Femme+femme seksi ei toimi!!

Chemia

Olen femme joka on aina ollut maskuliinisempien tyttöjen kanssa, jotka ovat olleet dominoivis myös makuuhuoneessa. Nyt olen kuitenkin tavannut toisen femme naisen joka on erittäin tyttömäinen. Minua pelottaa meidän dynamiikka sängyssä, jos molemmat ovat liian "passiivisia". Olen kyllä aina myös antava osapuoli, mutta tuntuu oudolta että ei ole sitä dominoivampaa osapuolta, kaipa se harjoittelulla paranee. Kokemuksia vastaavasta?

17

1732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stereotypiat

      Yhdistät siis dominoinnin maskuliinisiin naisiin. Yhtä hyvin muuten femme vo olla aktiivinen tuolla sängyn puolella ja samoin maskuliinen passiivisempi. Jos on femme niin ei se välttämättä tarkoita sitä lahnaa siellä sängyssä.. Femmekin voi olla kovin aktiivinen.. Ellet juuri hae sänkyysi nimenomaan vahvasti tätä dominointi- ja alistusleikkiä. Silloin se on kiinni siitä persoonasta kumpi on kumpi eikä niinkään onko muuten maskuliininen vai femme.

      • Chemia

        Olet oikeassa, käytin väärin sanojani. Yritin sanoa miten omissa suhteissani menee ja minun tapauksessa on sattunut menemään näin. Olen siis tottunut dominoivampaan ku
        Kumppaniin ja nyt olen tilanteessa missä olemme dynaamiikaltaan molemmat alistuvaisempia ja pelkään että siitä tulee säätämistä kun on liian tasapuolista.


      • Ajatuksia...
        Chemia kirjoitti:

        Olet oikeassa, käytin väärin sanojani. Yritin sanoa miten omissa suhteissani menee ja minun tapauksessa on sattunut menemään näin. Olen siis tottunut dominoivampaan ku
        Kumppaniin ja nyt olen tilanteessa missä olemme dynaamiikaltaan molemmat alistuvaisempia ja pelkään että siitä tulee säätämistä kun on liian tasapuolista.

        Tavallaan huolesi on ihan perusteltua. Stereotypioihin ei kuitenkaan kannata kaatua, etkä voi oikeastaan tehdä ennakkoon mitään johtopäätöksiä toisen käyttäytymisestä.

        Ihminen voi olla kiltti ja herkkä, mutta nauttia rajusta seksistä. Tai olla luonteeltaan kova, mutta seksin suhteen herkkä ja vastaanottavainen. Lisäksi meissä kaikissa on monia erilaisia puolia. Usein emme vain tunnista niitä kaikkia tai ole uskaltaneet tai saaneet "harjoitella" ja kokeilla. Toisaalta myös parisuhteen dynamiikka ja lukkiutuneet roolimallit voivat estää meitä näyttämästä ja kokeilemasta uusia rooleja.

        Mielestäni yksi seksin kiehtovimpia puolia on tutustua toiseen ja itseensä ja löytää molemmista uusia puolia. Uuteen "rooliin" asettuminen voi olla pelottavaa tai arveluttavaa, mutta antaa lopulta paljon. En ole kuitenkaan koskaan törmännyt naiseen, josta ei ennen pitkää löytyisi monia erilaisia puolia, olipa hän ulkoisesti minkä oloinen tahansa. Kaikkea ei vain aina näe tai koe ensinäkemällä ja luottamus ja turvallisuus ovat yleensä avainasioita tässäkin suhteessa. Kehittymistäkin on odotettavissa.

        Totta on, että jos olette molemmat tottuneet harjoittamaan vain tietynlaisia puolianne, tai jumiutuneet omiin ajatusmalleihinne, edessänne voi olla pienoinen ongelma. Selvää on, että molemmat eivät voi maata sängyssä kattoa katsellen ja odottaa toisen reaktiota, tai seksistä on turha haaveilla.

        Suosittelen siis kokeilemaan uutta. Ei seksi ole suoritus, joka on jomman kumman läpivietävä. Sinulla, sen paremmin kuin hänelläkään, ei ole oikeutta jumiutua sellaiseen asenteeseen, että kaikki on toisen vastuulla. Seksi on aina opettelua ja toisen kuuntelemista. Jos on aitoa halua olla toiselle hyvä, paljon ei voi mennä vikaan. Mieltymykset ovat toki oma asiansa, mutta niitäkin voi löytää uusia.


    • 200 kg suorin käsin

      Butchin ja butchin meno se vasta onkin hurjaa? Ultimate surrender ja sitä rataa?

      • US

        :---DDD


    • VIRGO___

      Musta se riippuu niin persoonasta. Maskuliininen vai olla "akka" sängyssä, ja sit femme se aktiivisempi. Riippuu niin ihmisestä. Ehkä se ajan mittaa selviää teistäkin. Ja usein se voi olla myös vaihtelevaa, et osat saattaa vaihtua kesken kaiken. Älä nyt suotta etukäteen stressaa tollasta. Kun tekin tutustutte paremmin ja muutenkin tunnette paremmin toisenne, niin luulen että kaikki pitäis siellä vällyjenkin välissä mennä ihan omalla painollaan. Olkaa vain omia itsejänne:-)

    • 11+2

      Meillä minä olen femmempi ja samaan aikaan dominoivampi osapuoli eli riippuu ihan ihmisestä.

    • einiinmeritähti

      BDSM määrittelyt käyvät erittäin huonosti normiseksiin. Itselleni on tullut aiheesta useita väärinymmärryksiä ja tietenkin toivoisin että useammat oppisivat myös nuo leikit.

      Passiivisista osapuolta kutsutaan joskus meritähdeksi liikkumattomuutensa takia. Myös passiivinen saattaa olla kiinnostunut seksistä mutta syystä tai toisesta ei kykene asialle mitään. Nuorena tämä johtuu kokemattomuudesta.

      http://www.urbandictionary.com/thesaurus.php?term=starfish sex

    • naima homo

      Sen kun lipitätte vaan toistenne römpsöttimiä, eihän se sen enempää tarvi. Eikä lespot muuta voikkaan tehdä. Homot sentään pystyvät nussimaan toisiaan per seeseen.

    • Sniinkuinsekstiljoona

      Hassua, itse olen taas useamminkin törmännyt siihen, että maskuliinisempi nainen ollut parisuhteessa sekä sängyssä, että sen ulkopuolella, suhteellisen hyvin feminiinisen naisen tossun alla. Tietenkin tässäkin asiassa jokainen meistä on erilainen. Mistäs sinä tiedät kumppanisi mieltymyksistä? Asiasta tietenkin kannattaisi hänen kanssaan puhua ennestään jos ahdistaa/pelottaa.

    • Mulkku-Jorma

      Joo.. eihän lespot voi ees nussia. Homot sentään voi vaikka ohan seki aika paskasta touhua. Ei se pelkkä pillunnuolenta tai sormeilu tms ole mitään seksiä vaan leekaamista. Mahtaa se lespoja ottaa pannuun. Ihan kivan näköstä se silti on.. hyvä että lespoja on miesten iloksi..

      • Lesboihanainen

        Tykkäätkö imeä muita miehiä?


      • Hankielämä

        Onko vähä köyhä elämä ku pitää jotain vitun lesbopalstoja copypastetrollata? Lmfao.


    • Mulkku-Jorma

      En, miksikäs niin?

    • Mulkku-Jorma

      Tuommoset imemisjutut on muutenki ihan turhanpäiväsiä.. paneminen kunnolla on se juttu.. naista siis

      • et-yllä-trollin-tasolle

        Ei ihme ettei naiset saa miehen kanssa orgasmeja kun heteemiehet ei osaa tyydyttää eivätkä tiedä seksistä mitään. "Näin ne pornossaki tekee" :DD


    • Abrica

      Ei se dominoivuus ole kiinni femmeydestä tai butchiudesta.
      Itse tykkään tasapainoisesta lesboseksistä, kumpikaan ei hallitse tai lahnaile. Naisten kesken ihaninta on ulkonäköpaineettomuus (koska valtaosa naisista on viehättäviä).

      Suutelussa naisen kanssa parasta on hitaus ja perusteellisuus. Ei kiire mihinkään. Ainakaan yleensä. Rintojen kohtaaminen, pimppojen yhteen hierominen ja hävyn pusuttelu. Varsinkin se on taivaallista, jos molemmat on ajaneet hävyn posliiniksi, jolloin klitoristen yhteen hyväily käy pehmeästi.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe