PS3 sammuilee!!

Noniin. Pleikka kolmonen sammuilee useasti, niin ettei edes punainen virtavalo pala, vaan koko kone sammuu. Sitten kun painan virtanappulasta yhden kerran, siihen tulee takaisin se punainen valo, joka tarkoittaa "poissa päältä". Kun painan uudestaan, kone käynnistyy, eli vihreä valo palaa. Sitten PS3 ilmoittaa että "järjestelmää ei sammutettu asianmukaisesti sen edellisellä käyttökerralla" (KOSKA SE SAMMUI ITSESTÄÄN!) tekstin jälkeen, PS3 alkaa tarkistaa, onko mikään vioittunut, eli siihen tulee sellanen prosenttimäärä kun se lataa. Joskus kone sammuu taas yhtäkkiä kesken sen latauksen, jonka jälkeen taas virta sammuu kokonaan, eikä jää edes punaista valoa. Sitten taas sanotaan "järjestelmää ei sammutettu oikein sen edellisellä käyttökerralla"... joskus kone onnistuu lataamaan 100%, ja se käynnistyy normaalisti. Mutta sitten kun aloitan pelaamaan peliä, se saattaa sammua yhtäkkiä kesken pelin (JA USEIN SAMMUUKIN) en saa pelattua kunnolla. Ja kun se sammuu kesken pelin, siihen tulee taas se lataus että "järjestelmää ei sammutettu asianmukaisesti sen edellisellä käyttökerralla.." jotkut sanovat että virtajohto vain on liian löysällä jos se sammuilee, mutta olen tarkistanut asian. Sammuu silti! Mitä voin tehdä? Toivottavasti saan apuja.

24

4710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilu 77

      PS3 korjaus ja huolto Helsingissä

      www.huolto.verkkotalo.fi

    • Jeesi

      Mulla oli samanlainen vika.
      Youtubessa oli klippi, missä avattiiin PS3 slim ja säädettiin paria potikkaa. Korjasin omaani tänään ja nyt se näyttää pysyvän päällä.Jos takuu ei ole voimassa, kannattaa laitteen avaamista harkita. Itse en avaisi, jos en tuntisi sähköoppia.

    • gyubhlj

      Yli puoli vuotta sitten minulla tapahtui samaa, tosin ei ilmennyt kuin kerran oman 160GB slimin kanssa. Sammui kokonaan juuri kesken pelitallennuksen (tuhosi koko tallennustiedoston) ja kone meni täysin mykäksi, ei siis palanut yksikään valo ennen kuin painoi virtanappulasta virrat takaisin. Eipä ole enää oikutellut sen jälkeen kun päätti tehdä sen. Omituinen laitos.

    • asdfcvbnm,uytrewqwxc

      Siinä taas näkee kuinka hyvin ps3:nen on tehty. Aivan turha lelu.

      • xbox on fail

        No Xbox360 ei voikkaan yöllä salaa pelata ku sitä pitää käyttää hurinan vuoksi tuulettimena. Kaverilla on xbox360 ja se kuulostaa virtahevon paskantamiselta


      • xbot
        xbox on fail kirjoitti:

        No Xbox360 ei voikkaan yöllä salaa pelata ku sitä pitää käyttää hurinan vuoksi tuulettimena. Kaverilla on xbox360 ja se kuulostaa virtahevon paskantamiselta

        virtahepo paskantaa sitten aika hiljaa


      • мцㄹжцjд
        xbot kirjoitti:

        virtahepo paskantaa sitten aika hiljaa

        Ootte te muskut kyllä aika vekkulueita, alkuperänen 360 on äänekäs, niin on myös alkuperänen ps3, molempien konsolien slim versiot on hiljaisempia.


    • teräsmieskö

      onko ketään löytänyt tähän threadiin mitään ratkaisuja?
      itsellä sama ongelma, vaihdoin piitahnat - ei vaikutusta, näin netissä klipin missä pitäisi säätää jotain ruuveja powerista mutta ei tästä mallista löydy sellaisia. omistan siis version cech-3004B version. Pystyy käyttämään noin 20min sitten kone vaan sammuu, valoja myöden.
      Olisin kiitollinen jos joku osaa neuvoa!

    • ps3sämmuuitsestään

      sama vika täälläkin. Tahnat vaihdoin mutta pleikkari pätkäsee heti kohta ittensä pois. Paska mikä paska. Kone v 2008 joten eiköhän siinä oleva sisäänrakennettu bugi tässäkohtaa päätä että pitäisi ostaa uusi....

    • ei ole bugi

      Virtalähde joko liian heikko tai viallinen, ei tule pahemmin muuta mieleen mikä voisi aiheuttaa tuon.

      • teräsmieskö

        itse mietin uuden virtalähteen ostamista, pääsis ehkä alle 100€ mut haluanko ottaa sitä riskiä et se lähtee toimiin. :S huollotkaan ei sitä enää halua kattoo ku sitä on kotikonstein koitettu korjata. ihme apinoita.


      • helpompi uus
        teräsmieskö kirjoitti:

        itse mietin uuden virtalähteen ostamista, pääsis ehkä alle 100€ mut haluanko ottaa sitä riskiä et se lähtee toimiin. :S huollotkaan ei sitä enää halua kattoo ku sitä on kotikonstein koitettu korjata. ihme apinoita.

        PS3:sista pyydetään 50-80€ viallisistakin. Tuohon loput lisää niin saa hakee uuden 500gb kovolla tai ottaa kovo vanhasta ja ostaa hieman halvempi 12gb malli. Saat kaiken uuttaa ja uuden takuun ohjaimia myöden.

        12gb halvimmillaan 169€ ja 500gb 228€


    • yvygyugu

      "huollotkaan ei sitä enää halua kattoo ku sitä on kotikonstein koitettu korjata."

      No ei tietenkään, ainakaan jos on ollut takuuta ja kone ruuvattu auki niin tulee maksamaan.

      • kikkelijetsi

        ei ole takuuta, enkä tietenkään ole niin tyhmä että johonkin ps3 omaan huoltoon sen veisin, vaan jollekkin forever alone nörtille, jolla ei ole muuta tekemistä.


    • samaheppu1

      Morjestava vaa, tässä se sama joka aloittikin keskustelun. Vaihdoin PS3:n takuussa, mutta sama ongelma toistui. Nyt meneilläni on kolmas PS3, mutta tämä on toiminut jo marraskuun lopulta asti. Toivottavasti toimii jatkossakin, enkä edes rasita konetta liikaa. Kone on ikkunan lähellä, eli tarpeaksi viileessä tilassa, eikä se ole yhtäsoittoa käynnissä kuin korkeentaan 3 tuntia. Harvoin sitäkään. En tiedä mikä niissä vanhoissa koneissa sitten oli, mutta ostin ne Verkkokauppa.com -sivustolta. En väitä mitään että viat ovat verkkokaupan syytä, mutta kunhan kerroin.

    • Lukekaasmuntarina

      Kuitenkin: Teillä on ollut varmaankin jonkinlainen valmistusvirhe, ne ovat hyvin harvinaista herkkua. Oma huoneeni on aika sekava, johtoja siällä täällä, ja nettijohtokin kulkee pitkin huushollia, yläkerrasta alakertaan. Yhtenä päivänä koiramme tassut solmiutuivat PS3:n johtoihin ja koira lähti kävelemään. Tämän seurauksena se nykäisi PS3-konsolin alas pöydältä, ja PS3 lenteli voltteja ja raahautui koiran jalkojen mukana pitkin huushollia. kaikesta huolimatta PS3 toimii täysin hyvin ilman mitään kahinaa, eli mikään osa koneen sisältä ei irronnut. Vain ulkoisia naarmuja, eli hyvää tavaraa on, eikä mitään käsiin hajoavaa!

    • HarlemShake19283

      Virtalähde hajonnut. Itselle tuli sama. Joko:
      1. Huolto (jos takuuta). Virhevastuu 2 vuotta ostosta.
      2. Tilaa uusi virtalähde ebaysta. Virtalähteitä ei saa uutena vaan ne joutuu ostamaan käytettynä. Toki tuollaisen ostamisessa voi piillä tulipalovaara . Suosittelen tarkistamaa virtalähteen mallin internetistä. Tämä vain jos osaat avata pleikan koska olet vastuussa tekemästäsi korjauksesta.
      3. Uusi ps3.

    • Jo18täyttänyt

      Hey pojat, älkää pelatko sitä Tekkeniä tai GTAta niin pitkään ni sei hajooa :D

    • PS3 EXPERT

      Höh siis mulla se sammuu joka 10 minuutti onko vinkkei tai jottae se sammuu joka minuutti et siitä lähtee koko se valo pois harmittaa kyl ku ei oo takuut voimas :( mut siis joo kaljamahat siis kannaattaa kattooo onkoe takkuut voemasa ennöö :)

      • JO6VUOTTA

        NITÄ VITUU EXPERY SIID EI SE VOI SAMUU NOIN VAA VITUUN HUIARI >:)
        JA OON 6 VUOTA. JA ÄITI LAITO TON LATKUN KOSKA EN ITE ODAA


    • Yhyymiksi

      Mun pleikka jäätyilee GTA IV:ssä! :(

    • Kazumi

      Aattelin et jos tosiaan se virtalähde on liian heikko.
      Käytin eri virtajohtoja ja eri pistorasiaa. Aina vaa sammuu toi pleikka.
      Joskus se tekee myös semmosta että se jäätyy käynnistäessä. Silloin se ei sammu edes napista vaan pitää vetää johot irti. Mikä perkele tohon on tullu.

    • Joku7383

      Itellä oli sama ongelma pitkän aikaa, kunnes vaihdoin pii tahnat ja vika loppui saman tien.

    • pleikkakunniaan

      osta sit saatana nelosen vaikka kelan rahoil mut ei nois kolmosis mitää hyvää oo kakkonenki o paree

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe