Halloween vinkkejä :)

halloween girl

Voisin kertoo tässä muutaman leikin ja koristeideoita :)

Murhaaja
Ohje:
Menkää pimeään huoneeseen. Jaa jokaiselle vieraalle lappu. Jos vieraita on esim 8, niin kirjoita kuuteen lappuun "K" eli kansalainen, yhteen lappuun "P" eli poliisi ja yhteen lappuun "M" eli murhaaja. Kansalaiset ja murhaaja tanssivat huoneessa, kunnes murhaaja piirtää yhden kansalaisen selkään rastin. Kansalainen jonka selkään on piirretty rasti, kaatuu maahan ja huutaa: "Apua, apua! Poliisi!" ja oven takana oleva poliisi tulee huoneeseen ja laittaa valot päälle. Poliisi kuulustelee kaikkia kansalaisia ja kysyy heiltä "Mitä teit viime yönä?" Kansalainen keksii mitä oli tekemässä ja kertoo sen poliisille. Sitten poliisi yrittää arvata kuka on murhaaja. Samaa jatketaan kunnes murhaaja selviää.


Muumiointi
Ohje: Jaa vieraat kahteen ryhmään. Anna molemmille joukkueille 2 rullaa wc-paperia. Idea on yksinkertainen: se kumpi ryhmä saa ensin tietyn henkilön muumioitua, niin se voittaa.


Missä kulkee haamu? (itse keksimäni)
Ohje: Menkää isoon huoneeseen tai ulos. Pitää olla mahdollisimman pimeää. Anna jokaiselle vieraalle yksi lappu jossa lukee "L" eli lapsi, "A" eli aikuinen, "J" eli johtaja ja yhdessä lapussa lukee "H" eli haamu. Kaikki kulkevat huoneessa ja haamu piiloutuu esim sohvan taakse tai sängyn alle. Lapset ja aikuiset kulkevat yksitellen etapilta toiselle ja johtaja on ottamassa heitä vastaan. Jokaisessa paikassa on suoritettava yksi tehtävä, esim työntää käsi keitettyyn spagettiin ja etsiä sieltä joku esine. Jollain etapilla tehdään taas joku tehtävä, mutta tehtävän jälkeen johtaja ojentaa jollekin lapselle tai aikuiselle lapun, jossa lukee "Haamu on lähellä, pidä varasi." Lappuja on vain yksi, ja sen varman saaja voi tietää vain haamu ja johtaja, jotka ovat sen etukäteen suunnitelleet. Kun joku on saanut lapun, lapun saaja menee istumaan ja odottamaan että muut ovat suorittaneet tehtävät. Jossain vaiheessa kuitenkin haamu lähestyy lapun saajaa koko ajan ja säikäyttää hänet niin hyvin kuin vain osaa! Ohjetta kertoessa ei tietenkään kerrota että haamu aikoo säikyttää hänet, vaan kirjainlappujen jakaja kertoo etukäteen haamulle että hänen täytyy säikyttää hänet! :D Hauskaa vaikkei saisikaan lappua!! :)


Kauhukuja (ei leikki vaan ns. rata! :D hauskaa ja pelottavaa silti! :) )
Ohje: Valitse joku huone ja tee sinne joku pelottava rata. Sinne voi laittaa esimerksiksi jäädytettyjä käsiä (kumihanskaan vettä, ja pakastimeen :D), mädäntynyt mandariini (oikea mädäntynyt mandariini!! :D), banaanisosetta kulhossa jonne joutuu tunkemaan käden ja etsimään jonkun jutun :D, keitettyä spagettia jonne joutuu tunkemaan käden ja etsimään avaimen jolla pääsee ulos huoneesta. Voit askarrella sinne myös käden vaaleasta kartongista ja piirtää siihen verta sekä askarrella siihen puukon. Se voi pilkistää vaikka sängyn alta!! :D Pyydä vaikka jotain sisarustasi pelottelemaan kauhukujalle! Jos sinulla on lemmikki, voit laittaa sen kuljeskelemaan ympäri huonetta, vieraat pelästyvät varmasti jos sillä on vaikka kostea karva ja se osuu kaveriin :D Osta vaikka naamareita ja laita seinille niitä. Jos sinulla on tuuletin, laita se lakanan taakse ja lopputuloksen tiedättekin! Ota taskulamppu mukaan kierrokselle jotta vieraat näkevät kaiken pelottavan :) Laita esim patjoja kaarenmuotoiseksi ja vieraiden pitäisi kulkea niiden läpi. Voit kertoa samalla jotain kauhutarinaa kun johdatat vieraita radan läpi.



ASUJA

Murhattu tyttö
Tarvikkeet: Valkea tai musta repaleinen paita, mustat legginsit, ripsiväriä, harmaata luomiväriä, punaista, mustaa, tummanruskeaa ja tummanpunaista luomiväriä, tummanpunaista huulipunaa, vaaleaa meikkivoidetta, vaaleaa puuteria, hiuspanta (jos sinulla ei ole pitkiä etuhiuksia), hiuspompula. Voit myös kihartaa hiukset tai jättää vain auki

Asun kokoaminen: Laita paita ja legginsit päälle. Levitä meikkivoidetta kaulaan ja kasvoihin. Laita puuteria. Laita mustaa tai harmaata luomiväriä silmien alle ja tee silmäpussit (laitan kaikkien meikkijuttujen teko-ohjeet alas.) Tee punaisella, mustalla, tummanruskealla ja mustalla luomivärillä haava jonnekkin puolelle kasvoja. Laita huulipunaa koko huulille. Laita hiukset kiinni, kiharra hiukset, tai jätä ne vain auki.

Ohjeet haavan ja silmäpussien tekemiseen: Ota ohut sivellin. Laita sillä punaista luomiväriä siihen kohtaan mihin haluat haavan. Tee sillä vain viiva. Lisää sitten tummanruskeaa luomiväriä punaisen päälle. Tee vielä tummanpunaisella luomivärillä päälle, mutta tee sillä myös vuotavat kohdat. Kun teet vuotoja, älä paina siveltimellä lujaa, vaan tee se hennosti että se näyttäisi aidommalta. Tee vielä kaiken päälle hennosti mustalla.

Silmäpussit: Tee viiva mustalla tai harmaalla luomivärillä siihen kohtaan missä silmäpussit yleensä on. Levitä sitten sormella tai luomivärisiveltimellä ylös päin väriä. Lopuksi levitä sormella koko silmäpussialue luomivärillä! :DD


Ei oo nyt muita ideoita mutta kerron myöhemmin lisää asuideoita!! :)

1

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivoton

      moikka halloween girl. Harmi kun tänne ei oo oikein kirjoteltu... :/ Oisin itekki ollu halloweeniks ollu apuja vailla:( Oon katos pitäny jo kolmet juhlat samalla kolmen hengen porukalla kun en saa kuttuu ku kaks parasta kamuu, niin oltais tarvittu vaihteluu :///

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe