Rimming.. elikkä pyllyn nuoleminen

Voi naisen kauniin pyllyn autuus! Syntisen sytyttävää nuolla pussata naida kielellä niin syvälle kuin pystyy, painaa päätä levitettyyn pyllyn vakoon tai vielä parempi jos nainen pitää takaraivosta ja painaa päätä pakaroiden väliin. Mirkku voi tälläkertaa hoitaa mirrinsä itse. Kyllä upea tärisevä orgasmi on naiselle tyrkyllä. Klitoris vibra tai omat sormet mukana. Feikkiä ei todellakaan voi olla pitkä tahattomien pyllynreijän supistelujen sarja epärytmisenä. Kieleni on ollut monasti pitkällä pyllyssä todistamassa asian. Sama pätee pyllyyn painaessa juuri sopivasti tilanteen mukaan. Naisen täristellessä lähtee väkisinkin siemenet sinne, minne aurinko ei koskaan paista.
Kysymykseni onkin hieman ohi nuolemisen: Onko monelle tuttua pyllyn sisälle rakkonsa tyhjentäminen? Laskea litra lämmintä shamppanjaa neidon pyllyyn, aktin rauhallisessa vaiheessa, koska seisokissa ei rauhallisesti keskittymättä pysty vesiään laskemaan. Itse en ole vielä päässyt tuota kokeilemaan. Pissa/kakka-leikit eivät kuulu lainkaan himoihini, mutta tämä Opus Pisterumista tuttu mainio ylläri kiihottaa ajatuksena kovasti. Ei toki sotketa paikkoja. Vessa tai ämpäri lähelle. Litra pissaa rentojen sulkijalihasten takana voisi merkitä pientä vuotoa.

14

5528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • golden shower

      hei! olen 18 vuotias neito ja olen aina haaveillut että joku tekisi minulle noin, hyvä etten ole ainoa

      • Hyvä Neito, voisin touteuttaa haaveesi, molemminpuolisella luottamuksella


    • onneksi olkoon

      tuo on mies ja vanha vielä

      • Homon-runkkaaja

        Mee VITTUU jammu-setä


      • enusko
        Homon-runkkaaja kirjoitti:

        Mee VITTUU jammu-setä

        Litra ureaa on kyllä valtaisa määrä p.....n??


    • Pyllykkä88

      Taidanpa ehdottaa poikakaverille. Hällä on synttärit ensviikolla ja on aina mun pyllyssä kiinni. Nautin kyllä anaaliseksistä, mutta en anna joka päivä, vaikka hän aina valmis onkin. Musta on joskus himokivaa kuiskata sen korvaan aamulla just ku on lähössä että mä haluisin että se nussii mua pyllyyn illalla. J... menee ihan sekasin. Se sanoo että sillä seisoo koko päivän ja muut ihmettelee kun se on muissamaailmoissa. Mulla on kaunis sydänpylly jota keikutan miesten iloksi, mut saan seksiä kotona enemmän kuin tarpeeks. Anaalia on harrastettu joku 5 vuotta. Mitenkähän se kuseminen onnistuu. Kaikki miehet on aina sanonu ettei seisokissa pysty kuseen. Synttärilahjaks tää on varmasti mieluisa

      • Hi - Bi

        Aivan takuulla on :)


    • wife

      Mä aattelin kans antaa pyllyy mun miehelle synttärilahjaks, on harrastettu peppuseksiä ennenkin ettei oo eka kerta mutta nyt vähän pidempi tauko takana. mä haluisin kans kovasti panna mun miestä pyllyyn muttei oo toistaiseks kauheesti kiinnostunu. on kyl antanua nuolla suihinoton yhteydessä pyllyreikää et siinä mielessä ollaan ehkä positiivisempaan suuntaan menossa... kaikeista päätelle peppuseksi olisi miehelle vähintään yhtä nautinnollista kun mulle et sillä haluisin kokeilla. ja ajatus siitä et saisin samalla vedellä miehen kovaa kovaa kalua käsin on kertakaikkiaan ihana. joku strap on systeemi siis kiihottais mua ihan törkeesti.
      täytyy kai vaan pikkuhiljaa koittaa lämmitellä.. pelkkä normiseksi käy tylsäks pidemmän päälle, itse tykkäisin ainakin villistä vaihtelusta välillä. olen siis ihan naimisissa oleva kiltti rouvashenkilö joka nauttii seksistä :)

      • Hi - Bi

        Suosittelen ehdottomasti. Itse joudun dildottamaan itseäni koska en saa tyttöystävääni siihen innostumaan, eli parempi yksin kuin "huonossa" seurassa :)


      • kaljupaholainen

        Mäkin haluan tuollasen vaimon :)


    • joo niin on

      Kovasti haluaisin myös nuolla naisen peppua mutta, vaimo ei oikein välitä koko hommasta, peppuseksiä harrastetaan silloin tällöin kun vaimo on siihen suostuvainen, viime kerrasta on n. puolivuotta...
      Joskus suuseksin yhteydessä olen päässyt vähän lipaisemaan mutta, mieli tekisi nuolla oikein kunnolla, ehkä vielä joskus.... ;)

      • yt-konkari

        Perseennuolenta on hyvin yleistä työpaikoilla. Varsinkin yt-neuvottelujen aikana sen määrä kasvaa räjähdysmäisesti.


      • Anonyymi
        yt-konkari kirjoitti:

        Perseennuolenta on hyvin yleistä työpaikoilla. Varsinkin yt-neuvottelujen aikana sen määrä kasvaa räjähdysmäisesti.

        😂💋💋💋


    • mr.Naughty...

      Hyvä Wife, olet varmasti oikealla polulla. Miehesi nauttii pirusti pyllynsä nuolemisesta. Kerro että se kiihottaa sua kovasti. Pidennä aikaa siinä nuolemisessa ja vie kieltä sisälle. Muista ottaa suihin miehen pyytämättä ja niellä kaikki ja ylimenevät sormella suuhun. Anna omaa pepaa aina kun mies haluaa. Varo ettet ahdista häntä, pitkässä juoksussa kaks kertaa päivässä joka päivä voi olla liikaa yliseksuaalisellekkin miehelle. Sun kannattaa tukee mies "miehisyyttä" niinpaljon kun mahdollista, koska homopelko on useimmalla heterolla. Kantsii ottaa suihin niin että miehes istuu tai seisoo ja sä olet polvillas lattialla! Sopiva hetki, haluisko hän koittaa esim sopivan kokoista tappia pepaan, vois olla kun olet polvillas nuollu pepaa hartaasti. Varaudu homoreaktioon, kerro että miehisempää miestä ei sulla ole ikänä ollu ja haluut vaan antaa kokeilla nautintoja, mistä itsekin saat kiksejä. Eturauhanen tykkää mun mielestä pikkupuristuksesta ja tappi liikkuu itestään touhuissa sopivasti. Starp onia vasta ehdotukselle kun miehes on tottunu pepansa tuntemuksiin ja ei tu homopelkoo. Kerro että haluisit kokeilla ja kuinka kiimaseks ajatus sut saa, mut korosta ettet halua alistaa. Sit liukkarit jne.. Muista että mies ei välttämättä voi pitää seisokkia kun saa strap onia, anustappi isompikin pepassa on eri juttu. Vastalahja Strapparille on varmasti paikallaan. Nuele pepaa niinettä miehes on seisten ja samalla runkkaat hellästi on paras alku. Ja nielet joka arvokkaan siemenpisaran niin silloin rakastat. Miehes on muuten onnen pukki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe