Ahneet NHL pelaajat

Heikki J

Ahneilla on yleensä paskainen loppu. Nämä lätkän pelaajat eivät osaa juurikaan muuta kuin pyöriä kaukalossa lätkän perässä, niin pitääkö siitä saada miljoonia palkkaa!

Pitäisi vähän sentään suhteuttaa asioita.
Missä normaalissa yhtiössä maksetaan duunareille noin suurta osaa firman tuloksesta. Ei missään muualla liikemaailmassa vedota siihen mitä firma, eli paljonko riskin ottaja tienaa.

On täysin selvää, että kaikki NHL:n firmat eivät ole samalla viivalla katsoja- ym. lukujen suhteen, joten tasausta on aivan oikein vaatia. Suomessa hyvin menestyvät kunnat joutuvat maksamaan omistaan tasausjärjetelmässä, heikosti meneville kunnille. Tässä olisi oppia kovakalloisille seuroille ja pelaajille, jotka ahnehtivat vain itselleen mahdollisimman paljon rahaa?

Eikö neljä milliä ole ehtoopuolen Teemullekin aivan riittävästi? Vain pitääkö ostaa lisää kallita kiinteistöjä ja autoja ja pullistella niillä milloin missäkin mediassa?

Heikki Jussila
Espoo

64

1086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • foo bar

      Jos NHL haluaa että jatkossakin parhaat pelaajat pelaava siellä, pitää niille maksaa myös hyvää liksaa. Nyt jo KHL houkuttelee varsinkin nuorempia tähtipelaajia joiden kohdalla nykyinen CBA pakottaa alhaisen palkkatason. Sitäpaitsi kenenkään ei ole pakko maksaa pelaajille maltaita, mutta niin vaan omistajilta irtoaa rahat mm. Zach Parisen ja Ryan Suterin 100-miljoonan sopimuksiin, ja muita esimerkkejä pitkillä sopimuksilla rahastaneista mm. Scott Gomez, Ilya Kovalchuk ja Shea Weber.

      Esimerkiksi Teemua et voi hyvällä tahdollakaan rinnastaa duunariin, vaan vaikkapa oman firmansa avain-osaajaan. Niille maksetaan hyvää palkkaa AINA, alasta riippumatta.

      Tulojen tasausjärjestelmä sitäpaitsi on jo olemassa, esimerkiksi Leafs, Flyers ja Rangers maksavat huomattavia osuuksia omista tuloistaan pienemmille seuroille.

    • dr.scheisse

      On aina ilo lukea asiaan todella perehtyneen kommentteja.

    • ...

      Voi helvetti että voi ihminen olla pihalla. Et tiedä asiasta mitään, ole hiljaa.

    • ferratum

      Ruotsissa Elitserien teki viisaasti, kun sopivat ettei lakkolaisia palkata. Mitähän pelaajat sanoisivat, jos NHL palkkaisi sinne rikkurit pelaamaan.

      • hiihaa !!

        Jaahas, taas yksi joka on pihalla kuin lintulauta.

        Elitserien seurat sopivat että palkataan työsulkupakolaisia vain koko kauden sopimuksilla. Ja nyt joku oikeus totesi senkin laittomaksi....

        "... jos NHL palkkaisi sinne rikkurit pelaamaan."

        NHL pelaajat eivät ole lakossa.


    • ahneet ja leuhkat

      Ihan on mopo karannu käsistä. Ennen pelaajat todella pelasivat änärissä siksi, että rakastivat lajiansa yli kaiken. Palkalla tuskin oli sinänsä merkitystä, koska se oli kuitenkin korkea. Nykyään tuntuu täysin järjettömältä, että veteraaniurheilija tienaa NELJÄ miljoonaa yhdestä kaudesta. Ilman ylikorkeaa palkkaa ei yli nelikymppinen urheilija missään tapauksessa jatkaisi pelaamista paikat romuna.

      Näille sirkuspelleille ei tartteis maksaa kuin sadasosa nykyisistä palkoista. Silti pärjäisivät vallan mainiosti ja leipää tulis pöytään.

      Fakta on se, vaikka pelaajat muuta väittävätkin, että kukaan ei pelaa pelkästään rakkaudesta lajiin yli kahdeksaakymmentä runkosarjapeliä kaudessa.

      Lopettakoon koko liigan, jos ei nykyinen palkanalennusehdotus käy pelaajille. Siinäpähän etsivät seuran muualta. Venäjällekään ei mahdu kaikki :)

      • kateet ja tyhmät

        "Lopettakoon koko liigan, jos ei nykyinen palkanalennusehdotus käy pelaajille. "

        Voi lapsi hyvä, sinä siis luulet että NHL niminen organisaatio seuroineen,

        pyörii ihan harrastus- ja talkoopohjalla ja voidaan lakkauttaa milloin vain :)))))


      • JoopaJoo

        Luuletko oikeasti että ilman sydäntä tuonne NHLkaukaloihin astellaan? Rakkaus lajia kohtaa on nuo nykyiset pelaajat saaneet jaksamaan ja painamaan aina vaan kovempaa, saavuittaakseen "isot kaukalot".


    • Salkin

      Nyt olis hyvä muistaa että, jääkiekossa on kyllä riskinsä olemassa. Pelaajan ura voi katketa joka ikinen kerta kun menee kaukaloon. Pelissä on enemmän vauhtia kuin ennen ja loukkaantumiset ovat vakavempia kuin ennen vanhaan. Teemu Selänne on ollut urallaan myös uskomattoman onnekas välttäessään vakavat loukkaantumiset, kuten myös Daniel Alfredsson ja Nicklas Lindström.
      Mielestäni jääkiekkoilijat ovat kyllä näyttäneen rakastavansa lajia ja nytkin esimerkiksi Nashville Predators joukkueen pelaajat (Rinne messissä) palkanneet itselleen ulkopuolisen valmentajan ja ostaneet jääaikaa harjoitushallista jotta pääsevät treenaamaan, ihan omasta pussista maksaen koko lystin.

      Mielestäni nuo pelaajat ovat kyllä oikeutettuja saamaan liigan tuloista ainakin 50% mielestäni 50 - 50 jako olisi varmasti sellainen mihin molemmat osapuolet voisivat suostua. Enemmän pitänee käydä kädenvääntöä sitten tulokas sopimuksesta, käsittääkseni nykyisin se on 3 vuotta ja siinä on maksimi summana joku miljoona per kausi (suunnilleen, jotain tätä luokkaa se kuitenkin on..) Käsittääkseni tästä käydään jonkin asteista kädenvääntöä. Omistajat hyötyisi mielettömästi jos tämän pituutta muuttettaisi 5 vuoteen.. Mutta mene ja tiedä..

      • saasep.36

        vastaan vasta nyt koska olen tullut Suomeen vasta nyt 24.10.2012 joten en tieda mitta keskustelua taalla on kayty asiasta . olen kuitenkin seurannut maailmalla mita on jaakiokissa tapahtunt.Pidan kehitysta huonona kun kaikki nuoret pojat ei ajattele muutakuin rahaa jota saa NHLsta Olen mediasta lukenut etta Teemu on nurekaisena joskus lukenut jonkin kirjan Olisi kiva titaa mika kirja Han on lukenut


    • urheiluhulluja

      Niin no onhan monet jo joustaneetkin palkkojen suhteen ja ilmoittaneet, että voivat pienentää palkkoja. Tosin jenkeissä on myös muistettava, että sairaalakulut on kalliimpia. Tosin sairaala käynnit luultavasti maksaa joukkue. Mutta esim loukkaantumisen takia poissa olot ym. Tai en tiedä miten noiden osalta on.

      Ja jääkiekko on tosi tapaturma altis laji. Kuten monet muutkin lajit. Esim fudis, lumilautailu,...

      • asdfg6

        Ja golf. Todella vaarallista. Juuri yksi golpelaaja teki 10:n vuoden sopimuksen, jonka arvo on 50 000 euro/pv 10:n vuoden ajaksi.


    • Penttid

      NHL,KHl,ym seurojen palkat älyttömiä verrattuina muihin palkkatuloihin, sama pätee huippu jalkapalloilijoihin, koripalloilijoihin ym. muihin ammattilaisiin, mutta me katselijat maksamme loppujen lopuksi koko homman, joten äänestäkäämme jaloillamme !? Ei edes Teemu ole 4 miljoonan arvoinen, mutta hänhän rakastaa ja nauttii pelaamisesta, mutta rakkaus loppuu jos rahaaei tule. Kaikkine öky huviloineen ja autoineen säälittävä tapaus,eikä mikään hyvä esimerkki nuorisolle.

      • ebrtto

        " Ei edes Teemu ole 4 miljoonan arvoinen, mutta hänhän rakastaa ja nauttii pelaamisesta, mutta rakkaus loppuu jos rahaaei tule."

        Et kai ihan tosissasi kuvittele että Teemu Selänne vieläkin pelaa rahan takia ??

        Varmasti tienannut urallaan dollareita jo ihan riittävästi.

        "Kaikkine öky huviloineen ja autoineen säälittävä tapaus,..."

        Paistaa perisuomalainen, säälittävä kateus.


    • PEnakkeli

      Ihana provoviesti Hessulla tuossa alussa tai ehkä oletkin oikeasti tyhmä :)

      Mites IT -alalla? Monta parasta osaajaa saa yli millin vuosituloja? Veikkaan, että se luku on 2 miljoonaa ja monta pelaa NHL?


      Joo ja IT- ala on aina hyödyllistä ja tärkeää koko yhteiskunnalle kaikki hienoine Angry Birdseineen.

    • jokke123456

      Aivan turha maksaa noille pelaajille tommoisia rahoja. yksikään pelaaja ei ole yli miljoonan arvoinen. yksikään pelaaja ei voita ilman muita hyviä pelaajia mitään. omistajat sentään ottavat taloudellisen riskin kun pyörittävät seuroja. pelaajat uhraavat vain aikaansa ja tienaavat siinä sivussa miljoonia. Rakkaudesta peliin, just joo. taas se kerran nähtiiin.

    • Hmm..M

      Kuinka moni duunari joksi itseäkin nimitän tekee työtä 24/7? En minä ainakaan mieti mitä syön, koska käyn lenkillä enkä harjoittele työtäni jne. En joudu lukemaan juhlimisiani tai mörhöilyjä lehdestä. Ketään ei kiinnosta ihmesuhteeni tai muutkaan yksityis asiat. Minulla ei ole varsinaisesti vaaraa jokapäiväisessä työssäni, että loukkaannun loppuelämäksi. En joudu muuttamaan rapakon taakse työni perässä ja jos joutuisin pyytäisin enemmän palkkaa. En ole "naimisissa" työn kanssa, joten en voi kyllä vaatiakkaan moisia palkkoja vaikka olenkin parhaimistoa työssäni. Sitä paitsi sopimus on sopimus. Ei tyhmä ole se joka pyytää vaan se joka maksaa.

      • kake2563

        Elikä olet läski?


      • 1,2,3,4,
        kake2563 kirjoitti:

        Elikä olet läski?

        LOISTAVAA !!!

        Tätä kommenttia on varmasti harkittu pitkään ja huolellisesti.

        Kolme sanaa ja vain yksi virhe, ei ihan huonosti noin tyhmältä mieheltä.


      • qwx1
        1,2,3,4, kirjoitti:

        LOISTAVAA !!!

        Tätä kommenttia on varmasti harkittu pitkään ja huolellisesti.

        Kolme sanaa ja vain yksi virhe, ei ihan huonosti noin tyhmältä mieheltä.

        Sullakin kaksi virhettä kommentissasi.


    • kapitalismi jyllää,

    • sköpö

      Aika moni seura tekee tappiota, silti pelaajat vaatii lisää miljoonia, isompaa osuutta. No tietysti he voivat kiristää omistajia että ei myö tulla pelloomaan jos että anna enemmän rahhoo.
      Ihan oikein että menettävät nyt miljoonatulonsa kun eivät suostu pelaamaan.
      Lippujen hinnatkin on niin korkeet ettei oikein niistäkään olis varaa nyhtää enemmän rahaa pelaajien taskuun. Inhottavaa että näillä miljonääreilläkin pitää olla oma "ammattiliitto" joka aiheuttaa käytännössä lakon. Varsinainen kultapossukerho.

      Ajatelkaa nyt joskus 1950-luvulla ja 70-luvulla pelaajat pelas suunnilleen kulukorvauksilla ja loivat pohjaa koko lajille ja sen kasvulle. Sitten kun asiat kehitty ja rahaa tuli yhä enemmän kuvioihin, niin 90-luvulta lähtien nykyset pelaajat pääsee niittämään satoa ja nauttimaan hedelmistä, siitä työstä mitä aikasemmat pelaajasukupolvet teki vaatimattomammissa oloissa.
      Kuorivat kermat kakun päältä.
      Ja vielä lakkoilevat kun ei riitä miljoonat.

      Selevä homma, ei katota NHL-pelejä...

      • lemmx

        Ei helvetti, mistä teitä ääliöitä riittää ???

        Ei pelaajat ole lakossa, kyseessä on työsulku.

        Joo, se on hieman vaikeata ymmärtää.

        Pyydä jotain aikuista selittämään.


    • Näkökulmia asiaan

      Eikö sitä lätkää voitaisi pelata ihan harrastus- ja amatööripohjalta.

      Yleisö saisi varmasti yhtä hyvää viihdettä ja koko touhu olisi urheilullisempaa, kun pelattaisiin sydämellä eikä dollarin kiilto silmissä. Erottuisivat ne, jotka todella rakastavat lajia. Onhan lätkässä riskinsä, mutta niin on monessa muussakin toiminnassa. Tosi pelaaja ei pelkää.

    • yxporilainen

      Joo, en minäkään ymmärrä et miks noille lätkänpelaajille maksetaan niin älyttömästi. Ite teen sellasta työtä et joudun vaarantamaan oman sekä satojen muiden hengen siinä samalla.
      Enkä korvausta saa läheskään niin paljon kun joku lätkänpelaaja.
      Teen hikihatussa töitä 8 h päivässä, ja nää kiekon kanssa touhuujat pelaa sen pelin kestää n 2,5 tuntia ja jos aamulla treenit korkeintaan eli työaikaa ruhtinaalliset 4 h päivässä. Pojilta jää päivä puoleen.
      Kuitenkin sitä näkymätöntä työtä kun teen ei moni edes arvaakkaan et joku on todella joutunut tekee duunia tonkin asian suhteen ja 84 % ihmisistä ei edes huomaa vaan nauttivat elämästä.
      Enpä minäkään kyl sit käy matseissakaan.

    • Kärppä-Jyppilä

      NHL pelaajat menkööt paskoihin seuroihin kuten Ilvekseen,Tapparaan,TPS:ään,Jokereihin,SaiPaan,KalPaan,TuToon,KooKooseen,
      Lukkoon,Pelicansiin tai HPK:hon.

      • uli3

        TAPPARA EI OO PASKA!


    • Näkökulmia...

      Ei homma voi jatkua samaan malliin: aina vain halutaan lisää rahaa. Niin pelaajat kuin kaikki muutkin jääkiekon ympärillä toimivat ihmiset.

      Kaikki me tiedämme, millainen loppu ahneella on.

      Jääkiekko on sortumassa omaan mahdottomuuteensa. Potkupallossa isot rahat vielä nipin napin ymmärtää, koska laji on laajalle levinnyt, mutta öveliksi sekin on menossa.

      Loppujen lopuksi palattaneen amatööriliigaan. Siellä on todellinen intohimo ja urheilemisen ilo.

    • kiitos jyp

      reverly ei ainakaan palkkaansa ansaitse

    • Sitten sairastuu?

      Hei, ei niillä ole aikaa kaikkea rahaansa tuhlata, jää jälkipolville tileille paljon fyffeä, siksi se ei ole ainoastaan paha asia....
      Mutta jääkiekkopelaaja joutuu maksamaankin enemmän kuin normaali-ihminen, kun se haluaa silti olla reilu jätkä, ja silloin tällöin antaa vippiä....
      Jos on jouduttu jääkiekkoilijalle maksamaankin, mutta en tiedä, osaako jääkiekkoilija edes laskea muuten kuin yhteen ja vähentää? Osaa, jos ei matikannumeronsa alle kuutosen ollut ala ja yläasteella, siihen Suomessakin tavallisesti loppui jääkiekkoilijan luennot....
      Mutta se on mahtonta, että kaikki olisi kaikesta saanut kaikkea...
      Jos köyhäksi luultu suomalainen on fyysisesti terve edes 53-vuotta, on elämänsä ollut hyvä....

    • miettikää
      • start-upper

        Aloittajankin kannattaa lukea hyvä kirjoitus niin ei tarvitse mussuttaa mitään pelaajien ahneudesta.


    • Sir.Tiede

      Pelaajat ne on jotka shown tekee ja ovat talentteja eivätkä seurojen omistajat. Muilla kulttuurin alueilla ei todellakaan artistin työn tuloksesta sivullinen voi ahnehtia 50 prosenttia.

      Näille parasiittiseuraomistajille tarvitaan paskaa.

    • start-upper

      "Nämä lätkän pelaajat eivät osaa juurikaan muuta kuin pyöriä kaukalossa lätkän perässä"

      Huippu-urheileminen taitourheilulajissa on takuulla maailman halutuin taito.

    • totuutta törisevää

      ovat

    • asian tuntia mies

      KUNNON SÖSSÖTYSTÄ

    • ahneita ovat

      Lyövät lätkää päätyyn ja saavat hirmupalkkaa

    • pingviinit !!

      NHL antoi pelaajayhdistykselle (NHLPA) "ota-tai-jätä" tarjouksen.

      Mikäli NHLPA hylkää tarjouksen, koko kausi perutaan.

      Elämme mielenkiintoisia aikoja......

    • Rosvo-roopet
      • Tapiirin veljenpoika

        Lohdullista näissä jääkiekkokoijareissa ja jalkapalloveijareissa on se että kaikki ovat enemmän tai vähemmän henkisiä kääpiöitä, jos ruuti olisi vielä keksimättä ja keksiminen annettaisiin näiden lajien pelaajien tehtäväksi niin miljoona vuotta siihen menisi, mahtaisikohan edes rittää?


      • Omistajat ahneita
        Tapiirin veljenpoika kirjoitti:

        Lohdullista näissä jääkiekkokoijareissa ja jalkapalloveijareissa on se että kaikki ovat enemmän tai vähemmän henkisiä kääpiöitä, jos ruuti olisi vielä keksimättä ja keksiminen annettaisiin näiden lajien pelaajien tehtäväksi niin miljoona vuotta siihen menisi, mahtaisikohan edes rittää?

        Montako vuotta sinulta menisi. Miljoona vuotta siihen menisi, mahtaisikohan edes rittää?


    • Kyllä ovat

      hajottavat oman ammattiliittonsa, jotta pääsisivät lypsämään rahaa omistajilta

    • Jooniinseon

      Onko kenenkään pakko tukea niitä ahneita miljonäärejä?

      Ne vievät ihmisiltä rahat ja saavat parhaat naisetkin.

      Jos kukaan ei enää seuraisi NHL:ää, niin köyhtyisivät, lopettaisivat pelaamisen kokonaan ja näin saisivat ansionsa mukaan!

    • sivusta seurannut

      Tämä on vähän kakspuolinen juttu nää lätkä hommat, jos ei ole niitä tähtiä joukkueissa, niin ei tule katsojiakaan.
      Jos omistajat tarjoo sulle 8 millin sopimusta kaudesta,niin hulluhan sää olisit jos et suostuisi siihen, vai sanotko et emmää voi ottaa niin suurta rahaa kun lehdet taas kirjoittelee musta jotain...
      Ja jos jotain sanoisin niistä "vanhoista" lätkänpelaajista, niin kyllä vaan esim. narripaitaan JOS tulis muutaman pelin pelaa Selänne, niin olis kauheet jonot jaffa areenalle kun kaikki haluis päästä katsoo teemuuu ei meinaan riittäis toi 13000 vaan lisäkatsomoita varmaan rakennettais...
      Joo kyl se vaan on toi maine ja kunnia mikä maailmaa pyörittää......

    • Palle Ramsted

      Jääkiekkoilijat ja muut urheilijat ovat pellejä! Täysin hyödytöntä "työtä" tarkoituksena ainoastaan kansan viihdyttäminen aivan kuten pelleilläkin sirkuksessa, joten pelleille pellen palkka.

      • valaise vähän

        Ja sitten esimerkki siitä mikä ammattilainen liikuttaa kansakunnan tuntoja enemmän kuin jääkiekkoilija.


    • hifkjunnu24

      Onneksi Työsulku ehk. loppuu Niin Ahneet loppuu ja jokerit ei saa enää niin isoja voittoja kun Hifkistä 8-1 Se on Filppuloitten ja Karlssonin ansiota

      Anteeks jos loukkaan niin anteeks

      Viitanen Kristian

    • figafu

      Katsomossa istuvat omistajaläskit ovat ahneita eikä ketkään muut.

      • ahneet pelurit

        Omistajat maksavat kulut ja pelaavat tulevat vaan lyömään kiekkoa päätyyn ja kerämään rahat


    • anwöliiwibööl

      On kyllä naurettavia liksoja näillä nhl pelleillä. Niissä on ilmaa vähintään 95% ilmaa. Jostain kumilätkän paiskomisesta sellaisia palkkoja. Jos itse olisin maksaja niin muutama tonni kuussa olisi riittävä "korvaus".
      Mutta hulluhan ei ole se joka pyytää. Mutta siitä en enää ole varma onko hullu vai ei se joka pelin näkemisestä on valmis pulittamaan 100 dollaria.

      • Sir:Tiede

        Siitä korkeat palkat johtuu koska ihmiset haluavat maksaa. Arvostuskysymys joka näkyy nimenomaan palkassa.

        Ilmaa ei markkinataloudessa siksi ole yhtään.


    • troll2u

      ni se on just nii nhl ässä on trolleja tyyppejä esiim malkkini jos sille tulee lunta paitaan niin avustaja tulee ja putsaa sen pois

    • VanCover
    • riuttala76

      Joo, itseäni ei jääkiekko voisi vähempää kiinnostaa. Jahdata jotain kumilätkää kaukalossa. Kissakin jahtaa palloa kun sen sille heittää ja koira saattaa osata napata frisbeen lennosta. Mutta kovakuntoisia kavereita varmasti ovat ja kyllä mä arvostan lajissa kuin lajissa sellaista ihmistä joka on siinä parhaimmistoa. On se vaan kumma kuinka joissain lajeissa on niin helppo ansaita suuret rahat huipulla, ammattipokeripelaajat saattavat tienata hiton hyvin mutta Shakin suurmestarit tienaavat harvoin isoja rahasummia, no Garry Kasparov taisi aika hyvän summan saada kun voitti Deep Bluen, vaan kyllä mä sitä pidänkin paljon historiallisempana ja suurempana tapauksena, kuin jos Suomi nyt sattumalta joku vuosi on sattunut onnistumaan joukkueensa kanssa lätkimään kumilätkää kaukalossa paremmin kuin muut maat.

    • riuttala76

      No ainakin kaikkien lajien ammattilaiset tienaavat yleensä rehellisesti rahansa. Itse
      en tiedä mitä hyödyttää oppia laukaisemaan kiekko tarkasti jonnekin. Tuskin sillä ainakaan tarkoitus on hirviä metsästää kun Bumerangikin todennäköisesti toimisi paremmin. Mutta pitäähän laji varmasti yleiskunnon hyvänä eli onhan se hyvää liikuntaa.

      • 12+9

        Jääkiekko vs Bumerangi, molemmat aika hyödyttömiä hirven tappamisessa. (Naurettavaa pelleilyä tietysti verrata metsästystä mihinkään, sehän on raukkamaisin "laji" maailmassa. Miehet menee metsään, tekee siellä asioita joita kukaan ei halua tietää, sitten apuvälineillä tappaa eläimen ja juovat peijaisissa viinaa...Rituaali jossa yritetään todistaa olevansa alfa uros, vaikka metsästäjä on vain peniksenjatke pyssylle. :D)

        Itse asiaan. Se on urheilulaji ja sitä pitää kunnioittaa semmoisenaan. Kun katsoo näkökulmasta mitä järkeä, niin ei löydy lajia jossa on oikeasti mitään tolkkua siihen nähden miten he tienaavat. 100m aidat? Todistat, että voit juosta ja hyppiä. Sen osaa kaikki, paitsi jos jalat ei pelaa. Viesti juoksu? Ehkä se olisi parempi, että kaikki juoksee kerralla kun juostaan kaverin luokse joka sitten lähettää seuraavan kaverin eteenpäin.

        Jääkiekkoilija tienaa tuhottomasti, mutta kun katsotaan asiaa niin kaikki rahat mitä heiltä leikataan pois menee henkilöiden taskuun, jotka eivät sitä tarvitse. Seurat joilla on miljardit jo taskussa janoaa pelaajilta vain enemmän...Mielestäni kumminkin jos raha tulee, se ensisijaisesti menee niille, jotka sitä rahaa tuovat pottiin?

        Esimerkkinä. Madalletaan jonkun alan palkkoja, mutta ei muuteta mitään. Tienaavat 1 euron vähemmän tunnissa ja kaikki maksaa kaupassa saman verran. Lyödään rahat firman omistajan taskuun ja ensi vuonna sitten 0.5 euroa vähennetään uusiksi. Ottaisitko itse vastaan palkanalennuksen sillä verukkeella, että pomosi ferrari tuntee itsensä yksinäiseksi autotallissa?


    • ressu1

      Kuinka moni teistä elää työpaikalleen..uhraa terveytensä sen edestä.Nhl pelaajat treenaavat,pelaavat ja elävät jää kiekkoa melkein joka päivä vuodesta.Vapaa aikaa on vähän.
      Ok olisin töissä firmassa.Aamusta palaveri 9-11 ruoka tauko seuraava palaveri 14.30-16.30 ruokatauko viimeinen palaveri 19-21 jonka jälkeen pidetään tunnin video palaute.Näitä 6 päivää viikossa neljän kuukauden ajan. Sit tulos kausi joka kestää 5-6 kuukautta about.Matkailla ympäri jenkkilää erinäköisissä bisnes tapaamisissa.Käyt palavereissä vähintään 4 tuntia päivässä.Välistä voi olla vapaapäivä ehkä kaksi.Tätä useampi vuosi.Olisitko valmis..esimerkki on verrannollinen NFL tahtiin.Niin no noin kuukausi on tuloskauden jälkeen vapaata.

    • Bussintuoma

      Kävin eilen kurussa, näin siellä 3 lasta kävelemässä mäkeä. kahdella heistä oli Ilveksen tuulipuku ja Hervannan Apteekin pikkukassi kädessä, Joten tuskin tuo Hervannan Bussintuomat Ilvesfanit mikään taru on.

    • Etruskipäästäinen

      Enpä nyt ymmärrä pointtiasi. Kysynnän ja tarjonnan laki pätee tässäkin. Jos jonkun firman tulos riippuisi täysin yhdestä duunarista niin taatusti maksettaisiin mitä pyydetään. Mulla on pitkä ja vaativa koulutus takana ja rutkasti kokemusta, kuulun alani parhaisiin asiantuntijoihin maailmassa. Mutta ei tulisi mieleenikään kadehtia lätkänpelaajia - huippupelaajat ovat valiojoukkoa ja tekevät duuninsa paremmin kuin kukaan muu. Voisin vaatia samaa liksaa jos mun esitelmiä olis kuuntelemassa 20000 ihmistä jotka maksaisivat siitä sata taalaa ja heittäisivät standing ovationin esitelmän päätteeksi... ei tule tapahtumaan.

    • DÖJÖ

      paska

    • Kumpi haluat

      Sano se Fortumin ja muiden espoolaisten firmojen johtajillekin, varsinkin kun työt vielä tekee kaikki muut kun johtaja. Rahat nostaa kuitenkin leveästi muutenkin eläväkeulakuva,JOHTAJa. ja meidänvaltion alkupääoma tehty pörssiin suomalaisesta työstä ja veromarkoista.
      Mutta sen eläke vasta muhkea. Jää eläkkeelle mieluiten heti, mutta ainakin 60 vuotisena. 500 000 vuosieläke, tavis 20 000. Kumpi haluat olla.
      Kyllä noissa taitaa suuruudenhulluus ja ahneuskin olla. Amerikassa se ei ole ihme, mutta täällä köyhässä Pohjolassa.
      Muutenhan kukaan ei lähtisi rahan perään Suomesta. Siellä pantava 110 lasiin.

    • saPKo03

      NHL pelaajat on parhaita.En lähtis haukkuu änäri pelaajia. Pittsburgh

    • Pula GM

      Kysehän on siitä, että työntekijöiden pitää saada riittävää prosenttiosuus yhtiön voitoista. NHL joukkueet ovat yhtiöitä, pelaajat sen työntekijöitä. Nyt jako omistajien ja pelaajien kesken on n. 50-50, normaalifirmassa se ei sitä olisi. Mutta pelaajat saavat ison osuuden, jotta omistajat eivät menettäisi heitä venäjälle. Mielestäni reilu jako, bisnes tuottaa rahaa ja päätähdet saavat osuutensa.

    • raeryery

      50% katsomossa istuville siipi-ihroille on aivan liikaa. Jos ihrat olisivat julkkiksia ja jos ihmiset ymmärtäisivät paljonko ihrat tienaavat miljardeja pelaajien kyvykkyyden siipeilyllä niin vastustus ihrojen ahneilulle olisi valtaisaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe