Panin äitipuoltani ekaksi

En kadu mitään

Siitä on jo riittävästi aikaa. Mutsipuoli oli isääni paljon nuorempi ja vain 11 vuotta minua vanhempi. Jännite välillämme alkoi syntyä kun olin pääsyt riparista. Hän kulki kun olimme kahden kotona vähissä vaatteissa. Totta kai tuijoitin ensin salaa sitten julki. Olin usein aamulla vielä vuoteessa kun hän meni ohi jopa alasti. Kerran annoin peiton luisua sivuun ja annoin seisovan penikseni näkyä. Hän pysähtyi. Olin nukkuvinani edelleen. Tämä toistui useita kertoja. Kerran hän "herätti" minut ja tokaisi: "Sulla on miehen vehkeet", hipaisi, ja hän meni kurkkimaan alasti perse paljaana ikkunasta. Muuta ei tarvittu. Menin hänen taakseen ja aloin sovittaa kaluani sinne päin mihin luulin sen kuuluvan. Mutsipuoli kysyi että mitä sinä nyt, mutta levitti jalkojaan ja painui matalampaanm, alkoi auttaa, ja sieltä se autuus löytyi. Minulta tuli äkkiä, mutta ajan mittaanolimme opin, Nusimme melkein aina kun olimme kotona kahden. Myös sieniretkellä kahden, saunassa, jne. Tätä suhdetta kesti aikuisikääni ja molemmat olimme tyytyväisiä, kunnes meni avioon. Koskaan emme jääneet kiinni. Olemme edelleen silloin tällöin nostalgoineet ja aina tuntuu yhtä hyvältä. Mutsipuoli elää edelleen ja hänellä on tosi hyvä kassi.

24

9444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Serkkuani pannu

      Hyvä pilu on usein lähempänä kuin uskookaan. Eihän äitipuoli ole mitään sukua, sitä voi panna surutta silloin kun saa. Tässä maaimassa sadattuhannet karjut naivat äitipuoliaan, jotkut omaakin. Etenkin Aasian maissa se on ihan tapana. Eihän se naisten värkki ole sen kummempi oli vieras vaiko tuttu. Suomessakin sanotaan että mitä serkumpi sitä herkumpi.

      • JeesPoks

        Mitä serkumpi sen herkumpi.
        www.rakkaus.net


      • Linkki vie

      • Anonyymi

        Mutta sen saaminen on vaikeaa! Itse tiedän kaksi sellaista joita haluaisin. Toisesta tiedän että se ei aukea ja toinen taas on vähän vieraampi vaikka hän on keskustelevampi!


    • 19 v:n äiti 37v

      Kyllä minäkin olen nainut miesserkkuni kanssa, mutta että antaisin pojalleni, en ymmärrä, ei tee mieli, se on sukurutsaa ja voi syntyä pulmia kuten hirviölapsia.

    • Anoppia saa

      panna surutta ja vaimon siskoa kyllä siinä touhua riitää ,kun kiimaiseen sukuun on vävyksi päässyt.

    • tuheromän

      Moderni perhe kun äitipuolellakin on kassit....tai kassi. Mihin lie hukannu toisen.

    • Kassinkantajarva

      Kassi on vanhahko ilmaisu naisen sukupuolielimelle. Aikanaan sanottiin että Sophia Lorenilla on Euroopan paras kassi.

      • assikalma

        No se on sitten tämä Kassi-Alma oikein pilluekonomi sitten


    • Äitipuoli minäkin 45

      Miten mies tai poika voi himoita omaa äitipuoltaan? Käsittämätöntä. En antaisi pakon edessäkään omalle pojalleni. Se on syntiä. Vaikka kuinka molempia tai toista himoittaisi.

    • unisexx

      AA-suunnitelma anoppia anaaliin.

      • Per Saukko

        Sitäkö se AA-kerho tarkoittaa? Taidanpa liittyä jäseneksi. Anoppi on vähän viinaan menevä, joten vois juottaa sen känniin ja alkaa ahertaa anukseen.


    • Huh panettaa

      Ihania kiimaisia juttuja täällä ja mun pillu seisoo ja on ihan märkä.

    • Olen armeijassa 19v

      Ja täällä on p..llua vailla seisova k..yrpä! Miten tavoittaimme toisemme? Panettaa niin. Kirjotan tätä sotkussa ja jätkät yrittää kyttää kelle, täytyy lopettaa. Kerro mikä olet ja minkä lainen on sun ihana p..llu? Saako nuolla? Mulla pitkä kieli ja k...rpä.

    • kiimainen

      olen 16v kiimainen poika seinajoelta ja haluaisin menettaa poikuuteni iällä ei ole väliä kunhan vain alle40

    • Panin tätiäni

      Samalainen pilluvittu se on naisella oli se äiti, äitipuoli tai muukin sukulainen.

      • ....................

        Hyi saatana. Perverssejä riittää, mutta toisaalta, onhan niitäkin miehiä jotka panevat koiria tai sikoja. Samanlainen pilluvittuhan se on niilläkin, vai mitä?


    • En anna pojalleni ko

      Se on syntiä nussia äitipuoltaan! Hyi! Melkein sama kuin siskopuoltaan tai serkkua

    • Mustipuoälellahyv

      Minäkin panin mutsipuolta, mutta vasta sitten kun olin aikuinen ja hän oli eronnut faijasta. Huomasin kyllä minkä herkkureiän olin laistanut nuorukaisena, vaikka se oli miltei tyrkyllä, vaan minun muka moraalini esti nussimisen. Nykyään meillä en ex-mutsipuolen kanssa sivusuhde, ollut jo vuosia, vaikka olemme molemmat eri tahoillamme naimisissa, eikä meitä epäillä mistään vaikka kerromme käyvämme toistemme luona kylässä nostalgiasyistä.

    • Kaino opiskelija 23v

      Aloittajalle: Eikö se tuntunut kuin olisi nainut sukulaista, vaikka eihän äitipuoli ole verisukulainen, mutta kumminkin? Itse olen nuori nainen, jolla on isäpuoli, ollut jo parikymmentä vuotta, enkä voisi kuvitellakaan -paitsi nyt!- että olisin hänen kanssa sukupuoliyhteydessä. Jo halaamisemme on väkinäistä. Kävin äitini ja isäpuoleni kanssa saunassa murrosikäiseen asti, ja pidin luonnollisena alastomuuttamme, mutta sitten havaitsin hänen sivusilmällä katsovan kun aloin karvottua ja hänen se pili alkoi joskus paisua, niin jätin yhteisaunomisen ja äitinikin alkoi olla vaikeana. Ei, ei, en saa ajatellakaan!

      • Kaksoiselämää?

        Ajatella voit, kokeile! Minulle kävi takavuosinani näin: Olen mies, joka seurusteli itseäni nuoremman viehättävän naisen kanssa. Suhde päättyi. Tapasin nykyisen vaimoni, menimme naimisiin. Hääjuhlassa odotti yllätys: puolisoni aikuinen tyttö oli entinen rastattettuni! En ollut tietoinen, emme olleet tavanneet suhteemme päättymisen jälkeen. Osasimme pidättäytyä. Pidimme molemmat suumme kiinni. Nyt minulla on kaksi rakasta ihmistä samassa perheessä. Rakastelen salaa nyt "tytärpuoleni" kanssa silloin tällöin, kun hän pistäytyy "yllättäen" kotonamme etenkin silloin kun vaimoni on muualla. On hyvä olla. Molemmat naiset ovat toistaan parempia, mutta nuori nainen on aina nuori nainen.


    • poikavasta

      Olen 18-vuotias miehenalku ja asun vielä isäni luona, ''äitipuoleni'' ei asu täällä, mutta käy viikonloppuisin ja välillä viikollakin, runkkaan usein häntä ajatellen. Noin 40-vuotias kypsä hyvännäköinen nainen, se olisi täyttä unelmaa (etenkin kun poikuus tallella). Aina kun olemme kahden, hän kävelee erityisen vähissä vaatteissa ja välillä pelkässä hieman pidemmässä paidassa ''pudotellen'' asioita ja poimien niitä jotta jalkoväli vilkkuu jolloin kyrpä aivan kovana. Niin kiihottava ajatus hänen kaatamisestaan... Ja näitä muitakin kertomuksia lukiessa alkaa jo kovettumaan.

    • Pois arkuus, vitulle

      Se on selvä viesti: mutsipuolesi kaipaa ja tarvitsee nuorta kullija, ei muuta kun käy kuin sika limppuun, eli hänen vilautellessa vedät molosi esiin, ja hän ilman muuta kiinnostuu, ja sinä ehdotat suorin sanoin seksi, suihinottoa ja nusintaa. Ei mikään ole sen rivompaa ja hävyttömämpää ja seksikästä kuin päästä äitipuolen lihalle!

    • Anonyymi

      Minun ensimmäinen äitipuoli oli mukava ihmisenä ja äiti puolena, ainut vika että kun otti viinaa oli silloin aika päisssään ja siitä kai ero tuli isän kanssa. Oltiin kavereiden kanssa kaupungilla ja huomasin Riitan (äitipuolen) olevan aika kännissä, menin jututtamaan riemastui ja hyppäsi kaulaan minun Jarkko. Jani, Pekka ja Sakke katsoivat ihmeissään, Riitta sanoi pojat mennään meille saatte siiderit vaikka olette nuoria.
      Riitta on hyvännäköinen ei lihava vaan ikäisekseen kaunis vartaloinen pojat kysyi kuka tuo on sanoin Yks isä tuttu. Riitta alkoi tietenkin humaltua, pojat puristeli sitä aika reilusti avasivat kauluspaitaa Riitta naureskeli paita oli jo auki enää liivit päällä näki kuinka nännit seisoi. Jani rohkeampana otti rinnan esille hieroi sitä ja itti suuhun Riitta huokaili oiiih kun tuntuu silloin pojat riisui Riittaa paita lensi liivit lensi hameen kanssa meni vähä aikaa Riitta antoi kaiken tapahtua nautti kun rinnat sai kyytiä Sakke oli ensimmäisenä laskemassa housuja Riitta levitti vain jalkoja Sakke painui sisään katsoi sivusta kuinka hästäsivät. Riitta sai kyllä koko ajan kalua sisään nautti aidosti nuorista kyrvistä jotka vaihtuivat sisällä. Kun pojat oli naineet ainakin kaksi kertaa lähtivät kylille takaisin.

      Menin Riitan luo käytiin suihkussa, Riitta selveni vähän, makoilimme makkarissa vierekkäin Riitta sanoi meni vähän yli tuo homma, rutisti minua ja sanoi sain ainakin kunnolla. Kertoi että viinan piru nykkii yrittää päästä siitä eroon.
      Suutelin Riittaa se oli sievää hienoa suukottelua heti tunne haluaa kumpikin. Suutelin ja hyväilin Riitan vartaloa, Riitta veti päällensä, Jarkko tule, kun tunsin huulet kalun ympärillä menin hiljaa sisään Riitta rutisti sinä olet erilainen tunnen haluat olla hellä oltiin vain syvällä toisissa Riitta puristi kunnolla pillu supisteli koko ajan kuiskaili ihanaa ihanaa vaikka ei liikuta suudeltiin aloin sievästi liikkua kuiskasin Riitalle haluan naida sinua nyt kuten pojat liikuit poikain alla lattilla kun sinua naitiin kyrvät työnsi sinua eteenpäin rinnoissa puri huulet, Riitta huokaili luoja pane työnnä minua edellä puristi kyljistä ja huusi ja vartalo tärisi laskin sisään kuumaa laavaa pitkään Riitta kietoi jalat ympärille piti kiinni Jarkko olet ihana näin haluan vaikka välillä tuntuu että haluan olla panopuu.

      Nykyään Riitta seurustelee hyvän kverin kanssa. Pari kertaa on ollut meidän koko porukan kanssa silloin Riitta on kyllä saanut tarpeeksi kyrpää,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2052
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1765
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1644
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1567
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      74
      1204
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe