihin autoni vien.

   • VuodenNaurut

    kaasuläppää ei saa puhdistaa, huh, likaisena parempi. Kaasuläppä varmasti kiinnitetty nippusiteillä, ja merkkiliike myy käytettyjä osia.. voi katkerien harjavalta sentään.


  • Juuh

   Kiva että jotain naurattaa. Itteeni ei kyllä yhtään siinä tilanteessa. Kyllä kuitenkin sen verran fiksu ihminen olen, ettei tarvi tommosii juttui päästä keksiä. Ja onhan tälläst nuorta naista helppo kusettaa ku ite ei asioista mitää ymmärrä, mut onneks asiantuntijat osaa sitte kertoo millai on tehty ja miten kuuluis tehdä. Ja perseaukisena täytyy käytettyyn täysin toimivaan osaan tyytyy ku tonneista puhutaan siin tilanteessa ku hajotetaan ja sit vielä uutta tars ostaa. Että naura vaa, jos naurattaa. Oliski hyvä ku olis ylimäärästä rahaa millä mällätä ni vois Fixukseen viedä autoaan.

   • Pajavasara1

    kyllä naurattaa vieläkin, sillä itse puhdistan viikoittain kaasuläppiä, ja kyllä olen merkkiliikkeessä töissä!


  • tero711

   itse ainakin sain viime viikolla asiantuntevaa palvelua kyseisestä paikasta.

  • Hyvä Legalizedwriter...juuri niin:" Henk. koht. olen päätynyt ajan myötä merstolan A & T:hen."..."Harjavallan kyrpälään en ole varpaallani astunut enää kuuteen vuoteen."....???? Ei hemmetti mitä juttuu, vai onko paikallistuntemus pikkusen hakusessa?! Et oo kuuteen vuoteen käyny Harjavallas, mut autos huollatat Merstolan A&T:ssä.....Onko se Merstola jossain muualla kuin Harjavallas, vai onko peräti irtaantunut Harjavallasta ihan omaksi kaupungikseen?? :D

  • Syynäri

   Jeps, ei sitä rollaattoria tarvitse katsastaa, edes kokemäellä. Toki oman turvallisuuden vuoksi, on syytä huolehtia, että jarrut toimii, ja ajoneuvon saa näin tarvittaessa pysähtymään, matkalla sossusta alkoon..

  • Toisilla on..

   ..en ole katkera, mutta kuitenkin..

  • Fiatilla mennään

   Itse huollatan ja korjautan autoani vallan Fixuksella ja työn jäljessä ei ole koskaan ollut moittimista. Tosin viime huollon jälkeen auto on kiukutéllut matalaa öljynpainetta mut pieni tutkailu netin autopalstoja paljasti et se on ton automallin "ominaisuus".

  • Audi.

   Kyseinen paikka on todellakin paska.. Liirunlaarum selityksiä.. En todellakaan suosittele..!!!

  • TISIMIES

   Siis se sama, jolla muki maistuu vuodesta toiseen, vei juuri polkupyöränsä Fixus-korjaamolle koiria kassissa!

  • Sskj

   Pohjanmaan varaosakeakua ei tiedä mitä myy, vääriä varaosia jatkuvasti.

  • Anonyymi

   En voi suositella paikkaa… vein autoni katsastus käynnin jälkeen näytille 3 paikkaan, koska jarruja piti uusia.( että leiman sai.) Kaukaa viisaana ja auton 8v omistaneena tunnen ja tiedän autoni ja mitä siihen on tehty koska nykyinen isä vainaani kaikki korjaukset siihen teki (ammatilainen hän). Täällä puljussa kerrottii hinnaksi tämän verran ja tätä ja tätä täytyi vaihtaa kuullosti reilulta, muissa paikoissa vähän kalleempi mut osat samaa luokkaa vein lähimpään ja ”tuttuun turvalliseen” no kaukana se siitä oli oli ”enempi” vaihdeltu osia mitä tarvitsi lasku sen mukainen ja ajoin auton suoraan konttorille tämän jälkeen ( hyvä sijainti konttorilla voi tarkistaa kusetuksi tulemisensa ), jossa näytin heille lappua missä sanottiin että vaihdettu tätä ja tätä ja tota ja he vielä kädestä pitäen näyttivät (kyllä otin kuvat), että kaikkia osia ei ollut vaihdeltu mitä lapussa luki eli pelkkää kusetusta ja rahastusta oli tämä reissu vast edes tulen käyttämään rojuni muualla. Ahneet, epäsiistit ukot häpeisitte.

