Tekopyhä HIFK

H. Yrjö

Seurajohdolle.

http://www.youtube.com/watch?v=77Hi6VhSa7o

PItäkäähän huoli että KOSKAAN ei enää teurasteta ketään eikä yhdellekään junnulle käy Hassiset. HIFKin fanittaminen loppui tähän. Villen puolesta olen pahoillani, mutta toisaalta haastattelu kertoi että Villenkin kuuluisi vähän punastella häpeästä... Miten voi puhua noin, kun omat hakanneet jo vuosia vastustajia sairastuvalle ja tehneet pelaajista loppullisesti invalideja. Reilusti muistuttamalla, samankokoiset keskenään, siten että kaverilla on mahdollisuus puolustautua!!! Hah mitä juttua. Ei voi olla suurempi arvo ihmisenä vaikka olis millainen maajoukkueikoni. Jokaisen pelaajan terveys on yhtä tärkeä, joten Kummolankin puheet (Taas kerran!!!) on yhtä naurettavia, kuin HIFK:n oma "koodisto".

Niin makaa, kuin petaa... Tämän tapauksen jälkeen kannatan lopullisesti sitä että jokainen tahallinen vastustajan vammauttamisyritys selvitettään käräjillä. Ei tämä muuten lopu. Lisäksi hallin ovet säppiin ja vähän aikaan kun seurat pelaa tyhjille katsomoille kuten fudiksen puolella huliganismin jälkeen, niin eiköhän seurajohtokin ala kaivaa auktorieteettiaan palkanmaksajana esille. Ja jos sitä ei ole, niin johto vaihtoon. Duunari on duunari kaukalossakin, eikä jääkiekon nimissä voi ohittaa Suomen Lakia. Jokainen päähän kohdistunut tahallinen isku on tapon yritys. Koittakaa nyt perkele tajuta!! Fyysisyys ja tappelut ei tarkoita samaa kuin puskista tullut teurastus.

6

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EIhelevata!

      niimpä, bn amur taputteli peltosta hiukan selkäpuolelle, tuomari oli lisäksi välissä. turhaahan tuo on, mutta peltonen on säälittävä pelle, todella säälittävä. Ei mustelman mustelmaa missään, "en muista mitään", sitten kun kysytään , käskyttikö jokerivvalmentaja?? sit ollaan hiljaa niinkuin joku marttyyri.
      Tosiasasssa peltonen on niin huonossa kunnossa että jäi makaamaan jäälle omaa heikkouttaan, jalat hyytelönä. näkihän tuon jo viime kaudella ettei mies jaksa enää luistella.
      Kyllä siellä hifkin pelaajat mätki aivan eri törkeästi paljain nyrkein jokeripelaajia, jokeripelaajat eivät vaan jääneet jäälle makoilemaan. En hyväksy kaukaloväkivaltaa mutta kyllä tässä AIVAN lian paljon syytetään yhtä pelaajaa, vois jopa rasismista puhua, kun joissain yhteyksissä viitataan Ben Amurin taustoihin.

      Peltonen, esitä mustelmat ja lääkärintodistus ja ole sen jälkeen mies, rehellinen mies! Kypärä päässä, naamassa ei ensimmäistäkään naarmua, niimpä.

    • tutti suukkiin

      Kipittäkääpäs mamman helmoihin siitä itkemästä, piimäviikset.

      • Stadin Siat

        Jotkut ihmiset vain on sokeita...Surullista.


      • Stadin Siat
        Stadin Siat kirjoitti:

        Jotkut ihmiset vain on sokeita...Surullista.

        Ja tuo edellinen siis vastaus "tutti suukkiin" tyypille.


    • hifk3

      Myönnän sen,että IFK on tehnyt TODELLA TYHMIÄ juttuja vuosien varrella,mutta jokaisella joukkueella on huonot puolensa!Ja Ben-Amor-Peltonen tapaus,niin C`mon!Kattokaa nyt tota!Eka Ben-Amor tulee takaa törkeästi(olis voinu tapahtua Hassinen uudestaan)Ja sitten Ben-Amortulee ja rusikoi peltosen.En nyt syytä tästä kokonaan Ben-Amoria,koska lämsähän KÄSKI Ben-Amoria menemään peltosen kimppuun.Kattokaa YouTubesta sellane video,kun Äänikorjattu video.

      • nojaa-liiga

        Nojoo....jos en väärin muista, kun Karalahti pelasi aikasemmin Blues-paidoissa ja taklasi IFK-pelaaja päälle, mutta seuravassa kotipelissä IFK-pelaaja päätti kostaa edellisen kerrasta ja vielä rumasti.

        Kyllä mä sen ymmärrän toki, että Karalahti teki silloin väärin, mutta ei se silti IFK olisi tarvinnut lähteä tuollaisen linjoille kostamaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1778
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1251
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1077
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe