uusi laulaja Floor Jansen

leppäkärpänen

Loistavaa NIGHTWISH, nyt tuli sellainen mimmi solistiksi että oksat pois, mieletön ääni, loistava lavaesiintyminen ja kaikinpuolin ulkoisesti uskottava ja luotettava nainen!! jokainen voi käydä toteamassa sen youtuben sivuilla..

78

4094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Floor on hyvä

      Nyt on vihdoinviimein laulaja muun bändin tasolla, aivan loistava valinta ja ei voi kun toivoa että Floor jää pidemmäksikin aikaa bändiin.

    • todella hyvä
    • K

      Ihan vai tiedoksi, että Jansseni laulaa tuossa videossa pahasti epävireisesti, vaikkakin minulla ei henkilökohtaisesti ole mittään Janssenia vastaan.

      • Popsicle

        Ei ehkä kovin epävireisesti, mutta esim. Amaranthista huomaa viimeistään nyt, ettei se ole mikään helppo poppipiisi. Anetellakin oli sen kanssa vaikeuksia livenä. Kyllä Floor tuosta kehittyy...jos vaan hermot kestävät. Wish I had an angel ja Planet Hell ovat liian tarjamaisia, Anette toi niihin säröä ja ironisuutta. Mutta Floor on erittäin luonteva esiintyjä, ei jälkeäkään Tarjan ja Aneten omituisista maneereista ja liikehdinnästä.


    • tietoa piisaa

      "pahasti epävireisesti" oiskohan syytä pestä korvat, ihan vain tiedoksi.

    • kkk

      Floor on todella kovan luokan vahvistus yhtyeeseen. Ei enää paremmin olisi bändi tätä voinut hoitaa. Itse kovasti toivon, että nainen jäisikin lopulta Nightwishiin, mutta aika näyttää.
      Hänelle täytyy antaa aikaa homman ja biisien sisäistämiseen. Kuitenkin jo ekalla keikalla mm. Dead to the World oli erinomainen ja osa Imaginaeruminkin biiseistä sujui hyvin. Puhumattakaan siitä, että ei tarvitse fanien valittaa näyttävyyden puutteesta:)!

      • töööööööööööööööööt

        sory tarjan ja anetten välikopio, don´t you see?? ja vaikka osais laulaa kovin on iso perse näin nykynaisten , jotka on nuorempia kuin tämä Floor.. onhan hän esimerkki mutta kellään tytöllä ole tollasia hartioita!!" laulaa nyt sitte enkeleistä!!


    • K

      @tietoa piisaa

      Olisi sinun parasta pukeutua säkkiin ja ruveta häpeämään itseäsi.

      • sisäinen pavarottini

        K, kaikella kunnioituksella sitä asiantuntemusta kohtaan mitä sinulla mahdollisesti on: kukaan asioita tunteva ei lähde kritisoimaan noita vireheittoja ja taimauskämmejä kun tietää tilanteen jossa Floor kylmiltään tehtäväänsä ryntäsi.

        Uskomaton suoritus, ei voi kuin ihailla, mitkä hermot, mikä karisma!


    • 4102012

      Floorin ääni on vaan niin valtavan ponneton ja voimaton, siksi taiteilemaan näiden biisien kanssa aikalailla. Ehkä siksi kuulostaa myös epävireiseltä. Kyllä voimaa kaivattaisiin peliin aikalailla enemmän

      • Floor flunssassa

        Lukekaa Floorin blogikirjoitus. Hänellä on flunssa, ja ääni ei ole parhaimmillaan. Odotellaan nyt kaikessa rauhassa Floorin tervehtymistä ja rutiinin saamista konserttisettiin ennen kuin arvioidaan hänen ääntänsä. Ainakin voimaa hänen äänestään normaalisti löytyy.


      • Infolenssa
        Floor flunssassa kirjoitti:

        Lukekaa Floorin blogikirjoitus. Hänellä on flunssa, ja ääni ei ole parhaimmillaan. Odotellaan nyt kaikessa rauhassa Floorin tervehtymistä ja rutiinin saamista konserttisettiin ennen kuin arvioidaan hänen ääntänsä. Ainakin voimaa hänen äänestään normaalisti löytyy.

        Niin siis jotkut muutkin laulajat sairastavat joskus...?!


      • ffffffffffffffffffff
        Floor flunssassa kirjoitti:

        Lukekaa Floorin blogikirjoitus. Hänellä on flunssa, ja ääni ei ole parhaimmillaan. Odotellaan nyt kaikessa rauhassa Floorin tervehtymistä ja rutiinin saamista konserttisettiin ennen kuin arvioidaan hänen ääntänsä. Ainakin voimaa hänen äänestään normaalisti löytyy.

        elikkä laulaja vaihtuu a again. ANETTE oli flunssassa now understand ja kun floor on flunssassa sen ääni on vähä ................................... flunsanen!!!!!!!!!!!!!!!!


    • K

      Huohhojjoijaa, en omasta mielestäni kritisoinut Flooria ollenkaan. Hän on hyvä laulaja, mutta tuon videon perusteella äänestä puuttuu voimaa. Ehkä liian rankka kiertue?

    • 25

      Heikkoääninen laulaja, siinä syy. Ääni hukkuu muuhun meteliin liikaa.

      • Ei pidä vetää

        yksioikoisia johtopäätöksiä noin heppoisilla perusteilla. Floor Jansenin osaamisesta saa kyllä lukuisista muista youtube-videoista käsityksen, hänellä kun on pitkä kokemus hevibändien solistina (After Forever, ReVamp) , laulanut myös klassisempaa.

        Jospa laiskimukset viitsisitte edes vähän yrittää tutustua paremmin aiheeseen, josta kirjoitatte!

        Täältäpä löytyy faktoja:

        http://floorjansen.com/


    • DickBoner
      • Uskomatontaaa

        Mieletöntä


      • Jumpe

        Voi jugepoika! Kylmiä väreitä. Kuulostaa ihan kuin Tarjalta. TÄYDELLISTÄ


    • kkk

      Käykääpä katsomassa edellisen linkin myötä Ghost River 3.10.! HUH HUH! Ensinnäkin Floor vetää sen todella upeasti ja lisäksi lavakarisma säteilee kauas. Noin isoksi naiseksi liikkuu viehkeästi nauttien esiintymisestä. Myös Anetten bravuuri Slow, Love, Slow sujuu jo nyt hyvin.

      Tässä on "Se Oikea" Nightwishille. Veikkaan, että kunhan karavaani pysähtyy marraskuussa Suomeen, Floorista tulee todella rakastettu myös täällä.

      On häkellyttävää, että hän nousee noin rakettimaisesti fanien suosioon, kun kommentteja ja keikkojen tunnelmia katselee.

      • asdfgfdfhgfh

        Slow love slow on todella hyvä! Pidän Anettesta, ja tuo on ollut ehkä eniten Anetten, mutta minsuta Floor on todella sensuelli ja herkkä hieno siinä.


    • hienonhienohomma

      Kyllä täytyy sanoa, että karismaa joko on esiintyjällä tai ei ole ja Floorilla sitä on!! Tuntuu että keikkameininki on noussut kattoonsa ja bändi vetää ilolla ja luottaa laulajaansa. Mahtavaa ja upeaa!!!!!

    • not fan....

      Kyllä täytyy sanoa että nyt löytyi oikea laulaja! Tarjaa ei voita kukaan, mutta tämä neito ajaa asiansa hyvin, varsinkin kun vertaa Anetteen!
      Tarpeeksi kun bändin kanssa keikkaa vetää, eiköhän ala sujumaan!

    • niin ihastunut

      Kyllä jo nyt julkaistut YouTubet sen paljastavat , Floor on enemmän kuin sopiva
      seuraavaksi vakituiseksi laulusolistiksi.
      Laulupuolella hän pystyy vetämään koko Nightwish-tuotannon, sekä Tarjan että
      Anetten bravuurit, mutta asia josta eniten olen innoissani on hänen käsittämättömän upea lavaolemuksensa ja työskentelynsä. Nainen ilmiselvästi
      nauttii joka hetkestä ja viestii olemuksellaan että on sisäistänyt kaikki "metalli/rock-genren" kirjoittamattomat säännöt lavaesiintymisestä, niistä tyylijutuista joista Tarjalla ja etenkin Anettella ei ollut hajuakaan. Todellinen Metal-Queen.
      Olen todella haltioitunut tästä naisesta ja toivon todella että hän jatkaa Nightwishissä pitkään.

      • niin silmälasit

        joo mutta on liian iso perse etkö huomaa!!!! Vois Mennä PETRI NYGÅRDIN joukkoihin, Ei ihan enkeli.!


    • mara21

      Nyt on Kiteen pojat ja Hietala löytäneet omalle tasollee yltävän laulajan.Holopaisen nerokkaat sävellykset ja poikien soitto pääsevät oikeuksiinsa kun naislaulaja osaa hommansa.
      Vihdoin NW on löytänyt maailmanluokan musikilleen hyvän laulajan.
      Hänestä tulee vakituinen bändiläinen ja hyvä niin.

    • Floor on hyvä!

      Minä komppaan mara21:stä, näin se on Floor rulaa.

    • Livi

      Liv

    • jppjp orginal

      Joo. Kyllä se markokin osaa laulaa ja pärjäisivät ihan ilman tyttöjä, mutta jos mun pitäis sanoa joka kävis solistiksi se olisi oikeasti LIV KRISTINE!!!

    • ministry is purring

      Nimeomaan Floor osaa tuon laulamisen lisäksi liikkumisen lavalla. Upeaa katsottavaa.
      Meille on nyt kaadettu kermaa lautaselle.

    • TYHMÄT

      Tavikset ja sisäpiiri kehuu, tyttö heiluttaa tukkaa ja kaikki ovat heti mennyttä.... " ei sellasta Suomessa ennen nähtyy"... no voi perskana...niin vähäiseen tyytyväisiä..

      Tyttö on heikkoääninen! Mutta ei se mittttääään, pääasia kun tukka heiluuuu

      • TYHMÄ, ILKEÄ JA

        YLIMIELINEN pikku luuseri luulee olevansa joku asiantuntija. Taas yksi tollo, joka yrittää asettaa itsensä korokkeelle, mutta kompastuu omiin kengännauhoihinsa. Et ole ole tutustunut "tytön" taustaan ja aiempiin aikaansaannoksiin.


      • kahvipapu:)
        TYHMÄ, ILKEÄ JA kirjoitti:

        YLIMIELINEN pikku luuseri luulee olevansa joku asiantuntija. Taas yksi tollo, joka yrittää asettaa itsensä korokkeelle, mutta kompastuu omiin kengännauhoihinsa. Et ole ole tutustunut "tytön" taustaan ja aiempiin aikaansaannoksiin.

        Mutta kukaan ei voi väittää Floorin osaavan Scaretalen. Scaretale oli Aneten bravuuri, Jansen kuulostaa liian kiltiltä, särö puuttuu äänestä. Ja I want my tears backissä ääni peittyy liiaksi Marcon alle. Ihan siedettävä Planet hellissä ja muissa vanhemmissa, Imaginaerum ja DPP ei oikein suju, ehkä se vielä siitä, tai sitten ei...


    • ________|||_________

      Koska keskitytte bongaamaan muutakin kun pelkkiä virheitä, vai onko kyseessä laulukilpailu?

      • matkijanärhi

        Niin, se laulukilpailuosio oli muistaakseni jotenkin näin, että Jansen pyyhkii Tarjalla lattiaa. Tässä ei siis voi olla laulukilpailusta kyse.
        Kyllä Jansen varmaan oppii sisäistämään vielä lyriikoita. Ovat varmaan vielä lähinnä
        jono sanoja. Anette on kyllä aika vahva persoona ilmentämään Imarun lyriikoita.


    • Ygän fanit

      Ottaen huomioon, että Floor
      - tuli rundille lyhyellä varo- ja harjoitteluajalla (ja vielä ihan eri aikavyöhykkeelle)
      - ei ole esiintynyt saati harjoitellut poikien kanssa edelleenkään kovin paljoa
      - soittopaikkana oikeesti suht suttuiset keikkapaikat (aika usein huonot soundit itse mestoissa pistokeikkaan liittyvä kiire siihen vielä päälle)
      - youtubessa kaikesta huolimatta kännykkänauhoituksia

      niin hyvin Floor vetää. Hupaisaa, että välillä verrataan johonkin puhkiviilattuihin studiovetoihin ja/tai etukäteen nauhoituksia silmällä pitäen viritetyn hightech areenan (jälkikäteen editoituun) dvd-soundeihin

    • Savon mafia

      on täällä taas antamassa plussaa omille kommentteille

      • Mitäs hän horisee?

        Ei täällä ainakaan mun silmiin ole osunut mitään sen erityisempää peukuttelua. Joku kakara voi tosin silloin tällöin keskiolutpäissään ajankulukseen sitä harrastaa, mutta näitä on pitkin Suomea.


    • hokkai do

      En tajua mitä ihmiset kuulee tossa Floorissa. Musta se istuu Nightwishiin todella huonosti. Uuden levyn materiaali ei toimi lainkaan, mut luulin että Tarjan aikaset menis heittämällä mutta todella epävarmalta kuulostaa, ei mitään Taapen loistosta. Anette teki kaikista biiseistä rohkeasti omaa laulutyyliin sopivat tulkinnat EKASTA keikasta lähtien ja piti arvokkaasti tyylinsä vaikka fanaatikot lappo paskaa niskaan. Floor ei tuo biiseihin mitään omaa vaan kopioi epätoivoisesti Anetten & Tarjan tulkintoja, vaikka on ihan erityyppinen laulaja. Ärsyttävintä on että Floor tekee jopa Anetten lavaliikkeitä. Istuu Slow loveissa, heiluttelee tik tak sormea scaretalessa jne.

      Voisko joku selittää mitä mitä paljon parempaa tossa Floorin laulamisessa on verrattuna Anetteen?

      http://www.youtube.com/watch?v=-uTWbPa2GW4.

      • Floor rules now!

        Valitsit klipin Floorin kiertueen alkupuolelta. Jos vertaat sitä ja tätä, niin ehkä ymmärrät niitä, jotka hehkuttavat Floorin puolesta.

        https://www.youtube.com/watch?v=nd9VfoOU5Y8

        Anette onnistui mielestäni erinomaisesti Imaginaerum-levyllä, mutta useimmat hänen live-esiintymisensä eivät olleet minun makuuni.

        Ihmisenä Anette vaikuttaa tosi symppikseltä :) Uskon, että hän löytää vielä oman (uuden) oksansa.


      • Joutavaa saivartelua

        sinulta, olet tainnut oikein vartavasten haukankatseella syynätä naisparkaa, kun hän yrittää parhaansa mukaan selvitä hänelle sälytetystä vaativasta tehtävästä, josta tuskin kukaan muu olisi noin hyvin KOKONAISUUTENA selvinnyt. No,pyöri sinä vaan lillukanvarsissa ja tarkkaile pikkusormen liikettä. Eikö puolitoistatuntisen keikan aikana saisi istua välillä? Ja onkos Anette tai Tarja patentoinut lavamaneerinsa? LOL.

        Anettelle kyllä kuuluu myös kiitos ja kunnia, ihmeen pitkään hän jaksoi olla mukana ja kehittyikin live-esiintymisessään matkan varrella.

        Laitanpa tähän nyt videon Floorin eräästä osaamisalueesta, ihan muuten vain kettuuntuneena häneen kohdistuneista aliarvioinneista.

        http://www.youtube.com/watch?v=4yomH1blQ6E


      • SLOW LOVE SLOW

        Tässä kyllä matkitaan nyt ihan koko bändin voimalla kyseisen biisin Anetten aikaisia esityksiä, voi hyvänen aika mitä röyhkeyttä!!! Kas kun ei Floorilla ole mitään hassua hattua päässään!

        No, oikeasti tällä kiertueen viimeisellä esiintymiskerralla nähtiin ja kuultiin ihan tyylikästä versiointia ja yleisö tykkäsi.

        Muuten: satuitko huomaamaan, että Slow, Love, Slown aikana myös Emppu ja Marco istuvat? Miksi naisen pitäisi seistä?

        http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=1TjEfOjGdcE


      • Selvät sävelet
        Joutavaa saivartelua kirjoitti:

        sinulta, olet tainnut oikein vartavasten haukankatseella syynätä naisparkaa, kun hän yrittää parhaansa mukaan selvitä hänelle sälytetystä vaativasta tehtävästä, josta tuskin kukaan muu olisi noin hyvin KOKONAISUUTENA selvinnyt. No,pyöri sinä vaan lillukanvarsissa ja tarkkaile pikkusormen liikettä. Eikö puolitoistatuntisen keikan aikana saisi istua välillä? Ja onkos Anette tai Tarja patentoinut lavamaneerinsa? LOL.

        Anettelle kyllä kuuluu myös kiitos ja kunnia, ihmeen pitkään hän jaksoi olla mukana ja kehittyikin live-esiintymisessään matkan varrella.

        Laitanpa tähän nyt videon Floorin eräästä osaamisalueesta, ihan muuten vain kettuuntuneena häneen kohdistuneista aliarvioinneista.

        http://www.youtube.com/watch?v=4yomH1blQ6E

        Lopetin Babbinon kuuntelun pariin ensimmäiseen kiekaisuun, oli kyllä pahankuuloinen esitys, jos on tottunut vain oopperalaulajien versioita kuuntelemaan. Sanoisin, että jopa Tarja voisi osata tämän paremmin, vaikken hänenkään taitojaan korkealle arvosta.


    • Parempaa se,

      että hän oli loppukiertueen ajan kykenevämpi esiintymään kuin Anette, vaikka flunssa kyllä vaivasi häntäkin. Hän siis niin sanotusti pelasti kiertueen ja Anette PÄÄSI lähtemään kotiin toipumaan infektioistaan ja stressistä perheensä, varsinkin sen pikkuisen Nemo-pojan, luo. Ei tuommoinen raskas kiertue-elämä pitkine bussikyyteineen sovellu helposti sairastelevalle perheenäidille.

      Ihmisillä nyt vaan on tapana vertailla kaikkea, se on kuin pakkomielle. Typerää tässä tapauksessa ruveta hirveästi mollaamaan Flooria, sopisi vähän miettiä minkälaiseen tilanteeseen hän joutui pomppaamaan. Ei Imaginaerumin kaltaista konserttiohjelmaa heitetä tuosta noin vaan lonkalta eikä varsinkaan ole aikaa ruveta kehittelemään jotain syvällisiä "omia tulkintoja". Käyttäkää nyt edes vähän järkeänne, ihmiset.

    • 10498274917

      Taidatte kyl katsoa Floorin roiskeläppiä enemmän kuin kuunnella laulua. Ei laula Nightwish settiä hyvin. Joku jo totesikin, paljastuupa miten vaikeita nää Holopaisen keitokset on. Että propsit jälkikäteen ruotsiin. Hyvinhän se Anettelta meni. Kurjaa et loppu näin lyhyeen.

    • Lattia

      http://www.youtube.com/watch?v=-H0lz2KzzAw

      Kuunnelkaa siitä ja ihmetelkää. Tyttö tuli kaks viikkoa sitten mukaan parin päivän varoajalla. Nyt jo mukana Ghost Love Score parempana versiona, kuin Tarjuskakaan sitä koskaan veti...
      Ja kyllähän Hollannin amatsoni vie molempia aikaisempia laulajia kuin litran mittaa, nimenomaan kokonaisuutena! :P

    • Että näin

      Enpä toivo Floorista vakituista jäsentä, ei vakuuta minua. Nightwishin lyriikat kaipaa Aneten kaltaista tarinankertojaa ja niitä on harvassa. Mulle ei tukanheilutus, korkeat äänet tai hevikuteet korvaa ikinä sitä, että laulaja saa oikeasti tuotua lyriikat ja tarinan ulos. Nightwishiin voi vaihtaa laulajaa mun puolesta vaikka joka kuukausi, mutta Aneten paikkaa Imaginaerumin osalta ei helposti lunasteta. Ja siihen ei Floor ole pystynyt millään keikkavedollaan tähän asti. Päätin eilen myydä pois lippuni Hartwallille. Tärkeä osa Imaginaerumia - ainakin sitä minun - puuttuu ja en haluaa halpaa kopiota. Kuuntelen levyn kokonaan kotona ja elokuvan menen katsomaan, kunhan se menee levitykseen.

      • Tarja&Anette&Floor

        Selvää on, että tämäkin vokalistin vaihdos aiheuttaa muutoksia suhtautumisessa Nightwishiin. Sinun kantasi Floorin suhteen on negatiivinen, monen muun positiivinen. Kumpikin mielipide on esittäjänsä mielestä oikea.

        Anette teki hienoa työtä Imaginaerum-levyllä, siitä ei pääse mihinkään.


      • Hienoa!

        Nyt saa joku todellinen Nightwishin musiikin fani lipun ikimuistoiseen iltaan. Nirppanokat pysykööt kotonaan.


    • lattiantekijä...

      "Että näin
      22.10.2012 15:24
      Enpä toivo Floorista vakituista jäsentä, ei vakuuta minua."

      - ei sinulla mitään lippua ole, tärkeintä on vittuilla muille, koska se on kivaa ?

      • The night before

        Minullakin on lippu, menen Hartwallille, vaikkei Floor Jansen ole onnistunut vakuuttamaan minua vielä ollenkaan äänellään tai olemuksellaan.

        Kuullaankohan Anettea sittenkin tuossa elokuvaillassa, kun ainakin tämän kappaleen taustalaulussa kuuluu selvästi. Vai laulaako Floor ne uusiksi siihen mennessä?

        http://www.youtube.com/watch?v=CsSj8VLvwVA&feature=related

        Kyllä tämäkin nainen varmaan jokseenkin hyvältä saadaan kuulostamaan Nightwish-levyllä (mikäli pesti jatkuu), mutta livenä on vielä tekemistä. Nuotin vierestäkin menee ajoittain, mutta se on tässä vaiheesssa ehkä ymmärrettävää. Floorilla on kokemusta ja koulutusta, sen kuulee, mutta sopiiko tyyliin?

        Anette teki hienon työn Nightwishissä ja olen iloinen, että sain kuulla (tosin en livenä) mm. Sacrament of wildernessin hänen laulamanaan. Siinä biisissä ei vakuuta Tarja eikä varsinkaan Floor.


      • The night before
        The night before kirjoitti:

        Minullakin on lippu, menen Hartwallille, vaikkei Floor Jansen ole onnistunut vakuuttamaan minua vielä ollenkaan äänellään tai olemuksellaan.

        Kuullaankohan Anettea sittenkin tuossa elokuvaillassa, kun ainakin tämän kappaleen taustalaulussa kuuluu selvästi. Vai laulaako Floor ne uusiksi siihen mennessä?

        http://www.youtube.com/watch?v=CsSj8VLvwVA&feature=related

        Kyllä tämäkin nainen varmaan jokseenkin hyvältä saadaan kuulostamaan Nightwish-levyllä (mikäli pesti jatkuu), mutta livenä on vielä tekemistä. Nuotin vierestäkin menee ajoittain, mutta se on tässä vaiheesssa ehkä ymmärrettävää. Floorilla on kokemusta ja koulutusta, sen kuulee, mutta sopiiko tyyliin?

        Anette teki hienon työn Nightwishissä ja olen iloinen, että sain kuulla (tosin en livenä) mm. Sacrament of wildernessin hänen laulamanaan. Siinä biisissä ei vakuuta Tarja eikä varsinkaan Floor.

        Lipsahdus: Tarkoitin tietysti Dark chest of wondersia, katsoin nimittäin juuri sitä ennen tuon Sacramentinkin Anetten laulamana, siitä erehdys. Sitähän Floor ei (vielä) ole esittänyt (onneksi).


      • Lipsahdus tosiaan...
        The night before kirjoitti:

        Lipsahdus: Tarkoitin tietysti Dark chest of wondersia, katsoin nimittäin juuri sitä ennen tuon Sacramentinkin Anetten laulamana, siitä erehdys. Sitähän Floor ei (vielä) ole esittänyt (onneksi).

        Niin ettäkö Dark Chest Of Wonders ei vakuuta Tarjan esittämänä...? Nyt kyllä tuli sellainen mielipide, johon......... on täysin mahdoton yhtyä!!!


      • Voisi fanitkin

        ottaa mallia tästä kuvasta. Tosin tästä ei selvinnyt, että missä vaiheessa kuva on otettu... Vieläkö nyt poseeraisivat yhtä leppoisasti...?


    • Ihan kivaa poppia

      se Anetten aikainen Naitvissi, kyllä sitäkin kuuntelee ennemmin kuin selkäsaunan ottaa... Mutta toiveissa elää kuulla vielä sitä entisaikojen tyylistä komeaa sinfonista heviä, josta bändi varsinaisesti tuli tunnetuksi.

      Odotan suurella mielenkiinnolla Hartwall Areenan konserttia, siellä saadaan parempi käsitys Floorin "Nightwish-uskottavuudesta" kuin noista jenkkilän tuubeista. Ääntä naisella löytyy moneen lähtöön ja myös luontaista lavakarismaa. Anetten - ja myös Tarjan - lavaliikehdintä taitaa olla peräisin Åke Blomqvistin tanssikoulusta...

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=VakjZqso8Ik

      • epätoivonen

        Juu, tais olla joo peräisin Åkelta hyvinkin. Taitaa vanha Åke olla neitoihin verrattuna vanha duracell pupu.
        Alku oli tuossa opetusvideossa ihan lupaava. Loppu pätkässä rupeaapi olemaan turhan vaativaa askellusta.
        Ei millään opi ennen areenan tanssiaisia. Taitaa sitten väkisinkin jäädä tanhut väliin.


    • Jurrin Ykä
      • Nousihan se jalka

        kepeämmin vuonna 2008. Vaan viime kuussa Kanadassa meno oli jo melkoisen.... Åkemaista lyllertämistä. Noita samoja perusaskeleita Anette on käyttänyt läpi koko kiertueen. Nainen on toitottanut blogissaan pitkin vuotta liikuntaharrastuksistaan, mutta missähän ne tulokset luuraavat... Laulupuoli kyllä sujui kauniisti, sen mitä tuosta tallenteesta nyt selvää saa.

        http://www.youtube.com/watch?v=mBqZ7_RouJ8


    • Wolf of Arctica

      Noniin, nyt on Floor nähty Hartwallilla ja melkosen hyvälaatusta YouTube-linkkiäkin on saatavilla. Mites nyt suut pannaan?! Nainenhan piti aiempien solistien versioita suorastaan pilkkanaan! (Yhtään vähettälemättä Aneten tai Tarjan ansioita, kertoo vain aika paljon Floorin meriiteistä) Jenkkilän kiertueella havaitsin ikään kuin pidätteleväisyyttä Floorin äänessä mutta näköjään flunssa selittäisi sen ja/tai nauhureitten äänenlaatu. Nimittäin tuosta säästelystä ei ollut Hartwall Areenalla merkkiäkään. Olen tiennyt Floorin taidot jo kauan mutta silti se mitä hän teki Hartwallilla ylitti kaikki odotukset. Mieleenpainuvimmat suoritukset olivat Storytime, Amaranth, Ever Dream, Planet Hell, Song of Myself, Ghost Love Score ja Last Ride of the Day. Voisin oikeastaan luetella koko setin. Yhdessäkään biisissä en jäänyt kaipaamaan aikasempia solisteja. Oli itseasiassa outoa kuunnella paluumatkalla orkkismateriaalia. Nyt Nightwishilla todella on sitä mitä bändille kuuluu: karsimaattinen ja erittäin taitava monipuolinen vokalisti! Floor Jansen, minun ja suurimman osan fanien puolesta olet enemmän kuin tervetullut ja rukoilemme polvillamme, että päätät liittyä osaksi Nightwishia!

      • Wolf of Arctica

      • Floorisoivaa
        Wolf of Arctica kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=xrD9g6t5A_0 linkki unohtui =D

        Äävödriimaaaaavvvvmäääää!!!!!!

        Ei vakuuta vieläkään. Ja laahaa sitäpaitsi. Parempaa rytmitystä ja huolellisempaa lausumista, kiitos. Ja sitä tuuuuuunnnnneeeeeettttttaaaaaa....


      • Saivartelija ja
        Floorisoivaa kirjoitti:

        Äävödriimaaaaavvvvmäääää!!!!!!

        Ei vakuuta vieläkään. Ja laahaa sitäpaitsi. Parempaa rytmitystä ja huolellisempaa lausumista, kiitos. Ja sitä tuuuuuunnnnneeeeeettttttaaaaaa....

        pilkunnuss***... xD Sulle ei taida mikään kelvata, mikä lienet epärealistinen täydellisyyden tavoittelija... joku wannabe-English teacher pikkurilli pystyssä. Lausuminen on ihan kunnossa, parempaa kuin useimmilla, joilla englanti ei ole äidinkieli - tai vaikka olisikin, englantilaiset ne vasta "viäntääkin" omaa kieltään. Laahaa, parempi rytmitys?? Miten vikkelä metronomilla tahdistettu versio sinulle oikein pitäisi olla?

        Hällä väliä, vaikket vakuuttuisi ikinä.


      • Wolf of Arctica
        Saivartelija ja kirjoitti:

        pilkunnuss***... xD Sulle ei taida mikään kelvata, mikä lienet epärealistinen täydellisyyden tavoittelija... joku wannabe-English teacher pikkurilli pystyssä. Lausuminen on ihan kunnossa, parempaa kuin useimmilla, joilla englanti ei ole äidinkieli - tai vaikka olisikin, englantilaiset ne vasta "viäntääkin" omaa kieltään. Laahaa, parempi rytmitys?? Miten vikkelä metronomilla tahdistettu versio sinulle oikein pitäisi olla?

        Hällä väliä, vaikket vakuuttuisi ikinä.

        Meinasin jo jättää vastaamatta, oli sen verran lapsellisesti esitetty kommentti. Täytyy kyllä silti vielä kuitata ko. kaverille et miksi en ite havainnut yhtäkään virhettä Floorin esityksessä. Kyse voisi enemmänkin olla pikku viilauksesta ja muokkauksesta joissain kohdissa mutta pääosin hän, kuten mainittu, piti melkeimpä pilkkanaan orkkisversiota ja sai ne kuulostamaan kuin hän olisi ne alunperinkin laulanut. Tunnettakin piisasi loistavasti. En tiedä miten siitä voi saada käsityksen sen puutteesta. Floor eläytyi upeasti esittämäänsä materiaaliin.


      • Wolf of Arctica
        Wolf of Arctica kirjoitti:

        Meinasin jo jättää vastaamatta, oli sen verran lapsellisesti esitetty kommentti. Täytyy kyllä silti vielä kuitata ko. kaverille et miksi en ite havainnut yhtäkään virhettä Floorin esityksessä. Kyse voisi enemmänkin olla pikku viilauksesta ja muokkauksesta joissain kohdissa mutta pääosin hän, kuten mainittu, piti melkeimpä pilkkanaan orkkisversiota ja sai ne kuulostamaan kuin hän olisi ne alunperinkin laulanut. Tunnettakin piisasi loistavasti. En tiedä miten siitä voi saada käsityksen sen puutteesta. Floor eläytyi upeasti esittämäänsä materiaaliin.

        Sekin vielä, että Floor Jansen on maailman arvostetuimpia metallisolisteja ja taidot maailman ehdotonta eliittiä. Tähän asti olen arvostanut kuitenkin Simone Simonsin (Epica) maailman parhaaksi naisvokalistiksi mutta nyt kyllä Floor alkaa kivuta rinnalle. Ovat muuten hyvin samantyylisiä laulajia paitsi Floorin ääni on voimakkaampi verrattuna Simonen enkelimäiseen ääneen(auktoriteettia löytyy häneltäkin silti) Vasta kuultuani hänen äänenkäyttönsä Nightwishin musiikissa tajusin todella millaisesta laulajasta on kyse. Hänen tyylinsä laulaa ReWampissa on niin erilainen, ettei siitä välttämättä välity heti se kaikki mihin hän pystyy. After Foreverin tuotannosta sen sijaan löytyy näitäkin soundeja mutta siitäkin on aikaa ja hän on varmasti vielä kehittynyt siitä.


      • Olisipa tylsää
        Wolf of Arctica kirjoitti:

        Meinasin jo jättää vastaamatta, oli sen verran lapsellisesti esitetty kommentti. Täytyy kyllä silti vielä kuitata ko. kaverille et miksi en ite havainnut yhtäkään virhettä Floorin esityksessä. Kyse voisi enemmänkin olla pikku viilauksesta ja muokkauksesta joissain kohdissa mutta pääosin hän, kuten mainittu, piti melkeimpä pilkkanaan orkkisversiota ja sai ne kuulostamaan kuin hän olisi ne alunperinkin laulanut. Tunnettakin piisasi loistavasti. En tiedä miten siitä voi saada käsityksen sen puutteesta. Floor eläytyi upeasti esittämäänsä materiaaliin.

        jos kaikki aina kommentoisivat vain kuivan asiallisesti... :D Me olemme erilaisia persoonia.. Välillä spontaani ärtymys voittaa eikä mene ohi ennen kuin sen on saanut purettua tekstin muotoon ja painettua "Lähetä"... Voisi kai yrittää laskea sataan ennen sitä... :D


      • Floorisoivaa2
        Wolf of Arctica kirjoitti:

        Sekin vielä, että Floor Jansen on maailman arvostetuimpia metallisolisteja ja taidot maailman ehdotonta eliittiä. Tähän asti olen arvostanut kuitenkin Simone Simonsin (Epica) maailman parhaaksi naisvokalistiksi mutta nyt kyllä Floor alkaa kivuta rinnalle. Ovat muuten hyvin samantyylisiä laulajia paitsi Floorin ääni on voimakkaampi verrattuna Simonen enkelimäiseen ääneen(auktoriteettia löytyy häneltäkin silti) Vasta kuultuani hänen äänenkäyttönsä Nightwishin musiikissa tajusin todella millaisesta laulajasta on kyse. Hänen tyylinsä laulaa ReWampissa on niin erilainen, ettei siitä välttämättä välity heti se kaikki mihin hän pystyy. After Foreverin tuotannosta sen sijaan löytyy näitäkin soundeja mutta siitäkin on aikaa ja hän on varmasti vielä kehittynyt siitä.

        Nämä olivat vain Nightwishia vuosia kuunnelleen ihmisen yhtäkkisiä huomioita, ihan lennossa kirjoitettuja. Tältä se silti todella kuulosti, myös paikan päällä Hartwallilla. Minulle on aivan sama, onko Floor Jansen tunnettu ja arvostettu, en ole koskaan pitänyt hänen äänestään, eikä hän tässä klipissä laula Ever dreamia hyvin. Eikä hän ole minusta ollenkaan samantyylinen laulaja kuin Simone... Saanko pitää mielipiteeni? Ja kun en ole Floor-fani, niin voi olla, että pikku vastareaktio taisi tulla tähän ylenpalttiseen hypetykseen.


      • Pidä vaan tunkkis :)
        Floorisoivaa2 kirjoitti:

        Nämä olivat vain Nightwishia vuosia kuunnelleen ihmisen yhtäkkisiä huomioita, ihan lennossa kirjoitettuja. Tältä se silti todella kuulosti, myös paikan päällä Hartwallilla. Minulle on aivan sama, onko Floor Jansen tunnettu ja arvostettu, en ole koskaan pitänyt hänen äänestään, eikä hän tässä klipissä laula Ever dreamia hyvin. Eikä hän ole minusta ollenkaan samantyylinen laulaja kuin Simone... Saanko pitää mielipiteeni? Ja kun en ole Floor-fani, niin voi olla, että pikku vastareaktio taisi tulla tähän ylenpalttiseen hypetykseen.

        Mahtuuhan maailmaan erilaisia mielipiteitä. Kunhan vaan muistamme, että ne eivät ole mitään yleisiä totuuksia... Mielestäni fani saa fanittaa ja vaikka hypettää artistia niin paljon kuin ikinä jaksaa, sehän on vain positiivista, että joku saa meidät nauttimaan ja jopa hurmioitumaan musiikista. Ei se nyt ole niin vakavaa, vaikkei kyseinen artisti olisikaan mikään itse täydellisyys. En minäkään tykkää esim. Tarjan "myöhempien aikojen" tuotannosta kuin osasta, mutta ei ole tullut mieleenkään mennä hänen sivuilleen urputtamaan esim. jonkin tulkinnan epäluonnollisuudesta, antaa muitten hypettää ihan vapaasti.


      • Wolf of Arctica
        Floorisoivaa2 kirjoitti:

        Nämä olivat vain Nightwishia vuosia kuunnelleen ihmisen yhtäkkisiä huomioita, ihan lennossa kirjoitettuja. Tältä se silti todella kuulosti, myös paikan päällä Hartwallilla. Minulle on aivan sama, onko Floor Jansen tunnettu ja arvostettu, en ole koskaan pitänyt hänen äänestään, eikä hän tässä klipissä laula Ever dreamia hyvin. Eikä hän ole minusta ollenkaan samantyylinen laulaja kuin Simone... Saanko pitää mielipiteeni? Ja kun en ole Floor-fani, niin voi olla, että pikku vastareaktio taisi tulla tähän ylenpalttiseen hypetykseen.

        Floorin ja Simonen samankaltaisuudella hain sitä, että molemmat pystyvät käyttämään erikseen omaa ja klassista ääntään. Tälläistä en ole Tarjalta koskaan kuullut. Ja heitä erottaa Floorin vahva ja jopa agressiivinen ääni niin halutessaan vastaan Simonen jo mainittu enkelimäisempi tyyli vaikka sieltäkin voimaaja asennetta piisaa muttei aivan samalla mitalla kuin Floorilta.


      • Floor ja Simone
        Floorisoivaa2 kirjoitti:

        Nämä olivat vain Nightwishia vuosia kuunnelleen ihmisen yhtäkkisiä huomioita, ihan lennossa kirjoitettuja. Tältä se silti todella kuulosti, myös paikan päällä Hartwallilla. Minulle on aivan sama, onko Floor Jansen tunnettu ja arvostettu, en ole koskaan pitänyt hänen äänestään, eikä hän tässä klipissä laula Ever dreamia hyvin. Eikä hän ole minusta ollenkaan samantyylinen laulaja kuin Simone... Saanko pitää mielipiteeni? Ja kun en ole Floor-fani, niin voi olla, että pikku vastareaktio taisi tulla tähän ylenpalttiseen hypetykseen.

        ovat ainakin tällä mainiolla videolla aika samankuuloisia laulaessaan yhdessä :). Tosi viehättäviä naisia molemmat tässä, niin käytökseltään kuin ulkonäöltäänkin. Tunnelma on lämmin ja ystävällinen. Ja Floorin naiselliset avut tulevat hyvin esiin... :D Häntä kun "syytetään" maskuliinisuudesta, mikä on todella lapsellista.

        Videolla "heilutetaan tukkaa" lauluosuuksien välillä ihan mallikkaasti, mutta koittakaas nyt silti olla provosoitumatta.

        http://www.youtube.com/watch?v=1RcuSR9zOwA


    • Floooor

      Floor on hyvä,se satumaailmassa elävä taustaorkesteri on huono.

    • Anna-Liisa Aho

      Kateellisten urputusta. Floor Jansen on parasta Nightwishille on tapahtunut. Hän on upea naisellinen nainen ja erittäin monipuolinen laulaja. Se mikä Turuselta ja Olzonilta puuttui oli rock-asenne, sitä tältä naiselta löytyy. Hän uskaltaa ottaa yleisön ja heittää rohkeasti läppää, naisen ei tarvitse pyydellä anteeksi esiintymistään bändiltä eikä yleisöltä. Esiintymisvarmuus on Floorilla aivan omaa luokkaansa, tuskin kukaan muu olisi tuossa ajassa vetänyt Nightwishin biisit lähes kylmiltään. Mikä parasta hän on ilmeisesti aina halunnut laulaa Nightwishin biisejä, nyt siihen kehkeytyi huikea mahdollisuus. Kaikesta huomaa, että Floor pitää biiseistä joita laulaa eikä bändikaverit jää huomiotta.

      Floor on kuusijalkaa pitkä, eli noin 183cm hän ei häpeä pituuttaan. Nainen käyttää vielä korkkareita esiintyessään, jotta vaatetus ja habitus olisi balanssissa. Floorista tuli näin korkkareilla bändin pisin "jätkä", joka amatsoni-look sopii mahtipontiseen musiikkiin ja viikinkipartaisen basistin kaveriksi. Taape Turunen oli 164 senttinen ja Anette jossain 167 sentin vaiheilla. Tuomakselle povataan pituutta 185 ja Empulle 157 senttiä, joten Floor ei ihan toteuttanut settiä; "Lumikki ja 7-kääpiötä"....Ewokin on aika suuri mies.

    • Hypettynyt

      En kyllä myönnä olevani kateellinen...mutta Anettefanina vähän katkera mm. siksi, että Floor saa anteeksi lähestulkoon KAIKEN, mm. tuulikoneen (en usko, että kukaan on edes huomannut), kummallisen liikehdinnän ja ajoittaisen epävireyden. Anetten kohdalla näistä huudettiin suureen ääneen kuinka Nightwish on mennyt pilalle.

      Ja miksei Floorin ulkomuodosta ja äänestä saisi huomautella, onhan Nightwishin edellisistäkin laulajista huomauteltu yllinkyllin (Anetten kohdalla 'huomauttelu' on kyllä vähän alimitoitettu ilmaus). Anetten rock-asenne on täysin kohdallaan, mutta jos rock-musiikiksi tulkitaan vain pieni alue siitä eli metallli, niin ehkä hänellä juuri sitä ei niin olekaan.

      Jos ei teidän fanituksenne kestä negatiivista arvostelua jumaloinnin kohteesta, niin pysykää netistä pois. Vai onko Floor-fanien mielipide jotenkin arvokkaampi kuin muiden?

      Floor on myös sijaiseksi hankittu, ei hänen jatkopestistään ole vielä mitään varmuutta, vaikka olen varma, että Holopainen saa hänet kuulostamaan levyllä ihan kelvolliselta, jos niin käy.

    • Floor ja Simone

      Tuulikone on huomattu ja se saa pitkät letit liehumaan mukavasti, mitähän anteeksi pyydeltävää siinä sitten olisi? Anettella on ollut yleensä joko lyhyempi kampaus tai hiukset kiinni.

      Olet tainnut lukea kommentteja vain toisella silmällä... Kyllä Floorkin on saanut kuraa osakseen ulkonäöstään. Anette joutui täysin ala-arvoisen haukkumisen kohteeksi, mitä ihmettä muutamalla kilolla on väliä.Tai pituudella.

      Epävireisyyksistäkin ovat molemmat saaneet huomautteluja, ei tässäkään asiassa Floor ole saanut "kaikkea anteeksi". Minusta on ihan ymmärrettävää, ettei tuollaista määrää kappaleita voi ottaa haltuun ihan lyhyessä ajassa, mutta onhan kokonaisuus silti hyvä, niinkuin oli Anettellakin Imaginaerum-kiertueella. Hän kuitenkin oli saanut paljon enemmän harjoitusta... Floor hyppäsi mukaan kylmiltään. Miksi Anette-fanit (tai osa heistä) ei meinaa ymmärtää tätä?

      Ulkonäköön kohdistuva haukkuminen on tosi alkeellista käytöstä, oli kohde sitten kuka tahansa. Mielipiteitä voi ilmaista asiallisesti perustellenkin, mutta monella näyttää olevan vaikeuksia erottaa toisistaan "mielipide" ja "herjaaminen". Musiikista on kyse, ei tämä ole mikään muoti- ja kauneuspalsta.

    • Metallijumalatar????

      Ai Floor..? Hah-ha!!! Oli ainoa ja se on WARLOK!!! Eikä mikään heikkoääninen ja tasapaksu Floor! Ei sinun kannata pyytää häntä jäämään NW:n ( vaikka sekin on keskivertobändi..) ja vielläpä polvillasi! Että kun naurattaa

      • Tarkoitatkohan

        tätä saksalaista Warlock-nimisen bändin solistia Doro Peschia (synt. 1964)? Pientä tarkkuutta... :) Youtubesta löytyy mm. aika monta heidän kasariaikojen videota.
        Hyvä käheä rokkiääni naisella kyllä... Aika samantapaisia hänen kappaleensa, kuuntelin tosin vain viisi. Eikä hänen bändinsä ole nousseet keskitason saati Nightwishin yläpuolelle. Floor on monipuolisempi laulaja.

        http://www.youtube.com/watch?v=4UlxB3hShSI


    • Anonyymi

      Hankalampi juttu tää Floor. Oon kuunnellut bändin levyjä oikein sujuvasti Imaginaerumiin saakka, mutta nää uudet levyt... Endless forms most beautiful on ihan kiva. Vika biisi on paras, mutta iho ei siltikään nouse kananlihalle, vaikka kaikki muusikot hoitaa hommansa mallikkaasti. Viimeisin levy on jo parempi, mutta jään silti puolikylmäksi. Olen nähnyt Floorin livenä videolla ja hän näyttää upealta, mutta levyllä olevaa ääntä en pysty yhdistämään hänen lookiinsa. Miten sen sanoisi kauniisti? Tykkään voimakkaista, persoonallisista ja metallisista naisäänistä. Harmittaa, koska haluaisin tykätä edelleen bändin musiikista yhtä paljon kuin ennen, mutta se tuntuu nyt mahdottomalta. Onko se Floorin syy, en tiedä. Bändin kokoonpano on muutenkin muuttunut paljon, se voi olla toinen syy. Kolmantena syynä voi olla, että vaikka kuinka tykkäisi jonkun säveltäjän tuotoksista, on ihan yleistä, jos hänen kaikista tekeleistään ei välitä. No, bändi ei takuulla kaadu yhden ihmisen kritiikkiin, ja kuuntelen joka tapauksessa runsaasti heidän musiikkiaan kahden ekan laulajan ajalta.

      • Anonyymi

        Kaikki konerttitallenteet Floorin ajalta ovat minusta parasta Nightwishia. Onneksi niitä on tehty paljon ja juutuubista löytyy lisää hyvällä äänen- ja kuvanlaadulla varustettuja tuoreita tallenteita.
        On tietenkin selvää että jos laulut ei enää sisällä rakkauden ja tunteiden tuskaa vaan tieteen ja biologian ihmeitä niin jotain niistä jää puuttumaan. Ilmeisesti Tuomas on vanhentunut ja saanut nuoruuden tuskat puhallettua ulos ja keskittyy nyt toisiin aiheisiin.
        On ihan hyvä tilanne että bändi on vielä kasassa ja on aivan loistava lavalla kokoonpano muutoksista huolimatta ja albumitkin ovat hyviä jos ei välttämättä halua kuulla sydänsuruista.
        Bändi ja fanit vanhenevat ja se tietenkin kuuluu musiikissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1333
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      989
    3. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      986
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      949
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      924
    6. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    7. 3
      840
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      831
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      829
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      828
    Aihe