Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Anette olisi helpompi 'korvata'...

tavatavalllisempitav

siis tosi ikävää kun Anette sairastui ja hän on hyvä pehmeä-ääninen laulaja! Mutta kuten vierailevat tähdet osoittavat keikalla, niin Anette on helpommin korvattavissa. Ns. 'tavislaulajia' löytyy paljon. Tarja olisi aikanaan ollut äärimmäisen vaikea korvattava klassisella laulajalla, tosin silloin olisi voitu 'turvautua' ns. tavisääneen.

Hyvin tytöt vetävät näin lyhyellä varoitusajalla. Entä jos he olisivat saaneet treenata esim. viikon tms.??! Mutta hyvä kun Anette jälleen 'lauteilla'!

http://www.youtube.com/watch?v=djVXwl7PI_I

14

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prkl

      No laulajia maailmasta löytyy. Tosi idioottia Nightwishilta avata tämä keskustelu taas, vieläpä ihan omasta toimestaan. Saapa nähdä, äänestääkö Anette kohta jaloillaan bändistä, jos siellä noin vähän välitetään ihmisistä. Julkinen viestintä keskittyi siihen, että show saadaan vaan pidettyä, Anetesta ei niin väliä vaikka vietiin lanssilla sairaalaan. "Voidaanhan me ottaa tilalle joku muu ja vetää hyvät showt. " Karvat nousee pystyyn, niinköhän tässä kohta historia toistaa taas itseään.

      • kahvipapu:)

        Mielestäni oli pojilta väärin korvata Anette, koska eihän yhden keikan peruminen niin kamalaa ole... Järki hoi, älä jätä!


      • Prkl
        kahvipapu:) kirjoitti:

        Mielestäni oli pojilta väärin korvata Anette, koska eihän yhden keikan peruminen niin kamalaa ole... Järki hoi, älä jätä!

        Todella väärin ja epäkunnioittavaa. Ja jos ei haluta perua, olisihan tuon keikan voinut vetää omin voimin ainakin osittain: enemmän instrumentaalia, enemmän Marcoa. Paljon parempi vaihtoehto. Ja Youtube-videoiden perusteella tuo keikka oli minusta ainakin todella nolo. Lainalaulaja sekoilee lyriikoissa, heiluu lappujen kanssa lavalla ja kiekuu lauluja miten sattuu.

        En tiedä, kenen päätös lopulta oli, mutta metsään meni pahasti. Minusta NW miesväki (management tai kuka hyvänsä) antoi julkilausuman Anetelle siitä, että hän ei niin tärkeä ole. Kiva, että pidetään faneja ja keikkoja tärkeinä, mutta pitäisi kyllä pitää huolta kyllä omasta porukastakin. Pikkasen laski pisteet minun silmissä.


      • Höpö höpö

        Varmasti välittävät Anettesta, mutta olisihan varmuuden vuoksi ollut hyvä jo aiemmin kiertueella keskustella miten tällaisissa äkillisissä sairastumistapauksissa menetellään. Muu porukka on varmasti ollut pikku hiukan paniikissa, että mitä ihmettä nyt tehdään. Denverin videoitten ja paikalla olleitten kommenttien perusteella oli konsertin pitäminen ollut hyvä ratkaisu ja yleisö kovasti tyytyväinen ja laulanut tyttöjen mukana. Ne saivat rahansa takaisin, joita muutos ei miellyttänyt.


    • jep..

      Oli hyvä idea korvata Anette Elisella. Hänellä on hyvä ääni ja jos hän opettelisi biisien sanat ja vähän treenaisi bändin kanssa, niin hän olisi Anettea parempi.

      Tuomas sanoi haastattelussa, että loppukiertue vedetään läpi tavalla tai toisella. Eli jos ei Aneten terveys kestä niin käytetään tuuraajaa. Tämä on yleinen tapa, esim. Epica veti yhden kokonaisen kiertueen varalaulajalla kun Simone sairasteli.

      Aneten terveys on niin huono (hän on jatkuvasti sairaana) että bändin kannattaisi pitää koko ajan varalaulajaa mukana kiertueilla.

      Aneten lausunnoista käy kyllä ilmi, että bändi ei ole hänelle kovinkaan tärkeä. Keikkojen peruminen on pikkujuttu.hänelle. Bändin pojilla on ihan erilainen työmoraali. Jenkeissä välimatkat ovat pitkiä. monet matkustavat pitkiä matkoja nähdäkseen bändin ja järjestelevät työvuorojaan ja vapaapäiviään sen mukaan.
      Ihan yleisestikin työmoraali on ruotsalaisilla ihan toisenilainen. Ei siellä mennä töihin jos ei hotsita tai jos on vaikka vähän krapula. Ihmettellevät kovasti suomalaisten tapaa käydä joka päiva töissä.

      Kyllä minulle on selvää, ettei Anette viihdy bändin kanssa. Hän haluaa aina matkustaa erillään ja ottaa perheensä mukaan kiertueille. Tämä pari viikkoa jenkeissä on ollut todella tympeää Anetelle kun on joutunut olemaan samassa bussissa, ja nyt hän vaati oman bussin ja taas perheen mukaan. Hän olisi lähtenyt bändistä jo aikaa sitten jos ei rahaa tulisi niin julmetusti. Eli täsmälleen sama kuvio kuin Tarjan kanssa. Raha pitää kiinni vaikka kuinka inhottaa.

      • TarjanPeräänKuolaava

        "Tuomas sanoi haastattelussa, että loppukiertue vedetään läpi tavalla tai toisella. Eli jos ei Aneten terveys kestä niin käytetään tuuraajaa. Tämä on yleinen tapa, esim. Epica veti yhden kokonaisen kiertueen varalaulajalla kun Simone sairasteli."

        Kannatan tätä. Hyvä!

        4:16 ihan kylmät väreet ku laulaja vetää niin korkealta ja kovaa, ja kansa hurraa. Erittäin hyvä vet, ainutlaatuinen kokemus! Pisteet Tuomakselle ainutlaatuisesta ja mielenkiintoisesta äänimusikaalikokemuselämyksestä.


      • pyh..

        "jep.." kopsasitko kommenttisi aiempia tapahtumia (Tarja) koskevasta kirjoituksestasi?
        Jotenkin tutun oloinen...


      • Lapsen parhaaksi

        Jep-nimimerkki ei varmaankaan ole koskaan ollut pienen lapsen isä tai äiti.
        On kova paikka, kun äiti joutuu jättämään parivuotiaan lapsensa viikkokausiksi, vaikkakin hyvään hoitoon kotiin isän luo. Niin pieni lapsi ei pysty ymmärtämään, minne äiti on kadonnut ja ikävöi äitiä. Äidin näkeminen Skypen kautta ei korvaa äidin todellista läsnäoloa. On aivan luonnollista, että Anette haluaa Nemon mukaansa kiertueille. Omalla asuntoautolla tai vastaavalla, missä on koko ajan paikalla isä, ja osan ajasta myös äiti, turvataan Nemolle mahdollisimman kodinomainen ympäristö. Ilman Nemoa Anette ei tarvitse omaa erillistä kuljetusta.


    • Joko taas..

      Aika vaaraton pyörremyrsky vesilasissa episodi meneillää, oletan. Vai onkos sittenkään. Todellisuudessa on erittäin epätodennäköistä, että Anette voi pelkällä olankohautuksella sivuuttaa tapahtunutta. Tuhon siemenet on kylvetty ja pahin on jo tapahtunut. Toivottavasti Anette pysyy bändissä kaikesta huolimatta, vaikkakin on vain toki töissä bändissä. Jotenkin nyt vaan tuntuu, että tämä on alkusoittoa taas...

    • hejdo

      toivottavasti tuo keskinkertainen lässähtänyt hurrimummeli älyää ihan itse ottaa bändistä hatkat!eipä tule ikävä.tilalle joku hyvä karismaattinen laulaja!

    • Anette=hyvä laulaja

      Anette ei ole missään nimessä tavislaulaja. Esim. Katri-Helena on tavislaulaja. Ei-klassisia populaarimusiikin laulajia, joilla on Anetten ääniala (hän pääsee jonnekin viidennen oktaavin loppupuolelle asti), on Suomessa vähän. Äkkisiltään mieleeni tulee vain Saara Aalto.
      Elize Rydin ääniala ei riitä Nightwishin tavallistenkaan laulujen laulamiseen. Kuunelkaapa vaikka Nemoa, miten lähellä kohtia 1:50 ja 2:35 Elize pinnistelee laulaakseen korkeammat kohdat, hänen äänensä muuttuu ohueksi ja kimittäväksi
      http://www.youtube.com/watch?v=f_zHVjLN9cM
      Epäilen myös, ettei Elizeltä löytyisi sellaista pehmeää ääntä, jota tarvitaan esim. Everdreamin laulamisessa.

    • setsuuri
      • Helppo korvata juu

        Elize Ryd on kyllä varmaan harjoitellut Nemoakin aikoinaan hieman enemmän kuin parikymmentä minuuttia, kun pyrki Nightwishille laulajaksi jo viime kierroksella. Saas nähdä miten tällä kertaa käy. Minun mielestäni OK ääni teknisesti, ei vielä yllä Anetten tasolle läheskään, ja ylä-äänet nemossa olivat karmeita. En myöskään henk.kohtaisesti tykkää Elizen äänestä yhtään, mutta makuasioitahan nämä ovat.

        Joudutaan sitten kai kuulemaan Flooria Hartwallilla... Ei mikään huono valinta sijaiseksi, mutta mitenkäs se stressinhallinta? Tietääkseni nainen on ollut burnoutin takia poissa näkyvistä aika kauankin.

        Toivottavasti Anette tekee edes yhden soololevyn, tai jonkun toisen bändin kanssa. Minua kiinnostaisi kyllä. Ja kaikkea hyvää Anetelle.


    • sallinappanahka

      Että osasi vanha ketju päättyä kriittiseen hetkeen Nightwish-historian tutkijan kannalta. Ei ollut seuraajatarkaan parhaassa iskussaan (> 22 min.) ensi NW-metreillä, mutta hänessä on ainutlaatuista sisua.:)
      Nightwish - New interview with Floor Jansen 2017
      https://www.youtube.com/watch?v=B9dYOCc2TIg

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe