Metsosta tekeillä video levitykseen

Lupa tappaa ahneena

Olen tekemässä Metson ahneudesta videota kansainväliseen levitykseen. Ja nyt kaivataan ammatti/amatöörinäyttelijöitä. Sävellän itse musiikin joka tulee olemaan Beethovenin 5. ja hautajaismusiikin tyylistä. Itse videossa esitetään Suomalaisen perheen talouden pohjan katoaminen kun Metso antaa lopputilin molemmille vanhemmille…perhe menettää työn ja toimeentulon… joutuu lähtemään kovalla säästämisellä hankkimastaan rintamamiestalosta pieneen kaupungin vuokraosakkeeseen. Lasten osalta maailma on myös muuttunut täysin. Perheellä ei ole enää varaa tukea lasten harrastuksia eikä hankkia lapsille edes välttämättömiä asioita. Tästä johtuen lapset voivat pahoin ja itkevät lähes jatkuvasti. Lopulta toisen vanhemman mielenterveys alkaa järkkyä ja se johtaa itsemurhaan. Koko videon ajan välähdyksittäin näytetään Metson johtajien elämää (loistoautot, illat loistoravintoloissa, TV-kommentteja (osingot/YT), Pankkitilisaldojen kasvu, jne.) Johtajat nostetaan ahneuden jalustalle ja tuo ahneus rinnastetaan siihen kuinka suuria kärsimyksiä se aiheuttaa muille.
Tämä sitten laitetaan kansainväliseen levitykseen… niin laajasti kuin mahdollista. Metson nimi tulee olemaan erittäin selvästi edustettuna tässä videossa.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän projektiin niin pistä kommenttia tai vaikkapa omaa ehdotusta käsikirjoituksen osalta tänne. Kerätään sopiva tiimi työstämään tämä ulos.

1

176

  Vastaukset

  • Jaha. Metson entinen luottamusmies taisi saada änkyröintinsä vuoksi kenkää yt:n aikana? :D

   Miksi et muuten rahoittaisi videota osakkeilla? Inderesin suositushinta on 32e ja nyt taitaa olla n. 28e.. Eli siitä vaan vaikka 28.000e kiinni, haet pankista lainaa. Sitten myyt 32.000e ja maksat lainan pois. Ajattele! 4 kiloo ihan vaan leffaan ahneudesta! :)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   180
   15768
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   312
   12242
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   216
   6673
  4. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   73
   1568
  5. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   45
   1254