Squiting kokemuksia?

vvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Voisitteko naiset (ja miksei miehetkin) kertoa kokemuksia ko. ilmiöstä?

Miltä se tuntuu? Onko orgasmi parempi? Koska koit sen eka kerran? Ja voiko sen opetella? Jos niin miten?

Monethan väittää että kyseessä on vaan virtsaaminen seksin aikana. Videopätkiä nähneenä se voi myös siltä näyttää ja ehkä joissain tilanteissa sitä jopa onkin.

27

4359

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta onnn

      Kerran olen kokenut - pystypanossa kylpyhuoneessa vedin kalun ulos niin perään seurasi pitkä suihku. Oli ihan helvetin kiihottavaa!

    • Herr Lederhose

      Eri naiset kokee sen niin eri tavalla. Kaikilla se ei välttämättä liity orgasmiin vaan ejakulaatio saattaa ennen orgasmia tai niin välissä. Joka tapauksessa nainen nauttii soksistä tosi paljon, jos squirttailee.

    • squirrelia

      Mä olen squirttaaja. Miehet tykkää siitä. Itse en. Mitään en sille kuitenkaan mahda, silloin kun nautin oikein paljon, se vain tapahtuu. Jollain tavalla tuntuu, että pitäisin orgasmeista enemmän ilman tuota ilmiötä, sillä se nolottaa vähän.

      • Dan85

        ihanaa! :D kyl uskon et suurin osa miehist tykkää! haluisin itse kokea sen naisen kanssa! nami! :D


      • Roiskuorkku

        Ei sgruittaamisessa ole mitään hävettävää.On tosi kiihottavaa kun naiselta ruiskataa seksin /orkun aikana.Tyttöystäväni ruiskii usein ja paljon.Anna sinäkin roiskuakunnolla.


    • squirrelia

      Ohops, jäi vastaamatta osaan kysymyksistä. Ensimmäisen kerran koin tuon jo varhaisteininä masturboidessani. En usko, että sitä voi opetella.

    • Utelias juippi

      Kiinnostaisi tietää, pitääkö/kiihottuuko nainen miehen ejakuloinnin näkemisestä? Siis ihan, kun näkee masturboinnin(miehen itsensä tai naisen tekemänä) päätteeksi näkee tän ruiskahtelun?
      Olen parin kumppanin kohdalla tullut vähän siihen tulokseen, että ovat halunneet nähdä siemensyöksyn aina kun mahdollista, mutta en ole varma..?
      Toinen nimittäin halusi aina, että vedän kalun ulos juuri ennen laukeamista ja hän katseli kyllä hyvinkin tarkkaan kun tulin.
      Toinen taas halusi masturboida minua loppuun asti ja tuntu kiihoittuvan ihan älyttömästi siinä vaiheessa kun aloin ruiskahtelemaan. Ihan kuin hän olisi kadottanut hetkeksi ajan- ja paikantajunkin sillä hetkellä.
      Nautin kyllä itse nähdä, kun nainen laukeaa aidosti, et kai se sit toimii toisinkin päin..
      Kiitos etukäteen tiedosta.

    • Märkä orgasmi

      Joo, jos nainen ejakuloi niin se tulee samasta rauhaspaiksta kuin kosteutus, ei todellakaan ole virtsaa. Tiedätte varmaan itsekin kuinka vaikeaa on kiihottuneena virtsata kuten miestenkin. Kun rentoutuu niin sitten taas voi senkin väylän avata. Kysymys on ihan muusta eritteestä kuin virtsa. Tuoksuu ihan muunlaisellekin. Mullakin tulee kun tarpeeksi rennosti olen ja nautin hyvin. Tiettynä aikana kuusta tulee helpommin. Onhan se märkää touhua mutta miehistä kiihottavaa.
      En usko että sitä voi opetella mutta vaatii täydellistä renotutumista, kykyä täysin rentoon ja hyvään orgasmiin.

    • Ehkä tiedän jotain

      Puhut paskaa. Naisen ejakuloidessa suurin osa nesteestä on virtsaa. Ejakulaationeste tosin tuoksuu ja maistuu erilaiselle kuin virta, siinä olet oikeassa.

      Olen opettanut melkein jokaisen ex-kumppanini ejakuloimaan. Osa on ollut tyytyväisiä ja osa vihaisia. Vihaiset syyttävät minua siitä, että opetin heidät nautinnollisen ejakulaatio-orgasmin saloihin, mutteivat uskalla uuden kumppanin kanssa saada sitä, joten jäävät ilman orgasmia tai saavat vain vaatimattoman orgasmin. Ne jotka häpeilemättä nauttivat seksistä, ovat päässeet ihan uudelle tasolle.

      Ejakuloinnin voi opettaa kelle naiselle tahansa, jos tämä on estottomasti valmis oppimaan sen.

    • älä nyt viitsi

      pojanjolpi pa aa kirjoitella mene ensin opettelemaan ja harjoittelemaan jokun mummon kanssa.

    • heiksi yeah

      Oikea termi olisi varmaan ollut squirting, jos kirjoittaja ei olisi ollut kännissä tai hän olisi hieman käynyt kouluja niin hän tietäisi mistä hän puhuisi.

      Olin tytön kanssa, joka oli koulutettu ja ihana ja söötti. Ja kuten voitte arvata niin tuli, out of the blue, reidelleni lämmin suihku kun olimme sivuttain. Olin täysin hämilläni, miten joku voi virtsata päälleni kun rakastelemme? Olin täysin hämilläni ja en herrasmiehenä puhunut mitään tapahtuneesta. Aamulla erosimme sivistyneesti ja minä juoksin katsomaan patjaani. Ei ollut virtsaa? Olin aivan perplex! Mistä muusta olisi voinut ollat kyse?

      Heti sitten jälkeenpäin tajusin, että hanellä on pidätysvaikeuksia namijuttunsa kanssa kun hän tulee. Minullakin on! Kun tulen, niin tulen! Minulla oli hyvä olo siitä, että minä sain hänet tulemaan. Olin unohtanut ottaa hänen puhelinnumeronsa. Hän tuntui niin täydedlliseltä minun käsissäni ja hän oli smartti ja kaunis ja kiltti ja iloinen ja fiksu jat tuntui simppelisti niin hyvältää ja sitten hän juoksi pois!? Vasta myöhemmin tajusin, mistä oli kyse, hän häpesi jotakin mitä hävettävää ei ole! Jos jään kaipaamaan häntä, niin mitä pahaa hän on tehnyt? Eiköhän hyvä ja namnam voita? En edelleenkään tiedä hänen numeroaan. Olen uudessa suhteessa, mutta ajettelen häntä vielä.

      Eiköhän makeinta miehen elämässä ole se, että on varma että nainen tulee? Ja jos se vaatii lakanan, pyyhkeen laittamista pepun alle niin, so what? Menkatin vaatii lakan, niin eiköhön siitä voi tehdä (jos haluaa). Minun on on ollut "pakko laittaa lakanat menkan ajaksi"Eiköhäm sitä voi tehdä ilman pakkoa?

      Jos sinä, ihanainen luit tämän ja tunnistat itsesi, niin jätä viimeinkin tietosi vastaukseksi.

      Hencca

    • pissaliisa :(

      En ole sinun ihanaisesi mutta minulla on tuo vaiva kanssa, kunnon orkussa tulee pissat . Minulle on tehty leikkaus virtsankarkailun vuoksi jolloin rakkoa nostettiin ylemmäs verkolla. En tiedä johtuuko pissaorkku siitä vai itse vaivasta eli jos se ei korjaantunutkaan. Häpeän todella tätä mutta en voi asialle mitään :(

      Huomasin seksivideoista että jotkut naiset kusevat ihan kamalat määrät :O Onko tämä siis jokin miehiä kiihottava juttu vai mikä :O ?!

    • sehän on jokaisen

      naisen oma ominaisuus.Ainakin meillä 15 vuoden kokemuksesta vaimo saadessaan hyvän orkun tulee sitä nestettä suunnatomasti ja pienemmästä vähän lirahtelee siksi käytetään alusta ettei koko sänky kastu ja meillä sitte harrastetaan sexsiä ihan kunnolla aktiivisesti.

    • ooh.. lirahtaa..

      ensimmäistä kertaa koin niin äärettömän hyvää seksiä. että koko sen parin tunnin ajan "lirahtelin" lähes jatkuvasti.
      ei siis yhtä isoa suihkua, vaan erikokoisia nestepurkauksia, jatkuvasti.

      neste on erilaista kuin liukaste, eikä ole pissaakaan.

      olin ensin jonkinverran hämmentynyt tilanteesta..mutta en voinut kuin nauttia ja olla tilanteen vietävänä.

      onko muilla naisilla ollut vastaavaa?

      • eka kerta

        Pantiin seisaaltaan seinää vasten ja nainen skruittasi perseestänsä sonnat tapetille. Huusi kuin eläin ja meni ihan veltoksi. Säikähdin että henki siltä lähti mutta taju vain kävi vähän pimeänä. Onko tuommonen perseestä ruikkiminen normaalia. Ei se nainen valitellut ripulia ennen panoa, eikä sen jälkeen. Häpeili se kyllä vähän kun oli paskarantu seinässä.


      • Iskikö
        eka kerta kirjoitti:

        Pantiin seisaaltaan seinää vasten ja nainen skruittasi perseestänsä sonnat tapetille. Huusi kuin eläin ja meni ihan veltoksi. Säikähdin että henki siltä lähti mutta taju vain kävi vähän pimeänä. Onko tuommonen perseestä ruikkiminen normaalia. Ei se nainen valitellut ripulia ennen panoa, eikä sen jälkeen. Häpeili se kyllä vähän kun oli paskarantu seinässä.

        kateus?

        Huumorin lahja ei ainakaan.


      • eka kerta
        Iskikö kirjoitti:

        kateus?

        Huumorin lahja ei ainakaan.

        Tuo tarina on tosi. En tiedä iskikö naiseen kateus vai mikä. Ei kait kukaan kateudesta seinälle pasko, h.elvetin valopää!


    • naaaaaaaainen

      Itse squirttaan, enkä voi sietää sitä :) Olen hyvin vapaamielinen ja seksuaalisesti hyvin vapautunut. Pari samanlaista ystää ja kenenkään meistä mielestä orkku ei ole yhtään sen kummempi :) Sotkeminen vain helvetin ärsyttävää.. Sängyssä esim. pidettävä aina muovilakanaa tavallisen alla ja sohvalla tms ei kannata panna ollenkaan. Ihan turhaa hypetystä koko asia :) Jättäisin väliin, jos voisin.
      Ja EI TODELLAKAAN ole mitään tekemistä kusen kanssa :D Ottakaa nyt vähän selvää mistä tämä squirttaus edes lähtee :D

    • Orkun etsijä

      Meillä tämä squirttailu on orkun tiellä; ei uskalla saada orkkua, kun pelkää, että tulee pissat.

      Minua se ei haittaa, mutta vaimo on muutenkin tosi varautunut nauttimaan seksistä, joten turha yrittää selittää, että minua ei haittaa, vaikka tulee naamalle.

    • Naaaaaaaaaaaaaainen

      Mitkä ihmeen PISSAT?! EI squirttaus ole mikään synonyymi virtsankarkailulle...

      • Orkun etsijä

        Squirttaus on suurimmaksi osaksi pissaa. Enkä sanonut squirttauksen olevan synonyymi virtsankarkailulle.

        Se pissa mitä sieltä pimpistä tulee, ei tosin haittaa itseäni ottaessani vaimoltani suihin; päin vastoin.


    • Naaaaaaaaaaaainen

      Orkun etsijä.. Oletatko myös virtsan tulevan sieltä reiästä, mihin pippelisi laitat? :D
      Kipaisepa sinne lähimpään kirjakauppaan ja osta joku kirja ihmisen anatomiasta. Sitäpaitsi, kaikilla ei squirttausliemet edes tule emättimestä. Lopeta se pornonkatselu ja mene kirjakauppaan :D

      • Orkun etsijä

        En.

        Olen saanut squirttauksen suuhuni, mutta uskon sen tulleen virtsaputkesta. Ei siinä aivan varmaksi osaa sanoa.


    • blsthekg

      Minulta tulee tuota nestettä sitä enemmän mitä isompi orgasmi. Olen löytänyt netistä siitä asiatietoa. Nesteessä on mukana virtsaa, mutta myös paljon erilaisia emätineritteitä. Huomatkaa: tuosta nesteestä ei jää sen kuivuttua lakanaan mitään jälkiä! Se on totta, minulla ei ainakaan jää, vaikka olisi isompikin läikkä. Tavallisesta pissasta jäisi takuulla keltainen läikkä. Tuo neste ei myöskään tuoksu juuri miltään.

      Minua tuo ruiskahdus aiemmin hämmensi, kunnes netistä tutkin ja tajusin sen olevan normaali naisen ominaisuus. Se ei nolota minua yhtään. Miehiltä tulee tahmaisempaa nestettä kuin minulta, ja sehän vasta tahrii paikat. Tämä naisen rakkaudenneste on vain kiistaton merkki siitä, että nainen on saanut ihanan orgasmin :)

      • Orkun etsijä

        No se on kyllä kiva kuulla...

        ...kun on pikkaisen sellaista uimalakopleksia oman keskivertonakin kanssa ja vaimo squirttailee aika tavalla. Häntä se vaivaa kyllä orgasmin esteeksi asti, vaikka kuinka yritän selittää, että ei haittaa. Tästä naisten ejakulaatiosta pitäisi olla juttu jossain naisten lehdessä, tai vaikka seuraava IS:n seksi-täkyssä.


    • Mies 43

      Alkuun se oli hienoa, kun pystyi olemaan varma, että nainen sai orkkunsa, mutta pidemmän päälle rupesi ärsyttämään, kun aina sai nukkua lammikossa jälkeenpäin tai sitte viriteltii pyyhkeitä tai vaihdeltii lakanoita... Pari kertaa meinannu hukkuakkin, kun nainen tuli suoraan suuhun.
      Jos saan valita, niin mielummin sellanen nainen joka ei squirttaile!

    • Anonyymi

      Melkein joka nainen sruittailee joskus muttei läheskään joka kerta .
      Ihanaa . <:3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3827
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1485
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe