Tarja halutaan takaisin Nightwishiin

PuuttuvaaPalaaneennn

6

411

  Vastaukset

  • Turunen osoitti oikean värinsä jo kertaalleen käyttäytymällä itsekkäästi ja ylimielisesti muuta porukkaa kohtaan. Luuli olevansa bandin sielu ja selkäranka, mitä hän ei todellisuudessa tietenkään ole/ollut. Sellainen ei toimi. Turusen aika Nightwishissa on ohi. Takaisin ei ole menoa. Ei oteta. Onneksi.

   • Ennen kaikkea Turunen ei itse missään tapauksessa halua takaisin Nightwishiin. Jo tämän faktan takia puheet ja pyynnöt Nightwishiin palaamisesta ovat täysin turhia.

    Itse pidän Turusen kantaa täysin oikeana. Turunen Nightwishissa on menneen ajan juttu eikä Turuselle ole mitään syytä "kävellä" elämässään taaksepäin.

    darcy 1


  • ei NW ole Tarjan arvoinen

  • EI Tarjaa takasin... NWn musa muuttui paljon jo ONCE-albumin myötä.. Nyt kun sitä jälkikäteen kuuntelee nykyisen Floorin ja ex-solisti Aneten jälkeen huomaa sen aukon, joka Turuselta rehellisesti sanottuna puutuu ja puuttui laulajana, vaikka upea, ammattitaitoinen hyvin koulutettu sopraanolaulajana onkin. Totuus on se, ettei Tarjan ääni ole riittävän vahva ja kova. Lisäksi hän ei ole musikaalisesti juuri rytmitajultaan oikeasti niin lahjakas luonnostaan, kuin nämä kaksi hänen jälkeensä tullutta solistia on ollut ja on. Tämän eron kyllä huomaa, jos on itse musiikillisesti vähänkään kartalla. Kyse ei ole siitä kuka parempi tai huonompi. Kaikki ovat loistavia vokalisteja, mutta niin erilaisia.
   Floor on kuitenkin äänialoiltaan laajin ja vahvin tulkitsemaan koko tuotantoa ajatellen, vaikkakin erityisesti juuri Aneten tekemät vaativat levyt haastavat häntäkin.
   Tarjan aika oli hyvä, mutta ilman tuota kipeää eroa ei myöskään NWn musiikki olisi voinut muuttua suuntaan johon se on muuttunut, eli yhä suuremmaksi, monimutkaisemmaksi ja kiehtovammaksi kuulijalle.
   Nämä asiat vaativat herkkyyttä, luontaista lahjaa musiikilliseen tulkintaan tunteella syvällisesti sekä sitä muuntautumiskykyä ja äänen voimaa sekä uhmakkuuta, joka Tarjalta uupuu.
   Edelleen korostan, että kaikki vokalistit ovat olleet aikansa kuningattarina, mutta Floorin jääminen pois tai vaihtuminen aiempiin solisteihin olisi NWn lopullinen turma aivan varmasti.

   • Rockissa vaaditaan luontaista improvisointikykyä, mikä puuttuu Tarjalta. Floor ja Marko ovat omassa sarjassaan muihin bändissä laulaneisiin verrattuna. Floorin tuloon asti Nightwish oli keskenkasvuinen, mutta nyt se on maailmanluokan elämys.:)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   4049
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2204