Sievi spike 70 xl

ei nurin

Siis kyseessä on nastakengät joista saa nastat piiloon takana olevasta ruuvista ,tämä malli on ilman turvakärkeä ja naulaan astumis suojaa siis vapaa ajan kenkä ,onko kukaan hankkinut tällaisia ? kokemuksia ?hinta?

5

1761

  Vastaukset

  • Olen hankkinut Sievin Spike70XL jalkineet 2 vuotta sitten. Ei tarvitse pelätä liukkailla ,vaan antaa mennä, ja turvallisuus säilyy. Näissä kengissä tuo nastojen ulos ja sisään laitto tapahtuu kanssa olevasta vivusta. Ei tartte kannella mitään lisä laitteita mukanaan, ja on helppo kääntää piikit vivusta sisälle kun on menossa kauppoihin tai muualle rakennukseen. Olen käyttänyt kyseisiä kenkiä myös lenkillä ja on mukava kun ei tarvii pelätä kaatumista. Hinta ei ole se ratkaiseva näin eläkeläiselle, vaan turvallisuus saatikka kaadut ja loukkaat ja siihen jää liikkumiset.

  • kengät ovat normaalia vähän kovemmat pohjasta hivenen kopurat.mutta ei niillä kaadu kyllä.pitoa riittää.

   • Jämäkät kanootit kyllä,liukkailla ei vielä ole päässyt testaamaan,mutta luulen että nämä nastat kyllä purevat...
    hinta.varm.jotain 240e.mutta onneksi meni työpajan laskuun,itellä ei noihin olisi muuten ollut varaa.


  • Mulla on ne sievin 300€ kengät ,joissa on naulaanastumisuoja ja piikit saa piiloon takana olevasta vivusta.Tarvitsen työni takia lehdenjakajana hyvät kengät,koska talvella tuo keli on yöllä liikkuessa hengenvaarallinen.Piirilleni kuuluu paljon rappuja ja kyllästyin liuesteiden pois ottamiseen ja takaisin laittamiseen,joten tästä syystä aikoinaan piti hommata hyvät kengät.

   Nää kengät ovat mahtavat siitä syystä,että nastat saa piiloon vivusta ja pitävyys jäisellä tiellä on todella hyvä,MUTTA ne ovat jalassa todella raskaat.Yöllä kun nousee portaita niin koko talo kumisee.Hiljaisesti liikkuminen niillä ei oikein onnistu.Sitä tässä pohdin,että pitäisikö vielä hommata kitkakengät toisiksi varakengiksi?Olis sitten kahdet kopot.
   Juu olihan tuo hinta erittäin suolainen yhdistä kengistä,mutta kumpi painaa vaakakupissa enemmän?Lompakko vai oma henki?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3771
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2112