Koskeeko joku asento?

kipuilu

Onko teillä joku asento, mitä haluaisitte käyttää, mutta se koskee? Oletteko jotenkin päässeet kivusta eroon, miten? Itellä koskee melkei aina takaapäin ja sit siinä asennossa, kun jalat miehen hartioilla. Lähetyssaarnaaja on oikeestaan sellanen varma, joka on aina hyvä.

7

281

  Vastaukset

  • tarkennus: koskee, kun tuntuu noissa menevän liian syvälle.. en siis puhu mistään kehon muitten osien kivusta nyt. Ois kiva muitakin asentoja harrastella, mutmut..

  • Minuun kanssa sattuu takaapäin. En ymmärrä miksi, koska kumppanilla ei ole mikään mahtimela.

  • Minulla kanssa välillä sattuu kovastikin takaapäin, tökkii todennäköisesti kohdunsuuta liian kovasti. Tuohon auttaa yleensä tulokulma, itse joko ylemmäs/ alemmas tai mies säätelee kulmaa omalla asennollaan.
   Välillä myös oma kierron vaihe vaikuttaa, on vaan värkit arkana tiettyyn aikaan kuusta.

  • Doggystyle vähän sattuu, kun mies haluaa yleensä lopuksi takaapäin, mutta kyllä sen hammasta purren kestää.

  • Voi olla liian vähän aikaa esileikitty. Joskus tarvitaan hellää hyväilyä ulkoisesta pienestä kohoutumasta 15 minuuttia. Toinen samainen jakso pitemmällä hivelyllä pikkasen pintaa syvemmällä. Sitten kun vatsa nykii kunnolla ja reiret täräjää, voi toteuttaa kaikki unelmat. Takaa päin osuu juuri pienen g pisteen alueelle(lyhyemmällä). Loppuhuipennus on miehelle lottovoitto myös.

  • Sellainen missä jalat on ylhäältä miehen olkapäillä. Siinä kalu osuu kohdunkaulan nipukkaan, jolloin sattuu. Olen ratkaissut ongelman niin, etten anna nostaa jalkojani ylös.
   Toinen on miesten keskuudessa oleva tapa pyörittää kalua sivusuunnassa vaginan sisällä. Pornofilmeistäkö se on tullut? Kuitenkin pyörittäminen sattuu, koska ainakaan minun vaginassani ei ole tilaa sivusuuntaisille liikkeille.

  • Hyvä että näistäkin puhutaan. Seksin ei pidä olla kivuliasta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   210
   3808