  • Anonyymi

   En todellakaan suosittele kyseistä paikkaa. Käytin kahteen kertaan samasta asiasta korjauksessa eikä vikaa saatu korjattua. Kauhea selitys asioista joita oli tehty ja osista mitä vaihdettu. Molemmilla kerroilla piti olla kaikki kunnossa mutta jo kotimatkalla huomasin että mitään eroa ei ole lähtötilanteeseen. Vaihdoin toiseen korjaamoon kotimatkalla ja auto saatiin lähes heti nosturille ja asentaja huomasi ettei mitään väitetystä asioista ollut tehty eikä yhtäkään osaa vaihdettu. Kaikki pultit olivat esimerkiksi koskemattomia, ruosteessa ja jumissa.

   Tämä valtaosa korjaamo on melkoinen kusetus jota kannattaa välttää. Ymmärrän ettei viat ole aina helppoja mutta kirkkain silmin asiakkaalle valehtelu ja siitä rahastaminen ei ole oikein.

   • Anonyymi

    Liekö joku kilpailevan yrityksen trolli? Oma biilini ainakin hoidettu kuntoon. Noita korjaamoita kun löytyy useampi valloista.


   • Anonyymi

    Liekö joku kilpailevan yrityksen trolli? Oma biilini ainakin hoidettu kuntoon. Noita korjaamoita kun löytyy useampi valloista. Hieman tyyrin puoleinen ehkä jos pitää jotsin valittaa.


  • Anonyymi

   Täällä kun valittaa huonosta palvelusta auttaa varmaa mitä jos menisit vinkuu sinne kyseisen firman tiskille kyllä ne varmaan kertoo miksi sinne on laitettu halvat vinkuvat jarrupalat.

  • Anonyymi

   Tosi ikävää

  • Anonyymi

   Useimmat hyvät pikkupajat ovat menneet pilalle, kun ovat ottaneet sen fixus tunnuksen seinäänsä. Samalla hinnat moninkertaistuneet, koska sille fixukselle pitää maksaa provikat.

  • Anonyymi

   Olisit ostanu kunnon saksalaiset jarrupalat niin ei kitise.
   Mutta kun menit ostamaan kaikkein halvimmat italialaiset niin näin siinä käy.
   Ne kitisee jo myyntipakkauksessa.
   Italialaista ei kannata ostaa kuin pizzaa ja pastaa.

  • Anonyymi

   Yhden huijari kusipään takia en käytä enää tätä lafkaa👎👎👎

  Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   170
   2397
  2. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   135
   1399
  3. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   211
   1124
  4. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   104
   1118
  5. Oot nainen mitä ilmeisimmin INFJ-persoona

   Käsittelet maailmaa hyvin uniikilla tavalla. Nyt mä sen vasta hokasin. Oot harvinainen timantti ja ehdin jo tituleerata
   Ikävä
   57
   913
  6. Haluaisin, että oisit jotenkin minun elämässä

   Tuntuu, että olet sielunkumppanini.
   Ikävä
   45
   883
  7. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   59
   849
  8. Kuhmon pikku s. Matket

   Eikö. Osata päivää sanoa / tervehtiä.
   Kuhmo
   25
   814
  9. Miten tämä

   Päättyy sitä pohdin
   Ikävä
   66
   805
  10. Joko ymmärrät

   Ettei ikäväsi kohde ole sinulle oikea
   Ikävä
   70
   730
  Aihe