Yhdistelmävaunut

killikoo

Kertokaahan kokemuksia yhdistelmävaunuista, mitä suosittelette yms. Katsoin BRIOn Kombeja, joten jotkut vastaavat perusvaunut olisi hakusessa..

Mitkä renkaat parhaat? Kova vai pehmyt koppa?

13

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaunulit

      Kannattaa käydä kokeilemassa lastentarvikeliikkeissä, vaikka päätyisikin tilaamaan netistä. Itse tiedätte parhaiten omat tarpeenne ja saatte tuntumaa siihen, miten esim. purkaminen ja kasaaminen sujuu (jos siis tarttee autoon pakkailla tms.).

      Mutta sitten sun kysymyksiin. :) Me otettiin ehkä hieman riskiä ja ostettiin ABC-merkkiset halppisyhdistelmät. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, meillä on pelittäneet hyvin ja heittoaisat yms. toimii. Koppa oli mulle tärkeä, täysin pehmeää en halunnut. Noissa on sellainen jämäkkä runko kopassa. Ollaan käytetty paljon myös matkasänkynä pienelle tuota koppaa.

      Käytiin kaupassa tosiaan testailemassa ja sieltä myös lopulta ostettiin. Briot olivat vaihtoehto, mutta eivät tuntuneet äkkiseltään yhtään sen paremmilta kuin abc:t. Toisaalta taas yhdet alennusrattaat (en muista merkkiä) tuntuivat niin matalilta, ettei ollut hyvä.

      • Aika hyvännäköisiäkin nuo ABC yhdistelmät. Olen harkinnut ostaa samanlaisia. Koppa on ilmeisesti puolikova?


    • duni-

      Juu, kannattaa käydä kokeilemassa liikkeessä vaikka muualta ostaisitkin. Silloin kun meillä oli vaunut hankinnassa, äitini oli kohdannut yhden Brion vaunuja lykkivän äidin ja kysellyt hänen mielipiteitään. Kyseiset vaunut oli kuulemma ihan kaameat, ei mitään jousituksia ja selässä kyllä huomasi jytyytyksen. Kehotti minun äitiänikin kertomaan minulle kuinka tärkeää hyvä jousitus on.
      En tiedä mitä mallia nämä Briot olivat, maksoivat n. 700€

      Me ostettiin Akjaxit, ei olla vielä päästy käyttämään. Jouset on ainakin melkoiset :)
      Me otettiin ilmakennorenkailla koska tulevat kovaan käyttöön (ei ole autoa) joten ei haluta ottaa sitä riskiä että rengas puhkeaa kaukana kotoa :)

    • lapsonenx2

      Meillä on nyt toisella lapsella käytössä Brio Sing-vaunut (ostettu käytettynä), ja ihan tyytyväisiä ollaan oltu. Matkustellaan aika paljon, ja nuo on tosi näppärä laittaa kasaan ja koota käyttöön. Mutta niinkuin edellisetkin, neuvoisin kaupassa kokeilemaan erilaisia, vaikka muualta ne sitten hankkisikin.

    • s.t

      Me asutaan hiekkatiellä ja täälä aurataan talvella ehkä kerran keskipäivällä... Ilmakumipyörät on ihan ehdottomat.

      Miehen kans ollaan eri mittasia joten työntöaisan varrren korkeutta pitää myös saada nätisti muutettua.

      Vaunujemme aisan työntösuunntaa voi vaihtaa lennosta. Siitä olen tykännyt koska täälä peltojen keskellä tuulee aina.

      Meidän vaunut on emmaljungan edge duo sport vuodelta-04. Ja ollaan oltu tyytyväisiä.

      • s.t

        Niin unohtui keroo että koppa on täysin kova ja ratasosa on sitte erikseen.


    • miinu

      Pehmeää kantokassia en suosittele kenellekkään, jää nopeammin pieneksi.
      -Vietko vaunut aina kokonaisina sisälle? Jos et, kannattaa ottaa vaunut joissa on sitten vaunukoppa ja ratasosa erikseen ja että kopan irroitus on sisälle vientiä varten helppoa.

      Meillä oli Emmaljungat vaunukopalla ja erillisellä ratasosalla, ja oli kätevää kun vaunukoppa toimi olohuoneessa pienen petinä, kun pinnis oli yläkerrassa:)

      • ..

        Mun mielestä on se ja sama kumpi kantokassi on.. Meillä kun ei kaupungilla lapsi viihtynyt kopassa enää 5kk ikäsenäkään.. Piti saada jo nähdä jotain eli selkänojaa korkeammalle.. Joissain pehmeissä kasseissa on se etu että kovikkeet saa pois joten muuttuu makuupussiksi :)


    • Brio!

      Meillä oli esikoisella Brion kombit ja aivan parhaat ovat olleet! Kovalla kantokopalla ja eva-pyörillä. En vaihtaisi noita mihinkään ja näissä ainakin on hyvät jousitukset! Talvellakin ollaan umpihangessa menty.

      Nyt jouduttiin ostamaan tuplarattaat ja nekin on Brion. Niihin sai vain pehmeän kantokassin. Vielä en ole päässyt testailemaan :) Nämä siksi, koska niissä oli kaikki ominaisuudet jotka tupliin halusinkin ja myös merkkiin olen enemmän kun tyytyväinen!

    • Ora!!

      Meillä on Ora Jovi Airit, maksoivat 500 euroa uutena. Kovalla kantokopalla ja ilmakumirenkailla. Tosi näppärät ja tykätään kovasti! :) Eikä yhtään harmita että ostettiin hieman halvemmat vaunut! Myyjäkin sanoi, että aikalailla vaunut on nykyään samanlaisia, joissakin sitten vaan merkki maksaa enemmän.. :)
      Oran vaunuissa on kotimaiset kaikki tekstiilit, ja niillä pääsee kyllä talvellakin hyvin eteenpäin! Orat on vaan isommat kun esim Briot, että vie autossa enemmän tilaa. Mutta renkaat saa näppärästi ja nopeesti irti, joten ne mahtuu hyvin meidän normaalin henkilöauton takakonttiin. Suosittelen! Tässä vielä linkki http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/2998/pl Löytyy tosiaan erivärisinä!

    • vaunulit

      Toi vaunujen koko varsinkin kokoontaitettuna kannattaa tsekata! Itse yllätyttiin, että niissä oli tosi isoja eroja. Ja tietty miettiä omiin tarpeisiin muutenkin; tartteeko tilavan tavarakorin alas, pitääkö mahtua paksu makuupussi vaunukoppaan, tartteeko saada säädettyä aisan korkeutta jne. Heittoaisaa mäkin suosittelen varsinkin yhdistelmiin, kun on ratasmahkut, koska Suomessa tuulee ja aurinkokin joskus paistaa. :)

    • killikoo

      Kiitos kaikille vastauksista! Sen takia vähän kyselen, kun meidän kaupungissa ei ole Brion liikettä ja jos kauemmaksi lähden niin olisi hyvä olla etukäteen mietittynä edes vähän mallia. Tai jos ottaisin riskin ja tilaisin netistä.

      Nyt on vaihtoehtoina Kombit, Happy Harmonyt ja Happy Classicit.

      Nyt, kun olen tutkinut eri vaihtoehtoja niin haluan ilmakumirenkaat, kovan kantokopan..

      Jos jollain on kokemuksia noista yhdistelmämalleista niin kertokaahan? :)

    • Realistista

      Itse haluan mainostaa pientä, mutta loistavaa Mutsy-merkkiä. Vaunut ovat huomattavasti muita yleensä vastaantulevia paremmat, mm.
      koska ovat korkeammat,
      koska tanko nousee näppärästi yhdestä napista sekunnissa korkeammaksi, sopivat erittäin pitkille ihmisille,
      ovat hybridit,
      ovat halvemmat,
      ovat tyylikkäät,
      renkaat voi vaihtaa erilaisiksi,
      tangon holkkiin saa laittaa ensin vaunukopan, sitten muuttaa rattaiksi, sitten vaikka kahdelle lapselle rattaiksi,
      etupyörät kääntyvät ja ne saa lukittua,
      vaunut voi purkaa erittäin pieneen tilaan,
      jne. jne. jne...

      Monet täysin tuntemattomat äidit ovat kysyneet, mitkä noin mahtavat vaunut ovat esim. bussissa matkustaessani. Merkki on harmillisen tuntematon, mutta ehdottomasti kannattaa tutustua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe