Neiti Nappinen tarkastuksessa osa 1

Tohtori M

Päivä oli alkanut hiljaisesti, ja kun tulin vastaanotolle ei aulassa ollut muita kuin miessairaanhoitaja, kesälomatuuraaja joka hajamielisesti otti tiedot ylös ja käski odottelemaan. Aurinko paahtoi ulkona ja kiinnivedetyt sälekaihtimet päästivät hieman valoa sisään. Lääkärin huoneesta kuului rykäisy ja tuolin siirtelyä. Kuumuus oli saanut hien otsalleni ja nihkeä hiki tarttui vaatteisiin ja ihoon.

Lueskelin odotellessa lehtiä. Jostain syystä vastaanotolle ei päässyt, vaikka ketään muita ei tuntunut olevan paikalla. Juuri kun pyyhkäisin hikea rinnoiltani niin kuulin rykäisyn. -Nappinen? Takanani seisoi mieslääkäri, valkoisessa takissaan, pidellen papereita kädessä. Hän oli päässyt yllättämään minut ja vedin käteni nopeasti rinnoiltani. Hänen katseensa oli syvä ja tarkkaileva. Kättelimme, puristus oli vahva ja kuuma. Lämmin ilma oli ilmeisesti muitakin hiostanut.

Siirryimme huoneeseen ja istuin hänen osoittamalleen tuolille. Minua jännitti hieman aina gynegologilla käynnit, kylmä valo ja kliiniset tilat eivät auttaneet tunnetta mahanpohjassa. Nyt auringonvalon takia oli sälekaihtimet pimennetty, mutta auringon hehku tuntui silti ikkunan takaa. Olin uusimassa pillerireseptiä.
- Ja niitä pillereitä sitten oltais uusimassa? Onkos ollut mitään ongelmia niiden käytössä?
- Eii...
- Hyvä. Kuitenkin lienee varminta että teemme perusmittaukset ja tutkimukset. Verenpaine on ollut edellisellä kerralla kuitenkin tarkkailun alla.

Yritin rentoutua tuolilla kun vedin paidan hihaa ylemmäksi mittausta varten. Tiukka paita kiristi hihan suusta liiamutuen kuumuudessa tiukemmin. - Menetkö tuonne riisumaan paidan niin saamme paremmin mitattua. Nousin ja kiskoin paidan hitaasti pois ja minua hävetti mennä takaisin tuolille rintaliiveissä. Rintani aaltoilivat hengityksen tahdissa ja jännitys kipristeli mahaani hieman. Huomasin kuinka lääkärin katse hetkeksi huomaamatta pysähtyi rintoihini ja minua nolostutti vielä enemmän. Käänsin katsettani punastuen ja hän kiinnitti käteeni mansetin.

Aluksi mittaus ei tuntunut onnistuvan, ehkä liika jännitys vaikutti, mutta useamman yrityksen jälkeen saimme luvut. Huokaisin mielessäni. Ehkäpä tämä tästä sittenkin menisi kunnialla läpi. Hänen karvainen kätensä irroitti mittausvälineet.
- Sermin takana voit riisuutua, tehdään alatutkimukset nyt seuraavaksi. Nousin ja menin sermin taakse. Vyöni laskeutui kolahtaen housujen mukana lattialle. Yritin saada sukkia pois ahtaassa paikassa ja kompuroiden sain alushousuni pois. Hetken aikaa seisoin alsti, iho kuumuudesta kiiltäen siinä ja sitten rohkaistuin sermin takaa. Minua hävetti olla siinä miehen edessä pimppi näkyvillä ja kun menin istumaan tutkimuspöydälle ja vaivoin sain jalkani paikoilleen, vielä enemmän.

Lääkäri puuhaili pöydän ääressä. Yritin saada jännittyneitä jalkojani rentoutumaan. Hän meni avaamaan ikkunaa. Tunsin kuinka lämmin tuulenvire lehahti huoneeseen saaden kuuman ihoni hetkeksi viilentymään.

(jatkuu?)

4

9281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n85

      jatka ihmeessä hyvä ainaki tähän mennessä!!!

    • -Jokke-

      Hyvin kirjoitat. Jatka samaan malliin. =)

    • tyytyväinen tarinaan

      joooo, lisäääää!!!!!

    • Tohtori M

      kunhan neiti Nappinen jatkaa omalta osaltaan tarinaamme...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe