Onko futis läpimätää vedonlyöntihuijausrikollisutta?

Aina sama peli

Aina välillä jalkapallovedonlyönnissä eteen tulee täysin käsittämättömiä kertoimia jotka houkuttelevat pelaamaan, mutta aina yhtä vuorenvaramasti veto epäonnistuu.

Tänään Bras. A-sarjassa Internacionalin kotikerroin U-betilla oli 1,45 ja vierasjoukkueen Bahian kerroin 7,5. Koska kotijoukkue oli hävinnyt seitsemästä viimeisestä pelistä 3, pelannut tasan 3, ja voittanut vain yhden häntäpään joukkueen kotonaan, ja vierasjoukkueella oli seitsemän viimeisen pelin saldona 4 voittoa ja kolme tasuria, houkutteli iso vieraskerroin pelaamaan. Varsinkin kun Bahia oli voittanut 2 vieraspeliä joista toinen oli vielä parempaa joukkuetta vastaan kuin Internacional. Tilastojen valossa Bahia oli 7 viimeisen pelin perusteella selkeästi parempi, joten kerroinkin olisi voinut olla jopa pienempi kuin kotijoukkueella. ...No, tilanne 3-0 nyt toisen puoliskon lopulla...

Mikä selittää tallaisen ilmiön? Huippukunnossa oleva vierasjoukkue häviää täysin heikkokuntoiselle kotijoukkueelle, ja kertoimet ovat päinvastoin mitä pitkä peliputki edellyttäisi. Kokoonpanot olivat normaalit, eikä kummallakaan ole ollut, eikä ole tulossakaan mitään cup- tai muitakaan pelejä. Ei voi ymärtää.... Eikä taatusti kannata hakea suuria kertoimia tällaisista....

9

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuota noin

      Kyllä ammattilaisjalkapallo on täynnä läpimätää vedonlyöntihuijausrikollisuutta. Mutta se mikä on TABU ja aihe mistä ei saisi puhua on se, että tätä vedonlyöntihuijausrikollisuutta rahoittaa ketkäs muut kuin suuret vedonlyöntifirmat itse.

      Ne tekee tällä keinoilla todella suuret rahat. Esim tuokin eilinen Inter - Siena 0-2 ja vierasvoittokerroin päälle 7,50. Sitten vielä samana iltana kivenkova Lazio häviääkin 0-1 Genoalle ja myös AC Milan ottaa turpiin.

      Ei nää ole sattumia silloin kun ne tapahtuu. Vaan ne on aivan järjestelmällistä vedonlyöntifirmojen sponsoroimaa rikollisuutta, jolla vedonlyöntilafgat kusettaa vedonlyöjiltä rahat pois.

      Monestihan näistä sopupeleistä luullaan, että vedonlyöntifirmat jäävät tappiolle kun joku Kiinalainen gangsteri nappaa rahat. Mutta ei se näin kyllä mene. Se homma pyörii nimenomaan vedonlyöntifirmojen sponssilla. Koska nehän niistä hyötyy, koska silloin näitä suosittuja ennakkosuosikkeja veikanneet pelurit häviävät kaikki vetonsa ja miljoonien pelivaihtorahat jäävät tällöin vedonlyöntifirmoille ja kusetus on suoritettu loppuun.

      Joten ilmankos ei näistä kohutuloksista suoriteta mitään poliisin esitutkintaa, koska eihän vedonlyöntifirmojen mafia ala omia rikoksiaan tutkimaan.

      • Vielä pari juttua

        Mutta ei tämä sopupelirikollisuus keskity vain jalkapalloiluun. On myös tennisviheriöllä koko ajan kaikenmaailman hämäräbisnestä kun Williamsin siskokset mm. hävisivät kaksinpelin muutama viikko takaperin ja kusi 1.17 kerroin.

        Siinä vaan vedonlyöntifirmat tarjoaa Williamsin siskoille isompaa summaa mitä turnausvoitto kunhan vaan suostuvat sitten häviämään tuon sopupelirahan eteen. NÄIN SE MENEE.


      • Aina sama peli
        Vielä pari juttua kirjoitti:

        Mutta ei tämä sopupelirikollisuus keskity vain jalkapalloiluun. On myös tennisviheriöllä koko ajan kaikenmaailman hämäräbisnestä kun Williamsin siskokset mm. hävisivät kaksinpelin muutama viikko takaperin ja kusi 1.17 kerroin.

        Siinä vaan vedonlyöntifirmat tarjoaa Williamsin siskoille isompaa summaa mitä turnausvoitto kunhan vaan suostuvat sitten häviämään tuon sopupelirahan eteen. NÄIN SE MENEE.

        Itsekin uskon vedonlyöntifirmojen olevan erittäin vahvasti mukana.

        Sitäkin olen ihmetelly, kuinka joku yritys voi lainata sjoittajilta suuria summia ja käyttää nnitä vedonlyönnissä luvaten lainarahalle hyvän tuoton. Eihän tuollaista lainaamis- ja edelleensijoittamisketjua varmalla tuotolla voi kukaan mitenkään pyörittää, jos ei pysty vaikuttamaan veikkaamiensa otteluiden tuloksiin. Pidän käsittämättömänä, että tällaista jo lähtökohtaisestikin pelien järjestämiseen pakottavaa bisnestä ei mikään laki estä. Homma vain ei voi toimia ilman sopupelaamista. ...Varmaan kyse on myös rahanpesusta, mutta isoilla rahoilla voi järjestellä pelejä kummasti ja tehdä voittoa kymmenissä eri vedonlyöntitoimistoissa suurilla panoksilla.


      • pöhlö

        lopeta ja ota pillerisi, saat valita kumman merkin tahansa, vedonlyöntifirmat järjestelee ottelutuloksia mee lääkäriin......


    • Eikö ainakin Italiassa ole ollut monta tapausta jossa huijauksia tähän malliin on jopa pystytty todistamaan? Ainakin muistelen että Juventus sai joskus rankaisun jostain vastaavasta. Muista maista en sitten tiedä.

    • Varmasti, mutta

      Todistetusti sopupelejä esiintyy, mutta on myös vedonvälittäjän ammattitaitoa saada sinut uskomaan tuohon 1,45 kertoimeen. Sinun tehtävä on punnita nuo kertoimet ja tehdä esityötä vedon eteen, ei se raha lahjana tule. Sellainen totuus sinulle, että sellaista asiaa kuin varmaa vetoa ei ole olemassa. Parempi tottuaa siihen ja mitoittaa panostus riskiä vastaavaksi.

      • Ja P.S

        Kerroinhan -- EI -- korreloi siihen, että kuinka todennäköinen 1X2 tulos on. Kerroin --KORRELOI-- vedonlyöjien uskoa tai epäuskoa kyseistä joukkuetta kohtaan. Eli siihen, kuinka paljon vetoa joukkueen puolesta lyödään vetoa, siis tarkemmin millaisesta summasta rahaa. Vedonvälittäjän tehtävä on jakaa kansakunnan uskomus 1X2 tulokselle kertoimien avulla siten, että hän jää voitolle kävipä pelissä ihan kuinka tahansa.


      • Täyttä sopupas--kaa
        Ja P.S kirjoitti:

        Kerroinhan -- EI -- korreloi siihen, että kuinka todennäköinen 1X2 tulos on. Kerroin --KORRELOI-- vedonlyöjien uskoa tai epäuskoa kyseistä joukkuetta kohtaan. Eli siihen, kuinka paljon vetoa joukkueen puolesta lyödään vetoa, siis tarkemmin millaisesta summasta rahaa. Vedonvälittäjän tehtävä on jakaa kansakunnan uskomus 1X2 tulokselle kertoimien avulla siten, että hän jää voitolle kävipä pelissä ihan kuinka tahansa.

        Esim. 30.12. oli jalkapallovakiossa ja monarissa Everton-Chelsea, jossa pelit oli pelattu täysin Chelsealle. Kuitenkin v.. 2010 jälkeen Everton ei ole hävinnyt yhtään kotipeliä Chelsealle vaan on voittanut 3 ja pelannut 2 tasan. Everton ei ole kaudella hävinnyt yhtään kotipeliä kun Chelsealla on 2 vieratappiota. Everton on mm. voittanut Manun kotonaan ja pelanut tasurin M-Cityn vieraissa. Molempien joukkueiden pelihistoriat osoittavat aukottomasti kuinka peli ennakolta piti olla joko1 tai x. Silti se oli pelattu täysin 2:ksi vaikka mikään järjellinen perustelu ei tukenut tätä. On selvää että moni pelasi 1x aukottomien tilastofaktojen mukaisesti, silti jotkut pelasivat 2 niin paljon että prosentit olivat täysin Chelsean voiton kannalla. TÄLLAISTA JÄRJENVASTAISTA PELAAMISTA EI SELITÄ MIKÄÄN MUU KUIN ETTÄ PELI OLI SOPUPELI.


    • Tällainen havainto

      Etenkin Bulgarian ja Romanian jalkapalloliigoissa sekä Venäjän toisella sarjatasolla on hauskoja kertoimia ja "sattumia" tarjolla. Erittäin usein selvä altavastaaja voittaa ylivoimaisen vastustajansa kertoimen ollessa siellä lähellä kymmentä, jopa 15. Muissa Euroopan sarjoissa ei tuollaista ihmehommaa näe ainakaan noin härskisti toteutettuna. No Balkanilla ja Italian alasarjoissa on toki myös hieman vastaavaa toimintaa.

      Kannattaa laittaa esim. Bulgarian liigan peleistä huumorilappuja vetämään. Ne osuvat yllättävän useasti. Korkeinta kerrointa vaan lapulle vaikka järkipoloinen huutaisi vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe