Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

HYVÄ LISBET!

Shlalom Lieberman

L.Puttonen häikäisi YLE:n vaalikeskustelussa. Aktiivisesti pyrki puheenvuoroja saamaan. Tiesi tarkaan puolueensa ehdokasmäärän. Haastoi hallituksen nuorisopolitiikan olemalla samaa mieltä hallituksen kanssa, ihan kuten nousevan puolueen tuleekin!

Lisbet iski oikeaan paikaan ja oikeaan aikaan ja nopeasti kuin kiukkuinen ampiainen. Todellinen oppositiojohtaja. Soini sai todellisen haastajan.

8

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :D

      Tää on niin hauska!!! Kiitos kun piristit päivää, nauru pidentää ikää :D

    • jl

      Tässä 12 minuutin kooste YLEn vaalitentistä. Parhaat palat niille, jotka eivät jaksa katsoa kahta tuntia. Mukana myös Lisbet Puttosen puheenvuoro.

      http://youtu.be/w_fJ_1seyd0

    • eteläpohojalaanen

      Todella noloa!!! Pari kolme ehdokasta! Kuitenkin vielä ennen "Puttosen aikakautta" vapauspuolueella oli monta istuvaa valtuutettua, tämän ne idiootit sai aikaan kun alkoivat erotella laittomasti ihmisiä, ja sai sotkettua kaikki asiat niin että villi lista oli ainoa vaihtoehto jäsenille päästä ehdokkaaksi. Perin juurin onnetonta touhua, ja suorastaan rikollista kaikille niille jäsenille jotka vielä vuosi sitten uskoivat tähän puolueeseen. Puttonen ei osannut sanoa mitään puolueen linjastakaan kuin että ei kuntaliitoksille, mihinkäs se maahanmuuttokriittisyys jäi, josta Helo puhui kun perusti puolueen?

      • mitä on tilannut

        Haista eteläpohojalaanen p..s..k..a. Varsinhyvin olet sinä ja tekaikki Mäenpään kaakilla ratsastavat tietoisia tahallisesta puolueen alas-ajosta. Mäenpään taktiikka on HALLITSE TAI HAJOTA. Kun hän eikykene hallitsemaan Olli aina hajoittaa. Eikä tämän ole yksin Vapauspuolueen ongelma Mäenpään kanssa.
        Mäenpää on sen sortin sosialisti, että eikykene näkemään sitäkään, että tällä temppupolitiikalla hän hävittää lopulta itsensä ................. joka on jo nyt todellisuutta.

        Sitä saa Olli


      • Ikipietulainen

        Helon ja Sivosen aikaan puolue kukoisti.


      • komnenos

        Kuka välittää? Kiistatta Mäenpää tosin tuhosi vähätkin menestymismahdollisuudet.


    • eteläpohojalaanen

      Selitäpäs nyt vähän tarkemmin, ihan alusta asti. Mitä Mäenpään ja muiden laittomasti erotettujen olisi pitänyt siinä tilanteessa tehdä? Tyytyä kohtaloonsa? Sittenkö sinä olisit ollut tyytyväinen? Mitään selityksiä ei tullut miksi yhtäkkiä alettiin erottaa ihmisiä. Mitään lain vaatimaa kuulemista ei ollut yhdelläkään erotetuista. Se ei riitä että sanotaan että "puolueen vastainen toiminta" pitää siitä olla jotain todisteita, se on todella raskas syytös, ja siihen pitää myös antaa syytetyn kertoa oma kantansa, eli pitää olla kuuleminen ennenkuin aletaan erottelemaan.
      Mitä esimerkiksi kokkolalaiset erotetut olivat tehneet pahaa vapauspuolueelle?
      Ja se että syy oli maksamattomat jäsenmaksut, ei myöskään ole perusteltu mitenkään, mitään todisteita ei ollut että olisi ollut maksamatta, päinvastoin, laittomasti erotetuilla oli kuitit tallella että jäsenmaksut oli maksettu, jopa etukäteen, vaikka ei ollut tullut mitään jäsenmaksulappujakaan.
      Jos sinä (tiedän kyllä kuka sinä olet, mutta sinä et tiedä kuka minä olen) täällä haistattelet minulle, vaadin kyllä kunnon selitykset.
      Jos selityksiä ei ala tulla, voit ihan itse syödä vaikka kuormallisen ehtaa eteläpohojaasta sontaa!

      • pietulainen8

        Kaikki nämä ongelmat tietysti johtuivat vanhuksen huonosta käytöksestä ja riitelystä vapauspuolueessa. Vanhuksen ongelmiin lopullinen syy oli kuitenkin Puttonen joka esti hänen ehdokkuuden vapauspuolueen listoilla kunnallisvaaleissa 2012. Tämä tilanne synnytti viime metreillä pakon väärentää valitsijayhdistyksen asiakirjaan vääriä nimiä. Tästä tuli vaalien jälkeen oikeudessa ehdollista vankeutta. Vuoden 2017 kunnallisvaaleissa väärentäminen ei ollut enään mahdollista ja vanhan miehen riitelyn vuoksi listalle ei tullut enään riittävästi ehdokkaita ja putoaminen valtuustosta tapahtui.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe