Semir Ben-Amor

Voima- ja painonnost

Eiköhän tuo mies saa syytteen tapon yrityksestä...Ihan oikein!

51

1313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hämeenhurjapää89

   NÄKÖKULMA:
   Viime päivinä puheenaiheena on ollut Jokerien ja Hifk:n välinen European Trophy ottelu. Erityisesti Ville Peltoseen kohdistunut hyökkäys herätti pahennusta läpi Suomen.
   Mutta mikä oli syynä näin väkivaltaiseen otteluun? Voisi sanoa jopa, että epäilyttävän väkivaltaiseen otteluun. Esimerkiksi Ilari Melart lämää kiekon ja välittömästi lämärin jälkeen luistelee Jarkko Ruutua kohti. Toki Ruutu on saattanut tapansa mukaan sanoa muutaman pahan sanan, niin että Ilari-pojalla tullut paha mieli, mutta tuossa ei ollut selvästikään kyse tuosta.
   Ruhtinaat tuovat uutena näkökulmana sen, että kyseiset tappelut ja väkivallanteot olivat mediahuomion hakua molemmilta joukkueilta. SM-liiga kauden avauskierroksella on tänäkin vuonna kamppailu Helsingin herruudesta...mikäs sen parempi ennakkoasetelma kuin tulinen viime kohtaaminen ja media kusee hunajaa? Tämähän oli täysin katsojien sytyttämistä. Miksi muuten herrat nimeltä Melart ja Ben-Amor mahtuvat kenties kahteen Suomen nimekkäimpään jengiin. Tai ainakin molemmat joukkueet ovat ennakolta TOP-5 kamaa.
   Ruhtinaat eivät voi tietää, että oliko ottelun tapahtumat sovittu jo etukäteen, mutta selvästi mediaa hyödynnettiin...suorastaan törkeä median hyväksikäyttö. Kyllä Semi Ben-Amorkin pyöritteli Villee 'laitetaanpas nimi huomiseen hesariin'-asenteella. Sitä paitsi voiko SM-liiga laittaa pelaajan pelikieltoon, jos pelaaja on riehunut SM-liigan ulkopuolisessa pelissä? Ja jos voi niin mitä Jokerit tai Hifk menettäisi jos Baen-Amor ja Melart saisi pitkän pelikiellon? Vastaus on: EI YHTÄÄN MITÄÄN!
   http://www.facebook.com/vedonlyonninruhtinaat

  • jäätölö

   En puollustele väkivaltaa, mutta ...
   Helppo on huudella, vankilaan, elin ikäinen pelikielto tai jotain. Mutta todellisuudessa, mistä alkoi, ei tullut puun takaa hirveä pommi. Jätkä liukui pitkän matkan ja sitten mailaa kylkeen. Josta alkoi tappelu. Siihen nähden viimme kaudella nähdyt keskialueen palvitaklaukset ja täydellä vauhdilla selkään ajot laidassa olivat törkeitä. Tässä taitaa painaa kummakin herran maine enemmän kuin todellin tapahtuma.

  • karzax

   Omat koirat purivat, Semir IFK:n kasvatti

  • X-Jokeri fani

   Rudille hame ja Ben Amorille raita asu.

  • ben pöllö

   Osama Ben Amor joutaa vankilaan -ei tuo kuulu kiekkoon ja selitykset eivät auta.
   Done what`s done!
   Itse kärsit .

  • Ei enää koskaan Jokr

   "jokerit" hyi mikä joukkue, kunnon pellejä kaikki!!!!

  • väkivalta pois kauka

   hei herätys
   mistä alkoi tappelu ,mieti mies mikä on tappelu. Ville luistelee taaksepäin, mies tulee takaapäin, kohdalla ollessa tulee mailalla kylkee, Ville kaatuuu sillä aikaa paskaläjältä lentää maila ja oikeankäden hanska pois ja ensimm. lyönti kun Ville juuri pystyssä ja kaatuu samantien ensimmäisestä lyönnistä ja lyöntejä tulee samantien lisää, Onko tuo tappelua kun se on yksipuolista. MIeti hieman jos sua vedetään turpaan 100 - nolla onk se tappelu, jos sä et ehdi / pysty tekeen vastaan mitäään.
   Semin vankilaan ja maksaan Liitolle korvaukset omasta pussista ja sit isot pojat opettaa vankilasta et on tiettyjä asioita / ihmisiä joihin ei vain kosketa niinkuin esim. ruottin kaataja, mulle yks lysti, ei tarvis seminiä näkyä näillä jäillä jos on lähtösin jostain saharan liepeiltä menköön sinne luisteleen ... noihin oikeisiin pelaajiin / nuoriin tuleviin huippupelaajiin ei tarvis kenenkään koskea, koska heillä on tulevaisuus edessä ... nämä seminit ja ilari pojat voivat hakata toisiansa vaik kuinka paljon mut ei kaukalossa, menköön isojen poikien juttusille kun haluttaa tapella, niin tietävät mitä se on ku ei muutamaan päivään / viikkoon edes kävelymaistu

   • Eivilleäenää

    Yksipuolista? no sehän on peltosen vika jos mikä. Peltonen on epäonnistunut pelaajana täysin, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ehkä peltonen viimein tajusi ettei enää kuulu kaukaloihin.


   • paras voitti!!!hyvä

    kyllä nyt svedupellet itkee!! ja ruikuttaa!!! lätkä on miesten peli jos hifkin hoppeli-pojut ei sitä kestä niin menköön naisten hoki sarjaan...siellä ei saa taklata!! hurrit pois sm liikasta!! hyvä stadin jokerit junteille ja svedu-pelleille näköön!!!


   • Semin???

    Semin on eteläafrikkalainen juoksija, miksi hänet pitäisi linnaan laittaa?

    Kun ei tiedä nimiä, ei tiedä kiekosta höykäsen pöläystä.
    Ilari ei halkkaa ketään.


   • 16

    Paitsi, ettei meillä ole semmoinen valtio, että mies pantaisiin vankilaan, kun tekee työnsä niin kuin on käsketty. Kokonaisuudessaankin teko on varsin vähäpätöinen ellei nyt tällä kertaa "kukkahattutädit" pääsisi oikein kunnolla piilorasismiaan tuulettamaan.

    Kun saa oikein kunnolla turpaan niin se ei kiinnosta ketään, kun ei ole julkisuuden henkilö. Me haetaan oppimme rapakon takaa ja itse peli ei ole niin kiinnostava, että katsomo täyttisi ääriään myöten ilman kunnon kähinää. Ja ei siinä ollut muuta voitettavaa kun saada asemaa Liigan avaukseen.

    Ja kukaan ei muista miten se Eurotrophy päättyi, mikä oli tulos. Ja ketään ei kiinnosta tuomoisen Trophyn tulos. Elikkä voi voittaa Suomen mestaruuden tai sitten Maailman Mestaruuden. Myös NHL-sormus on kova juttu.


  • Äksöniiiiii

   Oliskohan noussu tällaista haloota, jos olis telottu joku muu kun Peltonen? Tuskin. Mitä eri vapauksia näillä ns. legendoilla tai ikoneilla pitää olla. Ihan samanlainen kohtelu pitää olla kuin muillakin tai Peltosen kannattaa siirtyä ringeten peluuseen! Käsittämätöntä että pitäis ottaa herraa silkkihansikkain ja varmaan taklata ei saa, ainakaan jos Ville ei anna lupaa.

  • Sähköäja pippuria

   Voidaanhan nämä tällaiset nujakat hyväksyä, mutta tuomareille sähkölamautin ja pippurisumute taskuun.

  • jokhalhölmis

   Jokereiden bonsorit saa vähän pidemmän pelikiellon kohdaltani. En rahoita väkivaltaa, eli en osta niiden tuotteita.

  • Suomen niemellä

   Tässä on kyse SM-liigan markkinoinnista. Näin ennen kauden alkua halutaan saada näkyvyttä mediassa, jotta yleisö tietäsi, että uusi kausi taas on alkamassa ja kiinnostuisi seuramaan kotimaista jääkiekkoa.

   • Erika maksaa....

    Tämä tapaus tosiaankin kalpenee sen 8-v. Erikan tapauksen rinnalla.


  • GoneWithWind

   Jääkiekkoilu on jo kauan kaivanut verta nenästään. Tämänkertainen tapahtuma on vain jäävuoren huippu. Jokaisen jääkiekkoilijan tulisi miettiä omaa asennettaan peliin.

   Jääkiekko on nopea peli, jossa fyysinen kontakti on luvallista. Näihin seikkoihin yleensä vedotaan, kun pelissä tapahtuu kontrolloimattomia asioita. Selittely osoittaa jo yksinään, että kontrolli on kadonnut. Selvänä osoituksena tästä on myös se, että tuomareista on tehty painijoita. Jääkiekkoliittojen johto ja jopa Kansainvälinen jääkiekkoliitto ovat hyväksyneet sen, että tuomarin määräyksiä ei tarvitse kunnioittaa.

   On selvää, että jääkiekkoon tulee saada nyrkkeilyn kaltainen kuri. Nyrkkeilyssähän tuomarin stop-komennon jälkeen ottelijan tulee lopettaa nyrkkeily ja ottaa askel taaksepäin. Sen jälkeen, kun tuomarin komentoja tulee ehdottomasti kunnioittaa, painit vähenevät automaattisesti. Koska tästä on lipsuttu, olemme päässeet todistamaan lukuisia vähintään pahoinpitelyyn verrattavia tekoja, eikä näihin asioihin ole riittävällä tavalla puututtu. Niin sanottua rehtiä tappelua ei jääkiekossa ole eikä sitä koskaan siihen lajiin tule.

   • jyrkkä ei jääkiekoll

    On se vaan kumma, että jääkiekko ainoa laji missä moista väkivaltaa siedetään ja jopa siihen yllytetään. Miksi koripallossa, jalkapallossa, jenkkipallossa yms muissa kovissa ja nopeissa peleissä ei väkivaltaa tapahdu. Jääkiekko on täydellisten raukkisten laji millä ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa.


  • tee tai ota kenkää

   Takavuosina esim. bluesissa pelatessaan tämä risuparta oli ihan ok rivipelaaja, joka ei harrastanut sikailua sen kummemmin kuin muutkaan. Jostain syystä jokereissa ura on taantunut pelkäksi selkään/päähäntaklauksiin, mailalla hakkaamisiin ja muihin ö-mappipelaajan tolkuttomuuksiin. Eiköhän tämä rooli ole valmennusporukasta peräisin. Benamor tuskin on itse tarpeeksi fiksu/tyhmä moisiin tempauksiin.

  • kukkahattutäti

   Steroidit kuuluvat olennaisena osana jääkiekkojoukkueiden ns. "poliisien" harjoitusohjelmaan. Pitää olla massaa, jotta pärjää nyrkkimyllyissä -> steroidit ja rankasti salia. Vrt. NHL:ssä esim. John Kordic.

   Semir Ben-Amor ei ole jääkiekkoilija. Semir Ben-Amor on kaukalotappelija, joukkueensa poliisi.

   • lopettakaa jääkiekko

    Minkä takia tuommoinen hullu päästetään kaukaloon. Sääntöjen mukaa ei tietääkseni ole olemassa mitään poliiseja vaan tuomarit hoitavat rangaistusten jaon.
    Tämä joukkueiden "erillinen poliisi" systeemi kuvastaa hyvin koko lajin sairautta.


  • No More hockey

   Jääkiekko on pelinä jo viharikos. Pitäisi kieltää kokonaan.

   • Basket

    Kuinka monessa maassa enää pelataan jääkiekkoa? Olisko 20? Tätähän ei esim. YLE tajua, vaan unohtaa järjestään maailmanlajit, kuten vaikkapa tämäniltaisen koriksen.


   • NO MORE JÄÄKIEKKOA

    OLEN TÄSMÄLLEEN SAMAA MIELTÄ


  • arabikiekkosankari

   Muu joukkue on pidelly harjoitusleiriä kotimaassa, niin Semir veti rankan pariviikkoisen treenijakson Kandaharin maakunnassa. Al-Jazeeran urheiluruudussa oli juttu.

  • napin voimalla

   Vetääkö nämä tappelija tyypit jotain nappeja kun ovat kaukalossa sekaisin kuin vanha seinäkello? Kaverit mömmötesteihin heti.

  • Gulakova

   Hra Ben-A lienee työsuhteessa seuraansa ja on tehnyt työssään sellaista, mikä varmaankin oikeuttaisi työnantajan laittamaan hänet mäkeen.
   Jos/kun työnantaja ei tätä tee, häpeä sille. Me (suuri yleisö) voimme äänestää jaloillamme - ainakaan itse en suostu katsomaan moisen työnantajan duunareita työssään.

   • jokerimies-1

    hyvä ettet katso jokerimatseja, sehän on vaan omalta seuraltasi pois, sensijaan me jokerikannattajat katsomme entistä ahkerammin.


   • Vierestä seuraava

    Sisäpiirin huhun mukaan valmennusjohto on käskyttänyt Semiriä. Piti kuulema vähän kovistella Peltosta!


  • kirjaimellisesti

   Jokers.

  • sisäpiirin imussa

   Onneks käskivät vaan vähän kovistella, jos olis käskeneet kunnolla kovistella, Semir istuis linnassa taposta. Kun ei kato voi omilla aivoilla ajatella. Koutsi käski.

  • Narrit on narreja

   Ossi"pelle"Väänänen samaan kastiin..yritti vielä puolustaa että partahomo saa hakata.Tosin heitti lipat :) melko luuseri koko jätkä...ei ihme että kuvankaunis muija anto tollaselle pellelle monon perseelle :)Maitojunalla tuli takas suomeen. Sitte tää hakkaaja tollo..eihän se osaa edes luistellä,buaaah!

  • näkymätö viänäne

   No älä ny, Ossi on sentää viänäne. Melekee puhasverinen tsadilainen XD

   • Hjalliksen enkelit

    Jokerien valmennus johdolle hameet päälle. Ei kenelläkään ole selkärankaa kertoa totuutta käskyttämisestä. Lämsäkin vain hymyilee on niin neiti että v..... Oikein jalliksen neidit.


  • 10+20

   Kovin tuomio pitäisi mennä seuralle ja erityisesti käskyttäjälle ja vastuuvalmentajalle. Ben Amorkin tuomion ansaitsee mutta ei ole apinan vika jos sitä koijataan.

   • Anonyymi

    Apinat ovat uralin itäpuolelta ja etelämpää


  • oskjds

   Minä vein oman kausikorttini Jokerien toimistolle ja sanoin jo hyvissä ajoin että minulle riittää!! Helsingin Sanomille lähtee minulta isot respectit kun eivät suostuneet yhteistyöhön tuon sontakasan kanssa...

   • jokerit 2012-13

    hyvä että häivyt, emme jää kaipaamaan.


  • Hjarkimö

   Toivottavasti teloitetaan!

  • bensku2

   olen aivan sitä mieltä että beni on syytön jääkiekkoon kuuluu tappelu

  • boxingÄijä

   Tappelut kuuluu jääkiekkoon, mutta Peltosen Villelle ei saa aiheuttaa pipiä. Ville on niin nyyh nyyh.
   Ville teki joskus sata vuotta sitten 3 maalia sveduja vastaan ja six Villee ei saa satuttaa, nyyh nyyh!

  • Miss Karlsson

   Tuomio tuli, mikä oli ihan oikein.

   Jäi vaa mietyttämään Keklun lausunto : "Jokerien toimitusjohtajan Jarmo Kekäläisen mielestä Ben-Amorin tapaus on viimeistään nyt loppuun käsitelty. "

   Keklu ei millään tavalla ota kantaa siihen saako tuomittu pelaaja jatkaa Jokereissa, ja miten pelajaa on rangaistu, esim onko palkanmaksu keskeytetty pelikiellon ajaksi (huhun mukaan ei olis).

   Ja mielenkiintoista olisi tietää Keklun sanktio valmentajille ? Hiljaista salaisuutta ei tietenkään voi rangaista mutta eikös valmentajien pitä johtaa ja ohjata pelaajia ? Jos se epäonnistuu noin karkeasti, niin normaalissa johtamismallissa siitä joutuu tilille.

   Toivottavasti ensi vuosi on parempi myös meille, ryhtiä myös maineeseen !

  • Minä ja me, ei enää

   Eniten minua häitsee tämä : Jokerien hallituksen puheenjohtaja Hjallis Harkimo ei halunnut kertoa kantaansa Ben-Amorin tuomioon.

   Mielestäni Hjalliksen pitäisi julkisesti tehdä selväksi hyväksyykö hän tälläiset toimet joukkueen edustajilta (pelaajat/valmentajat).

   Ja en usko että tälläinen väkivalta tuo yhtään lisää katsojia halliimme, päinvastoin, esim meidän nuoriso saa jättää kevään ajaksi väliin tämän joukkueen ottelut.

   • groises

    Halliimme? Puhutko Bambse areenasta,polvillaan pikku erikin pelistä mutta seuraavaksi haukkumassa Hifk kaksikielisyyttä,,,,,


   • driht

    Rouva hyvä, Harry Harkimo on tuominnut tapahtuneen, kuten monestakin mediasta olette voinnut havaita.


  • rikollisliiga??

   Tahallisesta pahoinpitelystä näin rajusti kuuluisi ehdottomasti vankeusrangaistus ja kunnon sakot päälle.
   On aivan sama tapahtuuko tahallinen pahoinpitely kadulla vai urheilutilaisuudessa.
   Rikos on rikos.
   Tuomiota KIRISTÄVÄNÄ tekijänä voidaan pitää sen mahdollista suunnitelmallisuutta. Niinhän murhakin on suunitelmallisuudessaan suurempi rikos kuin tappo.

   Syyttäjän on harkittava myös tutkintaa suunnitelmallisen rikoksen laajemmasta valmistelusta, koska yleinen käsitys ja asiaa tuntevien tahojenkin kommentit ovat tällaiseen antaneet aihetta.

   Mikään työnantajan langettama pelikielto tms. seuraamus ei voi olla alentamassa tuomiota millään tavalla. Se on ihan eri juttunsa kuin lain valvonta ja lain mukaan rankaiseminen.

  • Rikos rikos rikos

   Vai että poliisiosastoa...

   Kyllä on nyt tainnut mennä rosvot ja poliisit pahasti sekaisin jääkiekkopiireissä.

   Aihetta tarkempaan tutkintaan on.

   Rikos ja rangaistus. Rikollisliiga???

  • Anonyymi

   Olis nyt tullut edestä päin, eikä takaa päin niinku homppeleilla on tapana.

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinasta hieno juttu Suomen suurimmassa lehdessä

   Hienossa haastattelussa Martina kertoo mielenkiintoisesta elämästään kauniine kuvineen. Jutusta selviää muun muassa, ett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   1823
  2. Kaukosuhteet.

   Mitä mieltä olette kaukosuhteista ja siitä että asutaan ainakin alkuun hyvin kaukana toisistaan niin että irl tapaamaan
   Sinkut
   347
   1725
  3. Nyt se on todistettu virallisesti. Suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä.

   Suomessa on suurin usko massamediaan. Tämä sellittää paljon, miksi Suomi on tehnyt tyhmiä ratkaisuja historiassa. Mentii
   Maailman menoa
   303
   1318
  4. RKP suostuu jatkamaan, jos PS tekee myönnytyksiä maahanmuuttoasioissa

   Purra sanoi aikaisemmin ettei PS tingi enää yhtään. Pattitilanne.
   Maailman menoa
   244
   837
  5. Rällääjä bemari

   Joku vanha 5-sarjalainen bemari rällää hirveällä ylinopeudella tässä kylillä. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Kohta sa
   Kiuruvesi
   29
   785
  6. Kaipaan piristystä!

   Elämä potkii päähän. Voisko joku kertoa jotain hyviä juttuja? Vitsejä, ihan mitä vaan hauskaa.?
   Sinkut
   142
   757
  7. Minua hävettää että olin joskus kanssasi

   Tai suorastaan oksettaa 😅😅
   Ikävä
   36
   750
  8. Onkohan sinun tunteesi lopullisesti ohi

   Minusta tuntuu, että alan olemaan itse jo aika rikki. Haluaisin tutustua, mutta mitään ei tapahdu. Minun syytä se on, i
   Tunteet
   35
   675
  9. No persut, päättyikö ne neuvottelut nyt?

   Hyvä RKP! 🤣🤣🤣
   Maailman menoa
   184
   639
  10. Nainen, kun oot mun rakas, oot myös mun paras kaveri

   Sulle kertoisin salaisuudet suurimmat, unelmat, toiveet ja intohimot kuumimmat, luottaisin kaikessa, enkä epäilisi koska
   Ikävä
   54
   605
  Aihe