Aihe

Rikkoiko Skandia,Aurum ja OP-Pohjola vakuutus/pankkisalaisuutta?

tietovuoto?

Olen Skandian asiakas ja vakuutus on siiirtynyt tuohon OP-Pohjolan omistamaan Aurumiin.

Aion irtisanoa eläkevakuutussopimuksen koska en halua olla tuon Osuuspankin asiakas enkä Osuuspankin rahastoja vakuutukseen.

Nyt tuli paikalliselta Osuuspankilta kirje, jossa kertovat minulla olevan Skandian vakuutus! Siinä sanotaan, että "kaikista Skandian asiakkaista tulee OP-Pohjola ryhmän asiakkaita". Kirjeessä on osoitelähteenä Op-Pohjolan ja Aurumin asiakasrekisteri. Lupaavat palvella Skandia asioissa myös pankin konttorissa!

En käsittääkseni ole missään vaiheessa antanut Skandialle tai Aurumille lupaa jakaa luottamuksellisia henkilö tai raha-asia tai vakuutustietojani OP-Pohjolalle saatikka paikalliselle Osuuspankille, jonka kanssa en halua olla missään tekemisissä.

Aiemmin tulleessa kirjeessä jossa kerrottiin että voi irtisanoa vakuutuksen ei ollut myöskään mitään mainitaa siitä, että paikallinen Osuuspankki saa asiakastietoni.

Mikä viranomainen valvoo asiakassalaisuutta? Kehen olla yhteydessä?

2

1133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Bon Bon

   ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun.

  • R.Aarnijo

   Ei tuossa mitän vuotoa ollut, kaupat tehtiin (muistaaksni) 31.8 ja seuraavana päivänä Aurum sijoitusvakuutus oylle myyty Skandian asiakasrekisteri myytiin Aurum henkivakuutus oylle. Eli siinä sinun asiakastietosi matkasivat kolmessa yhtiössä kahden päivän sisään ja koska OP omistaa Aurumin, se saa kaikki tiedot sieltä. Eihän Suomessa ole mitään pankkisalaisuutta, ryhmän sisällä saadaan lähetellä tietoa miten sattuu, henkiyhtiöstä vahinkoyhtiöön, pankkiin vaikkapa rahastoyhtiön kautta omaisuudenhoitoyhtiöön kierrättäen jne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4979
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   106
   1894