Metsosta tekeillä video levitykseen

Lupa tappaa ahneena

Olen tekemässä Metson ahneudesta videota kansainväliseen levitykseen. Ja nyt kaivataan ammatti/amatöörinäyttelijöitä. Sävellän itse musiikin joka tulee olemaan Beethovenin 5. ja hautajaismusiikin tyylistä. Itse videossa esitetään Suomalaisen perheen talouden pohjan katoaminen kun Metso antaa lopputilin molemmille vanhemmille…perhe menettää työn ja toimeentulon… joutuu lähtemään kovalla säästämisellä hankkimastaan rintamamiestalosta pieneen kaupungin vuokraosakkeeseen. Lasten osalta maailma on myös muuttunut täysin. Perheellä ei ole enää varaa tukea lasten harrastuksia eikä hankkia lapsille edes välttämättömiä asioita. Tästä johtuen lapset voivat pahoin ja itkevät lähes jatkuvasti. Lopulta toisen vanhemman mielenterveys alkaa järkkyä ja se johtaa itsemurhaan. Koko videon ajan välähdyksittäin näytetään Metson johtajien elämää (loistoautot, illat loistoravintoloissa, TV-kommentteja (osingot/YT), Pankkitilisaldojen kasvu, jne.) Johtajat nostetaan ahneuden jalustalle ja tuo ahneus rinnastetaan siihen kuinka suuria kärsimyksiä se aiheuttaa muille.
Tämä sitten laitetaan kansainväliseen levitykseen… niin laajasti kuin mahdollista. Metson nimi tulee olemaan erittäin selvästi edustettuna tässä videossa.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän projektiin niin pistä kommenttia tai vaikkapa omaa ehdotusta käsikirjoituksen osalta tänne. Kerätään sopiva tiimi työstämään tämä ulos.

1

182

  Vastaukset

  • Jaha. Metson entinen luottamusmies taisi saada änkyröintinsä vuoksi kenkää yt:n aikana? :D

   Miksi et muuten rahoittaisi videota osakkeilla? Inderesin suositushinta on 32e ja nyt taitaa olla n. 28e.. Eli siitä vaan vaikka 28.000e kiinni, haet pankista lainaa. Sitten myyt 32.000e ja maksat lainan pois. Ajattele! 4 kiloo ihan vaan leffaan ahneudesta! :)

  SEISKA.FI

  • Samu Haberilla todettiin koronavirus – muistutti ihmisiä tärkeästä huomiosta
  • Mestarikokki Hans Välimäki tarttui haasteeseen Jyrki Sukulan varoituksista huolimatta: Ravintoloitsijoiden tarinat menivät ihon alle!
  • Bumerangina ulos! Sofia Belórf pimputti Niko Ranta-ahon ovikelloa – kohukaunotar joutui pettymään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13809
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   5822
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   105
   1416
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   74
   1290