stadin derby

aishokki

Hienoa mainosta tuo tämänpäiväinen kiekkopeli varsinkin junnuille .
Ottavat varmasti mallia kuinka kiekossa saa ja pitää tapella.
Tuollainen ns. urheilulaji tulisi lopettaa tyystin tai sitten joka jäbälle joka osallistuu tappeluun--puolen vuoden pelikielto ja palkasta pois.

29

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matis

      Suomen ykkösurheilulaji on kyseessä. Ei oo ihme,että lapsenkidutus ja -tappojuttuja ilmenee. Millään ei oo mitään väliä. Auto tolpaan, että saa risan auton vakuutuksen lunastukseen ja silleen

    • ÅkerlundJK

      Jahas, se on taas se aika vuodesta kun nämä sm-ruskeanapin hinkkaajat on palanneet halailemaan toisiaan yleisön eteen. Vähän kopsutellaan toisiaan tyttötyyliin ja pelin jälkeen sovintosuikkista miesten kesken suihkussa...

    • rapima

      Voi rouva hyvä, ehkäpä teidän tulee vaihtaa lentopalloon ?

    • Derp-derp-derp

      Olikos se nyt sit derby vai syysklasikko tai joku muu? Ensi kaudella pitäisi pelata Jokeri-Cup. Ensin pelattaisiin ja sitten jokerit voittais tuloksista riippumatta. Se voisi olla ensi-kertaa-joka-ainoa-vuosi-pelattu-tapahtuma-el-classico-pääkaupunki-stadin-herrain-tappelu-sirkus. Voi vitun derby.

    • hexiriihiranta

      voi et on "aikuiset" miehet lapsellisia tapella nyt jonkun mustan kumipalan päältä...grow up !

    • lollot

      Derby lähti käsistä - Ben-Amor teloi Peltosen
      Ihan oikein, kerrankin HIFK sai kokea mitä itse aina kylvää, hahaa, toivottavasti seuraavassa ottelussa lähtee joku hyvä Jokeripelaaja saikulle.

      Ps. ei Ruutu, se ei ole hyvä, se on niiaava neiti, selkääntaklaaja ja nyrkkeilysäkki.

      • -

        Pitkä pelikielto niille tyypeille eikä mitään muuta.

        Ensiksi vaikka vuosi. Kasvakoot sinä aikana enemmän aikuiseksi.


      • lapsellinen "kovis"
        - kirjoitti:

        Pitkä pelikielto niille tyypeille eikä mitään muuta.

        Ensiksi vaikka vuosi. Kasvakoot sinä aikana enemmän aikuiseksi.

        No voiko tuo kasvaa koskaan? Oletko nyt ylpeä?


      • lapsia
        lapsellinen "kovis" kirjoitti:

        No voiko tuo kasvaa koskaan? Oletko nyt ylpeä?

        Toivottavasti joku nostaa poliisijutun.


      • -
        lapsia kirjoitti:

        Toivottavasti joku nostaa poliisijutun.

        Luultavasti asia hyssytellään taas kerran ja painetaan villaisella.


    • Ilvesmän forever

      Ja nyt sitten HIFK sai maistaa sitä, mitä on itse vuositolkulla kylvänyt ! Jotenkin tuntuu siltä, että oikeuden miekka on iskenyt - ja oikeutetusti !

      Ja mitä saimmekaan lukea lehdestä - HIFK itkee ja valittaa, itkee ja valittaa .... Itse olette tienne valinneet.
      Toivottavasti SM-liigan kurinpitotoimet ovat riittävän vahvat alkavalla kaudella, että moisilta tempuilta, siis törkeyksiltä, vältyttäisiin !!

      • en gång tai sitten e

        Onko tämä HIFK se sama stadilaisryhmä jonka tunnuslause oli

        "Aina sattuu ja tapahtuu" ?

        Jos kaukalossa sattuu jotain, ne kuitataan sitten kaukalossa eikä valiteta lehtien

        palstoilla kuin ämmät.


      • penttitoivanen
        en gång tai sitten e kirjoitti:

        Onko tämä HIFK se sama stadilaisryhmä jonka tunnuslause oli

        "Aina sattuu ja tapahtuu" ?

        Jos kaukalossa sattuu jotain, ne kuitataan sitten kaukalossa eikä valiteta lehtien

        palstoilla kuin ämmät.

        Harmittavinta mielestäni on se, että nyt Kummola ja juuri äsken Kekäläinen "tuomitsevat" nämä tapahtumat. Siis heillä jos kenellä, olisi valtaa ne saada loppumaan, se lienee aivan selvä asia. Mistä löytyisi sellainen jääkiekon taustavaikuttaja joka rohkeasti myöntäisi, että nuo vastustajan vahingoittamiset kuuluvat tähän lajiin? Tämä ehkä korostuu Suomessa vuosi vuodelta enemmän kun ne taitavat pelaajat pelaavat jossain muualla. Jollain tavalla katsomoon halutaan yleisöä, ja kun näitä tapauksia tulee aina vaan uudestaan niin yleisöä riittää, ei enää nykyisin taitokiekkoa katsomassa vaan loukkaantumisiin johtavia tilanteita. Jokainen kerta kun pelaaja talutetaan aivotärähdyksen seurauksena pukusuojaan tai kannetaan paareilla niskatuella varustettuna niin se on sitä tämän lajin glamouria Suomessa nykyisin. Aivotärähdys tai halvaantuminen on se "hommn nimi", ei suinkaan tasokas taitokiekkoilu.


    • Kyllästynyt123

      Eiköhän tässä käy taas niin, että ne "oikeat lätkäjätkät" tuhahtelee ja syyttää kukkahattutäteiksi kaikki jotka vain uskaltavatkin kyseenalaistaa kyseisten hemmojen typerää touhoilua.

      Tietynlainen kovuus kuuluu jääkiekkoon, mutta rajansa kaikella. Kohta yleinen mielipide kääntyy lajia vastaan ja innokkaimmatkaan tappeluiden puolustajat eivät enää löydä puolustavia sanoja.

      Ja tietenkin ne on ämmiä jotka kehtaavat olla eri mieltä. Suurin osa noista tappelijoden puolustajista on onnettomia sekakäyttäjiä joiden suurimmat kamppailut on käyty piskkusiskin kanssa. Mutta niin helkkaristi pitää uhota.

    • uran loppu!!

      Ei mitään pelikieltoa vaan BenAMOURIN ura pakettiin ja ulos koko liigasta ..Goodbye.
      Täysi idiootti koko gubbe.

      • Matatoori

        Ja Melartille samoin - bye bye - ulos koko liigasta.
        Täysi idiootti on sekin !!


    • Santtu20+1

      Höpö Höpö. kyllä kiekkoon kuuluvat sikailut. Kukkahattutädit pysyköön pois. Jopa IFK:n leirissä on löysät housussa, vaikka kyse ihan normimenosta. Hävetkää IFK:n kannattajat! Älkää itkekö kuin vanhat akat tai pikkutytöt, jos joku vanha kiekkojätkä torpataan pinoon. Opetelkaa isojen miesten pelien kovuudesta jotain.

      • samppa hoitoon

        "Ihminen" joka kirjoittaa niinkuin sinä, kuuluu hoitoon. Täytyy ihmetellä mitä päässäsi liikkuu. Ei ole ihme, että suomessa on koulumurhaajia yms muita sekopäitä kun sinunlaisia tyyppejä on vapaalla.


    • Sydney.

      Jokerit jos mikä osaa törkeydet, mutta on niin puhtoisen joukkueen maineessa. Onneksi ei pitkään aikaan tule voittamaan mitään Osseineen ja Jarkkoineen!!!!! Kaljupää-GM pahoittelee julkisuudessa, vaikka todellisuudessa hykertelee telomisia ja loukkaantumisia ja äijä on ollut NHL:ssä.

    • Macadion

      Yksi näkökulma tähän tapaukseen: SM-liigan taso huononee koko ajan, ja tänne jäävät vain kädettömät ja jalattomat sikailijat.

    • hämeenhurjapää

      Viime päivinä puheenaiheena on ollut Jokerien ja Hifk:n välinen European Trophy ottelu. Erityisesti Ville Peltoseen kohdistunut hyökkäys herätti pahennusta läpi Suomen.
      Mutta mikä oli syynä näin väkivaltaiseen otteluun? Voisi sanoa jopa, että epäilyttävän väkivaltaiseen otteluun. Esimerkiksi Ilari Melart lämää kiekon ja välittömästi lämärin jälkeen luistelee Jarkko Ruutua kohti. Toki Ruutu on saattanut tapansa mukaan sanoa muutaman pahan sanan, niin että Ilari-pojalla tullut paha mieli, mutta tuossa ei ollut selvästikään kyse tuosta.
      Ruhtinaat tuovat uutena näkökulmana sen, että kyseiset tappelut ja väkivallanteot olivat mediahuomion hakua molemmilta joukkueilta. SM-liiga kauden avauskierroksella on tänäkin vuonna kamppailu Helsingin herruudesta...mikäs sen parempi ennakkoasetelma kuin tulinen viime kohtaaminen ja media kusee hunajaa? Tämähän oli täysin katsojien sytyttämistä. Miksi muuten herrat nimeltä Melart ja Ben-Amor mahtuvat kenties kahteen Suomen nimekkäimpään jengiin. Tai ainakin molemmat joukkueet ovat ennakolta TOP-5 kamaa.
      Ruhtinaat eivät voi tietää, että oliko ottelun tapahtumat sovittu jo etukäteen, mutta selvästi mediaa hyödynnettiin...suorastaan törkeä median hyväksikäyttö. Kyllä Semi Ben-Amorkin pyöritteli Villee 'laitetaanpas nimi huomiseen hesariin'-asenteella. Sitä paitsi voiko SM-liiga laittaa pelaajan pelikieltoon, jos pelaaja on riehunut SM-liigan ulkopuolisessa pelissä? Ja jos voi, niin mitä Jokerit tai Hifk menettäisi jos Ben-Amor ja Melart saisi pitkän pelikiellon? Vastaus on: EI YHTÄÄN MITÄÄN! http://www.facebook.com/vedonlyonninruhtinaat

    • ei jääkiekkoa

      Milloinkohan joku älyää kieltää jääkiekon mitä virheellisesti urheiluksi kutsutaan. Tommoset sekopäät kun tuo ben amir tulisi lukita kiven sisään ja pitkäksi aikaa. En yhtään ihmettele, että mm. lasten pahoinpitelyitä yms kauheuksia tapahtuu kun tuollaisia hulluja kulkee vapaalla jalalla.

      • tuomari-1

        Ben Amirille kunniamaininta, peltoselle ottelueltoa ämmämäisestä näyttelemisestä. Peltonen näytti todella huonoa esimerkkiä nuorille pelaajille filmaamalla tilanteessa törkeästi.


      • sekopäät hoitoon
        tuomari-1 kirjoitti:

        Ben Amirille kunniamaininta, peltoselle ottelueltoa ämmämäisestä näyttelemisestä. Peltonen näytti todella huonoa esimerkkiä nuorille pelaajille filmaamalla tilanteessa törkeästi.

        Sun kaltaisen tyypin kannattaisi hakeutua noeasti hoitoon. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ettei taas kohta saada lukea jostakin hirmuteosta, siitä tuo sun kannanotto viestii.


      • tuomari-1
        sekopäät hoitoon kirjoitti:

        Sun kaltaisen tyypin kannattaisi hakeutua noeasti hoitoon. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ettei taas kohta saada lukea jostakin hirmuteosta, siitä tuo sun kannanotto viestii.

        Hyväksyt siis filmauksen ja kaikenmaalman "tajuttoman näyttelyn" jäällä? Kuules se ei sovi suomalaiseen kiekkoiluun, peltoselle ehdottomasti pelikieltoa pari kautta...noh se on sitten siinä sen ura. Mitä se ylipäätään tekee kaukalossa kun ei pysy edes pystyssä luistimilla? Säälittävä tyyppi.
        Pienintä mitä se voisi tehdä on pyytää Ben Amurilta anteeksi aiheuttamaansa kohua. Tuskimpa siitä on miestä siihen.


    • lopettakaa jääkiekko

      Toivottavasti tolla ben-amorilla ei ole lapsia. Oikein puistattaa ajatellakin tuollaista hullua isänä. Hoitoon koko sekopää ja jääkiekko lopetettujen lajien listoille

    • idiootti laji

      BenAmur takas Israeliin ja vaihossa Moshe Dyan Suomeen!

      • stadilainen2

        Semir on kyllä Suomessa syntynyt Suomen kansalainen. Selvitä taustat juntti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      149
      6371
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3848
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1985
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1478
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe