Sievi spike 70 xl

ei nurin

Siis kyseessä on nastakengät joista saa nastat piiloon takana olevasta ruuvista ,tämä malli on ilman turvakärkeä ja naulaan astumis suojaa siis vapaa ajan kenkä ,onko kukaan hankkinut tällaisia ? kokemuksia ?hinta?

5

1672

  Vastaukset

  • Olen hankkinut Sievin Spike70XL jalkineet 2 vuotta sitten. Ei tarvitse pelätä liukkailla ,vaan antaa mennä, ja turvallisuus säilyy. Näissä kengissä tuo nastojen ulos ja sisään laitto tapahtuu kanssa olevasta vivusta. Ei tartte kannella mitään lisä laitteita mukanaan, ja on helppo kääntää piikit vivusta sisälle kun on menossa kauppoihin tai muualle rakennukseen. Olen käyttänyt kyseisiä kenkiä myös lenkillä ja on mukava kun ei tarvii pelätä kaatumista. Hinta ei ole se ratkaiseva näin eläkeläiselle, vaan turvallisuus saatikka kaadut ja loukkaat ja siihen jää liikkumiset.

  • kengät ovat normaalia vähän kovemmat pohjasta hivenen kopurat.mutta ei niillä kaadu kyllä.pitoa riittää.

   • Jämäkät kanootit kyllä,liukkailla ei vielä ole päässyt testaamaan,mutta luulen että nämä nastat kyllä purevat...
    hinta.varm.jotain 240e.mutta onneksi meni työpajan laskuun,itellä ei noihin olisi muuten ollut varaa.


  • Mulla on ne sievin 300€ kengät ,joissa on naulaanastumisuoja ja piikit saa piiloon takana olevasta vivusta.Tarvitsen työni takia lehdenjakajana hyvät kengät,koska talvella tuo keli on yöllä liikkuessa hengenvaarallinen.Piirilleni kuuluu paljon rappuja ja kyllästyin liuesteiden pois ottamiseen ja takaisin laittamiseen,joten tästä syystä aikoinaan piti hommata hyvät kengät.

   Nää kengät ovat mahtavat siitä syystä,että nastat saa piiloon vivusta ja pitävyys jäisellä tiellä on todella hyvä,MUTTA ne ovat jalassa todella raskaat.Yöllä kun nousee portaita niin koko talo kumisee.Hiljaisesti liikkuminen niillä ei oikein onnistu.Sitä tässä pohdin,että pitäisikö vielä hommata kitkakengät toisiksi varakengiksi?Olis sitten kahdet kopot.
   Juu olihan tuo hinta erittäin suolainen yhdistä kengistä,mutta kumpi painaa vaakakupissa enemmän?Lompakko vai oma henki?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Muut maat tiukentavat koronatoimia, Suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin Oslossa.

   255
  • Onko ihmisissäkin tulevaisuudessa tunnistesiru?

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee olemaan harvan käsissä, eli isoveljen. Tästä seuraa väistämättä mielenkiintoisia asioita , se kellä koodit on hallussaan, saa lähes ennennäkemättömän vallan kansalaisen niskavilloista. Tuleepa mieleen tämäkin, nyt hankittu uusi tietojärjestelmä jokin lukukoodi ,sopii varmaankin hyvin sirun tunnisteeksi, joka hyvin todennäköisesti tulee vielä jokaiselle enemmin tai myöhemmin. Tosin mikä vika siinä olisikaan, kaupassa vain kättä heilauttaa ja robotti laskee ostoksineen ulos.

   165
  • Eläkeputki on iäkkäiden työntekijöiden työttömyysturva

   Pitääkö työttömyysturvaa heikentää poistamalla eläkeputki. Viime vuonna työmarkkinajärjestöt nosti v. 1961 ja myöhemmin syntyneiden 62 vuoteen. 62-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät voivat päästä ansiosidonnaiselle työttömyysturvalle ennen eläkeikää. Putkessa työttömyysturva on keskimäärin 1458 euroa/kk miinus verot. Työmarkkinatuki tai peruspäiväraha on vastaavasti vain 724 e/kk. Putkessa oli viime vuonna n. 13.000 työtöntä eläkeikää lähestyvää työntekijää. Miten ihmeessä hallitus voisi kuvitella, että putken poisto toisi10. 000 työllistä vuosikymmenen loppuun mennessä? Viime vuonna lisäpäivistä maksettiin yht. 125 miljoonaa. Putken poisto vähentäisi yli 13.000 iäkkään työntekijän käytettävissä olevia tuloja 125 miljoonaa / vuosi, mikä vähentäisi ostovoimaa ja lisäisi työttömyyttä. Valtion menot lisääntyisivät kasvavina asuntotukina ja toimeentulotukina, kun taas verokertymä vähenisi. Eläkeputken poisto vähentäisi vain suurten työnantajien omvastuumaksuja, jotka poistuisivat. Korvaavia toimia putken öoistolleei ole. Digi-yhteiskunnassa uusia työpaikkoja ei synny iäkkäille työntekijöille. 55 vuotta täyttäneet eivät enää saa uutta työpaikkaa.

   224

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3447
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   252
   3053