Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy

Tuli ongelmia tavaramerkki suojan uusimisen kanssa. Halusimme päivittää tietokantaan uutta logoa, joka vaihtui muuta vuosi sitten. Itse asiassa olimme ainoastaan vaihtanut logon värisävyä tumman vihreästä hieman vaalemmaksi. Jostain syystä tämä ei ollut ihan niin helppoa kuin luulimme. Otimme yhteyttä Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy n jossa saatiin nopeasti sekä asiantuntevaa että luotettavaa palvelua. Ja homma hoitui :-)

6

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksinoikeus tavaramerkkiin piti saada. Haettiin tavaramerkkirekisteröintiä mutta prosessi olikin huomattavasti hankalampi kuin aikaisemmin luultiin. Meidän tavaramerkki on esitetty graafisesti. Se on siis logo. Esteenä tavaramerkkirekisteröinnille oli merkin erottumiskyvyttömyys ja sekoitettavuus toiseen tavaramerkkiin tai toiseen tunnukseen. Emme ymmärtäneet byrokraattista sanojen valintaa ja turhauduimme. Soitimme ensin Kolster:ille jossa saatin epämielyttävää ja ylimielistä vastaanottoa. Tämän jälkeen otimme yhteyyttä Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy:yn jotka selvensivät meille helpolla suomenkielellä esteet. Voimme suositella hyvänä ja luotettavana palveluna.
      http://www.tavaramerkki.org
      http://www.kolster.fi/
      http://www.prh.fi
      http://www.wipo.int/portal/index.html.en

    • Työkseen patentoiva

      Heitänpä tässä ihan arvauksena, että karikon ja trinnery ovat kumpikin Suomen Tavaramerkkirekisteröinnin lähipiirissä.

      Kyseinen huijariputiikki lähetti minullekin patenttiasioissa klassisia patenttihuijauskirjeitä (valelaskuhuijaus). Aika vastaavan näköisiä kirjeitä kuin mitä maailmalta tulee liittyen patenttien ja tavaramerkkien rekisteröinteihin. Ajoitus yllättäen sopii tähän keskustelunavaukseen varsin mainiosti.

      Ja kas kummaa... PRH varovaisesti varoittelee kyseisestä firmasta omalla ajankohtaissivullaan. Norjan vastaava viranomainen niputtaa putiikin huijariputiikiksi omassa tiedottamisessaan.

      Tältä pohjalta kyllä suosittelisin, että kyseisestä firmasta kannattaa pysytellä kaukana. Suomenkielinen termi tällaisesta puhuttaessa liittyy ureaan.

      Eikä tarvitse minua uskoa. Katsokaa googlesta. Ja huijareille tiedoksi: hankkikaa oikeita töitä, kiitos.

    • Oma kokemukseni Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy kanssa on erinomainen. En myöskään ymmärtänyt byrokratiasta joten rekisteröinnin helpottamiseksi teimme sen heidän kauttaan.
      Voin todellakin suositella, heilla asiat hoituvat mutkattomasti ja kärsivällistä asiakaspalvelua minun laisiini asiakaisiin löytyy, sen myöskin tulin testatuksi.
      En koe mitenkään että minua olisi tullut "huijatuksi" !
      ( http://www.tavaramerkki.org, http://www.prh.fi)

    • Just joo

      Juuri samoja Suomen Tavaramerkkirekisteröinti Oy:n kehumisviestejä on julkaistu muillakin foorumeilla, samoihin aikoihin kuin huijauskirjeitäkin on lähetelty. Nimimerkit vain vaihdettu. Täyttä huijausta!

    • IPR

      NO ONPAS PAKSUA! Tämä STR eli Suomen Tavaramerkkifirma on huijarifirma ja karikonin vastaus on lähetetty huijarifirmasta. Älkää hyvät ihmiset haksahtako maksamaan tuon firman laskuja!!!!

    • Honest1109

      Tuntuu olevan hanurista koko juttu,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe