Open Source on loistava idea !!!

tyytyväinen

Nyt istun kotona taas kun sain bonukset ja kaksi päivää vapaata, koska tein projektin etuajassa. Kaksi kuukautta oli annettu, mutta "tein" sen kaksi viikkoa etuajassa. Teinkö? löysin samanlaisen Open Source projektin, poistin kaikki kommentit, ja find/replacella vaihdon muuttujien nimet. Siihen meni puoli päivää. Toiset puoli päivää meni ohjelman nimen keksimiseen :) Loput lähes kaksi kuukautta vietin terassilla :) Heh heh... Elämä on ihana !!!!

8

2133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapm

      Trolli.

      Jos olisit kaksi kuukautta muka terassilla vietäänyt, niin olisit joko:

      a. Alkoholisoitunut ja pahasti
      b. Lihonut ja pahasti
      c. Saanut jo potkut kun ei työn edistymisestä ole merkkiäkään

      Tai

      d. Kaikkia edellä lueteltuja

      • SW_

        Vastaväitteitä:

        a) Kaikki ei alkoholisoidu 2kk:n terassilla istumisesta. -> ei ole pakko juoda joka päivä alkoholipitoisia juomia - ainakaan paljoa. Jollei sitten pidetä alkoholistina henkilöä, joka juo 1-2 ravintola-annosta/pvä.

        b) Jos kuluttaa suurinpiirtein saman verren kuin syö, niin ei liho.

        c) Kaikilla ei ole kellokortteja! Jotkut (esim. allekirjoittanut) tekevät työnsä lähes täysin omassa kodissaan. Ja eikö työt edenneet? Ainakin kirjoittaja väittää tehneensä projektin loppuun...

        d) ks. edelliset


    • tjoo

      No onhan näitä yrityksiä ennenkin kärähtänyt tästä gpl-koodin varastamisesta, joten odottele vaan milloin Slashdotin etusivulla on isot otsikot.. Tosin jos se softa on edelleenkin gpl:n alaisena, niin sitten kai ei ole mitään hätää.

      Toisekseen saattaa itku tulla jos siitä löytyy joku fatal bugi ja ei osaa tehdä mitään sille, kun ei ole oma kirjoittamansa.

      • Diezel

        Anna trollien olla. Nauretaan vaan kaikki yhdessä. Ei näihin viesteihin kannata omaa aikaa hukata.


    • garem

      Open Source on olemassa ja kehittyy, koska mukana on asialle omistautuneita ihmisiä, porukkaa jotka kehittävät projekteja. Heitä on tuhansia. Mutta aina joukkoon mahtuu "siivestäjiä", joita ei Open Source-filosofia kiinnosta. Menit riman ali. Jos olisit osallistunut kyseisen projektin kehittämiseen, olisit tänään parempi suunnittelija/koodaaja. Olet oman tulevaisuutesi luuseri. Menetit mahdollisuuden oppia. Pysy terassilla.

      • LOL

        Olisin työtön friikki ilman sosiaalista elämää, ja joka elää sossutuella, ja koodaa 20 tuntia vuorokaudessa Linuxin kerneliä.

        Ei kiitos. Mieluummin istun kavereiden kanssa terassilla, ja ajelen mun BMW:lla. Työ on työ, ja elämä on elämä, mitä vähemmän työtä sitä enemmän aikaa voi viettää perheen tai kavereiden kanssa. Mitä vähemmän työtä ja enemmän rahaa sitä parempi. Koodaa sinä Linuxisi ilmaiseksi, minä en tee mitään, jos en saa siitä palkkaa.


      • Piru
        LOL kirjoitti:

        Olisin työtön friikki ilman sosiaalista elämää, ja joka elää sossutuella, ja koodaa 20 tuntia vuorokaudessa Linuxin kerneliä.

        Ei kiitos. Mieluummin istun kavereiden kanssa terassilla, ja ajelen mun BMW:lla. Työ on työ, ja elämä on elämä, mitä vähemmän työtä sitä enemmän aikaa voi viettää perheen tai kavereiden kanssa. Mitä vähemmän työtä ja enemmän rahaa sitä parempi. Koodaa sinä Linuxisi ilmaiseksi, minä en tee mitään, jos en saa siitä palkkaa.

        Rahaa voi tienata monella tavalla. Tätä ei vaan kaikki pysty ymmärtämään.

        Avoimen lähdekoodin softat voidaan antaa ilmaiseksi käyttäjille. Rahaa tulee sitten siitä, kun käyttäjille myydään tukea ja vaikka korjauspaketteja. Näin nörtit saa rahaa ja ihmiset saa toimivia tuotteita.

        Suljetun lähdekoodin systeemi perustuu siihen, että ihmisille myydään lisenssi softaan. Nyt jos softa ei toimi, niin ei Gates saa siitä rahaa, että aletaan tekeen korjauspakettia käyttäjille. Ei tuu ku tappiota, kun mikkisoftan jannut tekee jotain typeriä korjauspaketteja.

        Mieluummin tehdään "uusi" windows, jossa uutena ominaisuutena on tämä korjaus. Sitten voidaan taas myydä uusi lisenssi pallopäille.

        Kumpi systeemi näistä onkaan fiksumpi? Tuskin edes ajattelevat asiaa, kun se windows on kuitenkin waretettu netistä. Sitä bemariakaan eivät tule ikinä näkemään, jos ei isi sitä osta.


    • vjt

      Toi toiminta on ok, mutta kommenttien poistosta minä antaisin lopputilin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe