Friends with benefits,voisi toimiakin

Marmalade

Näin olen alkanut miettiä,ikäisilläni miehillä tuntuu olevan sen verran oudot käsitykset parisuhteesta ja suurin osa etsii lähinnä tyttäriensä ikäistä seuraa jota voisi "ylpeenä" esitellä naapurin Lahtiselle.
Jostain oudon kummasta syystä yhteydenottoa pukkaa kovasti reilusti itseäni nuoremmilta miehiltä tai sitten ukoilta jotka ovat pappani ikäisiä,eli ei mitään vakavasti otettavaa,niinpä olen alkanut miettiä tuota vanhaa sananlaskua "Miksi tappaa koko sika yhden nakin takia" uudemman kerran ja ottaa itselleni rakastajan tai pari,mielellään varatusta miehestä (hänen motiivinsa pettää ei ole minun päänsärkyni) ja napsia rusinat pullasta,hyvää seksiä,keskusteluja,joskus ilta ulkona,ehkä pitkä viikonloppu jossain keski- tai etelä euroopassa silloin tällöin,koskaan ei niitä pysyvän parisuhteen ikäviä puolia,ei mitään tilivelvollisuutta toiselle,ei yhteisiä projekteja,ei tylsiä sukujuhlia,ei murjotusta turhasta,ei loputonta kitinää arjen pikkujutuista.
Tuon kaiken haluan välttää,olen arkeeni tyytyväinen nelikymppinen nainen,lapset jo isoja ja pääosin omillaan,kiva koti jossa viihdyn,pysyvän miehen takia en taida tästä omasta ihanasta arjestani luopua,vaikka sitä satunnaisen säännöllisesti voisikin hiukan piristää ;)

4

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin

      No, esim. mitähän sinun aikuiset lapset oikeasti ajattelevat sellaisesta äitistä joka kuksii varatun, naimisissa olevan miehen kanssa....? Minä en halua puolikasta, enkä olla kenenkään hora ja leikkikalu. Petturimiehet ovat valehtelijoita ja epärehellisiä ja vielä törkeämmät valheet kerrotaan niille muille naisille kuin omalle vaimolle.. Moni nainen kuvittelee olevansa se ukkomiehen ainoa kakkonen ja erehtyy pahasti uskoen kaikki kehut ja kuvittelee olevansa jotain ihan erityistä.

    • Nainen47w

      Ja mitä kuuluu aikuisille lapsille se, mitä äiti tekee? Onko ne lapset täysin viattomia vai? Aikuinen ihminen on vastuussa itselleen, eikä noista suhteista tarvisi lasten edes tietää, tuskin ketään lasta kiinnostaa äitinsä sukupuolielämä - itse en ainakaan tiedä ketään ketä kiinnostaisi! Eikä tuossa ole mitään ihmeellistä, jos kumpikin on valmis salasuhteeseen, poimitaan vaan rusinat pullista ja se siitä. En minäkään mitään ukkoa huoli enää kattoni alle asumaan ja kalsareitaan mulla pesettämään, se laji on niin nähty. Sellainen sopiva viikonloppu- ja muu vapaa-ajanseura kyllä käy, itse en kyllä haluaisi mihinkään ukkomieheen kajota, mutta jokainen taaplaa tyylillään. Turha moralisoida.

    • näin

      Minun mielestäni ihminen joka pettää puolisiaan, siis on suhteessa toisen kanssa puolisonsa tietämättä, tekee periaatteessa ja moraalisesti väärin. Sellainen joka on suhteessa naimisissa olevan, varatun kanssa myös tekee väärin. Jokaisen, ainakin sellaisen, aikuisen ihmisen jolla on jo aikuiset lapset (siis jo "oikeasti aikuinen") pitäisi ihan itse tietää miksi näin on asia. Miettikää itsenne siihen petetyn asemaan. Minulle ainakin jokainen yhdessä eletty vuosi, kuukausi, viikko, päivä, tunti, minuutti, sekuntti on aivan hukkaan heitettyä aikaa petturin kanssa! Kenelläkään ei ole oikeutta tuhlata ja pilata roisen elämää. Puolison pitää tietää totuus, että voi omat ratkaisunsa tehdä sen pohjalta. No, eipä kai se aikuisille lapsille kuulu mitä äiti tekee, mutta en vaan itse kehtaiai enää peiliin katsoa jos luuhaisin ja kuksisin jonkun ukkomiehen kanssa...yök! Sen verran pitää kunnioittaa muita ihmisiä ja itseään!

    • voihan sitä olla friends with benefits vapaankin miehen kanssa. Sittenpä ei ole niitä moraaliongelmia. deittipalstoilla tätä on tarjolla paljonkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      390
      3877
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      135
      2710
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      129
      1877
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1320
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1202
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      172
      1199
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      74
      1180
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      64
      1125
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      51
      952
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      940
    Aihe