Kirpputori tarjonta heikentynyt

mökkiläinen..

Viimekesänä vielä oli hauskaa tehdä kauppareissun yhteydessä kirppiskierros Orikirppikselle ja Uskovaisten kirpparille, mutta nyt ainoastaan jälkimmäiselle. Orikirppis muutti niin syrjään ja aukioloajatkin aivan ihmeelliset, aamulla ei auki ollenkaan.... Huonoksi on mennyt kierrätyskin Orivedellä. Aikoinaan kun kierrätyskeskus oli hautausmaan kupeessa siellä oli helppo poiketa kun oli auki silloin kun piti, sitten se muutti varikon tilohin ja jotkut juopot sitä yritti pitää muttei se koskaan ollut auki vaikka ois pitänyt ja nykyään en edes tiedä missä se on vai onko ollenkaan?

42

4834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikkrippikselle

      Orikirppis on muuttanut liian syrjään.Enää ei vain piipahdeta ja tehdä heräteostoksia. Viikoksi varasin pöydän ja myynti oli plus miinus nolla, vaikka kirppistavarani olivat hyvälaatuisia merkkivaatteita tai sitten orivetiset ovat niin "hyvän päälle ymmärtämättömiä".

    • M.A.

      Ihmisistä se kirppari myynti on kiinni, ei pitäjästä! Mutta onni on, että sen huijari akan kirppis sulki ovensa!

      • Noorikirppikselle

        Totta asiakkaista ja myyjistä se kirpparinkin myynti on kiinni, mutta jos kohde viedään "huitsin nevadaan" verrattuna siihen, missä Orikirppis aikaisemmin sijaitsi, niin selvä seuraus on asiakaskato. Emme kaikki aja autolla tai edes mopoilla vaan ihan apostolinkyydillä kuljemme kirppismatkamme, mutta enpä enää kulje!


    • O.P.

      Orivedellä ei liiemmin liiketiloja löydy, siksi varmaan syrjempään muutti! Mut hei, ihan oikeesti onko sillä kylällä välimatkat oikeesti muka niin pitkät ettei siihen paikkaan kävellen pääse? Eli turha syyttää kirppiksen pitäjää, eiks se oo pääasia että orivedellä yks kirppis pysyi! Se toinen joka vajaan vuoden sinnitteli, niin en suosittele! Vaikka lastenvaatteita vieläkin myy...

      • Rva Kirppunen

        Kirppismatkalleni etäisyys keskustasta aivan liian pitkä.Tulin käyneeksi entisellä kirpputoripaikalle pankki- ja kauppareissujen yhteydessä, mutta uudella paikalla kävin vain uteliaisuuttani kerran ja se riittäkkööt! Näin se vaan on!


      • Yxexasiakas

        Yksinkertainen, vanha motto: asiakas äänestää jaloillaan.


    • kävijä minäkin..

      Voi olla että muuttaminen keskustasta verotti asiakaskuntaa. Mut aina kun itse olen Orikirppiksellä käynyt, en ole siellä yksin ollut. Harvoin on ollut pöytiä tyhjänä, joten on myyjiäkin riittänyt. Täytyy kyllä myöntää, kun kirppari oli Ärrän vieressä tuli käytyä useammin. Nyt on paikassa,johon pitää varta vasten lähteä. Viime kerroilla myynnissä on ollut niin surkeeta tavaraa, et ei ole huvittanut usein käydä. Älkää ihmiset viekö ihan rikkinäistä vaatetta yms. myyntiin. Mikäs vika siinä toisessa kirpparissa oli? Piti kokeilla sitäkin, mut totesin siellä olevan pienemmät pöydät kuin toisessa, joten jätin väliin ja en tainnut siinä mitään menettää ???

    • kysyy

      Missä se orikirppis on nyt?

    • pyhhyh

      Kävis Orikirppiksellä, uudessa paikassa.
      Aivan surkea paikka ja tuotteilla kamalat hinnat esim kuntoon nähden. Yleisesti ottaen roskiskamaa pöydät väärällään, en mene uudelleen.

    • iso maha

      Eihän siellä mahdu ohittamaan edes sitä saman käytävän toista asiakasta.
      Aivan liian ahdasta!
      Kerran kävin, enkä toista kertaa mene.

      ...vanhassa paikassa tuli poikettua viikottain.

      • mietin vain

        Orivesiläisiä on tunnetusti vaikea miellyttää. Minnekköhän kirppis ois muuttanu sen gymin tieltä? Ei keskustassa kai ole vapaita tiloja?


    • punnti pera.

      Miksi piti gymin tieltä muuttaa? Mahtaako gymi kannattaa on vähän outoa touhua tuo trikoissa pyllistely orivedellä kun ei semmoiseen oo totuttu.

      • mietin vain

        Eiks se tila ollu myynnis ja gymi osti sen?


      • hämmästyttääkummastu

        Mihin siellä Orivedellä on totuttu kouluampumisiin, kirkonpolttamisiin, seurakunnalta rahoja kavaltaneeseen talouspäällikköön vai mihin, jos Gymin kaltainen treenipaikka hämmästyttää?!


    • älkää tuokaa roskaa.

      vähintään 50% tavaroista sais kiikuttaa suoraan roskiin mitä myynnissä on ja toiset 50% myydään aivan liian kalliilla hinnalla. Kirpputori on sitä varten että käyttökelpoinen ja hyvässä kunnossa oleva tavara saa uuden omistajan. Merkkivaatteita ja laadukkaita??? Eipä ole osunut silmiin usein, ja jos osuu niin kaupasta saa samalla rahalla täysin uuden...

    • Hyvä paikka

      Oikein hyvä paikka on tuo uusi liiketila! Vanhassa en käynyt koskaan, mutta tässä uudessa on hyvä parkkipaikka ja valoisat tilat. Ahdasta kylläkin, mutta niin kirpparilla tuntuu aina olevan.
      Ärsyttävintä siellä on ne vakiopöydät...aina samat tavarat ja näkee, että on tehty oikein oma pikku-myymälä. Ei liene kirpparin tarkoitus!
      Ja hymyilyttää ne rikkinäiset ja ylihinnoitellut tavarat...pöydän vuokraajan vastuullahan ne on :)

    • kirppuli2

      Oriveden keskustaan, Joni-pukineen yläkertaan Keskustielle on vuoden alussa avattu uusi kirppis Vintin valot. Kirppis on siisti ja valoisa, sekä todella avarat tilat, ei tarvitse kuhkia ahtailla käytävillä peläten rikkovansa joko itsensä tai myytävänä olevia tavaroita. Suosittelen!

    • Mane

      Tänä kesänä keskustassa palvelee uusi kirppis Vintin Valot. Joni-pukineen yläkerrassa, vatapäätä S-markettia. :)

      • hehe..

        omia romujasi vai firmaasi mainostelet oikein useammalla viestillä?


    • Kirpparit on kivoja

      Siellä on vaan lasten vaatteita ja uskovaisten tavaraa?
      Minen viitti tulla.
      Kierrellään mielummin Tampereen ja siitä etelään kirpputoreja...

    • ihan hyvä

      mut siellä hotti myyjä

    • ex kirppis yrittäjä

      Mitenkä voi käyttää Orikirppiksen nimeä? se on jo ennestään ...

      • en ummarra

        Häh?


    • KÄYttäjä

      Orikirppiksen uusi sijainti loistava, hyvä parkkipaikka ja tarpeeksi myyntipöytiä. Vakiomyyjien "pikku kojut" vaan ärsyttävät mutta ohitan ne huomioimatta mitenkään.
      Uusi Jonipukineen yläkerran kirppis voisi toimia, mutta aukio-oloajat ihan mahdottomat. Taitaa olla suunnattu vain kotiäideille ja muuten työelämästä poissaoleville. Kertaakaa en ole osunut työaikani ulkopuolella tuon kirpparin aukio-oloaikana.

    • Melvin1

      Olen samaa mieltä että Orikirppis muutti huonompaan paikkaan.Ymmärtääkseni vuokratiloissa piti entisiä tilojaan.Vähän ihmettelen että pystyi puljua niinkin pitkään pitämään entisissä Aholaidan tiloissa,koska siinä talossa varmaan huippuvuokrat.Itse en asu enää Orivedellä mutta joukko omaisiani ja tuttaviani asuu,joten kuulen heiltä asioista.Onpa sitä kummassakin jouduttu kirpputoripöytää pitämään pakon sanelemista syistä...Keskustiellä toimivassa Vintin valot kirppiksellä ilmeisesti vain yksi työntekijä,ehkä hänenkin täytyy pitää joskus vapaata.Alkuun kai oli kaksi,muistan lukeneeni lehtijutun.

    • hyväntekväisyyteen

      Kokeilin Orikirppistä uudella paikalla huonoin tuloksin! Myytäväksi tuodut tavarani olivat hyväkuntoisia, vähän käytettyjä vaatteita ym, ei suinkaan suoraan kaatikselle vietäviä.
      Enää en kokeile Orikirppistä. Orivetiset eivät ymmärrä hyvän tavaran päälle lisäksi hankalan matkan takana. Täytyisi aina liikkua autolla tai taattuun orivesiläistapaan viritetyillä mopoilla.Pistäytyminen kekustassa muiden asiointien ohessa kirppiksellä ei vaan onnistu.

      • tietäväinen

        Tais olla hinraa vähän liikaa
        kun ei lenny kaupaksi

        karseita hintoja käytetyistä tyotteista..


    • Hämmästyttääpi

      Voi Melvin.

      "Ymmärtääkseni"
      "Varmaan"
      "Kuulen heiltä asioista"

      Tässähän se totuus tuli! :D

      Täytyy vain ihmetellä kuinka laiskaa väkeä Orivedellä asuu. Ihan on kilometri/ puolitoista keskustasta ja on niin pirun kaukana! :D Niin kaukana, ettei pysty edes autolla...saati sitten jaloilla!!..käymään :D

      Kyllä kannattaa asua landella, kun nuo välimatkat on lyhyet! Eihän sitä pystyisi jossain _kaupungissa_ esim. Tampereella elämään, jossa kaupunginosien välillä on jopa 10km väliä :D

      • eiikinäkekustaan

        Niimpä, sijaitsisi nyt edes Tampereen suunnalla, vaan kuka hullu nyt pohjanmaalle päin vapaaehtoisesti menee. Näin se vaan on! Lisäksi kirpputorille menoa ei suunnitella kuten kodinkoneen ostoa, vaan sinne pistäydytään esim pankki- tai ruokaostosten lomassa. Lisäksi kaikki vaan eivät asu Oriveden ankeassa keskustassa vaan aivan eri suunnissa kymmenien kilometrien päässä keskustassa.


      • Melvin1

        Nimimerkille hämmästyttääpi.

        Usein keskustan tiloissa on korkeammat vuokrat.Enkä usko että kirpputoritoiminnalla mitään suuria tuloja saa.Ihan Helsinkiläinen vuokranantaja oli silloin Orikirppiksellä,kun siinä paikassa oli.Kaikilla vaan ei ole autoa eikä Orivedellä kulje julkisetkaan niin hyvin kuin Tre:a,missä itse asun,minulla on palvelut lähellä hyvät liikenneyhteydet.Ei tarvitse mennä aina pitkiä matkoja.Ilmeisesti olet nuori ja hyväkuntoinen kaikkia vaan eivät valitettavasti ole sitä.Tottahan se on että Orivedellä asiat leviää.TUskin voit sitä kiistää niin on monella pienellä paikkakunnalla.Hyvää syksyn jatkoa!


    • Hämmästyttääpi edell

      "kirpputorille menoa ei suunnitella kuten kodinkoneen ostoa"

      No ei todellakaan, siinä olet oikeassa. :D
      Siinähän saa orivesiläinenkin suunnitella ja kauan, kun ei juurikaan ole tarjontaa mistä ostaa!

      Hienoa, että yleistät mutta onneksi on meitäkin, joille kirppurointi on harrastus eikä mitään rakettitiedettä...anteeksi, kodinkoneenostotiedettä...ja käymme ympäri Suomea koluamassa niitä, sijaitsivat ne missä päin tahansa.

      Ja onneksemme näitä kirpputoreja on.

    • Ei jaksa hämmästyä

      Rva Kirppunen ja kirjoitushäiriöinen (eiikinäkekustaan/hyväntekväisyyteen) taitavat olla samaa sukua...

      • eiikinäkeskustaan

        Eiikinäkeskustaan kirjoittajana vastaan, että varmasti moni muukin voi ajatella samoin kuin minä kirpparin sijainnista ym!
        Hienoa muuten, että yrität edes hieman pähkäillä!


      • kirppisfriikki
        eiikinäkeskustaan kirjoitti:

        Eiikinäkeskustaan kirjoittajana vastaan, että varmasti moni muukin voi ajatella samoin kuin minä kirpparin sijainnista ym!
        Hienoa muuten, että yrität edes hieman pähkäillä!

        Paljon kirppiksillä käyneenä voin todeta, että tuo Vintin Valot tuntuu toimivalta paikalta.Aivan keskustassa, Joni-pukineen yläkerrassa.Mukava, avulias ja asiantunteva myyjä.Nyt näkyy olevan myös pankkikorttikone käytössä, käy pankki- ja luottokortit.Hyvä juttu isompia ostoksia varten..Avarat tilat, ei mitään pölyisiä, tavaraa pursuavia hyllyjä, ja ahtaita välejä, joissa angsti iskee jo ensimmäisellä käytävällä.Siisti wc.tila.Ilmaista kahvia tarjolla.Tavaraa moneen makuun.Ei onneksi k-18 tavaraa!Mukava paikka käydä!


    • santaclaus

      Idiootit! Se kirpputori siirtyi ehkä 1-2 kilometriä eri paikkaan. Vitun pullaperseet. Jos kirrpikselle pitää päästä niin kyllähän ton matkan mielellään kävelee laiskempikin. Turha valittaa että muutti syrjään kun suurin osa muutenkin kulkee läskeineen autolla sinne. Voi Jeesus Kristus mitä porukkaa. Kuollu mummonikin kääntää kylkeä on niin levottomia juttuja. Oma vika jos tavara ei tee kauppaa. Kirpputorilla markkitavarakin pitäisi myydä ihan pilkkahintaan. Siksi sen kaupan nimi on "KIRPPUTORI"!!! Sinne kannetaan tavaraa vain sillä idealla että siitä pääsisi eroon ja mitä alhasempi hinta sen todennäkösemmin pääsee eroon. Sillä ei o mitään tekemistä sen kanssa, että kauppa on siirtynyt vähän syrjenmpään. Sitäpaitsi nykyäänhän se on neste oilin vieressä ja sillähän asiakkaita riittää jopa lähempänä ysitietä, joten voi teitä pieniä idiootteja.

    • mä vaan

      Onko Orivedellä enää muuta kirpputoria kuin toi Orikirppis?? Vintin Valot vissiin lopettanut toimintansa?

      • määvaan

        Vintin valot muutti entisen kirjaston tiloihin, kukkakauppa Lundin yläkertaan. Nimestä en tiedä vaihtuiko se.


    • mollikkainen

      Onkos uusi kierrätyskeskus jo avattu?

    • kirppariton

      Hyvät kirpparit Orivedellä; hinta -laatusuhteet ok, samoin sijainnit.
      Hyvä te

      • Mikey87

        Aluks aattelin että hohto kirppis on hyvä ja onhan se ihan ok, mutta ei vaan tule käytyä siellä kun se myyjä on vähän sellainen..niin kuin sitä ei kiinnostaisi asiakkaat tms 🙄


      • Pettynyt1
        Mikey87 kirjoitti:

        Aluks aattelin että hohto kirppis on hyvä ja onhan se ihan ok, mutta ei vaan tule käytyä siellä kun se myyjä on vähän sellainen..niin kuin sitä ei kiinnostaisi asiakkaat tms 🙄

        Niin totta, jotenkin ylimielisen oloinen myyjä. Kaksi kertaa kävin, mutta se ahdistava tunnelma sai minut jatkossa kävelemään ohi.


    • ihkuoikeesti

      En mää myyjän perässä kirppareilla käy vaan halpojen tavaroiden! Hinnat kun on 95% uuden hinnasts niin kauppa käy;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe