"Runoja" tunteista ja muusta, kommentteja?

setyttökulmantakaa

En oikee tienny mille palstalle kirjottelisin tän nii laitan nyt sitte tänne. Eli oon 14v tyttö ja melkee jo harrastuksena teen tämmösiä pieniä runoja tai mitä nää nyt on siis kokemuksista ja tunteista sun muusta. Harrastan myös musiikkia ja teen omia biisejä, joskus ku alan kunnolla sanottamaa nii tästä vähä ehkä jotai vaikutteita siihenki. Haluisin et kertositte mielipiteitä tai jos teillä heräs jotai ajatuksia yms, kiitos.

Elämä on karua, niin epäreilua. Todellisuus kolahtaa, kun sitä vähiten odottaa. Ootko nyt ylpee? Saa yksin illalla itkee peiton alla, miettii kui paskaa tääl on olla. Tajuutko yhtää miltä tuntuu kantaa tälläst taakkaa ja pelätä ettei kohta ehkä enää mitää saakkaa? Aika paskaa, ja vitun rankkaa. En pyydä palaa taivasta, enkä mitää kallista, toivosin vaa et mut hyväksyttäs tässä maailmassa.

Oot mulle tärkee, mut täs ei oo järkee. Silmis sumenee, vaan sua kuuntelee. Ei sen enempää, eikä vähempää. Elämä antaa, elämä ottaa, se kantaa, se pudottaa. Melkone syöksylasku ollu pääl viimesen vuoden, voitko ottaa kii ja kannatella huomen?

Liian vaikeeta, rankkaa ja haikeeta. Mitä voin enää sanoo, kattoo silmii ja
anoo armoo. Ei näy pelastusta, mitä sä ees haluut musta? Mun hartioilla painaa paineet ja tuska, mut mä oikeesti kai tykkään susta. Ei ehkä oikee aika purkaa näitä tunteita, näyttää hienoi muuveja ja yrittää olla cooleja. Mut jos tää onki viimene mahollisuus, ja sit herää todellisuus. Haluun sanoo enneku on liian myöhästä, vaikka tää onki työlästä.

Ai mä oon ruma huora, oisko kiva elää ilman päätä? Siitä kohta luopuu joudut ku nähää huomen koulussa. En jaksais sun naamas enää katella, sori ku en oo mikää Pamela. Häivy vaikka vittuu ja haista paska, sut tekis mieli seinään paiskata. Saisit vitun pahasti turpaan jos nyt tulisit vastaan, en ottais vastuut seurauksista, ehkä vaa niist oikeuksista. (kertoo siit ku eräs 'tosi kiva' ihmine oli puhunu musta paskaa muille, mm. haukkunu huoraks jne.)

Sulle kerroin kaiken; mite menee, mitä kuuluu. En huomannu kuiluu, joka vieressä murtuu. Sinne pudottii jo, eikä päästä enää ylös. Ei tää toimii voi näin, et mä aina riennän pelastamaa. Tukena taas, pelastavana olkapäänä. Tahdon pois, mut luonas pysyy silti. Rakastan sua, enkä haluu päästää irti.

Luulit et oisin helppo nakki, niinku sä oot vaa yks ruma rakki. Se mitä yritit oli vitusti liikaa, seuraavan kerran saat nyrkistä turpaan. Voit olla varma ettet ikinä saa naista, ota vaikka poskeen ja haista paska. (tässä vois sanoo et joo, tää kertoo siitä ku mut yritettii raiskata, tai ainaki se oli selvästikki sen äijän mieles)

En haluu enää miettii ketä muita hoidat, tai kelle muulle sä iltasin soitat. Rakastin sua sillon, mut empä enää. Tää oli liikaa mulle, ittes kerää. (..ja kun mua petettiin)

Yritä ymmärtää, susta jälki jää.

Ei sulle yks riitä todellakaa, se on kaikki tai ei mitää aina vaa.

Tässä istun yksinään, odottamassa löytäjää.

En takaa et ymmärrätte jotai kohtia tai tekstejä, jollon ette pääse siihe ajatuksee mukaa, ettekä ymmärrä mua. Mulle ei oo väliä kirjotatteko et ''tää oli täyttä paskaa, oot vaa säälittävä angstiteini'' vai jotai positiivista, halusin vaa jakaa tän jonku kanssa, ei mul muuta.

6

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oon Tyhmä

      Oli kyl hienoja runoja! En jaksa enää kirjottaa, oon kirjottanu niin paljon.
      Olisi siis vielä lisää positiivista palautetta, mutten jaksa nyt kirjottaa niitä kaikkia. Mutta ennenkaikkea on hienoja! Tosin yks negatiivinen palaute... Sitä vaan, että kirosanoja tai muuta rivoa kieltä ei kannata käyttää.

      Ei täs muuta.

    • 1.k.1

      Sinun ikäisenä kirjoittelin myös lauluja se oli pako keino elämästä ja samalla terapeuttista apua itsellensä. Olen nyt 17 vuotias ja kirjoittelen yhä elämäni kurjuudesta, sekä ongelmistani. Olen säveltänyt lauluistani noin 30 ja sanoituksiani (kirjoituksia tunteistani) on kertynyt 400 laulun verran :D Sanoituksissasi on hyvin saman laisia piirteitä kuin oli myös omissani varhaisis teksteissä. Kun jatkat kirjoittelua niin jonain päivänä kirjoittelet vielä mahtavia lauluja. Liitän tehän tekstiin vielä yhden sanoituksistani, joka kertoo hyvin turhautumisistani tätä elämää kohtaan.

      Elämän valo

      Osa katsojana elämässäni tässä, se on hyvin pieni rooli.
      Ei elämän valo ole mielyttävä, kuuluneekohan se edes minulle?
      Se on hyvin yksi toikkoinen ja osa siitä on vasta kulutettu.
      Ei elämän valo ole mielyttävä, ei se millään vain himmene.

      Joka päivä vain toivon et kuolisin pois.
      Millään en vain saisi luovuttaa, sillä eloni ei vain kuulu minulle.
      Kaikki on vain pilaa jossa olen vain osa katsojana.

      Katson maailmaani höyryävää, lasiputken läpi nään elämäni entisen.
      Ei ollut kehuttavaa elämän valo silloinkaan. Lienenkö edes olemassa,
      kun on maailma väritö. Kun on maailma väritön.

      Joka päivä vain toivon et kuolisin pois.
      Onnen saanti on rajoittunut, sillä rakkautta ei vain riitä minulle.
      Kaikki on vain pilaa jossa olen vain osa katsojana.
      Kuollut olen jo haaveissa jo elämän alkaessa.

    • tyugy

      ite ainaki oon kokenu et on ollu hyödyllistä purkaa tollai itteesä.. 14v alotin nyt alan olee vanha paska heh. kirosanoista oppii kyllä pois jos haluu. pääasia et kirjottaa miltä tuntuu et helpottais. tossa kehittyy sitäpaitsi korjotustaitokin ja luovuus mikä on plussaa myöhemminkin.

    • 456456456456456

      Ah, mi sisin paapuu
      Kuin kedon kukka juuriaan haapuu
      Sen sisin kuolee seitsemällä hedellä
      kastelimme heitä miedosti pesuvedellä.
      Kihniö.

      Runoilija Rumppanen ~ Teoksesta ''Virtsasin kaksi kissanpentua jaloistani''

    • tällane -97 angstaaj

      Hei vähän siisti o_O osaisimpa mäki... toi oli sairaan hyvä, mulle tuli mielee joku räppi tyyppine :) itelläki vähän samanlaisii fiiliksii välil :/

    • KaikkiNimetOnVarattu

      Noi runot on musta tosi inspiroivia. Mulla on nyt tosi hankala vaihe elämässä, ja tykkään itekkin kirjotella kaikenlaisia värssyjä. Oon suakin nuorempi, vasta 11v. Mutta silti elämä välillä potkii perseelle. Jatka vaan samaan malliin! Noi on mahtavia!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe