Yhdistelmävaunut

Kertokaahan kokemuksia yhdistelmävaunuista, mitä suosittelette yms. Katsoin BRIOn Kombeja, joten jotkut vastaavat perusvaunut olisi hakusessa..

Mitkä renkaat parhaat? Kova vai pehmyt koppa?
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


Kannattaa käydä kokeilemassa lastentarvikeliikkeissä, vaikka päätyisikin tilaamaan netistä. Itse tiedätte parhaiten omat tarpeenne ja saatte tuntumaa siihen, miten esim. purkaminen ja kasaaminen sujuu (jos siis tarttee autoon pakkailla tms.).

Mutta sitten sun kysymyksiin. :) Me otettiin ehkä hieman riskiä ja ostettiin ABC-merkkiset halppisyhdistelmät. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, meillä on pelittäneet hyvin ja heittoaisat yms. toimii. Koppa oli mulle tärkeä, täysin pehmeää en halunnut. Noissa on sellainen jämäkkä runko kopassa. Ollaan käytetty paljon myös matkasänkynä pienelle tuota koppaa.

Käytiin kaupassa tosiaan testailemassa ja sieltä myös lopulta ostettiin. Briot olivat vaihtoehto, mutta eivät tuntuneet äkkiseltään yhtään sen paremmilta kuin abc:t. Toisaalta taas yhdet alennusrattaat (en muista merkkiä) tuntuivat niin matalilta, ettei ollut hyvä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aika hyvännäköisiäkin nuo ABC yhdistelmät. Olen harkinnut ostaa samanlaisia. Koppa on ilmeisesti puolikova?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Juu, kannattaa käydä kokeilemassa liikkeessä vaikka muualta ostaisitkin. Silloin kun meillä oli vaunut hankinnassa, äitini oli kohdannut yhden Brion vaunuja lykkivän äidin ja kysellyt hänen mielipiteitään. Kyseiset vaunut oli kuulemma ihan kaameat, ei mitään jousituksia ja selässä kyllä huomasi jytyytyksen. Kehotti minun äitiänikin kertomaan minulle kuinka tärkeää hyvä jousitus on.
En tiedä mitä mallia nämä Briot olivat, maksoivat n. 700€

Me ostettiin Akjaxit, ei olla vielä päästy käyttämään. Jouset on ainakin melkoiset :)
Me otettiin ilmakennorenkailla koska tulevat kovaan käyttöön (ei ole autoa) joten ei haluta ottaa sitä riskiä että rengas puhkeaa kaukana kotoa :)
Ilmianna
Jaa
Meillä on nyt toisella lapsella käytössä Brio Sing-vaunut (ostettu käytettynä), ja ihan tyytyväisiä ollaan oltu. Matkustellaan aika paljon, ja nuo on tosi näppärä laittaa kasaan ja koota käyttöön. Mutta niinkuin edellisetkin, neuvoisin kaupassa kokeilemaan erilaisia, vaikka muualta ne sitten hankkisikin.
Ilmianna
Jaa
Me asutaan hiekkatiellä ja täälä aurataan talvella ehkä kerran keskipäivällä... Ilmakumipyörät on ihan ehdottomat.

Miehen kans ollaan eri mittasia joten työntöaisan varrren korkeutta pitää myös saada nätisti muutettua.

Vaunujemme aisan työntösuunntaa voi vaihtaa lennosta. Siitä olen tykännyt koska täälä peltojen keskellä tuulee aina.

Meidän vaunut on emmaljungan edge duo sport vuodelta-04. Ja ollaan oltu tyytyväisiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niin unohtui keroo että koppa on täysin kova ja ratasosa on sitte erikseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pehmeää kantokassia en suosittele kenellekkään, jää nopeammin pieneksi.
-Vietko vaunut aina kokonaisina sisälle? Jos et, kannattaa ottaa vaunut joissa on sitten vaunukoppa ja ratasosa erikseen ja että kopan irroitus on sisälle vientiä varten helppoa.

Meillä oli Emmaljungat vaunukopalla ja erillisellä ratasosalla, ja oli kätevää kun vaunukoppa toimi olohuoneessa pienen petinä, kun pinnis oli yläkerrassa:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mun mielestä on se ja sama kumpi kantokassi on.. Meillä kun ei kaupungilla lapsi viihtynyt kopassa enää 5kk ikäsenäkään.. Piti saada jo nähdä jotain eli selkänojaa korkeammalle.. Joissain pehmeissä kasseissa on se etu että kovikkeet saa pois joten muuttuu makuupussiksi :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Meillä oli esikoisella Brion kombit ja aivan parhaat ovat olleet! Kovalla kantokopalla ja eva-pyörillä. En vaihtaisi noita mihinkään ja näissä ainakin on hyvät jousitukset! Talvellakin ollaan umpihangessa menty.

Nyt jouduttiin ostamaan tuplarattaat ja nekin on Brion. Niihin sai vain pehmeän kantokassin. Vielä en ole päässyt testailemaan :) Nämä siksi, koska niissä oli kaikki ominaisuudet jotka tupliin halusinkin ja myös merkkiin olen enemmän kun tyytyväinen!
Ilmianna
Jaa
Meillä on Ora Jovi Airit, maksoivat 500 euroa uutena. Kovalla kantokopalla ja ilmakumirenkailla. Tosi näppärät ja tykätään kovasti! :) Eikä yhtään harmita että ostettiin hieman halvemmat vaunut! Myyjäkin sanoi, että aikalailla vaunut on nykyään samanlaisia, joissakin sitten vaan merkki maksaa enemmän.. :)
Oran vaunuissa on kotimaiset kaikki tekstiilit, ja niillä pääsee kyllä talvellakin hyvin eteenpäin! Orat on vaan isommat kun esim Briot, että vie autossa enemmän tilaa. Mutta renkaat saa näppärästi ja nopeesti irti, joten ne mahtuu hyvin meidän normaalin henkilöauton takakonttiin. Suosittelen! Tässä vielä linkki http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/2998/pl Löytyy tosiaan erivärisinä!
Ilmianna
Jaa
Toi vaunujen koko varsinkin kokoontaitettuna kannattaa tsekata! Itse yllätyttiin, että niissä oli tosi isoja eroja. Ja tietty miettiä omiin tarpeisiin muutenkin; tartteeko tilavan tavarakorin alas, pitääkö mahtua paksu makuupussi vaunukoppaan, tartteeko saada säädettyä aisan korkeutta jne. Heittoaisaa mäkin suosittelen varsinkin yhdistelmiin, kun on ratasmahkut, koska Suomessa tuulee ja aurinkokin joskus paistaa. :)
Ilmianna
Jaa
Kiitos kaikille vastauksista! Sen takia vähän kyselen, kun meidän kaupungissa ei ole Brion liikettä ja jos kauemmaksi lähden niin olisi hyvä olla etukäteen mietittynä edes vähän mallia. Tai jos ottaisin riskin ja tilaisin netistä.

Nyt on vaihtoehtoina Kombit, Happy Harmonyt ja Happy Classicit.

Nyt, kun olen tutkinut eri vaihtoehtoja niin haluan ilmakumirenkaat, kovan kantokopan..

Jos jollain on kokemuksia noista yhdistelmämalleista niin kertokaahan? :)
Ilmianna
Jaa
Itse haluan mainostaa pientä, mutta loistavaa Mutsy-merkkiä. Vaunut ovat huomattavasti muita yleensä vastaantulevia paremmat, mm.
koska ovat korkeammat,
koska tanko nousee näppärästi yhdestä napista sekunnissa korkeammaksi, sopivat erittäin pitkille ihmisille,
ovat hybridit,
ovat halvemmat,
ovat tyylikkäät,
renkaat voi vaihtaa erilaisiksi,
tangon holkkiin saa laittaa ensin vaunukopan, sitten muuttaa rattaiksi, sitten vaikka kahdelle lapselle rattaiksi,
etupyörät kääntyvät ja ne saa lukittua,
vaunut voi purkaa erittäin pieneen tilaan,
jne. jne. jne...

Monet täysin tuntemattomat äidit ovat kysyneet, mitkä noin mahtavat vaunut ovat esim. bussissa matkustaessani. Merkki on harmillisen tuntematon, mutta ehdottomasti kannattaa tutustua.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yhdistelmävaunut

Kertokaahan kokemuksia yhdistelmävaunuista, mitä suosittelette yms. Katsoin BRIOn Kombeja, joten jotkut vastaavat perusvaunut olisi hakusessa..

Mitkä renkaat parhaat? Kova vai pehmyt koppa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta