Sairaita vanhempia! Teidät pitäs kaikki lääkitä...

narkki36545352423425

Mä olen ite käyttänyt huumeita nyt noin 5 vuotta... Tällähetkellä käytössä subutex mutta sitä ennen meni 2 vuotta amfetamiinia.

Nyt mä lueskelen kun ämmät kirjottaa täälä että "muuten ihan jees mutta lapsi ei syö eikä nuku"

VOI PERK***! Tietenkään se ei syö eikä nuku kun se on käytännössä aivan pöhinä päissään joka ikinenpäivä! Moni mun frendeistä ei nuku eikä syö, KOSKA NE VETÄÄ PIRIÄ! Se valvottaa ja tekee sun aisteistas todella tarkat. Sitä käytti toisessa maailmansodassa sotilaat jotta jaksoivat ampua toisiaan 24h pupillit pyöreinä.

Te ämmät meette sitten kaataman kakaroittenne kurkusta ihan suoraansanottuna AMFETAMIINIA! Mikä teitä vaivaa?? Ettekö suostu ottamaan vastuuta siitä että olette vain yksinkertaisesti kasvattaneet lapsenne todella huonosti! Vika ei varmasti ole lapsessa vaan teissä! Teidät pitäis laittaa lääkitykselle.

Concerta,Ritalin ynm.. myyvät todella hyvin kadulla koska niillä saa pöntön aivan yhtä sekaisin kuin amfetamiinilla. Kerron tätä kokemuksesta. Näitä lääkkeitä käyttävät raavaat linnakunditkin, päihtyäkseen!

Ihan sydämmeen sattuu kun ajattelenkin jotain 5 vuotiasta kierimässä tuskissaan sängyssä kun ei saa unta piripäissään.

Sit se tallustaa kouluun ja on hiirenhiljaa kun se yrittää ihan surinoissa keskittyä siihen mitä se tekee. Opettaja raportoi kotio että "nyt se kersa on vihdoin hiljaa ja ainakin näyttäis siltä että se yrittää enemmän"... Tästä vanhemmat saa illuusion että lapsi on parantunut.

Se yrittää enemmän/on hiljaa koska sen pönttö on niin sekasin että sen on lähes mahoton keskittyä olematta hiljaa! Ite en pysty lukemaan edes akuankkaa kun oon vetäny vauhtia/rinnakkais tuotteita (concerta ynm).

Voin luvata että nämä lääkityt lapset eivät koskaan tule olemaan samanlaisia! Aivokemiat ja motoriikka tulee tuhoutumaan pahasti ja väistämättä. Te olette tästä vastuussa PISTE.

5

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja pyh

      Hoitosi lienee vielä aika pahasti kesken? Sinulle ei ole sitten juolahtanut mieleen, että mainitsemasi amfetamiinijohdannaiset vaikuttavat eri tavalla niihin ihmisiin, joilla on aivokemiasta johtuva keskittymishäiriö, ja jotka ottavat näitä aineita lääkärin määrääminä annoksina lääkärin valvonnassa kuin kaltaisiisi päänsä pehmittäneisiin huumesekoihin?

      Ei se mitään, ymmärrän, että olet aivosi tuhonnut pireilläsi ja speedyilläsi. Et varmaan voi ymmärtääkään edes näin yksinkertaista asiaa. Siksi sinulle on aivan turha selittää tätä sen enempää. Moni muukin lääke on myynnissä katukaupassa. Se ei muuta niiden terapeuttista vaikutusta mitenkään.

    • Avaaja on oikeassa

      Kyllä tuolla narkilla kuitenkin on totuuden siemen jutuissaan, koska nykypäivänä lapsia lääkitään kovin herkästi.
      Se alkaa jo vauvana, kun äidit syöttävät pilteilleen särkylääkettä hampaiden puhkeamiseen "varmuuden vuoksi", että ne nukkuisivat paremmin.

    • Avaaja on väärässä

      Mikä ihmeen vimma joillain on hokea mantraa: Concerta on amfetamiinijohdannainen? Mitä sitten? Jos aine helpottaa pienen ihmisen oloa ja auttaa häntä keskittymään? Koulu rupeaa sujumaan paremmin, kavereiden kanssa ei tule kahnauksia kuten aikaisemmin ja mieli on rauhallisempi. Raivokohtaukset loppuvat lähes kokonaan, lapsi syö ja nukkuu kuten kuka tahansa muukin.
      Lääkäri sanoi, että jos tämä lääke ei saa lasta hyppimään seinille vaan rauhoittumaan, keskittymishäiriödiagnoosi saa lisätukea.
      Keskittymishäiriölääke aiheuttaa ihan erilaisia vaikutuksia sellaisilla, joille sitä ei ole tarkoitettu. Tämä on lääkkeen väärinkäyttöä, jonka perusteella ei voi tuomita niitä, jotka käyttävät lääkettä sen varsinaiseen käyttötarkoitukseensa.
      Huoli lasten huumaamisesta syntyy siitä, että väärinkäyttäjä olettaa lääkkeen vaikuttavan keskittymishäiriöisiin lapsiin samalla tavalla kuin itseensä. Tämä ei ole faktaa vaan fiktiota.
      Lapsensa parasta ajattelevat vanhemmat eivät luota kuulopuheisiin vaan hankkivat tutkittua tietoa ja tekevät parhaansa lastaan auttaakseen yhdessä pätevien ammattilaisten kanssa.
      Oikeanlaisista lääkkeistä kieltäytyminen on karhunpalvelus, jolla voi olla kauaskantoiset seuraukset lapselle.

    • ei provosoitavissa

      Just tämän takia mä yritän hakea lapselleni apua NYT. Että se ei oo täällä selittämässä 10 vuoden päästä, että kuinka se käyttää amfetamiinia tai subutexia ihan "omalla määräyksellä". Sullekaan ei olis välttämättä ollut pahitteeksi saada lapsena jotain lääkinnällistä apua?

      Suurempi syrjäytymisvaara on niillä lapsilla, joita ei lääkitä (jos siihen olisi tarve), kuin niillä joiden vanhemmat viimeiseen asti kieltäytyvät lääkityksestä (vaikka siihen olisi tarvetta) ja esimerkiksi terapiamuotona huutavat "pahankurisilta kersoiltaan" tärykalvot puhki.

      Ja totta on myös se, että varmaan jonkun kohdalla lääkitys on aloitettu turhan helposti. Mutta miks pitää tulla ns. sairaalaan huutamaan, että ette te vi**u 100% prosentin varmuudella oo kaikki oikeasti sairaita. Voi vaikka sanoa, että miettikää nyt ihan oikeasti, tarviiko teidän tulla tänne osastopaikkoja kuluttamaan, olisko tää hoidettavissa jollain muulla tapaa ym... Näin niinku vertauskuvainnollisesti, jos ymmärrät?

      • ei provosoitavissa

        LISÄYS: Koska joku sieltä sakista on ihan varmana tullut oikeaan paikkaan, ja voi olla tuhoisaa, jos se sun yleismaallisen uhoamisen takia päättääkin lähteä kotiin, saamatta apua vaivoihinsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe