Onko Köyliössä mukava asua???

lollypoppy ja mies

Olen meinaan sinne Köyliöön muuttamassa,mutta ensin haluaisin tietää,millaisia ihmisiä siellä asuu???

Onko maahanmuuttajia,tummia ym,niiden kanssa tulee toimeen,mutta entä punaniskoja,niitä varmaan siellä piisaa vai kuinka???

33

783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mamuton vyöhyke.

      Ei ole. Kun jäät tulevat Köyliön järvelle, sinne tehdään avantoja ja kaikki ulkopuoliset mamut ja muut viedään jäälle.

      Muistathan tarinan Lallista?

    • köyliöntuuvinki

      terve tuloa aurinkoiseen köyliöön,,, ihmiset on aivan ihania, ja ystävällisiä,, naapurit auttaa monessa asiassa jos miehesi on pois kotoa,,, usko huviksesi,,, kiva paikka kyllä suosittelen lämpimästi,,,, uusiin ihmisiin tutustut todella helposti,,,

      • tgjhgkfk

        minäkin voin suositella, mitä sanoit, pitää paikkansa. kääntöpuolena ovat kesyt sudet(ovatkohan koirasusia?), jotka kuvittelevat reviirikseen jokaisen pihat ja omakotitaloalueet.


    • Keijo Koivukuja

      Köyliö on paratiisi. Valitset vain kylän ja asetat panoksen. Metsästys, ristikoiden ja sudokujen täyttäminen, köyliönjärven tilan voivottelu ja kaiken uuden vastustaminen -vaikkapa liittymällä kaiken määräävään keskustapuoluesseen, sujuu sinulta hetken kuluttua vaivattomasti.
      Aluksi voit laskeskella maajussien traktoreita (ulkomaalaisia) niitä kun riittää.

    • ikjkkkkkkkkkkkkkk

      aivan ihan paratiisi kuusien keskellä-harrastuksena vaikka naapureiden kyyläys ikkunoiden raosta ja autojen laskeminen.ihmiset puhuu mumisten ja epäselvästi eikä katso silmiin.harrastuksia myös pesäpallo,maanviljely ja ja...

    • Ne menneet vuodet

      Köyliössä on ihania naisia aina ollut. Paljon aikaa sitten tumma tukkanen poika oli rakastunut Yttilän tummatukkaiseen tyttöön. Aamyöstä pimeässä ei vuokra Popeda lähtenyt käyntiin. Apua saatiin ja naapurista auton työntövoimaan. Pimeässä auto jysähti tiekujan koivuun työntäessä ja autoon syttyi enää vain yksisilmäisen valot. Niin sitä sitten jatkettiin yksisilmäisellä kolari autolla ja rakkaus silti sinisilmäisellä silmissä loisti.
      Siinä oli ne vanhat kylien poismuuttaneet, eri teilleen menneet.

    • Lapsuus Köyliössä

      Tarinaa Lallista ja Piispa Henrikistä ei tule kyseenalaistaa, koko paikan identiteetti rakentuu sille :D

    • Kirkkosaari kaunis

      Säkylästä Köyliön kirkkosaaren kautta kierrän aina mennäkseni takaisin Poriin.
      Köyliön kirkkosaari on kaunis paikka Köyliöjärven saaressa. Siellä olisi mielestäni mieluisa paikka asua. Lähellä olisi vielä kirkko ja hautausmaa, jos sinne pääsi sitten viimeiseen lepoo. Kateellinen entisestä naapurikylästä.

    • Maan paras

      Väärän värisiä kansalaisia ei Köyliöön päästetä, sillä kunta haluaa säilyttää rotupuhtauden. Vauras, kiehtova, palveluiltaan laadukkain kunta, veroprosentti laskussa ja talous kohenee vuosi vuodelta.

      • ihmettelen todella

        Kuka haluaa säilyttää KÖYLIÖLÄISTEN "rotupuhtauden"??


      • LännentehRakkausiloa

        Autoilusta ja talvi hurmaantumisesta yhteen tummatukkaiseen kauniiseen tytöön. Sitä saattelin v.1959 juuri saaneena ajokortin. Alla oli Renault 4Cedan. Ei piitäsi onnellisena katsella liikaa kaveria. Samassa päsähti lumihankeen auto ja ojaan. Olipahan kotitalon nurkilta asiantuntija tyttö mukana ja saatiin traktorilla hinaamisen. Ällistyttävää traktori hinasi ja vain puskuri meni mukana. Ilmeet mitä tuskaisemmat, mutta seuraavaksi vetoakselista kiinni ja ylös. Hinaaja kertoi, että Sinusta taitaa nyt tulla Köyliöläinen ja kaunis tyttö kylästä mukana. No siltähän se näyttä, että Köyliöön jään, mutta löysinhän naiskauneutta.


    • Tosi on.

      Köyliö on hyvä paikka asua. Muuta sinne.

    • fghytr1

      Hauskoja kommentteja. hmm.. pieni kylä ja pienen kylän ongelmat: ihmiset toistensa sukulaisia, ei omaa elämää, kateellisia koulutetuille tai muuten uraa tekeville ihmisille jne. Totisia ihmisiä, ole valmis kertomaan kaikki itsestäsi ja perheestäsi, niin tulet hyväksytyksi..

    • Kurjuus syvenee

      Juttelin yhden kiinteistönvälittäjän kanssa siitä, miten asutuskeskusten liepeillä kiertelevät ja ihmisiä vainoavat sudet vaikuttavat kiinteistöjen arvoon alueella. Kiinteistönvälittäjä oli sitä mieltä, että esim. Vuorenmaan asuntojen arvo putoaa keskimäärin n. 10% vuodessa susien takia ja toiset 10% kaupallisten palvelujen puutteen takia.
      Sääliksi käy niitä, jotka alueella asuvat ja jotka joskus ovat luulleet elävänsä paratiisissa luonnon keskellä - ei mielenrauhaa muuten kuin asunnon sisällä ovet lukittuina ja asunto kohta arvoton.

      • Petoeläimet tunteva

        Susi, Karhu ja Ahma kauhut. Olen Säkylästä muuttanut Tunturilappiin noiden petoeläinten joukkoon. Työssäni olen usein tottunut myös näkemään ja kohtaamaan petoeläimet. Siellä mainitut eläimet, ei tule lähelle ja välittömästi menevät karkuun. Mainitut eläimet kuuluvat Lapin tunturi maisemaan. Täällä Etelä Suomessa ei tule suojella vaarallisia petoeläimiä. Ne ovat aivan asuintaajamissa, eikä niillä ole erämaita mihin ne kuuluvat. Olin aivan Käsivarressa 40 vuotta. Siellä ei juuri koskaan ole sattunut vaarallisia tilanteita petoeläinten kanssa. Yksi poromihen poika on ottanut yhteen karhun kanssa ja sain lähitaistelussa tapettua karhun. Ainakin pikku kirves ja lapinleuku, hyvä pitää mukana.
        Nyt takaisin muuttaneena osaan toimia, jos näen useita susia yhdessä. En missään nimessä hyväksy, että susia voisi olla laumana. Voivat täällä olla arvaamattomia. Myöskin petoeläinten luonne voi muuttua etelässä vinoutuma ongelmallisiksi.


    • entinen emäntä

      Lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe.... tuhansien murheellisten laulujen maa on se mitä köyliöstä tulee mieleeni, valitettavasti.

    • 20+17=37

      Mitä tarkoitat " punaniskoilla " ?

    • Kirsikk2

      Pelko,pahoinpiteyt,musta metsä,karkuun pakkasella.

      siitä on Köyliö tehty,ei ole ikäväsinne,siellä kohtasin elämäni karmeimmat vuodet.

      • totta puhut

        Viikonlopun Iltasanomissa oli kirjoitus Suomen kilteimmät paikkakunnat. Köyliö sijoittui sijalla 313/320, joten se on Suomen kahdeksanneksi väkivaltaisin paikkakunta.


    • ei Köyliöön

      lollipopin ja miehen kaltaisia kommunisteja kaivata.pysykää vaan siellä missä olettekin !

    • DaaDaaDaaDaDaaDaa

      Onhan se aikamatka taaksepäin. Ränsistyneitä tönöjä teiden varsilla, maajussien romut ottaa silmään myös kylillä ajellessa. Mutta on siinä oma positiivinen vireensäkin ja siksi sitä muistelenkin lämmöllä.

    • Se Kal...

      Köyliön etuja Vuorenmaan tanssipaikka.

      Köyliön Vuorenmaan tanssipaikka vetää puoleensa 50-75 vuotiaat viikonloppuisin
      tassimaan. Hyvä aito orkesteri aina soittamassa. Täältä Porista saakka on tullut jo vuoden aikana käytyä useita kertoja vaimon kanssa tanssimassa ja hauskaa on, vaikka tiskissä on jo 70 v. Vähän vieraksuin ensin toista tanssityyliä, koska olin Säkylän puolelta olleenna ollut karkuteillaTunturilapissa vuosikymmeniä. Meno oli reipasta ja tangon tanssissakin piti reipasta vauhtia edetä eteenpäin.
      Kittitos Vuorenmaan tanssipaikan ylläpitäjille.

    • Irmavirma

      Tervetuloa Lollipop ja miehensä tänne Punaniskojen keskelle,täällä on hupaisaa elää ja olla.
      Punaniskoja kylä täys ja amerikan seriffeja kyyläämäss toisten tekemisiä,seriffitkin on näitä punaniskoja,että silleen,tervetuloa,tänne mahtuu!

      PS:Toivottavasti miehesi ei ole punaniska sillä Köyliö on todellakin PUNANISKOJEN KYLÄ!

      • Yökkk

        Uusimmat uutiset kertovat, että eläimillä ei ainakaan ole kivaa Köyliössä...


      • tuplayökk
        Yökkk kirjoitti:

        Uusimmat uutiset kertovat, että eläimillä ei ainakaan ole kivaa Köyliössä...

        Yökk - tarkoitatko että ne lannassa kärsineet lehmät ovat köyliöläisen maanviljelijän? Kenen..?


    • entinen emäntä

      jonkun keski-ikäisen joka asuu tuiskulassa, enempää en tiedä.

    • Hugertti

      Punaniskoja ja jauhonaamoja koko kylä täys,en suosittele lainkaan,jos on parempaa vaihtoehtoa.

    • lolpenis

      En suosittele ainoa asia mitä täällä kukaan edes osaa tehdä on vittuilu

    • perusköysä

      Köyliö on hyvä paikka ja liittyy 2016 Säkylään ! Molempien nyk.kuntien alueella on järvi ja paljon harrastusmahdollisuuksia ! Ei vielä pakolaistulvaa ja kuntia johdetaan hyvin ! Tervetuloa ! Tekevälle varmaan töitäkin löytyy !

    • Yläosatotuus

      Köyliössä viihtyy jos ei pelkää ihmisiä ja sitä että siellä vielä välitetään naapureista. Etenkin esim.Kankaanpää on aktiivinen ja sinne talkoisiin mukaan, niin oot jo saanut uusia tuttujakin.
      Takanapäin puhutaan joka paikassa,eikä Köyliössä edes paljoa. Avuliasta väkeä. Kaikki on itestä kii. Mut tuskin rouva kauppias enää tulee.

    • kolvaalainen

      Muuta vaan Köyliöön mutta vuodenvaihteen jälkeen olet Säkyläläinen ! Mutta eihän se asiaa miksikään muuta ! Että tervetuloa !

    • onkomukavaa

      Kuka näitä kyselyjä oikeen tekee

    • zzxxccqqwwbbggåå

      Et kai vaan ole muuttamassa Köyliön vankilaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe